Odkup vozil 2017-10-17T05:13:25+00:00

Odkup vozil

Odkup vozil na 051299186

 • Imate rabljena vozila, ki bi jih radi prodali?
 • Imate dovolj kupcev vozil, ki se ne držijo dogovora?
 • Vam nihče od vaših potencialnih kupcev ne more plačati V CELOTI z gotovino?
 • Imate dovolj kupcev, ki zapravljajo vaš čas in vam ponujajo 50% vrednosti vašega vozila?
 • Želite, da bi celoten postopek prodaje vašega avtomobila potekal hitro in gladko?
 • Se ne želite ukvarjati z neresnimi kupci in odgovarjati ljudem, ki se le delno zanimajo za vozilo ali pa nimajo denarja za TAKOJŠNI gotovinski odkup?
 • Želite kupce, ki razumejo, da kupujejo RABLJEN avtomobil in od katerih NE BOSTE prejemali povratnih klicev, če bi se vozilo slučajno pokvarilo nekaj dni po vaši prodaji?

POTEM SMO MI PRAVI NASLOV!

 • Odkup vozila je 100% gotovinski
 • Možnost menjave
 • Celoten postopek traja okoli 30 min
 • Od nas nikoli ne boste prejeli povratnega klica (če bi se vozilo, ki ste nam ga prodali slučajno pokvarilo)
 • Za vaše rabljeno vozilo boste takoj po klicu prejeli ponudbo

Avto hišo vprašajte, za koliko odkupijo vaš avtomobil, ne da bi kupili njihov novi avtomobil oziroma “STARO ZA NOVO”, kjer bodo pri prodaji novega avtomobila zaslužili ogromno vsoto denarja. Ob nakupu novega avtomobila vam seveda lahko ponudijo “dobro” odkupno ceno za vaše staro vozilo (četudi vam ponudijo 500€ več od tržne cene za odkup vašega starega vozila bodo pri prodaji novega vozila zaslužili več kot 2000€).

Odkup vozil je “AutoDealer.”

Gasilska cesta 2

Šenčur 4208

Slovenija – SI

Povprečna ocena: 4.9

11 oddanih glasov, 24 ur na dan!

Telefonska številka: 0038651299186

Naša cena je od 200€ – 500€.

Odkup rabljenih vozil

Odkup rabljenih vozil je možen tudi na območju Murske Sobote – seveda je možno le po predhodnjem dogovoru. Vsa intuitivna tehnologija, ki je na voljo voznikom je vključena v Volvovo novo blagovno znamko Sensus. Sensus je vmesnik, ki spodbuja instinktivno komunikacijo z avtomobilom s povezavo v voznikov digitalni svet – in centralni Infotainment model je glavna komponenta v tej interaktivnosti. Naslednji izziv Volva je polnjenje infotainment sistema z inteligentno vsebino, ki ponuja lastniku vozila enostaven, intuitiven dostop do podpore, informacij in zabave. Rabljeni avtomobili z ugodnim financiranjem že pri nas na portalu “odkup vozil“.

Preko CAN-busa se pretakajo signali s številnih delov avtomobila. Sedaj pa Opel omogoča avtomobilskim navdušencem, da s pomočjo OPC PowerApp sprejemajo izbrane podatke, povezane z zmogljivostmi avtomobila. To entuziastom, ki stavijo na najnovejše tehnologije, odpira vrata v povsem novi svet. Ob tem se zabava za uporabnike OPC PowerApp ne zaključi, ko preneha delovati motor njihovega avtomobila. Ne le, da jim je omogočen dostop do 60 različnih podatkov, med katere sodi vrednost tlaka stisnjenega zraka, ki izstopa iz turbinskega polnilnika, položaj dušilne lopute, vrednosti prečnih pospeškov, trenutne vrednosti navora, ki se v realnem času zapisujejo na iPhonu, marveč lahko te podatke shranijo in jih kasneje primerjajo s prijatelji ali prodajalec vozil Ford.

Odkup vozil BMW

BMW slovi po svoji kvaliteti, udobni vožnji in prestižnemu dizajnu. Odkup vozil znamke BMW je zelo zaželen – če imate v lasti BMW vozilo, ki bi ga radi prodali, nas nedvomno pokličite in prejeli boste gotovinsko ponudbo.

Sistem beleženja časov prevoženih krogov na dirkališču, delujoč v povezavi s sistemom GPS, še posebej privlači dirkaške navdušence. Na primer tiste, ki se podajo na legendarno progo Nürburgring in želijo analizirati svojo vožnjo ter tako izboljšati dosežene čase na Nordschleife. Omogočena jim je namreč tudi analiza točk zaviranja, hitrosti na določenih odsekih in celo vrednosti sil G v določenih zavojih. Vse probleme z avtomobili reši naš odkup rabljenih vozil, ki se že desetletje ukvarja z omenjeno dejavnostjo preko odkupa vozil.

Prodaja in odkup vozil

S ciljem zagotavljanja čim večje funkcionalnosti OPC PowerApp je na voljo tudi posebna črna škatla, oziroma nadzorni modul pametnega telefona, ki ga je mogoče posebej naročiti in namestiti za notranjo pregrado. Napravo je mogoče namestiti že v tovarni, ali naknadno v Oplovi servisni delavnici. Modul je neposredno povezan s CAN-busom vozila in oddaja izbrane podatke s frekvenco 30 Hertzov neposredno iPhoneu. Na voljo je tudi poseben nosilec iPhonea FlexDock, ki zagotavlja preprostejši dostop in pregledovanje PowerApp podatkov. V tem primeru, ob sočasnem beleženju podatkov, deluje telefon tudi kot dodatni zaslon za izpisovanje izbranih podatkov o delovanju avtomobila.

Gotovinski odkup vozil

Preddvorska občina skupaj z vasmi kot so Breg ob Kokri, Hotemaže, Hrib in Olševek so znane po naši storitvi odkup vozil. Rabljena vozila in rabljeni avtomobili se nahajajo tudi v teh krajih.

Uporabnik lahko ob logu OPC izbere sedem različnih načinov izpisa, v različnih barvah. Od prikaza analognih merilnikov, do merilnika G sile, digitalnega indikatorja nad, oziroma pod krmarjenja ter raznih grafov in razpredelnic. OPC PowerApp bo mogoče uporabljati na iPhone (od tretje generacije dalje), iPad 2 in iPod Touch, od začetka leta 2013 pa bo na voljo tudi verzija za android. Možna je tudi razna menjava elektronskih naprav za avtomobile in sicer to možnost vselej zagotavlja prodaja in odkup rabljenih vozil po Sloveniji. 911 Club Coupe temelji na novi kupejevski različici 911 Carrera S. Inženirji so 3,8-litrskem agregatu povečali moč na 269 kW. Vozilo je opremljeno z Sport Design Package, ki je sestavljen iz sprednjega odbijača z značilnim sprednji spojler in zadnji spojler imenovanim “duck tail”, po slivensko račji rep. Club Coupe se lahko pohvali tudi s PASM – aktivnim športnim vzmetenjem, ki je znižano za 20 mm. Vozilo je obarvano v “Brewster Green” barvno, ki je na seznamu individualnih barv. V notranjosti pa bodo razvajali ekskluzivni materiali. Porsche 911 Club Coupe bo izdelan v seriji trinajstih modelov. Trgovina z avtomobilskimi deli se nahaja v Šenčurju pri Kranju.

Odkup vozil z možnostjo menjave

Odkup vozil izvajamo tudi v Šenčurski občini in vsej njeni okolici – Visoko, Srednja Vas, Luže, Čirče, Prebačevo, Voklo in Voglje. Rabljeni avtomobili avtonet z možnostjo menjave že na zalogi. Kaj je avto net? Avto.net je spletna stran, kjer lahko oddate oglas, da prodajate svoje vozilo. Od četrtka zvečer do sobote popoldan se v Kvarnerju in njegovem zaledju odvija letošnji tretji rally za Evropsko prvenstvo, ki šteje tudi za prvenstvo CEZ in obe hrvaški prvenstvi (mednarodno in nacionalno prvenstvo v rallyu).

Na rallyu sodelujeta dve slovenski posadki, ki nastopata prvič letos v uradni konkurenci. Rok Turk in Enej Ložnar Kranjc z Peugeotom 207 S2000 evolucije 2012 na Rally Croatia začenjata svoj letošnji program nastopanja na Evropskem prvenstvu v rallyu, logaška posadka Rajko Žakelj – Blaž Selan z Mitsubishijem Evo 9 pa svoj letošnji debi v mednarodnem hrvaškem prvenstvu v rallyu in CEZ tekmovanju v rallyu preko spletne strani avtonet.

Včeraj, dne 27.5.2012, je v Gorjanskem potekala tradicionalna prireditev Avto net Fešta Alfa Romeo, na kateri se že 7 let srečujejo ljubitelji te znamke in je ena največjih tovrstnih prireditev v Evropi. Sestavni del prireditve je razstava starodobnikov, ter turistična vožnja z vozili Alfa Romeo po Krasu avtonet.

Obiščite tudi: https://www.razsvetljava.si/led-trakovi/

več