As Seen On CBS News Fox NBC and ABC

GOTOVINSKI ODKUP VOZIL Z MOŽNOSTJO MENJAV NA:

051299186

Table of Contents

Odkup vozil

ODKUP RABLJENIH VOZIL – naša storitev je gotovinski ODKUP VOZIL – vključuje vsa rabljena vozila, predvsem pa Rabljeni Avtomobili.

V oktobru v ponudbo prihaja vstopni model BMW X3. Z oznako BMW X3 sDrive18d bo to prvi model X3 gnan samo na zadnji kolesi. Novega X3 bo poganjal dvolitrski štirivaljni turbo dizelski motor. Motor bo imel 105 kW in 360 Nm navora. V povprečju naj bi vozilo porabilo dobrih 5 litrov goriva na 100 prevoženih kilometrov in v zrak izpustilo 135 gramov CO2. X3 bo serijsko opremljen s šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Na voljo bo tudi osemstopenjski samodejni menjalnik.

Trije novi modeli (novi Cee’d, hibridna limuzina Optima in prenovljeni veliki športni terenec Sorento) so prejeli certifikate ISO 14040 za življenjski cikel izdelka (Life Cycle Assessment – LCA). Poleg tega je tako prva kot tudi druga (pravkar predstavljena) generacija Cee’da prejela certifikat ISO 14062 za okolju prijazno oblikovanje (Design for Environment – DfE). Gre za dve najpomembnejši okoljski priznanji, ki ju podeljuje TÜV Nord. LCA pregled preizkuša vpliv tako vozila kot tudi celotnega proizvodnega procesa na okolje skozi celotno življenjsko obdobje vozila, in upošteva vse dejavnike kot so izbira materialov, izpusti in recikliranje. DfE pregled preizkuša celoten dizajn izdelka z merjenjem različnih okolju prijaznih dejavnikov kot so zmanjšanje teže, uporaba recikliranih materialov in varčna poraba. Že od zgodnje faze razvoja izdelka se Kia poslužuje okolju prijaznih postopkov s ciljem pustiti karseda najmanjši vpliv na okolje. Kiin novi proces razvoja izdelka vključuje pet spodaj navedenih glavnih korakov, ki zajemajo razvoj, proizvodnjo, popravilo in razgradnjo vseh vozil Kia:
– Preverjanja stanja okolju prijaznih postopkov skozi celotno življenjsko obdobje vozila
– Izkoriščanje 3D risanja za preverjanje možnosti recikliranja
– Razčlenitev izdelka v razvojnem procesu za preverjanje možnosti recikliranja
– Uporaba okolju prijaznih materialov
– Racionalizacija proizvodnih procesov z izboljšanimi materiali in  poenostavljanjem oblikovanja delov.

Rabljena vozila

Rabljena vozila znamke Kia so na voljo pri storitvi odkup rabljenih vozil. Kia je leta 2008 prvič prejela TÜV Nord certifikat za prvo generacijo Cee’da, letos pa se je število njenih modelov, ki so prejeli to prestižno priznanje, že povzpelo na deset. Nemški TÜV Nord je mednarodno združenje za pregled in podeljevanje certifikatov, ki zaposluje več kot 70.000 inženirjev iz približno 70 držav, ki bedijo nad tem procesom na vseh industrijskih področjih. Na tej točki lahko omenimo tudi odkup rabljenih vozil znamke Kia.

Nagradni natečaj Automotive Brand Contest, ki je edini tovrstni nevtralni mednarodni natečaj, obstaja že od leta 1953 in ga prireja German Design Council. Vsakoletno ocenjuje dosežke na področju avtomobilskega oblikovanja in si je skozi leta pridobil status ene najpomembnejših referenc na tem področju. Nagrada Automotive Brand Contest, ki jo podeljujejo v enajstih kategorijah, predstavlja pomembno priznanje, ki dokazuje kakovost in inovativnost Mazdinega oblikovanja ter njegov vpliv na renome in prihodnosti znamke, še posebej, ker nagrada za področje konceptnih vozil velja za najbolj prestižno med vsemi enajstimi kategorijami. Štirivratni kupe predstavlja oblikovno osnovo nove generacije Mazde6, ki bo konec avgusta premierno na ogled na salonu v ruski prestolnici. Ob oblikovnem Mazda Takeri predstavlja tudi tehnično osnovo Mazde6, saj temelji na tehnoloških rešitvah SKYACTIV in je hkrati kot prvi Mazdin model opremljena s sistemom regeneracije energije pri zaviranju i-ELOOP, ki bo prav tako na voljo v novi Mazdi6.

Po besedah tiskovnega predstavnika Mercedesa, Maybacha ni več. Zadnje vozilo je bilo izdelano v mesecu juniju, nekaj primerkov pa imajo še na zalogi. Novembra lani je šef Mercedesa Dieter Zetsche naznanil, da zamenjave za modela 57 in 62 ne bo, saj si Mercedes prizadeva zmanjšati svoje izgube. Nastalo praznino v modelni paleti bo zapolnil  Mercedes S Pullman. Za zaključno prireditev olimpijskih iger London 2012 je Rolls Royce prekinil svojo stoletno tradicijo. Seveda pa je naš odkup rabljenih vozil primeren za vse znamke. Namesto klasične dvojne črke R so za emblem uporabili napis London 2012. Motiv »Spirit of Ecstasy« so dodali še v obliki gravure na sredini plakete vendar namesto kril nad kipcem vihra britanska zastava.

 

Rabljeni avtomobili

Rabljeni avtomobili znamk Rolls Royce in Ferrari tudi v Ljubljani. Tri rabljena vozila Rolls Royce Phantom Series II Drophead Coupe so med zaključno prireditvijo olimpijskih iger London 2012 z motom »Simfonija britanske glasbe« (A Symphony of British Music) pripeljala pevce Jessie J, Taia Cruza in Tinie Tempah.

Sredino volana pri vseh treh Dropheadih krasita tradicionalni lovorov venec in olimpijska bakla kot tudi napis London 2012, ki se ponovi še na omenjenem emblemu na vrhu hladilnika spredaj, v središču litih platišč ter na plaketah na pragovih vrat in nad stranskimi utripalkami. Središča platišč obkroža napis z olimpijskim motom »Hitreje, višje, močneje« (Citus, Altius, Fortius). Rabljena vozila Mazda za vsak žep v Gorenjski vasi. V Goodwoodu so izdelali vsega tri rabljena vozila, kar jih postavlja med najbolj redke zbiralske primerke vozil te znamke. Na slovesnosti je pred okoli 500 gosti spregovoril predsednik in CEO podjetja Mazda Motor Corporation Takaši Jamanuči in v svojem govoru poudaril pomembnost nove mazde6 ter razvoja nove generacije vozil za prihodnost podjetja. Prvi avtomobil, ki je zapustil tekoče trakove fleksibilno avtomatizirane tovarne Hofu, je model, namenjen evropskemu tržišču in opremljen s pogonskim agregatom SKYACTIV-G 2,0. Pričetek proizvodnje nove Mazde6 sovpada z desetletnico modela s tem imenom, ki je ob prihodu na trg leta 2002 kot prvi poosebljal vse lastnosti Mazdine Zoom-Zoom filozofije in 30-letnico tovarne, v kateri bo nastajala tudi nova Mazda6. Nova Mazda6 združuje tehnološke rešitve SKYACTIV, obliko, ki jo je navdahnil oblikovni jezik “KODO – duša gibanja” ter edinstven Mazdin sistem za regeneracijo energije pri zaviranju i-ELOOP. Razvoj omenjenega sistema dokazuje sposobnost Mazdinih inženirjev in razvijalcev, z naprednim sistemom pa bo ob atraktivni obliki in vrhunskem pogonskem sklopu Mazda6 še bolj priljubljena med kupci po vsem svetu. Odkup rabljenih vozil Mazda 6 v Medvodah in na Planini. Predstavnik zaposlenih v tovarni Hofu 2, Masacugu Odži, je ob tem poudaril pomembnost izkušenj na področju kakovosti izdelave, ki so jih v tridesetih letih v tovarni pridobili s proizvodnjo devetih milijonov vozil. Nova Mazda6, ki uteleša Mazdino filozofijo veselja do vožnje in varnost, udobje ter prijaznost do okolja, bo na japonskem in nekaterih evropskih tržiščih na voljo konec letošnjega leta. Svetovno premiero bo Mazda6 doživela konec avgusta letos na salonu v Moskvi. Chevroletovo novo malo športno-terensko vozilo z dolžino 4.248 mm, širino 1.776 mm in medosno razdaljo 2.555 mm se lahko pohvali s poudarjenimi linijami karoserije, ki izražajo živahnost in okretnost. Z značilnim zlatim logotipom, ki zgornji in spodnji del maske hladilnika deli na dva dela, je takoj prepoznaven kot član Chevroletove družine. Rabljene avtomobile odkupuje naš odkup rabljenih vozil po vsej Sloveniji.

Prodaja rabljenih vozil

Trije varčni motorji in aktiven sistem pogona na vsa štiri kolesa

Prodaja rabljenih vozil in odkup vozil v Postojni in Krasu. Ponudba motorjev vključuje 1,4-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom, 1,6-litrski bencinski motor in 1,7-litrski dizelski motor s turbopolnilnikom. 1,4-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom, na katerega je nameščen šeststopenjski ročni menjalnik, razvije moč 103 kW in navor 200 Nm. Pogon na vsa štiri kolesa je na voljo za različici z 1,4-litrskim bencinskim motorjem s turbopolnilnikom in 1,7-litrskim dizelskim motorjem. 1,7-litrski dizelski motor razvije moč 96 kW in maksimalni navor 300 Nm. Vsi pogonski sklopi z ročnim menjalnikom so opremljeni s funkcijo Start/Stop. Tako 1,7-litrski dizelski kot tudi 1,4-litrski* bencinski motor s turbopolnilnikom bosta na voljo tudi s šeststopenjskim samodejnim menjalnikom. Obiščite naš odkup vozil oziroma odkup rabljenih vozil.

V traxu je več kot dovolj prostorov za shranjevanje predmetov. Poleg 358-litrskega prtljažnika so v njem različni predali na sredinski konzoli in ob strani ter predal pod sedežem. Tudi pod dnom prtljažnika je dodaten prostor za shranjevanje. Poleg sedežev, ki se delijo v razmerju 60:40, je mogoče popolnoma zložiti tudi sovoznikov sedež, kar nudi še dodatne možnosti prilagajanja. Sedeže je mogoče razporediti v osem različnih postavitev. Višji nivoji opreme vključujejo standardno nameščen sistem Chevrolet MyLink, ki lahko vsebine iz pametnega telefona prikazuje na 7-palčnem barvnem zaslon na dotik visoke ločljivosti.

Odkup vozil

Brezhibna varnost

Odkup rabljenih vozil v Celju ter v Čatežu. Učinkovito varovanje v primeru prometne nesreče zagotavlja vrsta standardno nameščenih pasivnih in aktivnih varnostih sistemov. Trax bo opremljen s šestimi zračnimi blazinami, elektronskim nadzorom stabilnosti (ESP), ki vključuje pomoč pri speljevanju na strmini (HSA), nadzorom zdrsavanja pogonskih koles (TC) in s sistemom za preprečevanje blokiranja koles (ABS) s funkcijo elektronske razporeditve zavornih sil. Pri vozilih nivoja opreme LT bosta standardno nameščena tudi sistem nadzora stabilnosti prikolice (TSA) in sistem nadzora pri spuščanju po strmini (DCS).

Opel je prvič ponudil visoko zmogljivo podvozje SuperSport v avtomobilu srednjega razreda s prednjim pogonom. Različici Insignie z bencinskim in dizelskim motorjem, s prednjim pogonom sta tako sedaj deležni paketa podvozja z obesami HiPerStruts (High Performance Struts), zavorami Brembo in nastavitvami OPC (Opel Performance Center). Tovrstna izvedba podvozja je bila doslej na voljo le pri športni Insignii OPC in vse ostalih Insigniah s pogonom na vsa kolesa, opremljenimi s sistemom zagotavljanja izjemne stabilnosti, elektronsko nadzorovano zaporo diferenciala (e-LSD), za pravšnjo razporeditev navora. Več o tem si lahko pogledate na odkup vozil.

Komisijska prodaja

Sedaj pa si je mogoče izvedbo podvozja omisliti tudi s prednjim pogonom z dizelskim motorjem 2.0 CDTI 118 kW in dvolitrskim bencinskim motorjem s turbinskim polnilnikom največje moči 162 kW. Skupaj s prilagodljivim sistemom blaženja FlexRide, s tremi stopnjami delovanja, ki jih je mogoče preprosto izbrati s stikalom (Standard, Tour in Sport), s katerim je usklajeno delovanje servo ojačevalnika volana in odzivnost motorja, je potrebno za podvozje izvedbe SuperSport odšteti 2.950 evrov (priporočena maloprodajna cena). Odkup rabljenih vozil v Nemčiji in na Švedskem.

Kia je na letošnjem tekmovanju Automotive Brand Contest 2012 prejela kar 3 oblikovalske nagrade, kar je le še povečalo bero tega avtomobilskega velikana odkar je na čelu njihovega oblikovalskega oddelka priznani Nemec Peter Schreyer.

Odkup vozil – rabljena vozila vseh znamk

Rabljeni avtomobili so pri nas zelo cenjeni in dobro plačani!

Novi Kia cee’d je zmagal v kategoriji zunanjosti, doživel pa je še posebno omembo za izjemne inovacije na področju oblikovanja notranjosti. Poleg tega je strokovna žirija razglasila Kia GT za najbolje oblikovan koncept. Športni kupe s pogonom na zadnji kolesni par je sicer svojo premiero doživel lanskega septembra na salonu v Frankfurtu.

Automotive Brand Contest, ki je zaživel leta 2011, je postal mednarodno priznano tekmovanje odprtega tipa namenjeno vsem podjetjem v avtomobilski industriji ter njihovim partnerjem s področja oblikovanja in komunikacije znamke. Skupno je 16 kategorij, ki pokrivajo oblikovanje vozil, delov in dodatkov, tehnologije in ostalo. Slavnostna podelitev priznanj zmagovalcem bo 27. septembra 2012 na pariškem avtomobilskem salonu, ko bo 1. novinarski dan in  t.i. dizajnerska noč.

Kia Motors je na lanskoletnem tekmovanju Automotive Brand Contest prejela več nagrad – “najboljši od najboljših” (Best of the Best) v kategoriji oblikovanja znamke, medtem ko so modeli Sportage, Rio in Optima zmagali v kategoriji zunanjosti.

Ford uporablja dovršeno tehnologijo kamer za skeniranje in digitalizacijo dejanskih proizvodnih obratov, s pomočjo katere ustvari ultra-realistična 3D virtualna proizvodna okolja. Vodilno vlogo pri razvoju virtualnih tovarniških okolij ima Fordov obrat v španski Valencii, ki omogoča tudi oddaljeno ocenjevanje na različnih koncih sveta. Odkup rabljenih vozil Opel, Ford in BMW v Kranju.

Odkup avtomobilov

Posebni projektorji in polarizacijska stekla za zaznavanje gibanja pomagajo ustvariti interaktivne scenarije s 3D-virtualno resničnostjo proizvodnje. Znotraj teh okolij poteka simulacija potrebnih ukrepov dejanskih operaterjev linije za sestavljanje, ki Fordovim strokovnjakom za ergonomijo pomaga odpraviti naporne drže in optimizirati posamezne vidike postopka sestavljanja. Fordovi strokovnjaki za ergonomijo v Kölnu uporabljajo računalniške simulacije za temeljito preiskavo postopka vgradnje celo najmanjših sestavnih delov in analizo, ali bi s spremembami lahko dosegli, da bi bilo opravilo za operaterja linije še bolj preprosto.

Navidezni uslužbenec “Jack” lahko simulira dejanja tako moških kot ženskih zaposlenih ob liniji za sestavljanje. To omogoča preverjanje in ocenjevanje izjemnih podrobnosti postopkov, vse do okretnosti operaterjevih prstov v omejenem prostoru. “Jackova” napredna programska opremaocenjuje, kakšnim zahtevam so izpostavljeni dejanski operaterji, in že v fazi simulacije razkrije 80 odstotkov ergonomskih problemov pri postopku sestavljanja. Ford povečuje tudi uporabo vozil s tehnologijo “obogatene resničnosti”. Te 3D-simulacije vozil s kombiniranjem inženirskih podatkov in skeniranih slik fizičnih prototipov omogočajo učinkovito ovrednotenje integracije sestavnih delov.

ODKUP RABLJENIH VOZIL VSEH ZNAMK V ŠPANIJI IN ITALIJI.

Z računalniškimi simulacijami Ford izvaja popolne “virtualne proizvodne dogodke” za programe novih vozil. Pred simulacijo celotnega postopka sestavljanja od začetka do konca strokovnjaki zberejo digitalne inženirske podatke za vsak sestavni del in jih naložijo v virtualno proizvodno okolje.

Avto prodaja

Avto prodaja in odkup vozil nudimo po celi Evropi z gotovinskim odkupom.

Vse te dejavnosti lahko zmanjšajo potrebo po ustvarjanju fizičnih prototipov vozil ali orodij za ovrednotenje. Tako na primer interaktivna 3D-okolja notranjosti Fordovih razvojnih modelov vozil v Fordovem oddelku s samodejnim virtualnim okoljem CAVE (Cave Automatic Virtual Environment ) v Kölnu omogočajo ovrednotenje različnih vidikov, vključno s preglednostjo, dosegljivostjo elementov, ergonomijo in prostornostjo pred izdelavo fizičnega prototipa.

Fiat Punto 1.3 Multijet spremlja odbojkarski par Vodeb – Fabjan na poteh na turnirje po Evropi. Odbojkarici na mivki, izkušeni tekmovalki, dvakratni državni prvakinji in članici slovenske reprezentance v odbojki na mivki bosta v teh dneh odpotovali na ekshibicijski turnir v nemški Rottenburg, kamor ju je povabil organizator.

Avto prodaja in gotovinski odkup rabljenih vozil

Andrejo Vodeb in Simono Fabjan bo na poti tudi tokrat spremljal beli Fiat Punto, ki ga odlikuje zanesljivi in varčni motor 1.3 Multijet 16v z 62 kW, sistem Start&Stop™ pa še dodatno pripomore k nižji porabi in emisijam. Avtomobil ima tudi bogato serijsko opremo, med katero je tudi ESP z ASR, MSR, Hill Holder-jem in HBA, samodejna dvopodročna klimatska naprava, tempomat Cruise Control, zadnja tipala za parkiranje, zatemnjena zadnja stranska in zadnje steklo, lita platišča R16, info-telematski sistem

Blue&Me™ z AUX vhodom.

»Navdušeni sva nad prostornostjo tega avtomobila in njegovim varčnim, a zmogljivim motorjem. Za volanom se počutiva odlično, s pomočjo sistema Blue&Me™ pa lahko tudi med vožnjo varno telefonirava,« sta povedali Andreja in Simona.

Ponudbo Astre je obogatila nova dizelska različica s štirivaljnim motorjem 2.0 BiTurbo CDTI, ki z največjo močjo 143 kW in največjim navorom 400 Nm postavlja nova merila zmogljivosti. Na voljo je v treh karoserijskih izvedbah, kot petvratna kombilimuzina, kupe GTC in karavan Sports Tourer. Nobena druga znamka v kompaktnem segmentu ne ponuja tako številne izbire zmogljivih dizelskih možnosti.

ODKUP VOZIL OPEL

Možen je odkup rabljenih vozil znamke Opel, še posebej Opel Astra.

Petvratna Astra BiTurbo CDTI doseže največjo hitrost 226 km/h, s čemer je najhitrejša dizelska Astra doslej (Sports Tourer 222 km/h, GTC 223 km/h). Ob tem, da zagotavlja velike zmogljivosti in veliko voznih užitkov, je motor BiTurbo sočasno tudi izjemno učinkovit. S pomočjo tehnologije za zmanjšanje porabe goriva Start/Stop, ta je serijska za vse Astre BiTurbo, porabi GTC le 4,9 l goriva na 100 km (Sports Tourer in petvratna Astra 5,1 l/100 km).Skladno z majhno porabo goriva je omejen tudi izpust. Ta znaša za GTC 129 g CO2/km (134 g/km kombilimuzina in karavan).

Avto net

Avtonet je največji spletni portal, kjer ljudje oddajo oglase za svoja rabljena vozila. To pa ni edina možnost prodaje, saj imamo za vas na voljo odkup rabljenih vozil na področju celotne Slovenije. Tekoče pospeševanje brez turbo luknje
Odvisno od obremenitve delujeta različno velika turbinska polnilnika Astrinega BiTurbo dizelskega štirivaljnika ločeno ali sočasno. Manjši turbinski polnilnik posebej hitro pospeši pri majhnih vrtljajih motorja. To pomeni, da je odzivnost na premikanje stopalke plina neposredna, brez tako imenovane turbo luknje. Od 1250 vrtljajev na minuto dalje je voznik deležen že 320 Nm navora, to je 80 odstotkov največje vrednosti 400 Nm, ki jo doseže motor med 1750 in 2500 vrtljajev na minuto. Odkup vozil na Hrvaškem in Srbiji.

Nove visokozmogljive dizelske Astre bo mogoče naročiti že v kratkem, v prodajne salone pa bodo prišle pred koncem leta.

Partnerstvo bo trajalo do konca sezone 2015/2016 angleške nogometne lige Barclays Premier League in evropskih tekmovanj ter vključuje opaznost avtomobilske znamke na stadionu Anfield, ki je domače igrišče nogometnega kluba Liverpool, uredniške priložnosti v objavah kluba, digitalnih objavah ter spletnih straneh oboževalcev in nastope igralcev za poslovne priložnosti.

Rabljena vozila Selške doline

V Selški dolini so rabljena vozila, zato je naša dejavnost odkup vozil.

Chris Perry, podpredsednik globalnega trženja družbe Chevrolet, je povedal: »Navijači nogometnega kluba Liverpool FC iz celega sveta so znani po svoji neizmerni ljubezni do tega kluba. Naše razmerje s klubom Liverpool FC seže prek tradicionalnih meja sponzorstva, gre pa za to, da se približamo navijačem. Naš poglavitni cilj je navijače obdržati v središču igre.«

RABLJENA VOZILA ZMAGOVALCEV

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije sklenil sponzorsko pogodbo za nordijski del, ki vključuje moško in žensko reprezentanco v skokih in nordijski kombinaciji. Rabljeni avtomobili v avtohišah so zelo dragi, medtem ko je naš odkup rabljenih vozil bolj cenovno dostopen.

Rabljena vozila Domžale

Rabljena vozila iz Domžal so na voljo po znižani ceni.

»Kjer je volja, je tudi pot. Vrhunski športniki to dobro vedo. Kljub nezavidljivim tržnim razmeram je Summit motors Ljubljana s Smučarsko zvezo Slovenije podpisal sponzorsko pogodbo. S-max, Galaxy in Transit so modeli, ki najbolje zadovoljijo potrebe najboljših v nodrijskih disciplinah v Sloveniji. Z udobnimi, prostornimi, varnimi in zanesljivimi modeli iz naše palete bodo poti na treninge in tekme prava sprostitev za naše šampione,« je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana in dodal: »S sponzorstvom se poklanjamo njihovim preteklim dosežkom in delu v prepričanju, da bo vrhunska mobilnost dobra popotnica tudi za bodoče uspehe.«

»Za tekmovalce, tekmovalke in trenerje nordijske reprezentance, ki skozi vse leto prevozijo vso Evropo, so varna in udobna rabljena vozila eden izmed pogojev za vrhunske športne uspehe. Izjemno smo veseli, da se nam je kljub težkim tržnim razmeram v našo sponzorsko družino pridružila tako velika blagovna znamka, kot je Summit motors Ljubljana z vozili Ford. Prepričana sem, da bodo tako naši športniki na poti še bolj varni na tekmovališču pa še bolj uspešni,« je po predaji dejala direktorica SZS ga. Barbara Kürner Čad.

Rabljena vozila Metlika

Rabljena vozila iz Metlike z možnostjo gotovinskega odkupa avtomobilov.

Na letošnjem sejmu Automechanika, ki se bo od 11. do 16. septembra odvijal v Frankfurtu, BMW Group v središče pozornosti postavlja vprašanje trajnostnega razvoja. Oddelek podjetja Bau- und Einrichtungsberatung bo stojnico BMW uporabil za predstavitev potencialov in prednosti trajnostnega pristopa znotraj organizacije trgovcev z vozili BMW. Poleg tega bodo strokovnjaki BMW obiskovalcem približali najnovejše trende in razvojne dosežke pri delavniški opremi – s poudarkom na uravnoteženju in montaži pnevmatik ter sistemih za osne meritve.

BMW Group se letos predstavlja z dvema dvonadstropnima stojnicama s površino 438 kvadratnih metrov (v hali 9.0 na lokaciji C42). Poudarka sta na dveh spektakularnih vozilih: novem BMW 335i z ultra dinamičnim paketom M Sport, ki straži dvorišče na eni strani, in BMW M3 DTM, ki vzbuja pozornost na drugi strani stojnice. Rabljena vozila so zato tako dobra rešitev.

Rabljena vozila Črnomelj

V Črnomlju boste našli rabljena vozila vseh znamk in modelov.

Modela, predstavljena na pariškem avto-salonu, imata za razliko od dvokolesno gnanih modelov 911 carrera, širša zadnja koloteka za 22 milimetrov, zadnje luči pa povezuje na novo oblikovan rdeči svetlobni pas. Odkup rabljenih vozil Porsche v Nemčiji in Luksemburgu. Absolutno so rabljena vozila izvrstna.

Moč bo carrera 4 dobil iz 3,4-litrskega bokser-motorja z 257 kW, 4 S pa iz večjega 3,8-litrskega bokser-motorja, ki proizvede 294 kW,kar je dovolj, da avtomobil pospeši od 0 do 100 km/h v 4,1 sekunde (4,3 sekunde kabriolet). Seveda pa so rabljena vozila čudovita.

Zaenkrat so znane samo cene za Nemčijo in sicer bo 911 carrera 4 coupé na voljo za 97.557 evrov, 911 carrera 4 cabrio pa za 110.290 evrov. Malo globlje bo treba pogledati v žep za model 911 carrera 4 S, ki bo stal 112.313 evrov, kabriolet pa 125.046 evrov.

Povpraševanje po novem Cee’du Sportswagon bo po Kiinih pričakovanjih povečalo proizvodnjo v tovarni na skupno 285.000 vozil v letošnjem letu. Prejšnja generacija Cee’da SW je predstavljala več kot petino celotne proizvodnje. V Žilini so v prvih sedmih mesecih letošnjega leta proizvedli 167.000 vozil in 266.000 motorjev, kar je 11% oz. 52% več kot v enakem obdobju lani.

Rabljena vozila Jezersko

Na Jezerskem so rabljena vozila zelo dobro ohranjena, zato se nakup izplača.

Tako kot 5-vratni brat se tudi karavanski Cee’d postavlja s posrečeno kombinacijo sodobno oblikovane zunanjosti, visokokavostnih materialov v notranjosti in vrhunsko uglajenostjo dveh bencinskih in dveh dizelskih motorjev. Sportswagon med drugim ponuja impresivno praktičnost ter veliko prtljažnega prostora, saj je za prtljago na voljo 528 litrov oz. kar 1642 litrov s podrtimi zadnjimi sedeži.

Kiina žilinska tovarna se med drugim pripravlja tudi na začetek trivratne različice pro_cee’d, katere proizvodnje je predvidena v začetku 2013.

Bentley je opremil svoja modela z novim osemstopenjskim avtomatskim menjalnikom, ki so ga nedavno predstavili v modelu GT Speed. Odkup rabljenih vozil prodaja tudi rabljena vozila znamke Porsche.

Novi menjalnik bo pri modelu W12-GT zmanjšal pospešek od 0 do 100 km/h za  0,1 sek na 4,3 sek, modelu Continental GTC pa za 0,3 sek na 4,4 sek. Menjalnik bo prav tako izboljšal porabo goriva in izpuste ogljikovega dioksida.

Mazda je prenehala izdelovati velikega terenca CX-7. Razlog za to so nizke prodajne številke modela ter lansiranje modela CX-5. Slednji zaradi dobrega dizajna in tehnologije SKYAcitve pridobiva nove kupce kot za stavo in CX-7 v modelni paleti ni več potreben.  Za zahteve na trgih v ZDA in Rusiji pa ostaja v proizvodnji še model CX-9. Naš odkup vozil je primeren tudi za Mazdina rabljena vozila.

Rabljena vozila Afrika

Avte tudi izvažamo v Afriko in sicer gre za rabljena vozila.

»Naša široka podatkovna baza nesreč kaže, da je tveganje poškodb v naših zadnjih modelih znižano do 50 % od leta 2000. Delamo pa tudi na novih tehnologijah, ki bodo ta delež še dodatno znižale,« pravi Thomas Broberg, višji varnostni svetovalec pri Volvu.

Volvov pristop avtomobilske varnosti temelji na informacijah iz vsakodnevnega resničnega prometa; vključno z ugotovitvami Volvove ekipe za raziskovanje nesreč, ki deluje že več kot 40 let.

»Holistični pristop in vsakodnevne resnične prometne situacije so vedno začetna točka za naše delo. Naša ogromna baza podatkov z informacijami iz prometnih nesreč nam pomaga, da se osredotočimo na področja, kjer nove tehnologije ustvarjajo najboljše rezultate v resničnem prometu,« doda Thomas Broberg. Prav tako so rabljena vozila najboljša možna rešitev.

Odkup rabljenih vozil BMW

Odkup vozil znamke BMW po celi Sloveniji in tudi širše!

Samodejno zaviranje zmanjšuje število nesreč

V zadnjem času je bila mnogokrat poudarjena učinkovitost Volvovega pristopa. Podobna študija švedskega zavarovalniškega podjetja Volvia kaže, da so rabljena vozila Volvo, ki so opremljena s samodejnim zaviranjem, vključena v 22 % manj naletih v zadek vozila kot rabljena vozila brez samodejnega zaviranja.

Odkup vozil Volkswagen

V Sloveniji so zelo popularna rabljena vozila znamke Volkswagen, zato odkup vozil odkupi veliko število rabljenih avtomobilov Volkswagen.

Nekaj izjemnih rezultatov

Uspešnost Volvovega holističnega pristopa pri varnosti je bila potrjena s številnimi neodvisnimi testiranji.  Z zadnjem poročilu IIHS-a (Institute for Highway Safety) je volvo S60 prejel najvišjo oceno v novem testu čelnega trčenja pri 64 km/h. Lansko leto je kar 5 Volvo modelov, C30, S60, S80, XC60 in XC90, prejelo od IIHS-a nagrado Top Safety Pick za rabljena vozila.

Povsem nov volvo V40 je odličen primer Volvove sposobnosti, da znanje iz vsakodnevnega prometa pretvori v izjemno tehnologijo.Ponaša se s tehnologijo Zaznavanja pešcev s samodejnim zaviranjem, kot tudi z izboljšano City Safety, ki sedaj deluje do hitrosti 50 km/h. Med novimi tehnologijami so na svetu prva zračna blazina za pešce, sistem za pomoč pri ohranjanju smeri vožnje, aktivne dolge luči in na zadku radarski sistem Cross Traffic Alert.

RABLJENI AVTOMOBILI HUMMER

Rabljeni avtomobili avtomobilske znamke Hummer so zelo velika rabljena vozila, torej niso ravno za vse! Kupci so v večini primerov dokaj specifični.

»Tveganje, da bi bili z Volvo vozilom vpleteni v nesrečo ali poškodovani, se vztrajno znižuje. Nadaljujemo z našo vizijo varnosti, da nihče ne bo usodno ali hudo poškodovan v novih Volvo vozilih do leta 2020,« zaključi Thomas Broberg za rabljena vozila.

Škoda Rapid bo poleg modelskih serij Fabia in Octavia tretji Škodin model, ki ga bodo izdelovali v Mladi Boleslav. Škoda v svoji matični tovarni za potrebe proizvodnje Rapida in prihajajoče nove Octavie trenutno posodablja in nadgrajuje glavne dele proizvodnje. Tako se bodo v prihodnje kapacitete proizvodne linije I v Mladi Boleslav postopoma večale z 800 na 1.200 vozil na dan.

Odkup vozil Ford

Tudi rabljeni avtomobili Ford so zelo popularni na področju Slovenije. Odkup vozil znamke Ford je zelo pogost, tudi mi jih odkupujemo.

Zaradi bližajoče se uvedbe nove Octavie bo Škoda v Mladi Boleslav tudi v prihajajočih mesecih nadaljevala z gradbenimi deli in večanjem logističnih kapacitet. V prvi polovici leta 2012 je znamka Škoda za potrebe svetovnega trga proizvedla okoli 530.000 vozil.

Oktobra 2012 bo Škoda Rapid postopoma začel vstopati na evropske trge. V letu 2013 bo sledila izvedba, ki bo namenjena posebej kitajskemu trgu in jo bodo tam tudi proizvajali. Poleg tega je za začetek leta 2014 v Volkswagnovi tovarni Kaluga načrtovana proizvodnja Rapida za ruski trg. Češki proizvajalec z Rapidom namerava prepričati predvsem družine, ki si želijo prostorno in cenovno dostopno prvo vozilo s preverjeno Škodino kakovostjo za rabljena vozila.

Skupaj z Oplovimi tovarnami v Kaiserslauternu (Nemčija) in Zaragozi (Španija) je Rüsselsheimska tovarna del največjega omrežja strešnih sončnih elektrarn na stari celini s skupno kapaciteto 19,1 milijona kilovat ur elektrike pridobljene iz sončne energije na leto. Količina električne energije bi lahko pokrila letne potrebe po električni energiji 5800 družinskih hiš. Primerno je tudi za odkup vozil, in sicer kot rabljeni avtomobili oziroma rabljena vozila.

Odkup vozil Renault

Renault Twingo, Clio in drugi modeli so za odkup vozil zelo iskani. So nižjega cenovnega razreda, zato so dostopni veliki števili slovencev.

Kot del pobude za pridobivanje električne energije iz obnovljivih virov sta Opel in družba Wattner AG iz Kölna v vlogi vlagatelja razširila obstoječi strešni sončni elektrarni v Rüsselsheimu in ju povezali z javnim omrežjem. Kapaciteta sočnih panelov na strehi zgradbe K40 znaša 1,4 MWp. Tudi na strehah zgradb M55 in K65 so bili nameščeni dodatni solarni moduli z zmogljivostjo 2,2 MWp in 3,1 MWp. Z novo razvojno stopnjo je strešna sončna elektrarna v Rüsselsheimu dosegla načrtovano skupno zmogljivost 8,15 MWp. Ob tem na strehi zgradbe K170 deluje od leta 2010 dalje sončna elektrarna z zmogljivostjo 1,45 MWp.

Paneli solarne elektrarne v Rüsselsheimu pokrivajo površino 225.000 kvadratnih metrov, kar je površina 32 nogometnih igrišč. Z njimi bo tovarna pridobila približno 7,3 milijona kilovat ur (kWh) elektrike iz sončne energije. To omogoča zmanjšanje izpusta CO2 za približno 3150 ton na leto. Elektrika pridobljena iz sončne energije se prenaša neposredno v omrežje in je uporabljena za izdelavo avtomobilov. Neizrabljena električna energija se vrne v javno omrežje, ki ga upravlja energetska občinska družba Mainza – “rabljena vozila”.

Z 19,1 milijona kilovat ur električne energije pridobljene iz sončne energije na letni ravni v Evropi se zmanjša izpust CO2 za približno 8200 ton. Ob tem Opel načrtuje postavitev tovrstnih sončnih elektrarn tudi na strehah drugih tovarn v Evropi.

Fiat 500 Turbo, ki ga bodo izdelovali v Mehiki, temelji na modelu 500 Abarth. 1.4-litrski turbobencinski agregat razvije moč 99 kW. Ameriški Fiat 500 bo dobil napram evropskemu spremenjen dizajn, večji rezervoar za gorivo ter novo zadnjo premo. 500 Turbo bo bogatejši še za zvočni sistem Beats by Dr.Dre – rabljena vozila.

Več kot 200.000 bralcev revije Auto Bild iz petnajstih evropskih držav je glasovalo o všečnosti oblikovanja evropskih avtomobilov v več kategorijah. S prepričljivih 17,8 odstotka glasov je zmaga v kategoriji SUV-jev in avtomobilov s pogonom na vsa štiri kolesa suvereno pripadla Mazdi CX-5, za njo pa sta se uvrstila Audi A6 Allroad z 10,8 odstotka in Audi Q3 z 9,9 odstotka glasov. Na prvo mesto so Mazdo CX-5 postavili na Češkem, v Turčiji, Gruziji in Španiji, nemški bralci revije Auto Bild so ji namenili tretje mesto za Mercedes-Benzom ML in Audijem A6 Allroad. Mazda je z modelom Mazda3 pred tremi leti že osvojila prvo mesto v kategoriji Small and Compact Car (meostni in kompaktni avtomobili). Odkup rabljenih vozil je možen po celotni Sloveniji. Izberite tudi vi rabljena vozila!

RABLJENI AVTOMOBILI INFINITI IN ISUZU

Ob svetovni premieri na avtomobilskem salonu v Parizu (Mondial del’Automobile, od 29. septembra do 14. oktobra 2012) bo Oplov novi modni mali avtomobil odkril številne enkratne lastnosti, s katerimi je urbana mobilnost preprostejša. Obiskovalci Oplovega razstavnega prostora bodo namreč poleg ostalih izvirnih rešitev spoznali tudi njegov popolnoma integriran nosilec koles FlexFix. Nosilec je na voljo za doplačilo.

Ta domiselna rešitev ostaja ekskluzivno Oplova in zagotavlja lastnikom ADAMA, da se popolnoma vključijo v sodobno urbano mobilnost, za volanom avtomobila ali na kolesu. Prava rešitev so rabljena vozila vseh vrst. Nosilec koles FlexFix zmore lastnikom ADAMA uspešno pomagati pri preseganju stresnosti gneče mestnega življenja. Nosilec namreč omogoča povsem spontano uporabo kolesa, glede na trenutne želje in ob upoštevanju vremena, razmer v prometu in okolja. Nosilec Opel ADAMA s ključavnico je mogoče obremeniti s 30 kg, kar omogoča tudi prevoz e-koles. Poseben adapter omogoča namestitev dodatnega kolesa, oziroma dodatno obremenitev 20 kg. Z njim postane FlexFix prilagodljiva rešitev za dva. Odkup vozil z gotovino ZUM.

Odkup rabljenih vozil Kranj – Zlato polje

Zahvaljujoč nizki nakladalni višini je mogoče kolo preprosto vpeti na trden in do uporabnika prijazen nosilec na vzdolžnih nosilcih na zadnjem delu vozila. Varno vpetje kolesa pred vožnjo je tako ergonomično in prijazno do hrbta, povsem drugačno od strešnih nosilcev koles, pri katerih je potrebno kolesa dvigniti na streho, nad glavo. Tudi ko je na njemu kolo, oziroma dve kolesi, je možen odklon nosilca, tako da se vrata prtljažnika ADAMA odprejo brez težav in je omogočen preprost dostop v prtljažnik. Oplov nosilec koles FlexFix je že na voljo pri številnih Oplovih avtomobilih. Ob tem Opel ostaja edini izdelovalec avtomobilov, ki ima v ponudbi ta popolnoma integrirani sistem.

Posebno različico Forda Mustanga obdajajo širši blatniki in unikaten pokrov motorja. Vozilo krasi enako modro-bela barvna kombinacija kot pred petdesetimi leti. V8 motor s pomočjo kompresorja razvije 625 kW in se na cesto prenašajo preko 345 mm širokih pnevmatik. Ideja za avtomobil je nastala že v glavi preminulega Shelbyja, to pa je uresničilo podjetje Ford motor company v sodelovanju s Shelby American.

Zunanjost so obogatili z novimi žarometi in linijami aktualne serije 1. V notranjosti se X1 pohvali z novo upravljalno konzolo, ki je dodelana s kvalitetnejšimi materiali in preglednejšo razporeditvijo stikal.

RABLJENI AVTOMOBILI JAGUAR

Rabljeni avtomobili Jaguar so prav tako dokaj prestižna znamka. Imajo zelo eleganten izgled, zato se rabljena vozila Jaguar dobro prodajajo.

Odslej bo program ECO PRO vključen v serijsko opremo, premierno v tem segmentu pa bo mogoče proti doplačilu dobiti 8-stopenjski avtomatski menjalnik. Najvarčnejša različica X1 sDrive 2.0d, s tehnologijo EfficientDynamics, bo na 100 kilometrov porabila 4,5 litra goriva in v ozračje spustila 119g CO2 na prevožen kilometer.

Motorno paleto bo sestavljalo osem agregatov, od tega trije bencinski in pet dizelskih, z razponom od 85 kW do 180 kW. Novost v ponudbi je štirivaljni dizelski agregat z oznako BMW X1 xDrive25d, ki bo s pomočjo BMW Twin Power tehnologije razvil moč 160 kW. Odkup rabljenih vozil oziroma rabljena vozila znamke BMW xDrive.

Na nemški spletni trgovini so ponudili cabrio varianto novega Volkswagen Beetla. Avtomobilček v merilu 1/43 se je pojavil na internetni strani Schuco Modell.

Novi model v merilu 1:1 bo predstavljen na letošnjem avtomobilskem salonu v Las Vegasu.

Vozilo nakazuje oblikovalski jezik prihodnjih modelov  DS, ki naj bi zajemali limuzino segmenta C, mestne terence in predstavnika segmenta D. Izhajajoč iz modelov DS3, DS4 in DS5 koncept predstavlja sveži videz linije DS, ki je še bolj prestižen. Kombikupe dolg 4,9 metra, nudi prostora za potnike, saj mu medosje meri kar 3 metre. Za prestiž skrbijo tudi usnjeni sedeži, panoramska streha in armaturna plošča z najsodobnejšo tehnologijo. Zunanjo dinamiko zaokrožujejo 21-palična platišča in prelivajoči odtenki barve, glede na svetlobo.

RABLJENI AVTOMOBILI JEEP

Rabljeni avtomobili znamke Jeep so malce manj znani, vendar veljajo za zelo kakovostna rabljena vozila.

Za pogon skrbita 51-kilovatni elektromotor ob zadnji osi in 165-kilovatni 1,6-litrski bencinski THP, ki žene prednji kolesi. Doseg električnega motorja z enim polnjenjem je 50 kilometrov. Kombinacija obeh skrbi za skupno moč 216 kW, kar mu omogoča, da do 100km/h pospeši v 5,4 sekunde, končna hitrost pa znaša 244 kilometrov na uro.

Zadek krasita sredinska izpušna cev in odbijač z difuzorjem, celoto pa dopolnjujejo še 19-avpalčna aluminijasta platišča. Notranjost je zasnovana s športnim pridihom. Odkup rabljenih vozil je možen tudi v Kamniku in Mengšu

Tako ima Cupra športne sedeže, trikraki volanski obroč in aluminijasta pedala. Poganja jo je že znani 1,4-litrski turbobencinski motor s 132 kW, povezan s sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom.

ODKUP RABLJENIH VOZIL KAMNIK IN MENGEŠ

Gre za osvežitve žarometov, maske in odbijačev, nova pa je tudi paleta aluminijastih platišč.

Potniški prostor ima nove materiale in nov volanski obroč. Motorna paleta šteje nova motorja: bencinski 3.0 TFSI je zamenjal dosedanji 3,2 – litrski FSI, v ponudbo dizelskih agregatov pa naj bi po napovedih prišel 3 – litrski dizelski z dvema turbopolnilnikoma, 227 kW. Seveda pa je naša najbolj popularna storitev prav odkup vozil.

Bistvo avtomobila je pod dolgim motornim pokrovom. Novi,  8,4-litrski V10 je skromnih 13 kilogramov lažji kot v starem Viperju. Največja moč je izboljšana na 465 kW, navor pa znaša 813 Nm. Prav podatek o navoru trenutno Viperjev motor postavlja na prvo mesto med atmosferskimi motorji. Struktura avtomobila je za polovico trdnejša kot prej. Večinoma je narejena iz ogljikovih vlaken in tehta 30 odstotkov manj kot v predhodniku.

Rabljeni avtomobili – odkup rabljenih vozil Ljubljana

SRT Viper je obdržal značilno obliko z dolgim motornim pokrovom in kratkim zadnjim previsom. Zanimivi detajli so, denimo, zunanje stranske izpušne cevi in prednji žarometi v obliki kačjih oči. S pomočjo Ferrarija in Maserattija jim je uspelo dvigniti raven oblike in kakovosti v kabini. Na voljo bosta dve različici SRT Viperja , osnovna in športnejša GTS.  Ponovno pa bomo lahko Viper v dirkaški različici spremljali v ameriški seriji Le Mans.

K9 je prva Kiina limuzina s pogonom na zadnji kolesi. Vozilo poudarja najboljše, kar Kia trenutno premore na področju dizajna, voznih lastnosti in tehnologije. Z dolžino 5.090 mm, širino 1.900 mm in višino 1.490 mm K9 nedvomno kaže svoj mogočen značaj združen s klasičnimi potezami limuzine. V notranjosti se z najvišjim paketom opreme dobi 12,3-palčni LCD merilnik, zaslon v vetrobranskem steklu, dva 9,2-palčna zaslona namenjena zadaj sedečim ter 17-kanalni Lexicon zvočni sistem s kar 17 zvočniki, ki so primerni za naš odkup rabljenih vozil.

Odkup vozil Audi

Audi spada med nekoliko višji cenovni razred vozil, saj so njihovi modeli nekoliko kvalitetnejši, hitrejši in elegantnejši. Naš odkup vozil se ukvarja tudi z Audijevemi rabljenimi avtomobili.

K9 poganjata bosta zenkrat poganjala dva bencinska šestvaljnika 3,8-litrski z močjo 181 kW in 3,8-litrski šestvaljnik z neposrednim vbrizgom goriva z 209 kW. Za prenos moči bo skrbel novi 8-stopenjski samodejni menjalnik s tehnologijo shift-by-wire. Poleg ojačane karoserije, narejene iz 74,3 odstotkov tršega jekla, se K9 lahko pohvali tudi z elektronsko nastavljivim zračnim vzmetenjem s petimi vodili spredaj in zadaj, kar tej limuzini omogoča vrhunske vozne lastnosti. Štirje načini vožnje (Eco, Normal, Sport in Snow) vozniku nudijo želeni način nastavitve vzmetenja, upravljanja, izrabe motorja in prestavljanja v različnih voznih pogojih. Rabljeni avtomobili se potem izvozijo v ostale države.

Aktivna varnostna oprema bo med drugim lahko ponujala povsem prilagodljive LED žaromete, sistem za opozarjanje ob zapuščanju voznega pasa, radarsko voden sistem za zaznavanje mrtvega kota in sistem za boljši pregled okoli vozila, ki se ponaša s kar štirimi kamerami, ki se jih proda v okviru naše storitve – odkup vozil Lesce.

AVTOHIŠA IN AVTOCENTER KRANJ

Nudimo gotovinski odkup rabljenih vozil v Kranju in okolici – možne so menjave.

Vozilo je od predhodnika daljše za 97 mm, prav tako je podaljšana medosna razdalja za 50 mm. Prtljažnik se lahko iz osnovnih 495 litrov prostornine, s pomočjo zlaganja zadnje klopi v razmerju 40:20:40, poveča na 1500 litrov.

3 Touring bo na voljo z enim bencinskim in dvema dizelskima motorjema, vse pa bo možno dobiti v kombinaciji z osemstopenjskim samodejnim menjalnikom. Novost v ponudbi je šestvaljni dizelski motor z oznako 330d, ki proizvede 190 kW in 560 Nm navora.

Prihod na tržišče je predviden v mesecu septembru.

Odkup rabljenih vozil Ljubljana

Ljubljana je glavno mesto Slovenije, hkrati pa tudi največje mesto, zato je naš odkup rabljenih vozil aktiven tudi v Ljubljani.

Vodilni ponudnik tehnologije in storitev je svojo prodajo vključno z notranjimi dobavami povečal za 21 odstotkov, na 191 milijonov evrov. Prodaja na slovenskem trgu se je povečala za skoraj 6 odstotkov na 51 milijonov evrov, ob tem so se naložbe zvišale za 38 odstotkov na 11 milijonov evrov. Družba Bosch trenutno v Sloveniji zaposluje več kot 900 sodelavcev– skoraj 100 več kot prejšnje leto. Na tiskovni konferenci v Ljubljani je Javier Gonzales Pareja, generalni direktor podjetja Bosch za regijo Adria, dejal: »Povpraševanje po vrhunski tehnologiji se povečuje, ta trend pa nam omogoča, da še okrepimo naš položaj na trgu.« To velja tudi za naš odkup vozil.

Rabljena vozila – Inovacije in nova tehnologija za električna orodja

Poslovno področje Električnih orodij je nadaljevalo s predstavljanjem inovativnih izdelkov in tehnologij. Kot v preteklem letu je bilo tudi letos na slovenskem trgu predstavljenih več kot 100 novih izdelkov. Pomembna novost je električni motor, ki se uporablja v novi generaciji brezžičnih orodij. Daljša življenjska doba izdelkov in podaljšano trajanje baterije sta dve glavni značilnosti nove ponudbe električnih orodij.

Rabljeni avtomobili – Potek poslovanja skupine Bosch Group v letih 2011/12

Rabljeni avtomobili oziroma na splošno rabljena vozila izgubijo veliko svoje vrednosti že v prvih nekaj letih. Če želite pošteno gotovinsko izplačilo, potem pokličite naš odkup rabljenih vozil in se pozanimajte o aktualni vrednosti vašega avtomobila.

V obračunskem letu 2011 je družba Bosch beležila višjo rast od pričakovane, kljub oslabljenemu globalnemu gospodarstvu. Njena prodaja je zrasla za 9,0 odstotkov na 51,5 milijard evrov. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 2,6 milijarde evrov. Družba je okrepila tržni položaj vseh treh poslovnih sektorjev. Kot rezultat dobrega poslovnega razvoja se je v začetku leta 2011 povečalo tudi število vseh zaposlenih, in sicer za 19.000 na 302.500.

RABLJENI AVTOMOBILI ROVER & SAAB

V letu 2012 je pričakovana rast svetovne prodaje vodilnega ponudnika poslov in storitev med 3 in 5 odstotki. Naložbe bodo ostale na visoki ravni, saj bodo investicijski izdatki ponovno presegli 3 milijarde evrov. »V letu 2012 pričakujemo izdatke v višini 4,6 milijarde evrov za raziskave in razvoj, kar je 400 milijonov evrov več kot leta 2011,« je napovedal dr. Volkmar Denner, član upravnega odbora družbe Bosch za raziskave in razvoj, ki bo 1. 7. 2012 na tiskovni konferenci skupine Bosch Group nasledil Franza Fehrenbacha na položaju izvršnega direktorja skupine Bosch Group.

Dacia Dokker je manjši, krajši enoprostorec z možnostjo potniške izvedbe s petimi sedeži ali tovorne, z zaprtim zadnjim delom. Slednji model z imenom Dokker Van bo podjetnikom ponujal 3.000 litrov velik tovorni prostor. Vozilo bo serijsko opremljeno z drsnimi vrati na desni strani. Proti doplačilo pa jih bo možno naročiti še za levo stran. Vozilo bodo poganjali znani Renaultovi bencinski in dizelski agregati, saj bo Dokker temeljil na osnovi Renault Kangooja. Dacia Dokker bo predstavljen v Casablanci v Maroku, kjer ga bodo, tako kot Lodgya, tudi izdelovali. Odkup rabljenih vozil sprejme tudi znamko Dacia in Ford, tako da vam svetujemo, da se v tem primeru čimprej posvetujete z našimi strokovnjaki.

Odkup vozil Mercedes-Benz

Odkup rabljenih vozil Mercedes-Benz je možen tudi v Novem Mestu, kjer so rabljeni avtomobili tudi pogosto prodani na dražbah. Rabljena vozila so prodana tudi avtohišam ter avtocentrom ali menjana “staro za novo”. Odkup vozil je vsekakor boljša opcija, saj so naše cene enostavno boljše.

Bogato opremljenemu Korandu so ceno znižali za kar 5.990 EUR. V kombinaciji z 2-litrskim turbodizlom, štirikolesnim pogonom in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom je tako na voljo z vključenim prihrankom že od 20.000 EUR, za enako opremsko različico s samodejnim menjalnikom pa bo treba odšteti 22.800 EUR.

V osnovnem paketu opreme bo za varnost skrbelo 6 varnostih zračnih blazin, sistem ESP z vsemi podprogrami in otroška varnostna ISOFIX sidrišča. Bogata osnova vsebuje tudi samodejno klimatsko napravo, električni pomik stekel, potovalni računalnik, tempomat, ogrevana prednja sedeža, zunanji videz pa je izboljšan s 17-palčnimi platišči iz lahke litine.

Ponudba velja za omejeno količino vozil, ki so na zalogi. Rabljeni avtomobili pa se nahajajo v naši aktualni ponudbi.

Mazdin kompaktni crossover CX-5, ki je svojo prodajno pot v Evropi začel meseca februarja, je na testih Euro NCAP dobil najvišje ocene v vseh štirih varnostnih kategorijah.

Odkup rabljenih vozil Celje

Prejete ocene za zaščito potnikov, zaščito otrok in uporabo varnostnih sistemov (94%, 87% in 86%) so precej višje od vrednosti (80%, 75% in 60%) potrebnih za osvojitev vseh petih zvezdic na testu. Skupna ocena je sestavljena iz točk, pridobljenih v seriji trkov, ki obsegajo frontalni nalet s 64 km/h, bočni trk vozila v vozilo s hitrostjo 50 km/h, trk v drog s hitrostjo 29 km/hin trk s pešcem pri hitrosti 40 km/h. Test obsega med drugim tudi ovrednotenje sistema za nadzor stabilnosti vozila ESC (pri Mazdi sistem DSC).

CX-5 je prvi Mazdin model, ki temelji na uporabi tehnoloških rešitev SKYACTIV-Body. Z željo po idealni zasnovi avtomobilske karoserije so se Mazdini inženirji vrnili k risalnim deskam ter ponovno preučili temeljne značilnosti same strukture, materialov in proizvodnih metod. Delež jekla visoke trdnosti jim so povečali na 61 odstotkov celotne karoserije. Tako so na primer prečni nosilci pod sprednjim in zadnjim odbijačem v celoti iz jekla natezne trdnosti 1800 MPa, najmočnejšega jekla, kar jih je bilo kdajkoli uporabljeno za avtomobilske karoserije.

Oplov nosilec FlexFix je shranjen v zadnjem odbijaču, tako da je vedno v vozilu. Če ni v uporabi, je popolnoma neopazno shranjen v odbijaču. V primeru, da je vozilo polno naloženo, je mogoče nosilec FlexFix nagniti, kar omogoča doseganje prtljažnika.

RABLJENI AVTOMOBILI AUDI

Rabljeni avtomobili ter rabljena vozila Audi so zelo znana in popularna v Sloveniji.

Ob prihodu na trg bo Mokka ponudila dodatno razsežnost uporabnosti z nosilcem FlexFix s seznama opreme za doplačilo. Na izhodiščno izvedbo sistema FlexFix je mogoče vpeti eno kolo. V primerjavi s prvo generacijo nosilca, ga je mogoče obremeniti z 10 kg več, skupaj 30 kg. Za sistem FlexFix druge generacije je na voljo poseben adapter za vpetje dodatnih dveh koles. Tako je nanj mogoče vpeti tri kolesa, s skupno maso 60 kg. Izhodiščna cena nosilca FlexFix znaša 590 evrov (cena v Nemčiji). Za adapter je potrebno odšteti dodatnih 191 evrov.

ODKUP VOZIL POLJANSKA IN SELŠKA DOLINA

Poljanska ter Selška dolina, Gorenja vas in Škofja Loka so tudi kraji, kjer nudimo odkup rabljenih vozil. Rabljeni avtomobili se tudi tam dobro prodajajo in odkupujejo.

MINI je oboževalce iz skoraj 50 držav pozdravil z edinstveno kombinacijo glasbe v živo in avtomobilske akcije na dirkališču Circuit Paul Ricard. Nekoč gostitelj dirk Grand Prix formule ena se je izkazal za idealno prizorišče dirke za MINI Trophy in MINI Rushour, zbrane množice pa so lahko uživale tudi v koncertih vrhunskih glasbenih umetnikov v živo in v vrsti zabavnih športnih dejavnosti.

Navdušencem motošporta in ljubiteljem oblikovanja so se na največjem srečanju skupnosti MINI pridružili tudi navdušeni ljubitelji mednarodne glasbene scene. V petek je rokovska legenda Iggy Pop s svojo skupino Iggy and the Stooges poskrbel za divje ritme, nato pa je house DJ Martin Solveig ponesel množico v plesno ekstazo s svojim nalezljivim klubskim repertoarjem. Temu je v soboto sledil nastop punk-pop dua The Ting Tings, nominiranega za glasbeno nagrado grammy. Senzacionalni komadi skupine Gossip pa so nas spomnili, zakaj je bila ženska modna ikona Beth Ditto proglašena za “najbolj kul žensko na planetu”. Letos so v Le Castelletu ponovno postavili nov rekord, s katerim so presegli tistega iz prejšnjega leta, ko so se številni navdušenci iz vsega sveta udeležili prejšnjega dogodka MINI United v Silverstonu, Veliki Britaniji (25.000 udeleženih). V treh dneh je dirkališče Circuit Paul Ricard zavzelo 30.000 oboževalcev.

ODKUP VOZIL CERKLJE

Cerklje na Gorenjskem je občina v kateri smo tudi znani po naši storitvi rabljena vozila. Odkup vozil v Cerkljah vam je vselej priporočen.

Po štirih generacijah se zgodba o uspehu tega modela nadaljuje. Vse pomembne lastnosti, ki so pomagale utrjevati pot do popularnosti, so prenesene na zadnjo različico, vključno s prostornim potniškim prostorom, prilagodljivo notranjostjo ter udobjem in varnostjo za vse potnike. V svojem 28 let trajajočem obdobju na trgu je Renault Espace pridobil veliko zvestih privržencev, to pa dokazuje tudi celotna dosedanja prodaja, ki presega 1,2 milijona enot. Novi Espace se ponaša z novo družinsko oblikovno identiteto, ki daje enoprostorcu še bolj dinamično držo. Tako kot pri ostalih novih modelih te znamke je logotip večji in postavljen v bolj pokončen in v oči padajoč položaj na široki črni sprednji maski. Dodatne informacije bodo objavljene v začetku julija.

e-NV200 bo Nissanovo drugo popolnoma električno vozilo. Model bo razvit iz obstoječega, večkrat nagrajenega NV200, ki ga že izdelujejo v tovarni in bo posebej inovativno razširil Nissanovo globalno ponudbo lahkih gospodarskih vozil ter izpostavil dolgoročno zavezanost mobilnosti z ničelno stopnjo izpustov. Za izdelavo novega modela bo Nissan v Španiji vložil 100 milijonov evrov, s čemer bo ustvaril približno 700 novih delovnih mest v lastni tovarni in pri lokalnih dobaviteljih. e-NV200 bo za prodajo po celem svetu nastajal izključno v Barceloni.

Odkup rabljenih vozil Maribor

Model 301 združuje najnovejše stilske zapovedi blagovne znamke, ki se izražajo preko karakterne oblike in sodobnega videza. Z dolžino 4,44 metra in medosno razdaljo 2,65 metra, pa na zadnjih sedežih ponuja veliko prostora. 301 je precej bolj prostoren kot njegovi tekmeci. Vanj lahko naložimo kar 506 litrov prtljage. Izboljšana je tudi opremljenost vozila, saj bo poleg elektronske klimatske naprave, možno izbrati še avtoradio MP3 z Bluetooth povezavo za prostoročno telefoniranje in USB priključkom, daljinsko odpiranje vrat prtljažnega prostora, parkirne senzorje. Za varnost skrbijo sistemi kot so ESP, ABS, štiri varnostne blazine, pomoč pri zaviranju v sili, otroška ISOFIX sidrišča. Poganja ga najnovejša generacija bencinskih in dizelskih motorjev z močjo v razponu od 52 do 85 kW v kombinaciji z ročnim, robotiziranim ročnim ali samodejnim menjalnikom. Rabljeni avtomobili znamke BMW v spletni trgovini še ceneje.

Novi peugeot 301, ki ga proizvajajo v tovarni mesta Vigo v Španiji, bo premierno na svetu predstavljen na dnevih za novinarje v okviru svetovnega avtomobilskega salona v Parizu. Njegova prodaja bo stekla s 1. novembrom 2012 najprej v Turčiji, kmalu zatem pa še v številnih drugih državah: srednja in vzhodna Evropa, Rusija, Ukrajina, Grčija, Maroko, Alžirija, Tunizija, Bližnji vzhod, zalivske in afriške države ter nekatere države Latinske Amerike. Odkup rabljenih vozil Peugeot se ukvarja tudi z odkupom in prodajo avtomobilov, ki se jih potem izvaža v ostale države. Rabljeni avtomobili tudi v ostalih državah Evropske Unije.

Najopaznejši element novega BMW serije 7 so novi LED žarometi z značilnimi BMW korona obroči. Spremenjene BMW ledvičke z devetimi letvicami –namesto predhodnih 12 – in predelan sprednji odbijač razlikujejo novi model od predhodnika. Tudi smerniki, vgrajeni v spodnji del zunanjih ogledal, predstavljajo enega izmed novih opaznih elementov zunanjosti. Zadek pa krasi tanka kromirana letev, ki povezuje dve vitki luči na zadnjemu odbijaču. Rabljeni avtomobili so zanimivi predvsem za odkup rabljenih vozil, saj tako lahko v naslednjih 24-ih urah prodate tudi svoje vozilo.

Rabljeni avtomobili Kranj

Voznik in sovoznik se lahko sprostita v novo oblikovanih usnjenih sedežih, ki nudijo optimalno bočno podporo in udobje na dolgih vožnjah. Paket zabavnih vsebin za zadnje sedeže iz dodatne opreme z novim 9,2-palčnim ploskim zaslonom zagotavlja sproščujoče razvedrilo na dolgih potovanjih. Novi sistem prostorskega zvoka Bang & Olufsen s 1.200 W moči, pa ponuja čisto kakovost zvoka. Novi BMW serije 7 prihaja na ceste leta 2012 opremljen z novimi motorji. Pogon se pri vseh različicah prenaša preko  8-stopenjskega avtomatskega menjalnika. Ob najznačilnejšem BMW 760i z 12-valjno pogonsko enoto in osnovnem motorju v BMW 730i (ni na voljo na vseh trgih) lahko stranke izbirajo med novim šestvaljnim vrstnim motorjem, ki poganja BMW 740i in predelanim bencinskim motorjem V8 v BMW 750i. Šestvaljna dizelska motorja v BMW 730d in BMW 740d ponujata povečano moč ob manjši porabi goriva. Svoj prvenec pa bo doživel novi BMW 750d xDrive. Pod pokrovom motorja se nahaja novi šestvaljni dizelski motor s tehnologijo TwinPower Turbo, ki razvije 280 kW. Ponudbo zaokroža druga generacija BMW ActiveHybrid 7 z novim šestvaljnim vrstnim motorjem in bistveno zmanjšanimi vrednostmi emisij. Rabljeni avtomobili in rabljena vozila z nizkimi CO2 izpuhi.

»Zelo smo veseli, da imamo lahko Mitsubishi Electric Corporation za partnerja. Njihovo na svetu vodilno znanje ter izkušnje bodo ponesle infotainment sistem v naših vozilih na povsem nov nivo,« pravi Stefan Jacoby, predsednik in CEO Volvo Car Corporationa. Omembe vreden je tudi odkup rabljenih vozil znamke Volvo in sicer je možen odkup vozil po celotni Evropi z gotovino na licu mesta.

Mitsubishi Electric Corporation bo dobavljal centralni modul in bo glavni dobavitelj za infotainmentsistem. Gre za pomemben korak Volva pri razvoju svetovno vodečih funkcij povezljivosti v avtomobilu.

Odkup rabljenih vozil Murska Sobota

Odkup rabljenih vozil je možen tudi na območju Murske Sobote – seveda je možno le po predhodnjem dogovoru.

Vsa intuitivna tehnologija, ki je na voljo voznikom je vključena v Volvovo novo blagovno znamko Sensus. Sensus je vmesnik, ki spodbuja instinktivno komunikacijo z avtomobilom s povezavo v voznikov digitalni svet – in centralni Infotainment model je glavna komponenta v tej interaktivnosti. Naslednji izziv Volva je polnjenje infotainment sistema z inteligentno vsebino, ki ponuja lastniku vozila enostaven, intuitiven dostop do podpore, informacij in zabave. Rabljeni avtomobili z ugodnim financiranjem že pri nas.

Preko CAN-busa se pretakajo signali s številnih delov avtomobila. Sedaj pa Opel omogoča avtomobilskim navdušencem, da s pomočjo OPC PowerApp sprejemajo izbrane podatke, povezane z zmogljivostmi avtomobila. To entuziastom, ki stavijo na najnovejše tehnologije, odpira vrata v povsem novi svet. Ob tem se zabava za uporabnike OPC PowerApp ne zaključi, ko preneha delovati motor njihovega avtomobila. Ne le, da jim je omogočen dostop do 60 različnih podatkov, med katere sodi vrednost tlaka stisnjenega zraka, ki izstopa iz turbinskega polnilnika, položaj dušilne lopute, vrednosti prečnih pospeškov, trenutne vrednosti navora, ki se v realnem času zapisujejo na iPhoneu, marveč lahko te podatke shranijo in jih kasneje primerjajo s prijatelji.

Odkup vozil BMW

BMW slovi po svoji kvaliteti, udobni vožnji in prestižnemu dizajnu. Odkup vozil znamke BMW je zelo zaželjen – če imate v lasti BMW vozilo, ki bi ga radi prodali, nas nedvomno pokličite in prejeli boste gotovinsko ponudbo.

Sistem beleženja časov prevoženih krogov na dirkališču, delujoč v povezavi s sistemom GPS, še posebej privlači dirkaške navdušence. Na primer tiste, ki se podajo na legendarno progo Nürburgring in želijo analizirati svojo vožnjo ter tako izboljšati dosežene čase na Nordschleife. Omogočena jim je namreč tudi analiza točk zaviranja, hitrosti na določenih odsekih in celo vrednosti sil G v določenih zavojih. Vse probleme z avtomobili reši naš odkup rabljenih vozil, ki se že desetletje ukvarja z omenjeno dejavnostjo.

S ciljem zagotavljanja čim večje funkcionalnosti OPC PowerApp je na voljo tudi posebna črna škatla, oziroma nadzorni modul pametnega telefona, ki ga je mogoče posebej naročiti in namestiti za notranjo pregrado. Napravo je mogoče namestiti že v tovarni, ali naknadno v Oplovi servisni delavnici. Modul je neposredno povezan s CAN-busom vozila in oddaja izbrane podatke s frekvenco 30 Hertzov neposredno iPhoneu. Na voljo je tudi poseben nosilec iPhonea FlexDock, ki zagotavlja preprostejši dostop in pregledovanje PowerApp podatkov. V tem primeru, ob sočasnem beleženju podatkov, deluje telefon tudi kot dodatni zaslon za izpisovanje izbranih podatkov o delovanju avtomobila.

ODKUP RABLJENIH VOZIL PREDDVOR

Preddvorska občina skupaj z vasmi kot so Breg ob Kokri, Hotemaže, Hrib in Olševek so znane po naši storitvi odkup vozil. Rabljena vozila in rabljeni avtomobili se nahajajo tudi v teh krajih.

Uporabnik lahko ob logu OPC izbere sedem različnih načinov izpisa, v različnih barvah. Od prikaza analognih merilnikov, do merilnika G sile, digitalnega indikatorja nad, oziroma podkrmarjenja ter raznih grafov in razpredelnic. OPC PowerApp bo mogoče uporabljati na iPhone (od tretje generacije dalje), iPad 2 in iPod Touch, od začetka leta 2013 pa bo na voljo tudi verzija za android. Možna je tudi razna menjava elektronskih naprav za avtomobile in sicer to možnost vselej zagotavlja prodaja in odkup rabljenih vozil po Sloveniji.

911 Club Coupe temelji na novi kupejevski različici 911 Carrera S. Inženirji so 3,8-litrskem agregatu povečali moč na 269 kW. Vozilo je opremljeno z Sport Design Package, ki je sestavljen iz sprednjega odbijača z značilnim sprednji spojler in zadnji spojler imenovanim “duck tail”, po slivensko račji rep. Club Coupe se lahko pohvali tudi s PASM – aktivnim športnim vzmetenjem, ki je znižano za 20 mm. Vozilo je obarvano v “Brewster Green” barvno, ki je na seznamu individualnih barv. V notranjosti pa bodo razvajali ekskluzivni materiali. Porsche 911 Club Coupe bo izdelan v seriji trinajstih modelov.

ODKUP VOZIL ŠENČUR

Odkup vozil izvajamo tudi v Šenčurski občini in vsej njeni okolici – Visoko, Srednja Vas, Luže, Čirče, Prebačovo, Voklo in Voglje. Rabljeni avtomobili z možnostjo menjave že na zalogi.

Od četrtka zvečer do sobote popoldan se v Kvarnerju in njegovem zaledju odvija letošnji tretji rally za Evropsko prvenstvo, ki šteje tudi za prvenstvo CEZ in obe hrvaški prvenstvi ( mednarodno in nacionalno prvenstvo v rallyu).

Na rallyu sodeljujeta dve slovenski posadki, ki nastopata prvič letos v uradni konurenci. Rok Turk in Enej Ložnar Kranjc z Peugeotom 207 S2000 evolucije 2012 na Rally Croatia začenjata svoj letošnji program nastopanja na Evropskem prvenstvu v rallyu, logaška posadka Rajko Žakelj – Blaž Selan z Mitsubishijem Evo 9 pa svoj letošnji debi v mednarodnem hrvaškem prvenstvu v rallyu in CEZ tekmovanju v rallyu.

Včeraj, dne 27.5.2012, je v Gorjanskem potekala tradicionalna prireditev Fešta Alfa Romeo, na kateri se že 7 let srečujejo ljubitelji te znamke in je ena največjih tovrstnih prireditev v Evropi. Sestavni del prireditve je razstava starodobnikov, ter turistična vožnja z vozili Alfa Romeo po Krasu.

Letošnja prireditev je bila prav posebna, saj so se lotili postavljanja rekorda v najdaljši karavani vozil Alfa Romeo, s katerimi so

se želeli vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov. Rekord, ki so se ga lotili v Gorjanskem, je 312 vozil Alfa Romeo in je bil postavljen februarja 2010 v mestecu Epsom v Veliki Britaniji.

Odkup rabljenih vozil Bohinj

David Zega, predsednik društva Kraški Gadje: »Danes se je na naše povabilo odzvalo rekordno število ljubiteljev znamke iz Slovenije, Italije, Avstrije, Švice, Hrvaške, Srbije in Francije. Rad bi se zahvalil vsem sodelavcem in vsem Gorjancem, ki so zadnja dva meseca dihali za to prireditev.Prireditev namreč organiziramo volontersko. Brez podpore lokalne skupnosti prireditve te razsežnosti ne bi bilo mogoče pripraviti in izpeljati. Zahvalil bi se tudi vsem udeležencem, lastnikom vozil Alfa Romeo, ki so danes pokazali veliko mero strpnosti in skupno željo po osvojitvi tega rekorda. Resnično vesel sem, da nam je uspelo.«

Dokumenti, podatki, posnetki, notarski zapisi bodo sedaj poslani v London, za končno potrditev in vpis v Guinnessovo knjigo rekordov.

Karavana vozil je iz Gorjanskega krenila proti Opatjem selu, kjer so udeležence karavane pozdravili Kraški muzikantje ter Kraški konjeniki, del programa pa je bil tudi blagoslov vozil. Zelo zanimiv del prireditve je bila razstava starodobnikov, saj so bili med njimi tudi zelo redki in dragoceni primerki.

Na prestižni ulični dirki v Monaku je ugnal Nemca Nica Rosberga z Mercedesom, tretji je bil prvi Ferrarijev dirkač Španec Fernando Alonso. Svetovni prvak Nemec Sebastian Vettel z Red Bullom je končal na četrtem mestu. V skupnem seštevku SP je vodstvo zdaj prevzel Alonso s 76 točkami, na drugem mestu sta skupaj oba Red Bullova dirkača s po 73 točkami. Sezona se bo nadaljevala v Kanadi 10. junija.

Ponudbo 1,2-, 1,4- in 1,6-litrskih bencinskih motorjev je dopolnila še 1,3-litrska turbodizelska enota s funkcijo zagona in zaustavitve (Start&Stop). Vsi tri različice 1,3-litrskega turbodizelskega motorja izpolnjujejo merila Euro5 glede izpustov. Različica Eco s 95 KM oddaja 95 g emisij CO2 na kilometer, različica s 75 KM pa 97 g emisij CO2/km. Različica Eco s 95 KM pri kombinirani vožnji porabi samo 3,6 litra/100 km, medtem ko različici s 75 KM in 95 KM porabita 3,7 oz 4,1 litra na 100 km. Štirivratni Aveo sedan dizel je tako kombilimuzina z najučinkovitejšo porabo goriva v Evropi.

ODKUP VOZIL CITROEN

Odkup vozil znamke Citroen je na voljo vse dni v tednu

Vse tri različice dosežejo svojo največjo moč pri 4000 vrt./min. Največji navor različice s 75 KM in različice Eco 1,3-litrskega turbodizelskega motorja znaša 190 NM, standardna različica s 95 KM pa doseže 210 NM pri 1750 vrt./min. Obe različici Avea s 95 KM sta opremljeni s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in dosežeta največjo hitrost 174 km/h. Različica Eco od 0 do 100 km/h pospeši v 11,7 sekunde. Novi Aveo je z 1,3-litrskim turbodizelskim motorjem na voljo že od 11.640 €. Navedena cena je za 5-vratni model z 75 KM in paketom opreme LS, ki med drugim vključuje: ABS, elektronski nadzor stabilnosti (ESP), sistem za pomoč pri speljevanju navkreber (HSA), 6 zračnih blazin, klimatsko napravo, CD MP3 radio, tehnologijo za zagon in zaustavitev (Start&Stop sistem), tempomat, daljinsko centralno zaklepanje, električni pomik stekel, po višini in globini nastavljiv volan, halogenski žarometi s funkcijo »Pokaži mi pot« in še mnogo več.

Novi EcoBoost s turbinskim polnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem odlikuje velika moč, saj je zmogljiv kot običajni 1,6-litrski motor, čeprav porabi manj goriva in odda manj izpustov CO2. 1,0-litrski EcoBoost tehta samo 97 kilogramov in bi ga lahko položili na papri formata A4. Poleg Focusa bo ta motor v drugi polovici leta na voljo tudi v Fordovih modelih B-Max in C-MAX.

Odkup vozil Kočevje

Tudi odkup vozil v Kočevju in na Krškem je možno po dogovoru. Kupcem sta na voljo dve različici agregata. Focus, ki ga poganja motors s 74 kW, porabi 4,8 l goriva na 100 km ob izpustih CO2 109 g/km, različica z 92 kW pa porabi 5,0 l goriva na 100 km ob izpustih CO2 114 g/km.

Vstopni model, Focus Ambiente z 1,0 EcoBoost 74 kW v kombinaciji s 5-stopenjskim menjalnikom, je na voljo že za 13.739 €. Focus Trend z 92 kW v kombinaciji s 6-stopenjskim menjalnikom pa za 14.550 €.

Zastopnik planira do konca leta prodati 140 Focusov 1,0 EcoBoost.

Kar 25 % prometnih smrtnih žrtev na Kitajskem je pešcev. V Evropi je odstotek malo nižji, 14 %, v Ameriki pa 12 %. Mnogo višje številke so za ranjene pešce. Najhujše poškodbe glave pri trčenju pešca z vozilom pa nastanejo z udarcem na pokrov motorja, spodnji del vetrobranskega stekla in A-stebra. Glede na vsa izhodišča je Volvo razvil tehnologijo zračne blazine za pešce, ki je bila premierno prikazana svetu na modelu V40, letos v Ženevi, kjer je odkup vozil zelo popularen.

„Ponosni smo, da lahko nudimo vozilo z zračno blazino za pešce. Namen blazine je, da pomaga varovati pešce v primerih, ko gre za trčenja s pokrovom motorja, v področju okoli vetrobranskega steka in A-stebra, kjer je največja nevarnost za hude poškodbe,“ pravi Thomas Broberg, višji tehnični svetovalec pri Volvu.

Sedem vgrajenih senzorjev v sprednjem delu vozila pošilja signale v kontrolno enoto. Ko pride vozilo v kontakt z objektov se signali spremenijo. V tem trenutku kontrolna enota oceni signale in če zazna človeško nogo aktivira zračno blazino.

Odkup vozil Murska Sobota

Murska Sobota je odlična lokacija za prodajo in odkup rabljenih vozil, zato tudi tam redno izvajamo to dejavnost.

Dvignjen pokrov motorja za 10 cm pri nakupu za odkup vozil Slovenije preko info@zum.si.

Tečaji pokrova motorja so opremljeni s pirotehničnimi mehanizmi, ki v primeru aktiviranja sistema osvobodijo zadnji del pokrova motorja. Istočasno je aktivirana tudi zračna blazina, ki je napolnjena s plinom. Med napihovanjem se pokrov motorja dvigne za 10 centimetrov. Razmik med pokrovom in trdimi komponentami v delu motorja ustvari prostor za deformiranje pokrova motorja, s čimer se ustvari učinek amortiziranja, ko pešec trči z vozilom.

Zračna blazina ima 2 funkciji. Prva je ta, da dvigne pokrov motorja in ustvari razmik, druga pa je ta, da ublaži udarce okoli trdih delov vetrobranskega stekla,“ razloži Thomas Broberg. V napihnjenem položaju pokriva zračna blazina celoten predel vetrobranskega stekla okoli vdolbine za brisalce, približno 1/3 vetrobranskega stekla in spodnji del A-stebra. Celotno zaporedje, od aktivacije pa do popolnega napihnjena, traja le nekaj stotink sekunde.

ODKUP RABLJENIH VOZIL POMURJE

Odkup vozil v Pomurju možen tudi ob Nedeljah!

Test z lutkami

Sistem je aktiven med hitrostjo od 20 do 50 km/h. 75% vseh nesreč s pešci se zgodi do hitrosti 40 km/h. Sama zračna blazina je sestavljena iz vreče in generatorja plina. Med aktivacijo je vreča napolnjena s plinom v nekaj stotinkah sekunde. Pred dvema letoma je Volvo predstavil sistem Zaznavanja peščev s samodejnim zaviranjem. Sistem se lahko izogne trčenjem s pešci do hitrosti 35 km/h, če se voznik ne odzove pravočasno. Pri višjih hitrostih je namen sistema zmanjšanje hitrosti vozila, kolikor je mogoče pred samim trčenjem.” Ja, tudi v Pomurju je možen odkup rabljenih vozil!”

Vozilo je izdelano na osnovi modela 458 Italia, ki so mu dodali oblikovalske poteze legendarnega modela 512 BB. Erick ima v svoji garaži kar tri primerke modela 512 BB, zato je oblikovalski studio Centro Stile Maranello v sodelovanju s Pinifarino, kitaristu izpolnil dolgoletno željo. Tako je, prav tako je odkup rabljenih vozil na voljo vsem v Mariboru in Novi Gorici.

RABLJENI AVTOMOBILI NISSAN

Rabljeni avtomobili Nissan se prodajajo v veliko avtohišah po Sloveniji. Ugodna Nissan rabljena vozila na zalogi.

SP12 EC poganja 4,5-litrski V8 agregat z močjo 420 kW, ki doseže hitrost 100 km/h v 3,4 sekunde.

V teh strogih razmerah je peugeot 208 postal prvo vozilo svojega tržnega razreda, ki mu je uspelo osvojiti pet zvezdic oziroma najvišjo možno oceno. Peugeot 208 zagotavlja varnost čisto vsem svojim potnikom, saj je od osnovne izvedenke dalje (Access) serijsko opremljen z vrhunskimi varnostnimi sistemi: ABS, ESP, šest varnostnih blazin, Isofix pritrdišča na zadnjih sedežih, tempomat in omejevalnik hitrosti vozila, kontrolna lučka nepripetih varnostnih pasov na prednjih sedežih, varnostni volanski drog, aktivni naslon za nogo.

Odkup rabljenih vozil lahko nudi tudi proces uvažanja in izvažanja vozil.

K zaščiti potnikov prispeva tudi zgradba vozila: blažilni nosilec iz aluminija, jeklo z visoko in zelo visoko mejo elastičnosti. Rezultat na testnih trčenjih EuroNCAP najbolje dokazuje stopnjo aktivne in pasivne varnosti peugeota 208.

Rabljeni avtomobili Smart ter MINI

Rabljeni avtomobili MINI & Smart v Sloveniji.

Poleg tega pa prenovljena arhitekturna zgradba voznikovega mesta, ki je razporejeno okoli zelo pomembnih sestavnih delov s področja varnosti, omogoča enostavnejšo vožnjo. Instrumentna plošča v višini oči, ki pomembne informacije približa voznikovemu vidnemu polju, med vožnjo občutno skrajša čas za odčitavanje podatkov. V kombinaciji s prihrankom na teži pa volan manjšega premera zagotavlja večjo okretnost in vozniku omogoča precizno vodenje smeri vožnje. Odkup vozil je povsem mogoč z možnostjo menjave in z gotovinskim izplačilom.

Rabljeni avtomobili Pontiac

Rabljena vozila Pontiac z možnostjo menjave.

Škoda tako prvič vstopa v najmanjši avtomobilski razred. V enem letu naj bi Slovenci pokupili dvesto teh malčkov. Že samo prednaročil je oddanih 80. Prihaja tako v tri- kot pet- vratni različici, z enolitrskim bencinskim trivaljnim motorjem in dvema različnima močema (44 ali 55 kW).

ODKUP VOZIL ŠKODA

Cena osnovnega avtomobila je ugodnih 7.777 evrov, tudi z najboljšim paketom opreme, razen s samodejnim (robotiziranim) menjalnikom, pa ne bo presegla 10.000 evrov. V posebni ponudbi »all inclusive« je avtomobil lahko vaš že za 150 evrov mesečno, brez pologa, v ponudbo pa je všteto tako kasko kot obvezno zavarovanje, vsi redni servisi, komplet zimskih gum in petletno jamstvo. Ostane le še gorivo in vinjeta, če ga želite uporabljati na avtocesti. Več v junijski številki Avto Foto Market.

Med redkimi klasiki je največ zanimanja za avtomobil ustanovitelja Microsofta, Billa Gatesa. Gre za Porscheja 911 Turbo letnik 1979. Vozilo ima novo turkizno modro barvo, 3,3-litrski agregat pa je bil deležen manjše predelave. Vrednost Gatesovega Porscheja se ocenjuje od 36.000 do 50.000 evrov.

Rabljeni avtomobili Subaru in Suzuki

Rabljena vozila & rabljeni avtomobili Suzuki ter Subaru na naši spletni strani!

Peugeot je trištevilčno poimenovanje svojih modelov z ničlo na sredini uvedel leta 1929 skupaj z avtomobilom 201. Ničla “0” je simbol genetskega zapisa, prva številka označuje tržni razred, končna številka pa napoveduje nove izzive in nove ambicije.

Zaradi bolj široke pokritost mednarodnih trgov je bilo treba pričeti s trženjem modelov za osvojitev novih trgov iz ključnih tržnih razredov visoko številčne proizvodnje. Omenjeni modeli se bodo pridružili obstoječemu Peugeotovemu izboru vozil in prejeli nove nazive s končno enico “1”. Cenovno dostopni in razkošni modeli za osvojitev novih trgov, ki so zasnovani posebej za zadostitev novih pričakovanj kupcev, bodo dopolnili našo ponudbo modelov z osmico “8”.

ODKUP RABLJENIH VOZIL LENDAVA

Odkup vozil v Lendavi in Murski Soboti je prav tako več kot mogoč – vsako vozilo bo dobilo gotovinsko ponudbo izplačila. Rabljeni avtomobili na zalogi! Imena modelov s končno enico “1” bodo sestavljena na povsem enak način kot imena modelov s končno osmico “8”. Poimenovani bodo s tremi ali štirimi številkami, odvisno od zasnove vozila:

– prva številka predstavlja tržni razred vozila,

– enojna ali dvojna ničla na sredini označuje Peugeotovo identiteto,

– na zadnjem mestu bo številka “1” ali “8”.

Modeli z enico “1”

Po zgledu avtomobila 201*, ki so ga v njegovem času proglasili za vzdržljivega in varčnega, bo enica “1” označevala cenovno dostopne in razkošne modele blagovne znamke, namenjene kupcem, ki iščejo vozilo za priročno, večnamensko in racionalno rabo. Ti novi modeli bodo dopolnili naš izbor osmic “8”.

Modeli z osmico “8” vključujejo tudi odkup rabljenih vozil v Ljubljani. Poglejte si odkup vozil.

Rabljena vozila Lesce

Rabljeni avtomobili ter odkup vozil je možen tudi na Bledu in v Lescah – pokličite nas na našo telefonsko številko še danes!

Vsi modeli, ki so že poimenovani s številko “8”, kot na primer 308 ali 3008, bodo dosedanje ime ohranili tudi po oblikovni prenovi, modeli “generacije 7” pa bodo po oblikovni prenovi preimenovani v osmico “8”.

Večina ljudi že v otroštvu posluša opozorila, da ne smejo loputati z vrati. Očitno so inženirji pri razvoju povsem novega Forda Transita Custom ta napotek preslišali. Fordova ekipa je vrata novega dostavnika zaloputnila več kot 550.000-krat, da bi se tako prepričali, ali je pripravljen na dolgoletno vsakdanje služenje najzahtevnejšim uporabnikom. Pri Fordu so sprednja vrata Transita Custom zaloputnili 250.000-krat, drsna bočna vrata 150.000-krat in zadnja vrata prostora za tovor prav tako 150.000-krat, vozilo pa je bilo v preizkusnem prostoru, kjer je temperatura nihala med -40 °C in soparnimi 82 °C pri 85-odstotni vlagi. Vse lahko preverite pri naši dejavnosti – “odkup vozil”.

Odkup vozil Goričko

Vse od Goričkega v Piran sega naš odkup vozil. Specializirani smo na področju “rabljeni avtomobili”, vendar odkupujemo vsa rabljena vozila.

Novi Transit Custom je povsem na novo zasnovano in izdelano enotonsko Fordovo gospodarsko vozilo. V Evropi in na drugih trgih bo naprodaj v drugi polovici leta, premierno pa je bil predstavljen na salonu gospodarskih vozil v Birminghamu v Angliji.Preizkus s 550.000 loputanji vrat je le eden v paleti neizprosnih testnih postopkov, s katerimi je Ford zagotovil, da bo povsem novi model ohranil sloves legendarnega Transita glede vrhunske zanesljivosti. 250.000 loputanj s sprednjimi vrati ustreza 84.000 loputanjem enakovrednega preizkusa osebnega vozila. Odkup vozil je zato zelo enostaven. To odraža večjo frekvenco uporabe vrat in večjo robatost pri uporabi, ki jo morajo prenesti gospodarska in rabljena vozila. Ford je zabeležil in analiziral dejanska loputanja, da bi lahko s preizkusno opremo ponovil vsakdanje ravnanje uporabnikov. Med opazovanimi in zabeleženimi dejavniki so bili med drugim hitrost in sila, s katero so uporabniki zapirali vrata tako pri običajnem in silovitejšem loputanju. Naprava je pri preizkusu delovala z največjo hitrostjo, s katero vrata zapira 90 odstotkov uporabnikov.

Preizkušanje je potekalo s posebno avtomatizirano napravo v Fordovem razvojnem centru v Merkenichu v Nemčiji. Inženirji so nadzirali natančnost in redno preverjali, ali so se na vratih pokazali znaki poškodb ali slabšega delovanja zaradi obrabe. “Če so naši novi Transiti preživeli tole, so pripravljeni na vse,” je povedal Gale. Novega Transita Custom bodo v drugi polovici leta začeli izdelovati v Fordovem obratu Kocaeli v Turčiji.

Rabljeni avtomobili Tesla

Električni rabljeni avtomobili Tesla že na voljo preko spleta!

Šele po debelih tridesetih letih je tukaj tretja generacija. Diamanti so večni, so trdili v nekem drugem filmu! Predstavnik Fiata v Sloveniji pa trdi, da sta večni le dve stvari. Ena je menda angleška kraljica… Druga pa Fiat Panda! Rabljeni avtomobili znamke Fiat pa odkupimo mi – odkup vozila je le en klic stran.

Nova Panda, ki jo v Sloveniji iz prodajnih salonov lahko odpeljete od prvega junija naprej je oblikovana v slogu okroglo-oglato! Povzeli so oblikovalske prijeme predhodnic, jih združili s sodobnostjo in dobili novo petvratno Pando. Lahko je štiri- ali pet-sedežna, lahko je bencinsko ali dizelsko gnana ali celo na plin (UNP).

ODKUP VOZIL HONDA

Hondin odkup vozil v Italiji, Španiji in na Portugalskem. Rabljeni avtomobili Honda so vam na voljo tudi pri vas.

Ima lahko tri različne stopnje opreme (Pop, Easy, Lounge). V prvem primeru brez klimatske naprave, a vedno s serijskim ESP. Motorji so bencinski, klasični 1,2-litrski štirivaljni (51 kW/69 KM) in dva sodobna 0,9-litrska dvovaljnika – za začetek turbinski TwinAir (62 kW/85 KM) ter kasneje še najnovejši atmosferski TwinAir (48 kW/65 KM). Odkup vozil je ključnega pomena. Dizelsko strujo zastopa 1,3-litrski Multijet (55 kW/ 75 KM). V prodaji (in proizvodnji) ostaja tudi še nekaj različic prejšnje Pande, zato bo letos naprodaj 100 novih in še 200 starih. Štirikolesno gnana različica novinke prihaja jeseni.

Cena najcenejšega (bencinskega) modela je 9.490 evrov (1,2 8v), dizelskega 12,690, na plin pa 11.090. Osnovni TwinAir stane 11.890, najdražji pa je dizel (13.190).

Odkup rabljenih vozil Bled

Dirkaška serija DTM je trenutno najkvalitetnejše mednarodno tekmovanje s turnimi avtomobili. Posebno je zanimiva letošnjo sezono zaradi spremenjenega tehničnega pravilnika in posledično na novo konstruiranih dirkalnikov ter povratka BMW-ja v serijo po 20 letih odsotnosti. Rabljeni avtomobili na Bledu so vsepovsod!

Serija, za razliko od ostalih vrhunskih avtomobilističnih serij, slovi po svoji odprtosti do publike. Vsakdo si lahko ogleda dirkalnike od blizu v pit boksih, vsak dirkač bo z veseljem dal avtogram, se slikal ali spregovoril par besed s posameznim obiskovalcem dirke, če ta to želi. Več informacij o seriji si lahko ogledate na spletnem naslovu serije: http://www.dtm.com/

Pestra je tudi ponudba spremljevalnih dirk, ki tvorijo dirkaški vikend. V Avstriji boste lahko videli poleg serije DTM še dirke nemškega Porsche Carrera pokala, Volkswagen Scirocco R pokala, dirke formule 3 evropske serije, dirke Renault Clio pokala in dirke KTM X-BOW pokala.

Dirkališče Red bull ring ( Zeltweg ) leži v zahodnem delu dežele Avstrijska Štajerska in je iz Slovenije najbližja pot do njega čez nekdanje koroške mejne prehode.

Dirkališče Portimao, zgrajeno pred štirimi leti, je zaradi svoje zemljepisne lege, reliefa in oblike proge ekstremno. Gotovinski odkup vozil od lastnika. Od voznika zahteva izjemno natančnost vodenja vozila in dobro kodicijsko pripravljenost, od vozil pa sposobnosti ekstremne moči, pospeševanja, lege in zaviranja. Skratka dirkališče zahteva združevanje nezdružljivega. Zaradi vseh naštetih dejstev so dirke na dirkališču Portimao izredno zanimive za spremljanje.

Odkup rabljenih vozil Škofja Loka

Posebno poglevje v tem prvenstvu so vozniki, ki imajo, vsaj tisti, ki tvorijo širši vrh vozniške lestvice, vsi po vrsti 20 ali več let dirkaških izkušenj v raznih svetovnih avtomobilskih serijah. Vendar na tekmovalni stezi ne popuščajo, ravno nasprotno, največ dvo in mnogo bojev je ravno med temi izkušenimi vozniki in posledično tudi zvite pločevine in poškodovane mehanike tekmovalnih vozil.

Med proizvajalci tekmovalnih vozil prevladuje Chevrolet, Seat in BMW se med seboj borita za prevlado med privatnimi vozniki, Ford ( ki je letos vstopil v prvenstvo z modelom Focus S2000) se še ukvarja s »porodnimi težavami«, Lada pa nastopa le na izbranih dirkah ( ta vikend bo prisotna). Še več podrobnosti si lahko ogledate na spletni strani serije: http://www.fiawtcc.com/

Vse dirke serije WTCC si lahko v živo ogledate na športnem TV kanalu Eurosport, ki je tudi uradni promotor serije odkup rabljenih vozil.

RABLJENI AVTOMOBILI MITSUBISHI

Pri Chevroletu je v interesu znamko približati navijačem in ljubiteljem nogometa širom sveta. 659 milijonov oboževalcev, enega izmed največjih angleških nogometnih klubov Manchester United, pa je dovolj zgovorna številka, da so se vodilni pri Chevroletu odločili za sodelovanje z Manchester Unitedom. Novico o partnerstvu so sporočili na slovesnosti v šanghajskem muzeju znanosti in tehnologije, kjer so nastopili predstavniki družbe Chevrolet, kluba Manchester United in drugi posebni gostje.

Toyota in Subaru bosta v prihodnjih dneh sprejela odločitev o tem, ali naj kabrio različico bratskih športnih bolidov, gnanih na zadnji kolesni par, pošljejo v proizvodnjo.

Inženir Tetsuya Tada, vodja projekta GT 86, je potrdil, da je kabriolet tehnično izvedljiv. Zaradi dobre zasnove bi vozilo potrebovalo malenkostne ojačive šasije, ki bi ohranile dinamiko vozila. Zanimanje, zlasti v Kaliforniji, narašča, zato je proizvodnja kabrioleta skoraj neizogibna. V prodaji bi lahko bil že leta 2014 – takrat smo tudi začeli z odkupom vozil.

ODKUP VOZIL PEUGEOT

Veliko ljudi kupi rabljena vozila znamke Peugeot. Tudi ti so cenovno dostopni, francoskega porekla in dokaj kvalitetne izdelave.

Ob tej priložnosti je v Evropi in na Kitajskem pričel s trženjem novih omejenih serij Roland-Garros. V letošnjem letu Peugeotova flota šteje dvesto vozil. Poleg tega pa so letos v floti prvič prisotna vozila 208 in rabljena vozila s pogonskim sklopom HYbrid4 oziroma s prvo popolno hibridno tehnologijo z dizelskim motorjem na svetu.

Medno – Odkup Vozil

V Mednem blizu Ljubljane imamo prav tako gotovinski odkup vozil z možnostjo menjave.

Turnir za Grand Slam svetovnega ugleda Roland-Garros, eden od štirih teniških turnirjev za Grand Slam, letos odpira svoja vrata za javnost med 22. majem in 10. junijem. Pariški turnir, ki ga prenašajo v več kot sto državah po vseh petih kontinentih, je za Peugeot izvrstna priložnost za oglaševanje na mednarodni ravni. Ob tej priložnosti se blagovna znamka loti intenzivnega oglaševanja preko najrazličnejših medijev. Že četrto leto zapored bo Peugeot v okviru oddaje “Road to Roland-Garros” prepeljal igralce in igralke turnirja v peugeotu 3008 Roland-Garros od njihovega hotela do stadiona v četrti Porte d’Auteuil. Med tem bodo z njimi opravili zelo zabaven in izviren intervju. Odkup rabljenih vozil Peugeot je možen po celi Sloveniji.

Omejene serije visokega razreda

V Evropi Peugeot trži več omejenih serij vozil Roland-Garros. Tako bodo za 207CC, 308CC in 3008 na voljo specialne barve in posebna oprema, kot na primer oblazinjenje v perforiranem usnju Guérande “Croix de Saint André”. Letos bo 3008 prvič na voljo v posebni končni obdelavi Roland-Garros.

Rabljeni avtomobili znamke Ferrari, Porsche in BMW spadajo pod lukszuzna rabljena vozila.

Okoljsko naravnana flota s prihodom tehnologije HYbrid4

Odkup vozil Visoko

V času celotnega turnirja bodo za prevoz igralcev, VIP oseb, novinarjev in druge javnosti do igrišč slavnega stadiona v četrti Porte d’Auteuil poskrbela rabljena vozila na hibridni, električni ali mikro hibridni e-HDi pogon ter šest skuterjev Citystar. Omeniti je treba tudi sodelovanje med fundacijo PSA in skupino GRUAU, v okviru katerega bosta na voljo dve predelani vozili Expert Tepee za prevoz invalidnih oseb.

Od leta 2008 dalje so vsi vozniki naše flote usposobljeni za eko vožnjo, ki omogoča bolj varno in varčno vožnjo ter ima manjši vpliv na okolje. Letos pa bodo vozniki skupaj s svojimi potniki prvič spoznali še tehnologijo HYbrid4, ki je na voljo za 508 RXH in 3008 HYbrid4, prva popolna hibrida z dizelskim motorjem na svetu, katerih izpusti CO2 znašajo komaj 107 g/km.

RABLJENI AVTOMOBILI MASERATI

V raziskavi zadovoljstva kupcev, ki jo je izvedel JD Power and Associates 2012 v Nemčiji, je bil Ford Ka na lestvici zadovoljstva ocenjen z 78,9 odstotka ali 789 indeksa Voss v smislu kakovosti, zanesljivosti, privlačnosti, storitev in stroškov lastništva. V prestižno raziskavo zadovoljstva strank je bilo vključenih več kot 14.000 voznikov v Nemčiji, ki so registrirali svoje avtomobile v obdobju od januarja 2009 do decembra 2010. V raziskavi je skupno tako sodelovalo 25 avtomobilskih proizvajalcev z 89 modeli vozil. Odkup vozil v Nemčiji je prav tako možen, saj obvladamo proces import – export.

Initiale Paris je Renaultov odgovor na Citroenovo linijo DS. S tem bo nova znamka postala zanimiva tudi za azijska tržišča. Avtomobili te znamke bi lahko bili izdelani v sodelovanju Renaulta in Mercedes-Benza. Pri Renaultu so namreč že napovedali, da bo njihov premium avtomobil nastal na osnovi Mercedes-Benza  E. Sodelovanje med znamkama že poteka. Aktualna Mercedesa razreda A in B vozita s pomočjo francoskih 1,5-litrskih agregatov V prihodnje pa bosta znamki na enaki platformi izdelovali modela Twingo in Smart v novomeškem Revozu.

Odkup vozil Pohorje

Pod imenom AstaZero bo podjetje ASTA postavilo testni objekt, ki bo lociran znotraj Volvovega testnega poligona, v Hälleredu na Švedskem. Volvo Car Corporation bo eden izmed uporabnikov tega izjemnega, edinstvenega testnega okolja. »Z novim objektom bomo imeli dostop do izjemnega orodja za razvoj inteligentnih varnostnih in podpornih sistemov prihodnosti,« pravi Peter Mertens, podpredsednik raziskav in razvoja pri Volvo Car Corporation. Nadaljuje: »Volvo Car Corporation je v avtomobilski industriji vodilni pri varnosti in naši strokovnjaki že razvijajo tehnologijo naslednje generacije, ki bo predstavljala korak bližje k naši viziji, da nihče ne bo utrpel težjih ali smrtnih poškodb v vozilih Volvo do leta 2020.«

Pri aktivni varnosti gre predvsem za tehnične rešitve, ki pomagajo vozniku, da se izogne nesreči ali da se znatno zmanjšajo posledice trčenja. V novem testnem objektu AstaZero bosta tako voznik in vozilo postavljena na test v različnih prometnih situacijah – polne mestne ceste, avtoceste, avtoceste z več voznimi pasovi in križišča. Eden izmed pomembnih parametrov je interakcija z ostalimi vozili, pešci, kolesi, mopedi, motorji, tovornjaki in avtobusi.

Različne prometne situacije, ki bodo del testiranja, vključujejo tudi monotono vožnjo na avtocesti z nenadno oviro, promet v mestu, ki vključuje lutke oseb in vozil ter vožnja na avtocesti z več voznimi pasovi z gostim prometom. Testirati bo mogoče tudi zahtevnejše manevre, vse z namenom boljšega razvoja efektivnejših varnostnih sistemov. ASTA je v lasti SP-ja (švedskega tehničnega raziskovalnega inštituta) in Chalmers tehnične univerze iz Gotherborga. Objekt bo pričel z delovanjem v letu 2014, kjer bo možen tudi odkup vozil Hyundai ter Audi.

Lucas Podolski je v okviru kampanije “Team Hyundai” dobil športnega terenca, Hyundai ix35 z 2.0-litrskim dizelskim agregatom in štirikolesnim pogonom, v uporabo do konca leta.

RABLJENI AVTOMOBILI LAND ROVER

»Projekt One World Futbol uteleša eno najpomembnejših Chevroletovih prepričanj – da nogomet lahko izboljša življenje in spodbudi spremembe na bolje po vsem svetu,« je povedal Joel Ewanick, izvršni direktor globalnega trženja družbe General Motors. »Veseli nas, da lahko podpiramo poslanstvo projekta One World Futbol«, ki bo več milijonov ljudi po vsem svetu združil v svetovno gibanje, ki bo delovalo v dobro nogometa in njegovih ljubiteljev.« Rabljeni avtomobili Hyundai že za 500€!

Rabljena vozila Lexus

Rabljeni avtomobili Lexus že na voljo preko spletne trgovine.

Ustanovitelj projekta One World Futbol, glasbenik Tim Jahnigen, je navdih za njegovo ustanovitev našel v posnetkih televizijske mreže CNN, ki so prikazovali otroke v Darfurju, ki so igrali nogomet s smetmi, ki so jih z vrvjo zvezali v žogo. Takrat se je odločil, da bo izdelal žogo, s katero bo nogomet mogoče igrati kot s pravo nogometno žogo, vendar bo odporna na težke razmere, v katerih živijo mladi nogometaši v nekaterih delih sveta. Žoga One World Futbol omogoča igranje nogometa v kakršnem koli okolju, saj je izjemno vzdržljiva in odlično ohranja tehnične lastnosti. Ne potrebuje polnjenja in se nikoli ne izprazni, tudi če je prebodena na več mestih. Žoga One World Futbol prenese več let igranja v kakršnem koli vremenu in na kakršnem koli terenu, od betona in asfalta pa do zemlje, peska in trave, ne da bi se izpraznila.

Odkup vozil Kranjska Gora

Odkup rabljenih vozil je možen tudi na lokaciji Kranjska Gora in Jesenice. Seveda boste dobili ponudbo za vsa rabljena vozila. Rabljeni avtomobili vas že čakajo!

Twinga RS Red Bull Racing ponuja športno vožnjo in atraktiven videz. Red Bull paket vozilu doda ukrivljen zračni deflektor pod odbijačem, ohišja vzvratnih ogledal in difuzor v “Sirius” rumeni barvi, kockasto poslikavo na strehi vozila in atraktivna 17-palčna platišča.

Za pogon skrbi 1,6-litrski bencinski motor z 98 kW moči in 160 Nm navora. Podvozje je stržano in znižano za 4 mm.

So vam všeč rabljeni avtomobili?

Želite imeti rabljena vozila?

V potniški kabini se nadaljuje rumeno-črna kombinacija. Športni sedeži so obdelani z rumenimi šivi. Serijska oprema vključuje avtomatsko klimatsko napravo, tempomat z omejevalnikom hitrosti, CD radio z MP3 predvajalnikom, Plug & Music za zunanje audio vire in sistem Bluetooth za prostoročno telefoniranje. Vse skupaj je torej primerno za odkup rabljenih vozil. Za športne navdušence so v vozilo dodali R.S. zaslon, ki prikazuje telemetrične podatke prodaje avtomobila.

Za omejeno serijo vozil bo v Nemčiji potrebno odšteti najmanj 17.490 evrov. Rabljeni avtomobili pa so seveda precej cenejši – svojega lahko dobite preko “odkup rabljenih vozil“.

Po informacijah, ki so jih uspeli zbrati novinarski kolegi iz Nemčije, se Hyundaj aktivno pripravlja za vstop v svetovno rally prvenstvo ( WRC) naslednje leto. Osnova za izdelavo dirkalnika je model i20, projekt se pa izvaja v podjetju Hyundai motor Europe gmbh v Offenbachu v Nemčiji.

Ob začetku prodaje Astre limuzine, od julija dalje, bodo kupci lahko izbirali med sedmimi motorji. Od štirih bencinskih motorjev (od 74 kW do 132 kW) bodo trije na voljo tudi s šeststopenjskim samodejnim menjalnikom. Ponudbo dizlov sestavljajo trije motorji z največjimi močmi od 70 kW do 96 kW. Rabljeni avtomobili so na voljo za odkup vozil. Nova Astra limuzina ima 2.685 mm dolgo medosno razdaljo in nudi razkošno notranjo prostornost. V njenem, od ostale notranjosti ločenem prtljažniku, je na voljo 460 litrov prostora, torej 90 litrov več kot pri petvratni različici. S podiranjem, v razmerju 60:40 deljivega naslonjala zadnjih sedežev, je prostornino prtljažnika mogoče povečati do 1010 litrov. Opel Astra je zelo popularen rabljeni avtomobil, ki ga lahko kupite preko odkupa vozil preko nas.

Oblikovalska ekipa Opla je limuzini Astre dala elegantno in tekočo silhueto. Zadnji del označujejo odločno nagnjeno zadnje steklo, integrirani spojler in zajeten, izklesan odbijač. Oblika zadnjih luči povzema obliko luči drugih Aster in subtilna guba na njih razblini morebitni občutek zajetnosti. Notranjost luči združuje krilo, prepoznavno oblikovno oznako znamke Opel.Kupci, ki želijo, da bi bil njihova štirivratna Astra še posebej atraktivna lahko sežejo po platiščih različnih oblik in velikosti, vse tja do 19 palcev.

Odkup vozil Logarska dolina

Prav tako je po celotni Logarski dolini možen odkup rabljenih vozil vseh znamk. Naši rabljeni avtomobili so lepo ohranjeni in imajo v večini primerov potrjeno servisno knjigo (odvisno je tudi od starosti vozila).

Oplovi marketinški strokovnjaki novemu štirivratnemu modelu velik prodajni potencial, kot elegantni in dostopni alternativi štirivratnim limuzinam višjih razredov. Ob tem je povpraševanje po kompaktnih limuzinah še posebej veliko v rastočih trgih Vzhodne in osrednje Evrope, še posebej v Rusiji in Turčiji.

Najlepše darilo je društvo, organizator rallya, AMTK Velenje prejelo s strani voznikov, ki se jih je, kljub na najbolj rožnatim časom, za tekmovanje prijavilo 69, od tega 23 iz tujine.

Rally bo potekal na, ljubiteljem, že znanih trasah hitrostnih preizkušenj v soboto popoldan in v nedeljo dopoldan in sodi z 90 kilometrihitrostnih preizkušenj med krajše, tako imenovane sprint rallye. Posebna atrakcija za gledalce boi sobotna večerna krožna hitrostna preizkušnja ob Velenskem jezeru, ki bo tudi zaključila prvi tekmovalni dan .

ODKUP VOZIL MENGEŠ

Rabljeni avtomobili v Mengšu po ugodni ceni brez pologa.

Z rallyem Velenje se zaključuje tudi prva polovica slovenskega državnega prvenstva in pokalnih tekmovanj, ki so razpisani za letošnjo sezono. V generalni razvrstitvi si je posadka Humar – Rus s Škodo Fabio S2000 uspela na prvih dveh rallyih privoziti solidno rezultatsko prednost pred konkurenti, v vseh ostalih divizijah in pokalih pa je boj za skupno zmago v prvenstvu še popolnoma odprt. Odkup rabljenih vozil Škoda Fabia in Octavia je možen na telefonski številki in preko elektronske pošte.

Ker je rally šport, ki se odvija na prostem, Rally Velenje pa slovi po muhastih vremenskih pogojih, vsem gledalcem in obiskovalcem rallya svetujemo, da spremljajo vremensko dogajanje na spletni strani ARSO.

Peugeot 508 RXH se od običajnega SW razlikuje po sprednji maski, LED dnevnih lučeh, aluminijastimi ščitniki pod motorjem in zadnjim delom, s plastiko razširjenimi blatniki in pragovi in kromiranimi okrasnimi letvami. Vozilo je za 50 mm bolj oddaljeno od tal in posledično za toliko višje.

RABLJENI AVTOMOBILI TOYOTA

Japonski rabljeni avtomobili Toyota v Sloveniji zdaj še ceneje! Toyotina rabljena vozila lahko najdete v večini avto centrov na slovenskem.

V notranjosti se sprememba opazi po samodejnem (robotiziranem) menjalniku  in gumu za izbiro voznih programov. Pogonski sklop je seveda enak kot v 3008 HYbrid4. Prednji kolesi poganja torej dvolitrski dizelski motor (120 kW), zadnji kolesni par pa elektromotor (27 kW). S štirimi različnimi programi (auto, sport, ZEV, 4 WD) izbiramo med različnimi načini delovanja motorjev in pogona, od vožnje samo ne elektriko, do stalnega štirikolesnega pogona.

RXH s svojim konceptom cilja tudi na kupce, ki jim je sodobna tehnika izziv, spogleduje pa se tudi že s »premium« razredom.  Avtomobil je naprodaj z dokaj bogatim osnovnim paketom opreme za 43.000 evrov, nekaj pa je je še na spisku opcijske opreme za rabljena vozila.

Škoda Superb Combi Outdoor je novi član koncerna Volkswagen, ki se, podobno kot Passat Alltrack, Audi A4 Allroad in drugi, ponaša s plastično zaščitno obrobo karoserije, višjo oddaljenostjo od tal ter večjimi platišči. Pri Superbu Outdoor so spremembe opazne še na sprednjem odbijaču s spremenjeno režo za dovod zraka in meglenkami.

Vozilo je na voljo s celotno paleto motorjev, izjema je le dizelski motor Greenline. Naročiti ga je možno s sprednjim ali štirikolesnim pogonom.

Mišičasti športnik s paketom GT dobi zatemnjena tako sprednja kot zadnja svetila, rdeče obarvane zavorne čeljusti ter aluminijasta platišča v mat črni barvi. V notranjosti so nameščeni novi sedeži v kombinaciji usnja ter alkantare, rdeči varnosti pasovi in oznaka GT.

AMGju je uspelo povečati moč, sredinsko nameščenemu 6,3-litrskemu V8 motorju, na 435 kW. SLS AMG GT tako za pospešek do 100 km/h potrebuje 3,7 sekunde. Izboljšan je tudi sedemstopenjski Speedshift DTC menjalnik, ki omogoča hitrejše prestavljanje. Inženirji so na novo zasnovali podvozje AMG RIDE CONTROL Performance, ki nudi več možnih nastavitev podvozja.

Prodaja SLS-a AMG GT steče v jeseni.

Vozilo temelji na osnovi modela Revolution z 2,0-litrskim bencinskim motorjem, ki proizvede 118 kW moči. Serijsko roadster vsebuje športno vzmetenje Bilsten, šeststopenjski ročni menjalnik, ksenon žaromete, avtomatsko klimatsko napravo, tempomat in sistem ozvočenja Bose.

Senshu doda grafitna platišča premera 17 palcev, črni zadnji difuzor, športni izpušni cevi in ​​atraktivne dirkalne nalepke. V notranjosti sta ogrevana Recaro sedeža, aluminijasti dodatki na armaturi, pedalih in vratih pa poskrbijo za športen pridih. Mazda ponuja kot dodatno možnost Eibach kit, ki zniža vozilo za 30 mm.

ODKUP VOZIL KOMENDA

Model Senshu je na voljo v briljantno črni, metalic beli in tornado rdeči barvi.

V kategoriji “Najboljši Plug-In-hibridni avtomobil, konceptna vozila”  je za najboljšega bil izbran Volkswagen Cross Coupe, študija, ki predstavlja kombinacijo ekonomičnega TDI-Plug-In hibridnega pogona s privlačnim dizajnom.

Cross Coupe s Plug-In-hibridno tehnologijo je koncept, ki združuje ekonomičnost in dinamiko vožnje. Športni terenec se lahko pohvali s porabo vsega 1,8 litra na 100 prevoženih  kilometrov, kljub temu, da je skupna moč dizelskega in dveh elektro motorjev 225 kW. Štirisedežni SUV tako v zrak izpusti 46 g/CO2 na prevožen kilometer in doseže najvišjo hitrost 220 km/h.

Nagrada za Volkswagen Cross Coupe Plug-In je bila dodeljena Thomasu Lieberu, voditelju sektorja za razvoj električnega pogona u Volkswagnu.

Druga generacija Oplovega šeststopenjskega samodejnega menjalnika bo na voljo poleti 2012, za avtomobile novega modelskega leta. Ob večji učinkovitosti sodijo med poglavitne izboljšave krajši časi prestavljanja ter zmanjšanje hrupa in tresljajev. Z zmanjšanjem pretvornika navora se je zmanjšala tudi inercija. Učinkovitost je izboljšana z optimizacijo zobniških prenosov, vključno s tornimi ploščami, ležaji in tesnilnimi obroči. Trdota blažilnem vzmeti je skoraj za polovico manjša, s čemer je odločno povečano dušenje vibracij. Po novem vključujejo prestave neposredno nadzorovani linearni elektromagneti. So lažji in omogočajo hitrejše prestavljanje. Tako je odzivnost za 60 odstotkov boljša, saj je potrebno za vključitev prestave le 100 milisekund. Ob tem je čas celotnega postopka prestavljanja zmanjšan za 40 odstotkov.

Vozilo z imenom Akvella naj bi v osnovi stalo manj kot 10.000 EUR. Serijsko bo opremljeno z ABS sistemom, dvema zračnima blazinama in klimatsko napravo. O pogonskem agregatu še ni podatkov, ampak glede na ceno lahko sklepamo, da bo imel majhno prostornino in prav tako moč.

Ali bo TagAZ svoj proizvod poslal na evropsko tržišče še zaenkrat ni znano, če bo, bodo rabljeni avtomobili prav tako kupljeni.

Britanski dirkač v McLarnu je dobil troboj s Fernandom Alonsom in Sebastianom Vettlom, ki pa sta v zadnjih desetih krogih povsem popustila in celo ostala brez stopničk. Drugo mesto je zasedel Francoz Romain Grosjean (Lotus), tretje pa Mehičan Sergio Perez (Sauber). Hamilton je dosegel 18. zmago v karieri in prvo v sezoni 2012.

ODKUP VOZIL KAMNIK – PRODAJA AVTOMOBILOV

V nekaj letih bomo po naših cestah vozili hibridni različici Toyote IQ in Aygo. Poganjal ju bo hibridni pogonski sklop, ki bo temeljil na dvovaljnem bencinskem agregatu.

Koncept, mestnega super malčka s hibridnim pogonom, je bil predstavljen letos v Ženevi s študijo FT-BH. Serijska proizvodnja hibrignih modelov IQ in Aygo pa naj bi stekla še pred letom 2020.

V Južni Koreji so ujeli prenovljenega Sorenta. Svetovno premiero bo vozilo doživelo na avtomobilskem salonu v Parizu. Rabljeni avtomobili so vam na voljo tudi v Kamniku, kjer je prodaja avtomobilov.

Opazimo lahko, da se je preobrazba najbolj dotaknila sprednjega dela, ki vsebuje poteze novih družinskih modelov. Linije vozila bodo elegantnejše, zadek pa bo tudi deležen manjše prenove. V notranjosti gre pričakovati izboljšano kvaliteto materialov ter bogatejše in boljše stopnje opremljenosti. Spremenjena bo tudi motorna paleta. Meddrugim v ponudbo prihaja novi 2.0-litrski štirivaljni turbobencinski agregat, ki ga razvijajo za model Hyundai Santa Fe.

Od začetka marca je bilo mogoče najeti Opel Ampero, električni avtomobil s sistemom podaljšanega dosega, v Amsterdamu, od zdaj dalje pa jo je mogoče najeti tudi v Frankfurtu (Nemčija) in v Bruslju (Belgija). S ciljem podpore novi ponudbi in promociji električne mobilnosti načrtujeta Opel in Europcar v Nemčiji skupno oglaševalsko kampanjo in sicer z oglaševanjem na letališčih, preko spleta in socialnih omrežij ter prodajno podporo v vseh poslovalnicah Europcara.

To sodelovanje se bo lahko v letu 2012 razširilo tudi na ostala mesta in države v Evropi.

Independent Collectors GmbH, Hatje Cantz in BMW bodo 12. junija 2012, ob priložnosti letošnjega dogodka Art Basel, največjega sejema moderne in sodobne umetnosti na svetu, s ponosom predstavili prvi globalni priročnik zasebnih in javno dostopnih zbirk sodobne umetnosti: BMW Art Guide by Independent Collectors.

Odkup vozil Velenje

Kot prva tovrstna izdaja, ponuja priročnik mednarodni pregled 173 javno dostopnih zasebnih zbirk sodobne umetnosti. Kratki portreti kolekcij, ki so opremljeni z barvnimi ilustracijami, popeljejo bralca v več kot 30 držav, skozi področja in soseske, ki so večkrat onkraj utrtih pešpoti. BMW Art Guide by Independent Collectors je prva skupna izdaja podjetja BMW AG in organizacije Independent Collectors GmbH. Njuno partnerstvo se je začelo leta 2009. Enako kot ostali skupni projekti, služi tudi ta priročnik skupnemu cilju: narediti zasebno sodobno umetnost dostopno javnosti.

RABLJENI AVTOMOBILI FERRARI

Ferrari izdeluje športne avtomobile visokega cenovnega razreda, vendar kljub temu odkupujemo rabljena vozila Ferrari.

Med objavljenimi zbirkami so Sammlung Boros (Nemčija), Fundación Chirivella Soriano (Španija), Devi Art Foundation (Indija), Essl Museum (Avstrija), Fondation Francès (Francija), Sammlung Goetz (Nemčija), Collezione Gori (Italija), The Hess Art Collection (Argentina, Južna Afrika, ZDA), Instituto Inhotim (Brazilija), Sammlung Majerus (Luksemburg), MALBA—Fundación Costantini (Argentina), The Margulies Collection at the Warehouse (ZDA), Museum of Old and New Art (Avstralija), Rennie Collection (Kanada), Fondazione Sandretto Re Rebaudengo (Italija), Sammlung Schroth (Nemčija), Vanhaerents Art Collection (Belgija), Zabludowicz Collection (Finska, Velika Britanija, ZDA) in številne druge.

Subarujeva cestna in rally ikona bo, po neuradnih informacijah, namesto klasičnega turbo polnilnika dobila, okolju prijaznejšega, električnega.

Inženirji Fuji Heavy so se pred kratkim lotili izdelave patenta, ki bo mnogo bolj učinkovit kot obstoječi. Razlika med polnilnikoma je v tem, da pri klasičnem za pogon rotorja skrbijo izpušni plini, pri električnem pa bi za pogon služila toplotna energija. Poleg tega je, vsaj v teoriji, električni turbo polnilnik bolj učinkovit, prav tako pa se z njim odpravi potreba po hlajenju stisnjenega  zraka – intercoolerju in dodatnih ceveh. Efekt »turbo luknje« je s to tehnologijo praktično odpravljen.

Odkup vozil Portorož

Smart Fortwo Electric Drive je na voljo v različici kupe ali kabriolet. Električni motor proizvede 55 kW moči. Najvišja hitrost tako znaša 125 km/h, z mesta pa do 60 km/h pospeši v 4,8 sekunde. Močna 17,6 kWh litijeva ionska baterija omogoča vožnjo z enkratnim polnjenjem do 145 km.

Prodajna akcija »Sale & Care« ponuja Nemcem možnost nakupa vozila, financiranje ali leasing najem ter posebej najem baterij z mesečnim plačevanjem. V Nemčiji je prav tako mogoč nakup, financiranje ali leasing najem vozila skupaj z baterijami.

Obe karoserijski različici Smart Fortwo Electric Drive staneta v Nemčiji 22.000 evrov, k čemur je treba prišteti še mesečni najem baterij v znesku 65 evrov. Polna cena vozila, skupaj z baterijami, znaša 26.770 evrov. Prvi primerki bodo iz tovarne zapeljali konec poletja.

V okviru Svetovne zdravstvene organizacije je v Lyonu potekalo srečanje Internacionalne agencije za raziskave raka (IARC).  Včeraj, 12.6.2012, so bili glavna tema izpušni plini dizelskih agregatov. Slednji so po raziskavah bili premeščeni iz skupine »mogočih rakotvornih dejavnikov« v »rakotvorne«.

RABLJENI AVTOMOBILI DODGE

Dodge je ameriško podjetje, ki izdeluje masivne ameriške avtomobile – rabljeni avtomobili Dodge so super!

Zaključki srečanja IARC so, da izpušni plini dizelskih agregatov povzročajo rak pljuč. Sklenili so, da si bodo prizadevali za zmanjševanje uporabe dizelskih agregatov oz. jih nadomestili z alternativnimi pogoni v vseh vrstah prometa: cestni, železniški, pomorski. Še vedno pa bencin oz. rabljena vozila z bencinskim motorjem ostajajo v skupini za mogoče dejavnike tveganja za rakom.

Potem, ko je v slovenskem finalu, ki je 11. maja potekal v Revozu v Novem mestu, Osnovni šoli Mirana Jarca pripadla zmaga na državni ravni, se je projektna skupina odlično odrezala tudi na razglasitvi zmagovalcev mednarodnega natečaja Varnost in mobilnost za vse v Parizu.

Ljubljanski osnovnošolci Lana Martić, Gaj Debevc, Linda Hodnik, Anže Ivanc, Leo Erce, Emma Kolbl-Bauer in Lidija Jamnik z mentorico Marto Hvalec so s svojim natančno izdelanim projektom spremembe dvosmerne ulice pred šolo v enosmerno, s čimer se bo izboljšala prometna varnost pred šolo, manj pa bo tudi onesnaževanja, prepričali tudi strokovno komisijo na mednarodnem srečanju Varnost in mobilnost za vse v Parizu. V okviru projekta so učenci naredili akcijski načrt, šteli promet, naredili anketo med stanovalci ulice, se pogovorili s policisti Policijske postaje Bežigrad ter poslali vlogo na Mestno občino Ljubljana, ki se je na pobudo hitro odzvala in projekt tudi odobrila.

Zaključnega srečanja natečaja Varnost in mobilnost za vse, ki ga Renault organizira že 11 let zapored, v Sloveniji pa smo se mu letos po nekaj letih premora na pobudo Revoza ponovno priključili, so se v Parizu udeležili predstavniki 12 držav, in sicer
9 držav v kategoriji do 11 let (Avstrija, Bolgarija, Estonija, Francija, Švica, Poljska, Portugalska, Slovenija in Turčija) ter 3 držav v kategoriji do 15 let (Indija, Hrvaška in Maroko). Slovenski predstavniki so osvojili zmago v najmnožičnejši kategoriji – do 11
let, in to pred sotekmovalci iz Poljske in Estonije. Oglejte si naš odkup rabljenih vozil

Odkup vozil Izola

Zmagovalni pokal so slovenski osnovnošolci dvignili visoko v zrak že prvi dan srečanja, ki je bil namenjen predstavitvi projektov v muzeju Cité des sciences, sledila pa sta dva dneva nepozabne zabave v Disneylandu ter kratek ogled Pariza s postankom pod Eiffelovim stolpom.

Civic s 4-vrati v dolžino meri 4,54 metra in ima zelo elegantne linije z inovativnimi oblikovalnimi rešitvami, ki poleg imenitnega videza  prispevajo tudi k boljšim aerodinamičnim lastnostim in izkoristku goriva. Z limuzinskim zadkom je Civic pridobil 30 dodatnih litrov prostornine prtljažnika. Tako je zdaj v vozilo možno natovoriti 440 litrov.

Rabljeni avtomobili Daewoo

Rabljeni avtomobili Daewoo so nizkega cenovnega razreda, zato je možen tudi masovni odkup večih Daewoo vozil.

V notranjosti so izboljšali ergonomijo in uporabnost. Vse različice so opremljene z ekopomočnikom ECON s katerim vozilo deluje v bolj ekonomičnem pogonskem režimu z boljšim izkoristkom goriva.

Limuzina je na voljo z 1,8-litrskim motorjem i-VTEC z močjo 104 kW, ki se ga lahko kombinira s petstopenjskim samodejnim ali šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Na voljo sta dve stopnji opreme. Osnovna ES vključuje 16-palčna platišča, i-MID, samodejno klimatsko napravo, ogrevana sprednja sedeža. Bogatejša ES dodaja žaromete HID s samodejno nivojsko nastavitvijo, zadnje parkirne senzorje, vzvratno parkirno kamero, tempomat z omejevalnikom hitrosti.

Osnovna izvedenka limuzine z opremo LS in ročnim menjalnikom stane najmanj 18.490 evrov.

V okviru odprtja prvega BMW i Store na prestižni ulici Park Lane v Londonu, bo BMW Group predstavil BMW i3 Concept z novim konceptom barve notranjosti in materialov. Na osnovi originalnega koncepta vozila, ki je bil javnosti premierno predstavljen na lanskoletnem Mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu, je BMW i3 Concept sedaj še bolj pod vplivom “prihodnjega premium” pristopa, medtem ko v središče pozornosti postavlja vprašanje trajnostnega razvoja.

RABLJENA VOZILA DACIA

Rabljeni avtomobili Dacia so dokaj pogosti, zato odkupujemo tudi rabljena vozila znamke Dacia.

V BMW i Store salonu svojo premiero najavlja tudi novo električno kolo BMW i Pedelec (Pedal Electric Cycle) Concept – po meri izdelan dodatek za BMW i3 Concept. As v rokavu kompaktnega kolesa? Kot bi trenil se lahko praktično zloži v prtljažnik BMW i3 Concept, kjer je dovolj prostora za prevoz dveh koles.

BMW Group je v Londonu prvič razkril svoj obširen paket 360° ELECTRIC. Ta široka ponudba izdelkov in storitev zagotavlja izredno zanesljivo, udobno in fleksibilno obliko doživljanja prednosti električne mobilnosti za vsak dan.

Odkup vozil Velenje

Odkup rabljenih vozil v Velenju in na Krškem je možen vse dni v tednu.

Novi prodajni kanali BMW i nudijo uporabniku prijazno in k stranki usmerjeno dostopno točko do ponudbe izdelkov in storitev te podznamke. Zato ta demonstrira zavedanje do vedno večjih pričakovanj strank, ko gre za vprašanje fleksibilnosti znotraj procesa nakupovanja.

Britanska blagovna znamka prvorazrednih avtomobilov MINI bo olimpijce in paraolimpijce pozdravila na spektakularen način z novo izvedbo izjemne študije majhnega avtomobila, ki se je prvič predstavil na Ženevskem avto salonu 2011. Nova oblika MINI Rocketman Concept združuje inovativne ideje za mobilnost v velikih mestih s klasičnimi, prepoznavnimi britanskimi oblikovnimi elementi notranjosti in zunanjosti. Ta izjemen avtomobil bo na ogled v BMW Group Pavilion, v bližini olimpijske in paraolimpijske vasi in bo predstavljal blagovno znamko za časa trajanja olimpijskih iger.

RABLJENI AVTOMOBILI CHRYSTLER

Rabljena vozila Chrystler so za izbran okus – poiščite jih še danes!

Novi MINI Rocketman Concept poudarja svojo britansko dediščino z barvnimi shemami zunanjosti in notranjosti, obenem pa jo subtilno izkazuje tudi z uporabo izjemnih visokokakovostnih materialov in stilnih podrobnosti. Barve britanske zastave prihajajo v ospredje tako na zunanjosti kot v notranjosti avtomobila, ko rdeči in beli poudarki spremljajo prevladujočo temno modro. Nekovinska izvedba karoserije je prežeta z izpostavljenimi karbonskimi komponentami na sprednjem delu in okoli vrat. 18-palčna lahka aluminijasta platišča pa imajo belo polirane predele s kovinsko rdečim poudarkom.

Najopaznejši element armaturne plošče je površina kokpita, ki je obrobljena z rdečo letvijo in ponuja izjemen 3D učinek. Njena reliefna struktura z uporabo umetniško izpopolnjenih črk upodablja imena vseh mest gostiteljev poletnih olimpijskih iger moderne
dobe s posebnim poudarkom na London. Predal za shranjevanje na sredinski konzoli med voznikom in sovoznikom simbolizira košarkarsko igrišče z miniaturnimi igralci. Osrednji okras v novem konceptnem avtomobilu pa prihaja v obliki rakete v britanskih barvah. Druga notranja elementa sta nahrbtnik, ki je pritrjen za sovoznikov sedež in uporablja enak impregniran material kot sedežne blazine, ter tridimenzionalen motiv kokpita.

Nova izvedba MINI Rocketman Concept izrisuje nedvoumno britansko in nesporno MINI podobo. Oblikovana, da to poletje v Londonu pozdravi športnike »največjega športnega dogodka na svetu«, nova izvedba konceptnega avtomobila poudarja osrednjo vlogo, ki jo odigra tipična umerjenost MINI pri vseh novih produktnih idejah blagovne znamke.

RABLJENI AVTOMOBILI CHEVROLET

Predstavljamo vam tudi rabljena vozila Chevrolet. Za več informacij nas pokličite.

Ekipa bugattijevih inženirjev je bila, z modelom Veyron Super Sport, opažena v mestecu Nürburg. Uradno najhitrejši avtomobil na svetu, bo 20 kilometrov dolgo progo Nürburgring Nordschleife, skušal odpeljati kar se da hitro in tako postaviti nov rekord.

Revolucionarna električna avtomobila Opel Ampera in Chevrolet Volt sta od predstavnikov avtomobilskih medijev prejela še eno izjemno pomembno priznanje. Njun podaljševalnik dosega, 1.4-litrski motor, je namreč zmagal v izboru posebne kategorije najboljšega zelenega motorja »International Engine of the Year Award«, v ostrem boju s 45 »zelenimi« konkurenti. Ampera in Volt sta prva električna avtomobila na trgu, ki lahko vozita kamorkoli kadarkoli. Prav tako se je prvič v 14 letih podeljevanja nagrade zgodilo, da je zmaga v pripadla motorju sistema podaljšanega dosega. Priznanje so podelili na slovesnosti v nemškem Stuttgartu.

Odkup vozil Koper

V dvanajstih različnih kategorijah odličnosti in zasnove motorjev je nazive za najboljše podeljevalo 76 vodilnih avtomobilskih novinarjev iz 35 držav. Strinjali so se, da je bil letošnji izbor eden izmed najtežjih do sedaj, saj so presojali kar 39 povsem novih motorjev, ki so sodelovali v tekmovanju.

Če smo bili na vstrajnostnih dirkah v zadnjem desetletju priča prodoru na vrh vozil u motorji na dizelsko glorivo, je od letošnjega leta naprej s strani Fia-e zapovedana nova moda; hibridni pogon.

Glavna pretendenta za zmago v generalni razvrstitvi sta Audi in Toyota, ki je z zamenjala Peugeot v letošnji sezoni ( glavnina moštva in sponzorjev je ostala istih, zamenjala se je značka na vozilu in del vozniške ekipe ) Njun favoriziran status so potrdile tudi kvalifikacije ki so se končale s prevlado vozil teh dveh blagovnih znamk. Razred LMP2 ( privatni konstruktorji) je s svojimi agergati skoraj do popolnosti monopoliziral Nissan. V obeh razredih GT ( profijev in amaterjev) pa se je na letošnji dirki zgodil pravi pogrom med nastopajočimi blagovnimi znamkami vozil. Razred GT, ki je v cestnem dirkanju najhitreje rastoče tekmovanje v svetu, je letos praktično z izjemo tradicionalnih blagovnih znamk, letošnjo dirko popolnoma zignoriral.

Letošnjo 24 urno vstrajnostno dirko v Le Mansu se bo dalo spremljati preko kanalov športne televizije Eurosport, ki je tudi medijski pokrovitelj prireditve.

Kranjska družba Goodyear Dunlop Sava Tires je na tiskovni konferenci predstavila svoje uspehe, ki jih je dosegla v letu 2011. Število prodanih gum na lokalnih trgih (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Makedonija, Albanija in Kosovo) je povečala za 4 odstotke, čiste prihodke od prodaje pa za 19 odstotkov. V razvoj svoje proizvodnje in izdelkov je vložila več kot 10 milijonov evrov. Mercedes-Benz je popularna znamka pri naši storitvi – odkup vozil.

RABLJENI AVTOMOBIILI BENTLEY

Rabljena vozila Bentley so vam na voljo v naši aktualni ponudbi.

V letošnjem letu se Goodyear Dunlop Sava Tires še posebej osredotoča na novo evropsko zakonodajo o označevanju gum, ki bo vstopila v veljavo 1. novembra 2012. Označevanje gum bo namreč novost, ki so jo sprejele članice Evropske unije. Od 1. novembra dalje bodo vse potniške, tovorne in poltovorne gume, izdelane po 1. juliju 2012 in prodane znotraj Evropske unije, opremljene s standardno oznako. Podobno kot jo za stopnjo učinkovitosti že ima na primer bela tehnika. Ta bo potrošnike seznanjala s tremi ključnimi lastnostmi gum, ki vplivajo na njene zmogljivosti: z izkoristkom goriva, oprijemom na mokri podlagi in zunanjim kotalnim hrupom. Odkup rabljenih vozil je primeren za vse ljudi, ki se želijo “znebiti” ali pa menjati rabljena vozila.

Pet mesecev pred uvedbo nove EU zakonodaje o označevanju pnevmatik je Goodyear Dunlop Tires Europe že predstavil prvi konceptni gumi za osebna ter rabljena vozila, ki po novem sistemu označevanja dosegata najvišji oceni AA, tako za izkoristek goriva kot za oprijem (zaviranje) na mokri podlagi – Goodyear EfficientGrip AA in Dunlop Sport BluResponse AA. Da si obe novi konceptni gumi zaslužita razred »A« je že potrdil TÜV SÜD Automotive, eden vodilnih evropskih inštitutov za testiranje in certifikacijo na področju avtomobilizma v Evropi. Kljub temu dejstvu strokovnjaki enega največjih proizvajalcev gum poudarjajo, da najvišja ocena AA ni vedno najboljša rešitev. Prizadevanja so namreč usmerjena v izdelavo uravnoteženih gum na več kot samo teh treh področjih. Še posebej te oznake povedo (pre)malo o lastnostih zimskih gum! Zato gume razreda AA še ne bodo naprodaj, so le dokaz, da so jih sposobni narediti.

RABLJENI AVTOMOBILI ASTON MARTIN

Aston Martin ni le za James Bonda, ampak ga lahko vozimo tudi Slovenci! Rabljeni avtomobili avtomobilske znamke Aston Martin odkupujemo po celotni Evropi.

Garmin je predstavil najnovejšo navigacijo nüvi 2585TV z zaslonom diagonale 12,7 cm, ki združuje najboljše iz sveta naprednih navigacij in zabave: televizijo, radio, video in glasbo. Večfunkcijska naprava nüvi 2585TV s prednaloženo kartografijo Evrope vsebuje navigacijsko orodje Guidance 2.0 za hitrejšo, intuitivno uporabniško izkušnjo. Zagotavlja hitro in natančno iskanje ter izračun poti. Omogoča prikaz pravega voznega pasu s photoReal razcepi že veliko pred križiščem ali odcepom. S fotografsko natančnostjo prikaže in označi pravilen vozni pas.

Navigacija ponuja zabavne funkcije, kot so TV, radio s funkcijo snemanja in ponovnega predvajanja, MP3 predvajalnik, bralnik knjig in druge funkcije, s katerimi na potovanju ne boste ničesar zamudili. Svoje priljubljene TV nadaljevanke, športne dogodke in filme boste imeli vedno pri roki. Na nüvi 2585TV jih lahko tudi posnamete, preden se odpravite na pot. V živo lahko spremljate televizijski program in ste vedno na tekočem. Z zmogljivim DVB-T MPEG2/MPEG4 sprejemnikom in priloženima TV antenama zagotavlja dober sprejem kjerkoli. Navigacijo lahko priključite na sobni TV in ga uporabite kot video predvajalnik za prikaz video vsebin na večjem zaslonu. TV sprejemnik deluje tudi med vožnjo in TV funkcija deluje tudi v Sloveniji.

RABLJENI AVTOMOBILI ALFA ROMEO

Alfa Romeo so kar kvalitetna rabljena vozila. Rabljeni avtomobili te znamke se zato kar pogosto prodajajo in kupujejo – vselej smo veseli ponudb znamke Alfa Romeo vseh modelov.

Nesreča se je zgodila na prvi hitrostni preizkušnji druge etape rally, ki šteje za IRC mednarodno rally tekmovanje in za italijansko rally prvenstvo.

Nesrečnik, ki je izgubil življenje je sovoznik Craiga Breena Gareth Roberts ( na sliki desno), 24 letni valižan, stalni sovoznik Craiga Breena od leta 2009, s katerim sta skupaj osvojila leta 2011 Fia WRC Academy cup . Do nesrečenga srečanja z odbojno ograjo je bila posadka Breen – Roberts na 6. mestu v generalni uvrstitvi rallya Targa Florio.

Ukvarjamo se z:

  • rabljena vozila
  • rabljeni avtomobili
  • prodaja rabljenih vozil
  • odkup vozil
  • odkup rabljenih vozil
  • komisijska prodaja
  • odkup avtomobilov
  • avto prodaja
Rabljeni avtomobili BMW Serija 7 - odkup rabljenih vozil

Rabljeni avtomobili BMW Serija 7 – odkup rabljenih vozil

Prodaja in odkup rabljenih vozil

ODKUP VOZIL 051299186

051299186

O nas

Smo gorenjsko avtomobilsko podjetje z bogato 9-letno tradicijo poslovanja. Specializiramo se na področju rabljenih avtomobilov in rabljenih dostavnih vozil, kjer strankam nudimo kakovostna vozila po ugodni ceni. Nudimo rabljene avtomobile večine avtomobilskih znamk vseh cenovnih razredov. Vozila so slovenskega porekla (niso uvožena) in predhodno preverjena za realne kilometre in predhodne servisne storitve (servisna knjiga). Kupljena so predvsem od lastnikov avtomobilov, ne od preprodajalcev ali drugih avto hiš.

Rabljena Vozila

Imate rabljena vozila, ki bi jih radi prodali?

Želite prodati svoje rabljeno prevozno sredstvo?

Imate dovolj lažnivih kupcev vozil, ki se ne držijo dogovora?

Vam nihče od vaših potencialnih kupcev ne more plačati z gotovino?

Imate dovolj kupcev, ki zapravljajo vaš čas in vam ponujajo 50% vrednosti vašega vozila?

Želite, da bi celoten postopek prodaje vašega avtomobila potekal hitro in gladko?

Se ne želite ukvarjati z neresnimi kupci in odgovarjati ljudem, ki se le delno zanimajo za vozilo ali pa nimajo denarja za gotovinski odkup?

POTEM SMO MI PRAVI NASLOV!

Rabljeni Avtomobili

Rabljeni avtomobili in pa kar na splošno rabljena vozila so naše področje. Naši rabljeni avtomobili oziroma rabljeni avti imajo realne kilometre, potrjeno servisno knjigo in so slovenskega porekla. V primeru da niso slovenskega porekla, boste seveda o tem obveščeni. Ogromno slovenskih avtohiš in avto centrov namreč prodaja rabljena vozila iz drugih držav kot so Italija, Hrvaška, Avstrija, Nemčija itd.

Odkup vozil

Kdo je prodajalec avtomobilov?

Naša glavna storitev je odkup rabljenih vozil oziroma kar na splošno odkup vozil.

Prodajalec avtomobilov je oseba, ki je odgovorna za prodajo in oglede vozil ljudem, ki pridejo v salon avtomobilov. Prodajalci avtomobilov pogosto delajo za salon vozil ali pa prodajo in odkup rabljenih vozil – rabljena vozila. Nekateri prodajalci se specializirajo za specifične znamke ter modele osebnih vozil, verjetno pa je njihova najpomembnejša lastnost ali vrlina prodaja in pogajanje.

Kaj prodajalec avtomobilov počne?

Prodajalec avtomobilov v salonu ali pri prodaji in odkupu rabljenih vozil najprej pozdravi svoje bodoče stranke in jim tako posveti nekaj časa. Stranke tako lahko prodajalca vprašajo kakršnakoli vprašanja, ki so morebiti povezana z avtomobilom, za katerega se pravzaprav zanimajo. Prodajalec mora znati tudi razložiti vse funkcije, ki jih ima določen model avtomobila ter različne pakete, pri katerih se v avtomobil vgradi dodatna oprema. Prodajalec je prav tako zadolžen za možnosti plačila in garancijo. Imeti mora široko znanje o vseh modelih in znamkah avtomobilov, ki se nahajajo na njegovem delovnem mestu – center rabljenih vozil, prodaja in odkup rabljenih vozil, oziroma avto center. Pripravljen mora biti odgovoriti na vsako vprašanje, ki mu ga bodo potencialne stranke zastavile – njegov uspeh je odvisen od tega.

Eno od glavnih prodajnih orodij, ki jih ima prodajalec avtomobilov na svojem pasu je testna vožnja avtomobila. Testna vožnja daje potencialnemu kupcu vozila možnost, da v celoti diagnosticira in pregleda vozilo, ki ga kupuje. Testna vožnja mu prav tako omogoča, da se lažje odloči, če mu določen model vozila ugaja ter če ga je pripravljen kupiti in redno voziti. Prodajalec avtomobila bo običajno na testno vožnjo odšel skupaj s potencialnim kupcem, tako da bo med samo vožnjo lahko odgovoril na katerokoli vprašanje, ki bi morda kupca zanimalo. Seveda je eden od razlogov tudi nekakšno zavarovanje oziroma manjša možnost kraje avtomobila.

Prodajalec vozila je odgovoren za pogajanje cene s kupcem. Dejansko ceno vozila v salonu ali odkupu in prodaji rabljenih vozil namreč prodajalec že pozna, tako da se lahko odloči vnaprej, koliko je pripravljen znižati svojo zadnjo ceno. Če prodajalec vozila ni hkrati tudi lastnik vozila, potem se mora prodajalec pomeniti z lastnikom o morebitnem spustu cene. Ko se prodajalec in lastnik glede cene dokončno dogovorita, bo prodajalec prišel nazaj do potencialnega kupca in mu sporočil dogovor – torej, če je prodaja uspešno zaključena ali pa mu bo morda ponudil drugo rešitev.

Ko je avto prodan, bo prodajalec avtomobila koordiniral možnosti plačila vozila preko avto salona. Prodajalec bo kupca pospremil do lastnika avto salona, kjer bo kupec počakal, da se uredi vse potrebne dokumente.

Potem bo prodajalec vozila koordiniral vsa potrebna popravila vozila, čiščenje ali servisiranje, če je to potrebno. Lahko tudi pokliče kupca čez nekaj časa, tako da vidi, če je kupec s svojim novim avtomobilom zadovoljen.

Kot vidite je naša storitev odkup vozil zelo enostavna, celoten postopek vam bo vzel približno 30 minut. Odkup rabljenih vozil je torej zelo kratek in enostaven!

Rabljeni avti

Rabljeni avti so idealni za ljudi, ki ne želijo nameniti velikih finančnih zneskov avtomobilom. Rabljeni avtomobili so tako lahko kupljeni le za nekaj odstotkov cene novega avtomobila in so ob ustreznih prejšnjih lastnikih pravzaprav zelo lepo ohranjeni.

#1 Avto Center v Sloveniji – Prodaja in odkup rabljenih vozil vseh vrst! Rabljena vozila in rabljeni avtomobili – 051299186

Avto prodaja

V kolikor tudi vi prodajate svoje rabljeno vozilo ali pa morda poznate koga, ki si ga želi zamenjati, pokličite nas in uživajte v najboljših storitvah odkupa rabljenih vozil. Naše gotovinsko plačilo je v veliki večini primerov večje od plačila avtohiš in avto centrov v Sloveniji.

Gotovinski odkup vozil

Gotovina je dandanes zelo pomembna. Ljudje veliko stvari kupujemo na obroke ter imamo vse manj prihrankov. Prav zato je tako pomembno, da dobite celoten znesek avtomobila ne da bi morali na to čakati. Gotovinski odkup vozil ki vam ga zagotavljamo, bo zelo koristna storitev, ko boste prodali vaš avtomobil.

Odkup vozil z možnostjo menjave

Odkup vozil z menjavo pride v poštev, ko želite prodati svoj avtomobil in takoj kupiti drugega. Če nam prodate svoje vozilo ter nato v naši aktualni ponudbi zagledate avtomobil ali ostala vozila, ki so vam všeč, potem je možnost menjave z vašim ali našim doplačilom.

Ena od glavnih prednosti sodelovanja z nami je hitrost. Če prodajate vozilo, potem ga boste verjetno najprej morali fotografirati in narediti oglas na bolha.com in avto.net. Nato boste, če imate srečo in če prodajate dober avtomobil prejeli kar nekaj klicov. Potencialni kupci se bodo zanimali za avtomobil, vi pa boste morali velikokrat vsakemu posebej razložiti dejansko stanje. Verjetno se boste prav tako v živo morali dobiti s kar nekaj potencialnimi kupci in izgubili veliko časa ter tudi nekaj goriva. Veliko ljudi ni resnih o nakupu ter imajo na koncu veliko izgovorov ali pa nimajo denarja. Naš odkup vozil ta problem reši, saj boste dobili ves denar ob dogovoru.

Odkup vozil vam bo vselej dal solidno gotovinsko ponudbo za vaša rabljena vozila, tako da ne boste izgubljali časa, saj smo kupec za vsako vozilo, celoten proces prepisa pa traja manj kot trideset minut! Prav tako od nas ne boste prejemali nikakršnih povratnih klicov – veliko kupcov si po nakupu tudi premisli, še posebej če se njihova finančna situacija spremeni ob nepravem času ali pa če morda del avtomobila odpove. Razumemo, da je stanje avtomobila kakršno je – imamo namreč odkup rabljenih vozil in ne odkup novih vozil, zato vemo v kakšnem stanju so določeni avtomobili.

Kot lahko vidite, je naš odkup vozil zelo enostaven, hiter in kvaliteten, saj boste prihranili veliko živcev, časa in konec koncev tudi denarja, saj je odkupna cena v večini primerov višja, kot jo ponudijo avto centri in avtohiše. Avtohiše sicer ponudijo dobro ceno, vendar le če od njih kupite nov avtomobil torej vzamete staro za novo. Dobro odkupno ceno rabljenega avtomobila v tem primeru dobite samo zato, ker z vašim nakupom novega vozila, avtohiša zasluži tudi več kot 3000€. Zato si lahko privoščijo dobro odkupno ceno, saj z vašim nakupom zaslužijo ogromno denarja! Če vas zanima realna cena avtohiš, potem povprašajte po odkupni ceni, če ne vzamete novega avtomobila – torej ne menjate staro za novo. naš odkup rabljenih vozil vam bo vselej ponudil boljšo ponudbo kot omenjene avtohiše in avto centri.

Odkup avtomobilov

Nudimo gotovinski odkup avtomobilov na dogovorjenem mestu z možnostjo menjav.

Znamke, ki nas zanimajo so: Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Seat, Smart, Ssangyong, Subar, Suzuki, Škoda, Tesla, Toyota, Volkswage, Volvo in Zastava. Po dogovoru se zanimamo tudi za ostale znamke in modele vozil. Ne odkupujemo le voznih vozil, pač pa tudi karambolirana in pokvarjena vozila – skratka, za vsak avtomobil in ostala vozila boste od nas prejeli gotovinsko ponudbo.

Na spodnjih slikah lahko vidite nekaj primerov rabljenih vozil, ki smo jih kupili v okviru naše storitve – prodaja in odkup vozil:

Odkup vozil Vitara

Rabljeni avtomobili Suzuki

OPEL Odkup Vozil

4×4 Suzuki Vitara Rabljena Vozila

Odkup rabljenih vozil Opel Corsa

Vitara 4×4 odkup rabljenih vozil

ODKUP RABLJENIH VOZIL Ford

Ford Fiesta Odkup Vozil

Odkup dostavnih in tovornih vozil

Rabljeni avtomobili pa niso edina stvar, ki jo odkupujemo, saj odkupujemo tudi dostavna vozila – furgon, kombi, kamionet, šasija s kabino, šasija z nadradnjo in pick up dostavna vozila vseh znamk in modelov!

Prav tako nudimo odkup tovornih vozil vseh modelov ter znamk. Pokličite nas in se pozanimajte o naših aktualnih ponudbah ugodnih vozil vseh vrst!

Odkup vozil

Na podlagi stanja in cene vašega vozila, ki vam jo bomo pri cenitvi sporočili, vam lahko vaš avtomobil ali dostavno vozilo odkupimo v trenutku (gotovinski odkup z možnostjo menjav). Celoten proces bo trajal manj kot 30 minut.

Brezplačna cenitev vozil

V okviru naših storitev Vam ponujamo brezplačno cenitev vašega vozila, kjer Vam bomo ocenili stanje vašega vozila ter na koncu sporočili predvideno ceno. Cenitev je možna na naši lokaciji ali po predhodnem dogovoru v okolici Kranja. V primeru da je eden naših sodelavcev na terenu, je cenitev možna tudi v drugih delih Slovenije.

Prodaja vozil

Pri nas lahko vozila tudi kupite. Tudi ta proces traja manj kot 30 minut. Za ogled specifičnega avtomobila je potreben dogovor po telefonu, saj je morda omenjeni avtomobil že rezerviran ali pa je kupec že na poti. Pomagamo Vam tudi pri registraciji in popustu na zavarovanje vašega novega vozila.

Več