GOTOVINSKI ODKUP VOZIL Z MOŽNOSTJO MENJAV NA:

051299186

As Seen On CBS News Fox NBC and ABC

Odkup rabljenih vozilOdkup vozilRabljena vozilarabljeni avtomobili

RABLJENI AVTOMOBILI

Aston Martin ni le za James Bonda, ampak ga lahko vozimo tudi Slovenci! Rabljeni avtomobili avtomobilske znamke Aston Martin odkupujemo po celotni Evropi.

Garmin je predstavil najnovejšo navigacijo nüvi 2585TV z zaslonom diagonale 12,7 cm, ki združuje najboljše iz sveta naprednih navigacij in zabave: televizijo, radio, video in glasbo. Večfunkcijska naprava nüvi 2585TV s prednaloženo kartografijo Evrope vsebuje navigacijsko orodje Guidance 2.0 za hitrejšo, intuitivno uporabniško izkušnjo. Zagotavlja hitro in natančno iskanje ter izračun poti. Omogoča prikaz pravega voznega pasu s photoReal razcepi že veliko pred križiščem ali odcepom. S fotografsko natančnostjo prikaže in označi pravilen vozni pas.

AVTO NET RABLJENI AVTOMOBILI

Navigacija ponuja zabavne funkcije, kot so TV, radio s funkcijo snemanja in ponovnega predvajanja, MP3 predvajalnik, bralnik knjig in druge funkcije, s katerimi na potovanju ne boste ničesar zamudili. Svoje priljubljene TV nadaljevanke, športne dogodke in filme boste imeli vedno pri roki. Na nüvi 2585TV jih lahko tudi posnamete, preden se odpravite na pot. V živo lahko spremljate televizijski program in ste vedno na tekočem. Z zmogljivim DVB-T MPEG2/MPEG4 sprejemnikom in priloženima TV antenama zagotavlja dober sprejem kjerkoli. Navigacijo lahko priključite na sobni TV in ga uporabite kot video predvajalnik za prikaz video vsebin na večjem zaslonu. TV sprejemnik deluje tudi med vožnjo in TV funkcija deluje tudi v Sloveniji.

RABLJENI AVTOMOBILI MARIBOR

Alfa Romeo so kar kvalitetna rabljena vozila. Rabljeni avtomobili te znamke se zato kar pogosto prodajajo in kupujejo – vselej smo veseli ponudb znamke Alfa Romeo vseh modelov.

Nesreča se je zgodila na prvi hitrostni preizkušnji druge etape rally, ki šteje za IRC mednarodno rally tekmovanje in za italijansko rally prvenstvo.

Nesrečnik, ki je izgubil življenje je sovoznik Craiga Breena Gareth Roberts ( na sliki desno), 24 letni valižan, stalni sovoznik Craiga Breena od leta 2009, s katerim sta skupaj osvojila leta 2011 Fia WRC Academy cup . Do nesrečenga srečanja z odbojno ograjo je bila posadka Breen – Roberts na 6. mestu v generalni uvrstitvi rallya Targa Florio.

Ukvarjamo se z:

  • rabljena vozila
  • rabljeni avtomobili
  • prodaja rabljenih vozil
  • odkup vozil
  • odkup rabljenih vozil
  • komisijska prodaja
  • odkup avtomobilov
  • avto prodaja

Rabljeni avtomobili BMW Serija 7 - odkup rabljenih vozil

Rabljeni avtomobili BMW Serija 7 – odkup rabljenih vozil

Prodaja in odkup rabljenih vozil

ODKUP VOZIL 051299186

051299186

O nas

Smo gorenjsko avtomobilsko podjetje z bogato 9-letno tradicijo poslovanja. Specializiramo se na področju rabljenih avtomobilov in rabljenih dostavnih vozil, kjer strankam nudimo kakovostna vozila po ugodni ceni. Nudimo rabljene avtomobile večine avtomobilskih znamk vseh cenovnih razredov. Vozila so slovenskega porekla (niso uvožena) in predhodno preverjena za realne kilometre in predhodne servisne storitve (servisna knjiga). Kupljena so predvsem od lastnikov avtomobilov, ne od preprodajalcev ali drugih avto hiš.

Rabljeni avtomobili Murska Sobota

Rabljena Vozila

Imate rabljena vozila, ki bi jih radi prodali?

Želite prodati svoje rabljeno prevozno sredstvo?

Imate dovolj lažnivih kupcev vozil, ki se ne držijo dogovora?

Vam nihče od vaših potencialnih kupcev ne more plačati z gotovino?

Imate dovolj kupcev, ki zapravljajo vaš čas in vam ponujajo 50% vrednosti vašega vozila?

Želite, da bi celoten postopek prodaje vašega avtomobila potekal hitro in gladko?

Se ne želite ukvarjati z neresnimi kupci in odgovarjati ljudem, ki se le delno zanimajo za vozilo ali pa nimajo denarja za gotovinski odkup?

POTEM SMO MI PRAVI NASLOV!

Rabljeni Avtomobili

Rabljeni avtomobili in pa kar na splošno rabljena vozila so naše področje. Naši rabljeni avtomobili oziroma rabljeni avti imajo realne kilometre, potrjeno servisno knjigo in so slovenskega porekla. V primeru da niso slovenskega porekla, boste seveda o tem obveščeni. Ogromno slovenskih avtohiš in avto centrov namreč prodaja rabljena vozila iz drugih držav kot so Italija, Hrvaška, Avstrija, Nemčija itd.

Odkup vozil – rabljeni avtomobili

Kdo je prodajalec avtomobilov?

Naša glavna storitev je odkup rabljenih vozil oziroma kar na splošno odkup vozil.

Prodajalec avtomobilov je oseba, ki je odgovorna za prodajo in oglede vozil ljudem, ki pridejo v salon avtomobilov. Prodajalci avtomobilov pogosto delajo za salon vozil ali pa prodajo in odkup rabljenih vozil – rabljena vozila. Nekateri prodajalci se specializirajo za specifične znamke ter modele osebnih vozil, verjetno pa je njihova najpomembnejša lastnost ali vrlina prodaja in pogajanje.

Rabljeni avtomobili Mercedes

Kaj prodajalec avtomobilov počne?

Prodajalec avtomobilov v salonu ali pri prodaji in odkupu rabljenih vozil najprej pozdravi svoje bodoče stranke in jim tako posveti nekaj časa. Stranke tako lahko prodajalca vprašajo kakršnakoli vprašanja, ki so morebiti povezana z avtomobilom, za katerega se pravzaprav zanimajo. Prodajalec mora znati tudi razložiti vse funkcije, ki jih ima določen model avtomobila ter različne pakete, pri katerih se v avtomobil vgradi dodatna oprema. Prodajalec je prav tako zadolžen za možnosti plačila in garancijo. Imeti mora široko znanje o vseh modelih in znamkah avtomobilov, ki se nahajajo na njegovem delovnem mestu – center rabljenih vozil, prodaja in odkup rabljenih vozil, oziroma avto center. Pripravljen mora biti odgovoriti na vsako vprašanje, ki mu ga bodo potencialne stranke zastavile – njegov uspeh je odvisen od tega.

Rabljeni avtomobili Bolha

Eno od glavnih prodajnih orodij, ki jih ima prodajalec avtomobilov na svojem pasu je testna vožnja avtomobila. Testna vožnja daje potencialnemu kupcu vozila možnost, da v celoti diagnosticira in pregleda vozilo, ki ga kupuje. Testna vožnja mu prav tako omogoča, da se lažje odloči, če mu določen model vozila ugaja ter če ga je pripravljen kupiti in redno voziti. Prodajalec avtomobila bo običajno na testno vožnjo odšel skupaj s potencialnim kupcem, tako da bo med samo vožnjo lahko odgovoril na katerokoli vprašanje, ki bi morda kupca zanimalo. Seveda je eden od razlogov tudi nekakšno zavarovanje oziroma manjša možnost kraje avtomobila.

Rabljeni avtomobili Renault

Prodajalec vozila je odgovoren za pogajanje cene s kupcem. Dejansko ceno vozila v salonu ali odkupu in prodaji rabljenih vozil namreč prodajalec že pozna, tako da se lahko odloči vnaprej, koliko je pripravljen znižati svojo zadnjo ceno. Če prodajalec vozila ni hkrati tudi lastnik vozila, potem se mora prodajalec pomeniti z lastnikom o morebitnem spustu cene. Ko se prodajalec in lastnik glede cene dokončno dogovorita, bo prodajalec prišel nazaj do potencialnega kupca in mu sporočil dogovor – torej, če je prodaja uspešno zaključena ali pa mu bo morda ponudil drugo rešitev.

Rabljeni avtomobili iz Nemčije

Ko je avto prodan, bo prodajalec avtomobila koordiniral možnosti plačila vozila preko avto salona. Prodajalec bo kupca pospremil do lastnika avto salona, kjer bo kupec počakal, da se uredi vse potrebne dokumente.

Rabljeni avtomobili iz Nemčije

Potem bo prodajalec vozila koordiniral vsa potrebna popravila vozila, čiščenje ali servisiranje, če je to potrebno. Lahko tudi pokliče kupca čez nekaj časa, tako da vidi, če je kupec s svojim novim avtomobilom zadovoljen.

Kot vidite je naša storitev odkup vozil zelo enostavna, celoten postopek vam bo vzel približno 30 minut. Odkup rabljenih vozil je torej zelo kratek in enostaven!

Rabljeni avti po Sloveniji!

Rabljeni avti so idealni za ljudi, ki ne želijo nameniti velikih finančnih zneskov avtomobilom. Rabljeni avtomobili so tako lahko kupljeni le za nekaj odstotkov cene novega avtomobila in so ob ustreznih prejšnjih lastnikih pravzaprav zelo lepo ohranjeni.

#1 Avto Center v Sloveniji – Prodaja in odkup rabljenih vozil vseh vrst! Rabljena vozila in rabljeni avtomobili – 051299186

Avto prodaja

V kolikor tudi vi prodajate svoje rabljeno vozilo ali pa morda poznate koga, ki si ga želi zamenjati, pokličite nas in uživajte v najboljših storitvah odkupa rabljenih vozil. Naše gotovinsko plačilo je v veliki večini primerov večje od plačila avtohiš in avto centrov v Sloveniji.

Gotovinski odkup vozil

Gotovina je dandanes zelo pomembna. Ljudje veliko stvari kupujemo na obroke ter imamo vse manj prihrankov. Prav zato je tako pomembno, da dobite celoten znesek avtomobila ne da bi morali na to čakati. Gotovinski odkup vozil ki vam ga zagotavljamo, bo zelo koristna storitev, ko boste prodali vaš avtomobil.

Odkup vozil z možnostjo menjave

Odkup vozil z menjavo pride v poštev, ko želite prodati svoj avtomobil in takoj kupiti drugega. Če nam prodate svoje vozilo ter nato v naši aktualni ponudbi zagledate avtomobil ali ostala vozila, ki so vam všeč, potem je možnost menjave z vašim ali našim doplačilom.

Ena od glavnih prednosti sodelovanja z nami je hitrost. Če prodajate vozilo, potem ga boste verjetno najprej morali fotografirati in narediti oglas na bolha.com in avto.net. Nato boste, če imate srečo in če prodajate dober avtomobil prejeli kar nekaj klicov. Potencialni kupci se bodo zanimali za avtomobil, vi pa boste morali velikokrat vsakemu posebej razložiti dejansko stanje. Verjetno se boste prav tako v živo morali dobiti s kar nekaj potencialnimi kupci in izgubili veliko časa ter tudi nekaj goriva. Veliko ljudi ni resnih o nakupu ter imajo na koncu veliko izgovorov ali pa nimajo denarja. Naš odkup vozil ta problem reši, saj boste dobili ves denar ob dogovoru.

Rabljeni avtomobili Volkswagen

Odkup vozil vam bo vselej dal solidno gotovinsko ponudbo za vaša rabljena vozila, tako da ne boste izgubljali časa, saj smo kupec za vsako vozilo, celoten proces prepisa pa traja manj kot trideset minut! Prav tako od nas ne boste prejemali nikakršnih povratnih klicov – veliko kupcov si po nakupu tudi premisli, še posebej če se njihova finančna situacija spremeni ob nepravem času ali pa če morda del avtomobila odpove. Razumemo, da je stanje avtomobila kakršno je – imamo namreč odkup rabljenih vozil in ne odkup novih vozil, zato vemo v kakšnem stanju so določeni avtomobili.

Rabljeni avtomobili Kranj

Kot lahko vidite, je naš odkup vozil zelo enostaven, hiter in kvaliteten, saj boste prihranili veliko živcev, časa in konec koncev tudi denarja, saj je odkupna cena v večini primerov višja, kot jo ponudijo avto centri in avtohiše. Avtohiše sicer ponudijo dobro ceno, vendar le če od njih kupite nov avtomobil torej vzamete staro za novo. Dobro odkupno ceno rabljenega avtomobila v tem primeru dobite samo zato, ker z vašim nakupom novega vozila, avtohiša zasluži tudi več kot 3000€. Zato si lahko privoščijo dobro odkupno ceno, saj z vašim nakupom zaslužijo ogromno denarja! Če vas zanima realna cena avtohiš, potem povprašajte po odkupni ceni, če ne vzamete novega avtomobila – torej ne menjate staro za novo. naš odkup rabljenih vozil vam bo vselej ponudil boljšo ponudbo kot omenjene avtohiše in avto centri.

Odkup avtomobilov

Nudimo gotovinski odkup avtomobilov na dogovorjenem mestu z možnostjo menjav.

Znamke, ki nas zanimajo so: Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Seat, Smart, Ssangyong, Subar, Suzuki, Škoda, Tesla, Toyota, Volkswage, Volvo in Zastava. Po dogovoru se zanimamo tudi za ostale znamke in modele vozil. Ne odkupujemo le voznih vozil, pač pa tudi karambolirana in pokvarjena vozila – skratka, za vsak avtomobil in ostala vozila boste od nas prejeli gotovinsko ponudbo.

Na spodnjih slikah lahko vidite nekaj primerov rabljenih vozil, ki smo jih kupili v okviru naše storitve – prodaja in odkup vozil:

Odkup vozil Vitara

Rabljeni avtomobili Suzuki

OPEL Odkup Vozil

4×4 Suzuki Vitara Rabljena Vozila

Odkup rabljenih vozil Opel Corsa

Vitara 4×4 odkup rabljenih vozil

ODKUP RABLJENIH VOZIL Ford

Ford Fiesta Odkup Vozil

Odkup dostavnih in tovornih vozil

Rabljeni avtomobili pa niso edina stvar, ki jo odkupujemo, saj odkupujemo tudi dostavna vozila – furgon, kombi, kamionet, šasija s kabino, šasija z nadradnjo in pick up dostavna vozila vseh znamk in modelov!

Prav tako nudimo odkup tovornih vozil vseh modelov ter znamk. Pokličite nas in se pozanimajte o naših aktualnih ponudbah ugodnih vozil vseh vrst!

Odkup vozil

Na podlagi stanja in cene vašega vozila, ki vam jo bomo pri cenitvi sporočili, vam lahko vaš avtomobil ali dostavno vozilo odkupimo v trenutku (gotovinski odkup z možnostjo menjav). Celoten proces bo trajal manj kot 30 minut.

Brezplačna cenitev vozil

V okviru naših storitev Vam ponujamo brezplačno cenitev vašega vozila, kjer Vam bomo ocenili stanje vašega vozila ter na koncu sporočili predvideno ceno. Cenitev je možna na naši lokaciji ali po predhodnem dogovoru v okolici Kranja. V primeru da je eden naših sodelavcev na terenu, je cenitev možna tudi v drugih delih Slovenije.

Prodaja vozil

Pri nas lahko vozila tudi kupite. Tudi ta proces traja manj kot 30 minut. Za ogled specifičnega avtomobila je potreben dogovor po telefonu, saj je morda omenjeni avtomobil že rezerviran ali pa je kupec že na poti. Pomagamo Vam tudi pri registraciji in popustu na zavarovanje vašega novega vozila.

Torej, razlogi, kot so sumljiv izvor, ponarejena dokumentacija ali tehnična neustreznost, ki so nakupu rabljenega vozila od nekdaj nasprotovali, ne držijo več. Kljub temu pa mora biti varnost pri nakupu vedno v ospredju, pravijo trgovci: ”Kupec mora biti pozoren predvsem na ohranjenost vozila, preveriti mora, ali so kilometri resnični, volan, stopalke, ročna zavora, menjalnik, karoserijo, ali je bil avtomobil razbit, kolikokrat je bil barvan ali popraskan.”

Med rabljenimi je 70 odstotkov uvoženih avtomobilov, med njimi kar 80 odstotkov iz Italije, ki je blizu, hkrati pa je članica Evropske unije; sledijo druge zahodnoevropske države, uvoznike v Slovenijo pa najdemo celo onstran luže.

ZAKAJ UVOZ ?

Med glavne dejavnike spadajo nižja cena, predvsem oprema, in večja ter tudi boljša ponudba, zato vse več kupcev posega po tujih oglaševalcih. Naši trgovci ponujajo vozila od leasing hiš, med katerimi prednjačijo podjetja s čim več možnostmi financiranja.

UVOZ

Toda preden se usedete v svojega novega jeklenega konjička, mora slovenski uvoznik-trgovec, pri katerem boste avtomobil kupili, sam opraviti z vso birokracijo.

Nakup v Italiji poteka z licitiranjem na dražbah po sistemu, kdor da več, dobi! Po opravljeni bančni transakciji sledi prevzem, ki vključuje:

– račun,

– italijansko prometno dovoljenje in

– odjavo iz italijanskega prometa.

V Slovenijo se lahko vozilo prepelje izključno s tovornjakom, saj v Italiji začasnih tablic ne poznajo!

Šele s pripadajočimi dokumenti gre vozilo lahko v prodajo in trgovec mora začeti uradne postopke za pridobitev vseh potrebnih dokumentov za registracijo vozila v Sloveniji.

POSTOPEK

Davek na motorna vozila pobira Davčna uprava RS, davek pa obračuna glede na davčno osnovo, ki je de facto vrednost avtomobila. Na spletni strani DURS so pojasnila in tudi odgovori na vprašanja posameznikov, pojasnjuje Boštjan Petaver iz Združenja davčnih svetovalcev Slovenije: ”Gre za varovalko: saj dokler ta davek ni plačan, se  vozila ne da registrirati.

Davek na motorna vozila obračunajo na Davčni upravi, okoljsko dajatev

pa na Carinski upravi. Upravi CURS in DURS sta v isti stavbi. (Foto: N-tv)

Davčna stopnja se giblje od enega odstotka za vozila z vrednostjo, manjšo od dobrih 4000 evrov, pa vse do 13 odstotkov za vozila, katerih vrednost presega 25.000 evrov. Možnost goljufije seveda obstaja, davku se želi marsikdo izogniti, pravi Boštjan Petaver, ki slikovito opiše možnost goljufije: ”Če jaz napišem, da uvozim leto dni starega mercedesa, gre pa za zares dober model, dober razred in napišem, da je vrednost tisoč evrov, mi tega ne bo noben verjel.”

Naslednja postaja je Carinska uprava, ki pobere simbolično okoljsko dajatev zaradi onesnaževanje okolja. Osnova za dajatev je masa vozila, pravi vodja sektorja za trošarine pri Carinski upravi RS, Miran Kvenderc: ”Za ilustracijo naj povem, da je dajatev relativno nizka, kar pomeni, da je za vozilo, ki tehta okoli tisoč kilogramov, ima dajatev 6,23 evra.”

Za identifikacijo vozila in izdelavo njegove homologacije je treba k vlogi priložiti naslednje dokumente:

– izvirnik ali overjeno kopijo veljavnega registracijskega dokumenta oziroma prometnega dovoljenja ter

– potrdilo o plačilu davka na motorna vozila.

Če je za vozilo na razpolago potrdilo o skladnosti (COC), se k vlogi priloži tudi kopija tega potrdila.

Vse to so pogoji, s katerimi je avtomobil lahko pripravljen na prodajo.

NAKUP

Postopek nakupa je pri vsakem človeku drugačen. Izhodišča so seveda oglasniki, revije in spletne strani, ki  za slovenske pogoje, ponujajo kar precejšnjo izbiro. Zaradi velikega števila goljufij, ki so se z rabljenimi avtomobili dogajale v preteklosti, je treba preveriti več stvari. Vozilo se po besedah dvačnega svetovalca Boštjana Petaverja lahko preveri na spletni strani www.ajpes.si/rzpp/.

Na oddelku za premoženjsko kriminaliteto Generalne policijske uprave pravijo, da je ”treba biti pozoren predvsem na dokumente in sam postopek. Italijanski dokumenti se lahko preverijo na spletni strani italijanske policije, bližnjice so pa tudi na naših spletnih straneh,” pravi Dejan Garbajs, vodja oddelka.

Vsekakor je nujno preveriti vzdrževanje vozila, in sicer v servisni knjižici, ki mora biti potrjena. Poleg tehničnega stanja je smotrno preveriti še identifikacijsko številko vozila, ki je na identifikacijski tablici in je vtisnjena na karoseriji.

Identifikacijska številka vozila se največkrat nahaja na

karoseriji, pod motornim pokrovom.

Kot smo že prej poudarili, nizka cena ne sme biti edini kriterij pri izbiri avtomobila. Večji ko je trgovec, večjo zalogo ima, kar pomeni, da ponuja tudi več poprodajnih storitev, kot sta pregled vozila in garancija: ”Pri nas nudimo preverjena vozila z garancijo. Vsaki stranki damo možnost, da se pred plačilom vozila dogovori s svojim serviserjem za pregled. Po nakupu pa pri vsakemu vozilu ponujamo garancijo.”

Tisti trgovci, ki ponujajo različne možnosti plačila, ponujajo več in so v resnici boljši, saj poleg gotovine ponujajo tudi možnost nakupa na leasing ali kredit. Ko opravimo še zadnje formalnosti, kot so registracija, zavarovanje in prijava vozila, se lahko končno usedemo v svoj novi avtomobil, za katerega smo plačali bolj ekonomično ceno kot bi jo za novega. Prav tako privarčujemo pri vzdrževanju, saj je vzdrževanje rabljenega vozila cenejše kot vzdrževanje novega.

To dokazujejo tudi trgovci, ki se s ponudbo rabljenih, vendar pa kakovostnih avtomobilov, vztrajno širijo. Od same količine in izbire vozil pa vse do ugodnih financiranj, ki v sedanjem času kupcu vendarle največ pomenijo.

več
By | 2017-06-24T12:03:26+00:00 1. 6. 2017|avto|Comments Off on RABLJENI AVTOMOBILI

About the Author:

Google SEO (search engine optimization), website design, graphic design, media exposure, trainer of NLP.

Do YOU Know How You Got Here?

Learn how to create websites like this, rank them on the 1st page of Google, and earn money online!
SUBMIT