GOTOVINSKI ODKUP VOZIL Z MOŽNOSTJO MENJAV NA:

051299186

As Seen On CBS News Fox NBC and ABC

Odkup rabljenih vozilOdkup vozilRabljena vozilarabljeni avtomobili

ODKUP VOZIL

ODKUP RABLJENIH VOZIL – naša storitev je gotovinski ODKUP VOZIL – vključuje vsa rabljena vozila, predvsem pa Rabljeni Avtomobili.

V oktobru v ponudbo prihaja vstopni model BMW X3. Z oznako BMW X3 sDrive18d bo to prvi model X3 gnan samo na zadnji kolesi. Novega X3 bo poganjal dvolitrski štirivaljni turbo dizelski motor. Motor bo imel 105 kW in 360 Nm navora. V povprečju naj bi vozilo porabilo dobrih 5 litrov goriva na 100 prevoženih kilometrov in v zrak izpustilo 135 gramov CO2. X3 bo serijsko opremljen s šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Na voljo bo tudi osemstopenjski samodejni menjalnik.

Odkup vozil – avtonet

Avtonet je ena najbolj popularnih slovenskih spletnih strani. Trije novi modeli (novi Cee’d, hibridna limuzina Optima in prenovljeni veliki športni terenec Sorento) so prejeli certifikate ISO 14040 za življenjski cikel izdelka (Life Cycle Assessment – LCA). Poleg tega je tako prva kot tudi druga (pravkar predstavljena) generacija Cee’da prejela certifikat ISO 14062 za okolju prijazno oblikovanje (Design for Environment – DfE). Gre za dve najpomembnejši okoljski priznanji, ki ju podeljuje TÜV Nord. LCA pregled preizkuša vpliv tako vozila kot tudi celotnega proizvodnega procesa na okolje skozi celotno življenjsko obdobje vozila, in upošteva vse dejavnike kot so izbira materialov, izpusti in recikliranje. DfE pregled preizkuša celoten dizajn izdelka z merjenjem različnih okolju prijaznih dejavnikov kot so zmanjšanje teže, uporaba recikliranih materialov in varčna poraba. Že od zgodnje faze razvoja izdelka se Kia poslužuje okolju prijaznih postopkov s ciljem pustiti karseda najmanjši vpliv na okolje. Kiin novi proces razvoja izdelka vključuje pet spodaj navedenih glavnih korakov, ki zajemajo razvoj, proizvodnjo, popravilo in razgradnjo vseh vozil Kia:
– Preverjanja stanja okolju prijaznih postopkov skozi celotno življenjsko obdobje vozila
– Izkoriščanje 3D risanja za preverjanje možnosti recikliranja
– Razčlenitev izdelka v razvojnem procesu za preverjanje možnosti recikliranja
– Uporaba okolju prijaznih materialov
– Racionalizacija proizvodnih procesov z izboljšanimi materiali in  poenostavljanjem oblikovanja delov.

Rabljena vozila

Rabljena vozila znamke Kia so na voljo pri storitvi odkup rabljenih vozil. Kia je leta 2008 prvič prejela TÜV Nord certifikat za prvo generacijo Cee’da, letos pa se je število njenih modelov, ki so prejeli to prestižno priznanje, že povzpelo na deset. Nemški TÜV Nord je mednarodno združenje za pregled in podeljevanje certifikatov, ki zaposluje več kot 70.000 inženirjev iz približno 70 držav, ki bedijo nad tem procesom na vseh industrijskih področjih. Na tej točki lahko omenimo tudi odkup rabljenih vozil znamke Kia.

Odkup karamboliranih vozil

Nagradni natečaj Automotive Brand Contest, ki je edini tovrstni nevtralni mednarodni natečaj, obstaja že od leta 1953 in ga prireja German Design Council. Vsakoletno ocenjuje dosežke na področju avtomobilskega oblikovanja in si je skozi leta pridobil status ene najpomembnejših referenc na tem področju. Nagrada Automotive Brand Contest, ki jo podeljujejo v enajstih kategorijah, predstavlja pomembno priznanje, ki dokazuje kakovost in inovativnost Mazdinega oblikovanja ter njegov vpliv na renome in prihodnosti znamke, še posebej, ker nagrada za področje konceptnih vozil velja za najbolj prestižno med vsemi enajstimi kategorijami. Štirivratni kupe predstavlja oblikovno osnovo nove generacije Mazde6, ki bo konec avgusta premierno na ogled na salonu v ruski prestolnici. Ob oblikovnem Mazda Takeri predstavlja tudi tehnično osnovo Mazde6, saj temelji na tehnoloških rešitvah SKYACTIV in je hkrati kot prvi Mazdin model opremljena s sistemom regeneracije energije pri zaviranju i-ELOOP, ki bo prav tako na voljo v novi Mazdi6.

Odkup poškodovanih vozil

Po besedah tiskovnega predstavnika Mercedesa, Maybacha ni več. Zadnje vozilo je bilo izdelano v mesecu juniju, nekaj primerkov pa imajo še na zalogi. Novembra lani je šef Mercedesa Dieter Zetsche naznanil, da zamenjave za modela 57 in 62 ne bo, saj si Mercedes prizadeva zmanjšati svoje izgube. Nastalo praznino v modelni paleti bo zapolnil  Mercedes S Pullman. Za zaključno prireditev olimpijskih iger London 2012 je Rolls Royce prekinil svojo stoletno tradicijo. Seveda pa je naš odkup rabljenih vozil primeren za vse znamke. Namesto klasične dvojne črke R so za emblem uporabili napis London 2012. Motiv »Spirit of Ecstasy« so dodali še v obliki gravure na sredini plakete vendar namesto kril nad kipcem vihra britanska zastava.

Rabljeni avtomobili

Rabljeni avtomobili znamk Rolls Royce in Ferrari tudi v Ljubljani. Tri rabljena vozila Rolls Royce Phantom Series II Drophead Coupe so med zaključno prireditvijo olimpijskih iger London 2012 z motom »Simfonija britanske glasbe« (A Symphony of British Music) pripeljala pevce Jessie J, Taia Cruza in Tinie Tempah.

Sredino volana pri vseh treh Dropheadih krasita tradicionalni lovorov venec in olimpijska bakla kot tudi napis London 2012, ki se ponovi še na omenjenem emblemu na vrhu hladilnika spredaj, v središču litih platišč ter na plaketah na pragovih vrat in nad stranskimi utripalkami. Središča platišč obkroža napis z olimpijskim motom »Hitreje, višje, močneje« (Citus, Altius, Fortius). Rabljena vozila Mazda za vsak žep v Gorenjski vasi. V Goodwoodu so izdelali vsega tri rabljena vozila, kar jih postavlja med najbolj redke zbiralske primerke vozil te znamke. Na slovesnosti je pred okoli 500 gosti spregovoril predsednik in CEO podjetja Mazda Motor Corporation Takaši Jamanuči in v svojem govoru poudaril pomembnost nove mazde6 ter razvoja nove generacije vozil za prihodnost podjetja. Prvi avtomobil, ki je zapustil tekoče trakove fleksibilno avtomatizirane tovarne Hofu, je model, namenjen evropskemu tržišču in opremljen s pogonskim agregatom SKYACTIV-G 2,0. Pričetek proizvodnje nove Mazde6 sovpada z desetletnico modela s tem imenom, ki je ob prihodu na trg leta 2002 kot prvi poosebljal vse lastnosti Mazdine Zoom-Zoom filozofije in 30-letnico tovarne, v kateri bo nastajala tudi nova Mazda6.

Odkup vozil Maribor

Odkup vozil je možen z gotovino. Nova Mazda6 združuje tehnološke rešitve SKYACTIV, obliko, ki jo je navdahnil oblikovni jezik “KODO – duša gibanja” ter edinstven Mazdin sistem za regeneracijo energije pri zaviranju i-ELOOP. Razvoj omenjenega sistema dokazuje sposobnost Mazdinih inženirjev in razvijalcev, z naprednim sistemom pa bo ob atraktivni obliki in vrhunskem pogonskem sklopu Mazda6 še bolj priljubljena med kupci po vsem svetu. Odkup rabljenih vozil Mazda 6 v Medvodah in na Planini.

Odkup starih vozil

Predstavnik zaposlenih v tovarni Hofu 2, Masacugu Odži, je ob tem poudaril pomembnost izkušenj na področju kakovosti izdelave, ki so jih v tridesetih letih v tovarni pridobili s proizvodnjo devetih milijonov vozil. Nova Mazda6, ki uteleša Mazdino filozofijo veselja do vožnje in varnost, udobje ter prijaznost do okolja, bo na japonskem in nekaterih evropskih tržiščih na voljo konec letošnjega leta. Svetovno premiero bo Mazda6 doživela konec avgusta letos na salonu v Moskvi. Chevroletovo novo malo športno-terensko vozilo z dolžino 4.248 mm, širino 1.776 mm in medosno razdaljo 2.555 mm se lahko pohvali s poudarjenimi linijami karoserije, ki izražajo živahnost in okretnost. Z značilnim zlatim logotipom, ki zgornji in spodnji del maske hladilnika deli na dva dela, je takoj prepoznaven kot član Chevroletove družine. Rabljene avtomobile odkupuje naš odkup rabljenih vozil po vsej Sloveniji.

Prodaja rabljenih vozil

Trije varčni motorji in aktiven sistem pogona na vsa štiri kolesa

Prodaja rabljenih vozil in odkup vozil v Postojni in Krasu. Ponudba motorjev vključuje 1,4-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom, 1,6-litrski bencinski motor in 1,7-litrski dizelski motor s turbopolnilnikom. 1,4-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom, na katerega je nameščen šeststopenjski ročni menjalnik, razvije moč 103 kW in navor 200 Nm. Pogon na vsa štiri kolesa je na voljo za različici z 1,4-litrskim bencinskim motorjem s turbopolnilnikom in 1,7-litrskim dizelskim motorjem. 1,7-litrski dizelski motor razvije moč 96 kW in maksimalni navor 300 Nm. Vsi pogonski sklopi z ročnim menjalnikom so opremljeni s funkcijo Start/Stop. Tako 1,7-litrski dizelski kot tudi 1,4-litrski* bencinski motor s turbopolnilnikom bosta na voljo tudi s šeststopenjskim samodejnim menjalnikom. Obiščite naš odkup vozil oziroma odkup rabljenih vozil.

Odkup vozil v okvari

V traxu je več kot dovolj prostorov za shranjevanje predmetov. Poleg 358-litrskega prtljažnika so v njem različni predali na sredinski konzoli in ob strani ter predal pod sedežem. Tudi pod dnom prtljažnika je dodaten prostor za shranjevanje. Poleg sedežev, ki se delijo v razmerju 60:40, je mogoče popolnoma zložiti tudi sovoznikov sedež, kar nudi še dodatne možnosti prilagajanja. Sedeže je mogoče razporediti v osem različnih postavitev. Višji nivoji opreme vključujejo standardno nameščen sistem Chevrolet MyLink, ki lahko vsebine iz pametnega telefona prikazuje na 7-palčnem barvnem zaslon na dotik visoke ločljivosti.

Odkup rabljenih vozil – možne menjave

Brezhibna varnost

Odkup rabljenih vozil v Celju ter v Čatežu. Učinkovito varovanje v primeru prometne nesreče zagotavlja vrsta standardno nameščenih pasivnih in aktivnih varnostih sistemov. Trax bo opremljen s šestimi zračnimi blazinami, elektronskim nadzorom stabilnosti (ESP), ki vključuje pomoč pri speljevanju na strmini (HSA), nadzorom zdrsavanja pogonskih koles (TC) in s sistemom za preprečevanje blokiranja koles (ABS) s funkcijo elektronske razporeditve zavornih sil. Pri vozilih nivoja opreme LT bosta standardno nameščena tudi sistem nadzora stabilnosti prikolice (TSA) in sistem nadzora pri spuščanju po strmini (DCS).

Odkup vozil forum

Opel je prvič ponudil visoko zmogljivo podvozje SuperSport v avtomobilu srednjega razreda s prednjim pogonom. Različici Insignie z bencinskim in dizelskim motorjem, s prednjim pogonom sta tako sedaj deležni paketa podvozja z obesami HiPerStruts (High Performance Struts), zavorami Brembo in nastavitvami OPC (Opel Performance Center). Tovrstna izvedba podvozja je bila doslej na voljo le pri športni Insignii OPC in vse ostalih Insigniah s pogonom na vsa kolesa, opremljenimi s sistemom zagotavljanja izjemne stabilnosti, elektronsko nadzorovano zaporo diferenciala (e-LSD), za pravšnjo razporeditev navora. Več o tem si lahko pogledate na odkup vozil in na who is Tai Lopez Wikipedia?

Komisijska prodaja

Sedaj pa si je mogoče izvedbo podvozja omisliti tudi s prednjim pogonom z dizelskim motorjem 2.0 CDTI 118 kW in dvolitrskim bencinskim motorjem s turbinskim polnilnikom največje moči 162 kW. Skupaj s prilagodljivim sistemom blaženja FlexRide, s tremi stopnjami delovanja, ki jih je mogoče preprosto izbrati s stikalom (Standard, Tour in Sport), s katerim je usklajeno delovanje servo ojačevalnika volana in odzivnost motorja, je potrebno za podvozje izvedbe SuperSport odšteti 2.950 evrov (priporočena maloprodajna cena). Odkup rabljenih vozil v Nemčiji in na Švedskem.

Odkup vozil Ljubljana

Kia je na letošnjem tekmovanju Automotive Brand Contest 2012 prejela kar 3 oblikovalske nagrade, kar je le še povečalo bero tega avtomobilskega velikana odkar je na čelu njihovega oblikovalskega oddelka priznani Nemec Peter Schreyer.

Odkup vozil – rabljena vozila vseh znamk

Rabljeni avtomobili so pri nas zelo cenjeni in dobro plačani!

Novi Kia cee’d je zmagal v kategoriji zunanjosti, doživel pa je še posebno omembo za izjemne inovacije na področju oblikovanja notranjosti. Poleg tega je strokovna žirija razglasila Kia GT za najbolje oblikovan koncept. Športni kupe s pogonom na zadnji kolesni par je sicer svojo premiero doživel lanskega septembra na salonu v Frankfurtu.

Automotive Brand Contest, ki je zaživel leta 2011, je postal mednarodno priznano tekmovanje odprtega tipa namenjeno vsem podjetjem v avtomobilski industriji ter njihovim partnerjem s področja oblikovanja in komunikacije znamke. Skupno je 16 kategorij, ki pokrivajo oblikovanje vozil, delov in dodatkov, tehnologije in ostalo. Slavnostna podelitev priznanj zmagovalcem bo 27. septembra 2012 na pariškem avtomobilskem salonu, ko bo 1. novinarski dan in  t.i. dizajnerska noč.

Kia Motors je na lanskoletnem tekmovanju Automotive Brand Contest prejela več nagrad – “najboljši od najboljših” (Best of the Best) v kategoriji oblikovanja znamke, medtem ko so modeli Sportage, Rio in Optima zmagali v kategoriji zunanjosti.

Ford uporablja dovršeno tehnologijo kamer za skeniranje in digitalizacijo dejanskih proizvodnih obratov, s pomočjo katere ustvari ultra-realistična 3D virtualna proizvodna okolja. Vodilno vlogo pri razvoju virtualnih tovarniških okolij ima Fordov obrat v španski Valencii, ki omogoča tudi oddaljeno ocenjevanje na različnih koncih sveta. Odkup rabljenih vozil Opel, Ford in BMW v Kranju.

Odkup avtomobilov

Posebni projektorji in polarizacijska stekla za zaznavanje gibanja pomagajo ustvariti interaktivne scenarije s 3D-virtualno resničnostjo proizvodnje. Znotraj teh okolij poteka simulacija potrebnih ukrepov dejanskih operaterjev linije za sestavljanje, ki Fordovim strokovnjakom za ergonomijo pomaga odpraviti naporne drže in optimizirati posamezne vidike postopka sestavljanja. Fordovi strokovnjaki za ergonomijo v Kölnu uporabljajo računalniške simulacije za temeljito preiskavo postopka vgradnje celo najmanjših sestavnih delov in analizo, ali bi s spremembami lahko dosegli, da bi bilo opravilo za operaterja linije še bolj preprosto. Specializirani smo za odkup rabljenih vozil.

Navidezni uslužbenec “Jack” lahko simulira dejanja tako moških kot ženskih zaposlenih ob liniji za sestavljanje. To omogoča preverjanje in ocenjevanje izjemnih podrobnosti postopkov, vse do okretnosti operaterjevih prstov v omejenem prostoru. “Jackova” napredna programska opremaocenjuje, kakšnim zahtevam so izpostavljeni dejanski operaterji, in že v fazi simulacije razkrije 80 odstotkov ergonomskih problemov pri postopku sestavljanja. Ford povečuje tudi uporabo vozil s tehnologijo “obogatene resničnosti”. Te 3D-simulacije vozil s kombiniranjem inženirskih podatkov in skeniranih slik fizičnih prototipov omogočajo učinkovito ovrednotenje integracije sestavnih delov.

ODKUP RABLJENIH VOZIL VSEH ZNAMK V ŠPANIJI IN ITALIJI.

Z računalniškimi simulacijami Ford izvaja popolne “virtualne proizvodne dogodke” za programe novih vozil. Pred simulacijo celotnega postopka sestavljanja od začetka do konca strokovnjaki zberejo digitalne inženirske podatke za vsak sestavni del in jih naložijo v virtualno proizvodno okolje.

Avto prodaja

Avto prodaja in odkup vozil nudimo po celi Evropi z gotovinskim odkupom.

Vse te dejavnosti lahko zmanjšajo potrebo po ustvarjanju fizičnih prototipov vozil ali orodij za ovrednotenje. Tako na primer interaktivna 3D-okolja notranjosti Fordovih razvojnih modelov vozil v Fordovem oddelku s samodejnim virtualnim okoljem CAVE (Cave Automatic Virtual Environment ) v Kölnu omogočajo ovrednotenje različnih vidikov, vključno s preglednostjo, dosegljivostjo elementov, ergonomijo in prostornostjo pred izdelavo fizičnega prototipa – odkup rabljenih vozil.

Fiat Punto 1.3 Multijet spremlja odbojkarski par Vodeb – Fabjan na poteh na turnirje po Evropi. Odbojkarici na mivki, izkušeni tekmovalki, dvakratni državni prvakinji in članici slovenske reprezentance v odbojki na mivki bosta v teh dneh odpotovali na ekshibicijski turnir v nemški Rottenburg, kamor ju je povabil organizator.

Avto prodaja in gotovinski odkup rabljenih vozil

Andrejo Vodeb in Simono Fabjan bo na poti tudi tokrat spremljal beli Fiat Punto, ki ga odlikuje zanesljivi in varčni motor 1.3 Multijet 16v z 62 kW, sistem Start&Stop™ pa še dodatno pripomore k nižji porabi in emisijam. Avtomobil ima tudi bogato serijsko opremo, med katero je tudi ESP z ASR, MSR, Hill Holder-jem in HBA, samodejna dvopodročna klimatska naprava, tempomat Cruise Control, zadnja tipala za parkiranje, zatemnjena zadnja stranska in zadnje steklo, lita platišča R16, info-telematski sistem

Blue&Me™ z AUX vhodom.

»Navdušeni sva nad prostornostjo tega avtomobila in njegovim varčnim, a zmogljivim motorjem. Za volanom se počutiva odlično, s pomočjo sistema Blue&Me™ pa lahko tudi med vožnjo varno telefonirava,« sta povedali Andreja in Simona.

Ponudbo Astre je obogatila nova dizelska različica s štirivaljnim motorjem 2.0 BiTurbo CDTI, ki z največjo močjo 143 kW in največjim navorom 400 Nm postavlja nova merila zmogljivosti. Na voljo je v treh karoserijskih izvedbah, kot petvratna kombilimuzina, kupe GTC in karavan Sports Tourer. Nobena druga znamka v kompaktnem segmentu ne ponuja tako številne izbire zmogljivih dizelskih možnosti.

ODKUP VOZIL OPEL

Možen je odkup rabljenih vozil znamke Opel, še posebej Opel Astra.

Petvratna Astra BiTurbo CDTI doseže največjo hitrost 226 km/h, s čemer je najhitrejša dizelska Astra doslej (Sports Tourer 222 km/h, GTC 223 km/h). Ob tem, da zagotavlja velike zmogljivosti in veliko voznih užitkov, je motor BiTurbo sočasno tudi izjemno učinkovit. S pomočjo tehnologije za zmanjšanje porabe goriva Start/Stop, ta je serijska za vse Astre BiTurbo, porabi GTC le 4,9 l goriva na 100 km (Sports Tourer in petvratna Astra 5,1 l/100 km).Skladno z majhno porabo goriva je omejen tudi izpust. Ta znaša za GTC 129 g CO2/km (134 g/km kombilimuzina in karavan).

Avto net

Avtonet je največji spletni portal, kjer ljudje oddajo oglase za svoja rabljena vozila. To pa ni edina možnost prodaje, saj imamo za vas na voljo odkup rabljenih vozil na področju celotne Slovenije. Tekoče pospeševanje brez turbo luknje
Odvisno od obremenitve delujeta različno velika turbinska polnilnika Astrinega BiTurbo dizelskega štirivaljnika ločeno ali sočasno. Manjši turbinski polnilnik posebej hitro pospeši pri majhnih vrtljajih motorja. To pomeni, da je odzivnost na premikanje stopalke plina neposredna, brez tako imenovane turbo luknje. Od 1250 vrtljajev na minuto dalje je voznik deležen že 320 Nm navora, to je 80 odstotkov največje vrednosti 400 Nm, ki jo doseže motor med 1750 in 2500 vrtljajev na minuto. Odkup vozil na Hrvaškem in Srbiji.

Nove visokozmogljive dizelske Astre bo mogoče naročiti že v kratkem, v prodajne salone pa bodo prišle pred koncem leta.

Partnerstvo bo trajalo do konca sezone 2015/2016 angleške nogometne lige Barclays Premier League in evropskih tekmovanj ter vključuje opaznost avtomobilske znamke na stadionu Anfield, ki je domače igrišče nogometnega kluba Liverpool, uredniške priložnosti v objavah kluba, digitalnih objavah ter spletnih straneh oboževalcev in nastope igralcev za poslovne priložnosti.

Rabljena vozila Selške doline

V Selški dolini so rabljena vozila, zato je naša dejavnost odkup vozil in odkup rabljenih vozil.

Chris Perry, podpredsednik globalnega trženja družbe Chevrolet, je povedal: »Navijači nogometnega kluba Liverpool FC iz celega sveta so znani po svoji neizmerni ljubezni do tega kluba. Naše razmerje s klubom Liverpool FC seže prek tradicionalnih meja sponzorstva, gre pa za to, da se približamo navijačem. Naš poglavitni cilj je navijače obdržati v središču igre.«

RABLJENA VOZILA ZMAGOVALCEV

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije sklenil sponzorsko pogodbo za nordijski del, ki vključuje moško in žensko reprezentanco v skokih in nordijski kombinaciji. Rabljeni avtomobili v avtohišah so zelo dragi, medtem ko je naš odkup rabljenih vozil bolj cenovno dostopen.

Rabljena vozila Domžale

Rabljena vozila iz Domžal so na voljo po znižani ceni.

»Kjer je volja, je tudi pot. Vrhunski športniki to dobro vedo. Kljub nezavidljivim tržnim razmeram je Summit motors Ljubljana s Smučarsko zvezo Slovenije podpisal sponzorsko pogodbo. S-max, Galaxy in Transit so modeli, ki najbolje zadovoljijo potrebe najboljših v nodrijskih disciplinah v Sloveniji. Z udobnimi, prostornimi, varnimi in zanesljivimi modeli iz naše palete bodo poti na treninge in tekme prava sprostitev za naše šampione,« je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana in dodal: »S sponzorstvom se poklanjamo njihovim preteklim dosežkom in delu v prepričanju, da bo vrhunska mobilnost dobra popotnica tudi za bodoče uspehe.«

»Za tekmovalce, tekmovalke in trenerje nordijske reprezentance, ki skozi vse leto prevozijo vso Evropo, so varna in udobna rabljena vozila eden izmed pogojev za vrhunske športne uspehe. Izjemno smo veseli, da se nam je kljub težkim tržnim razmeram v našo sponzorsko družino pridružila tako velika blagovna znamka, kot je Summit motors Ljubljana z vozili Ford. Prepričana sem, da bodo tako naši športniki na poti še bolj varni na tekmovališču pa še bolj uspešni,« je po predaji dejala direktorica SZS ga. Barbara Kürner Čad.

Rabljena vozila Metlika

Rabljena vozila iz Metlike z možnostjo gotovinskega odkupa avtomobilov.

Na letošnjem sejmu Automechanika, ki se bo od 11. do 16. septembra odvijal v Frankfurtu, BMW Group v središče pozornosti postavlja vprašanje trajnostnega razvoja. Oddelek podjetja Bau- und Einrichtungsberatung bo stojnico BMW uporabil za predstavitev potencialov in prednosti trajnostnega pristopa znotraj organizacije trgovcev z vozili BMW. Poleg tega bodo strokovnjaki BMW obiskovalcem približali najnovejše trende in razvojne dosežke pri delavniški opremi – s poudarkom na uravnoteženju in montaži pnevmatik ter sistemih za osne meritve za odkup rabljenih vozil.

BMW Group se letos predstavlja z dvema dvonadstropnima stojnicama s površino 438 kvadratnih metrov (v hali 9.0 na lokaciji C42). Poudarka sta na dveh spektakularnih vozilih: novem BMW 335i z ultra dinamičnim paketom M Sport, ki straži dvorišče na eni strani, in BMW M3 DTM, ki vzbuja pozornost na drugi strani stojnice. Rabljena vozila so zato tako dobra rešitev.

Rabljena vozila Črnomelj

V Črnomlju boste našli rabljena vozila vseh znamk in modelov.

Modela, predstavljena na pariškem avto-salonu, imata za razliko od dvokolesno gnanih modelov 911 carrera, širša zadnja koloteka za 22 milimetrov, zadnje luči pa povezuje na novo oblikovan rdeči svetlobni pas. Odkup rabljenih vozil Porsche v Nemčiji in Luksemburgu. Absolutno so rabljena vozila izvrstna.

Moč bo carrera 4 dobil iz 3,4-litrskega bokser-motorja z 257 kW, 4 S pa iz večjega 3,8-litrskega bokser-motorja, ki proizvede 294 kW,kar je dovolj, da avtomobil pospeši od 0 do 100 km/h v 4,1 sekunde (4,3 sekunde kabriolet). Seveda pa so rabljena vozila čudovita.

Zaenkrat so znane samo cene za Nemčijo in sicer bo 911 carrera 4 coupé na voljo za 97.557 evrov, 911 carrera 4 cabrio pa za 110.290 evrov. Malo globlje bo treba pogledati v žep za model 911 carrera 4 S, ki bo stal 112.313 evrov, kabriolet pa 125.046 evrov.

Povpraševanje po novem Cee’du Sportswagon bo po Kiinih pričakovanjih povečalo proizvodnjo v tovarni na skupno 285.000 vozil v letošnjem letu. Prejšnja generacija Cee’da SW je predstavljala več kot petino celotne proizvodnje. V Žilini so v prvih sedmih mesecih letošnjega leta proizvedli 167.000 vozil in 266.000 motorjev, kar je 11% oz. 52% več kot v enakem obdobju lani.

Rabljena vozila Jezersko

Na Jezerskem so rabljena vozila zelo dobro ohranjena, zato se nakup izplača.

Tako kot 5-vratni brat se tudi karavanski Cee’d postavlja s posrečeno kombinacijo sodobno oblikovane zunanjosti, visokokavostnih materialov v notranjosti in vrhunsko uglajenostjo dveh bencinskih in dveh dizelskih motorjev. Sportswagon med drugim ponuja impresivno praktičnost ter veliko prtljažnega prostora, saj je za prtljago na voljo 528 litrov oz. kar 1642 litrov s podrtimi zadnjimi sedeži, ki so še posebej mamljivi za odkup rabljenih vozil.

Kiina žilinska tovarna se med drugim pripravlja tudi na začetek trivratne različice pro_cee’d, katere proizvodnje je predvidena v začetku 2013.

Bentley je opremil svoja modela z novim osemstopenjskim avtomatskim menjalnikom, ki so ga nedavno predstavili v modelu GT Speed. Odkup rabljenih vozil prodaja tudi rabljena vozila znamke Porsche.

Novi menjalnik bo pri modelu W12-GT zmanjšal pospešek od 0 do 100 km/h za  0,1 sek na 4,3 sek, modelu Continental GTC pa za 0,3 sek na 4,4 sek. Menjalnik bo prav tako izboljšal porabo goriva in izpuste ogljikovega dioksida.

Mazda je prenehala izdelovati velikega terenca CX-7. Razlog za to so nizke prodajne številke modela ter lansiranje modela CX-5. Slednji zaradi dobrega dizajna in tehnologije SKYAcitve pridobiva nove kupce kot za stavo in CX-7 v modelni paleti ni več potreben.  Za zahteve na trgih v ZDA in Rusiji pa ostaja v proizvodnji še model CX-9. Naš odkup vozil je primeren tudi za Mazdina rabljena vozila.

Rabljena vozila Afrika

Avte tudi izvažamo v Afriko in sicer gre za rabljena vozila.

»Naša široka podatkovna baza nesreč kaže, da je tveganje poškodb v naših zadnjih modelih znižano do 50 % od leta 2000. Delamo pa tudi na novih tehnologijah, ki bodo ta delež še dodatno znižale,« pravi Thomas Broberg, višji varnostni svetovalec pri Volvu.

Volvov pristop avtomobilske varnosti temelji na informacijah iz vsakodnevnega resničnega prometa; vključno z ugotovitvami Volvove ekipe za raziskovanje nesreč, ki deluje že več kot 40 let.

»Holistični pristop in vsakodnevne resnične prometne situacije so vedno začetna točka za naše delo. Naša ogromna baza podatkov z informacijami iz prometnih nesreč nam pomaga, da se osredotočimo na področja, kjer nove tehnologije ustvarjajo najboljše rezultate v resničnem prometu,« doda Thomas Broberg. Prav tako so rabljena vozila najboljša možna rešitev.

Odkup rabljenih vozil BMW

Odkup vozil znamke BMW po celi Sloveniji in tudi širše!

Samodejno zaviranje zmanjšuje število nesreč

V zadnjem času je bila mnogokrat poudarjena učinkovitost Volvovega pristopa. Podobna študija švedskega zavarovalniškega podjetja Volvia kaže, da so rabljena vozila Volvo, ki so opremljena s samodejnim zaviranjem, vključena v 22 % manj naletih v zadek vozila kot rabljena vozila brez samodejnega zaviranja.

Odkup vozil Volkswagen

V Sloveniji so zelo popularna rabljena vozila znamke Volkswagen, zato odkup vozil odkupi veliko število rabljenih avtomobilov Volkswagen.

Nekaj izjemnih rezultatov

Uspešnost Volvovega holističnega pristopa pri varnosti je bila potrjena s številnimi neodvisnimi testiranji.  Z zadnjem poročilu IIHS-a (Institute for Highway Safety) je volvo S60 prejel najvišjo oceno v novem testu čelnega trčenja pri 64 km/h. Lansko leto je kar 5 Volvo modelov, C30, S60, S80, XC60 in XC90, prejelo od IIHS-a nagrado Top Safety Pick za rabljena vozila.

Povsem nov volvo V40 je odličen primer Volvove sposobnosti, da znanje iz vsakodnevnega prometa pretvori v izjemno tehnologijo.Ponaša se s tehnologijo Zaznavanja pešcev s samodejnim zaviranjem, kot tudi z izboljšano City Safety, ki sedaj deluje do hitrosti 50 km/h. Med novimi tehnologijami so na svetu prva zračna blazina za pešce, sistem za pomoč pri ohranjanju smeri vožnje, aktivne dolge luči in na zadku radarski sistem Cross Traffic Alert.

RABLJENI AVTOMOBILI HUMMER

Rabljeni avtomobili avtomobilske znamke Hummer so zelo velika rabljena vozila, torej niso ravno za vse! Kupci so v večini primerov dokaj specifični.

»Tveganje, da bi bili z Volvo vozilom vpleteni v nesrečo ali poškodovani, se vztrajno znižuje. Nadaljujemo z našo vizijo varnosti, da nihče ne bo usodno ali hudo poškodovan v novih Volvo vozilih do leta 2020,« zaključi Thomas Broberg za rabljena vozila.

Škoda Rapid bo poleg modelskih serij Fabia in Octavia tretji Škodin model, ki ga bodo izdelovali v Mladi Boleslav. Škoda v svoji matični tovarni za potrebe proizvodnje Rapida in prihajajoče nove Octavie trenutno posodablja in nadgrajuje glavne dele proizvodnje. Tako se bodo v prihodnje kapacitete proizvodne linije I v Mladi Boleslav postopoma večale z 800 na 1.200 vozil na dan.

Odkup vozil Ford

Tudi rabljeni avtomobili Ford so zelo popularni na področju Slovenije. Odkup vozil znamke Ford je zelo pogost, tudi mi jih odkupujemo.

Zaradi bližajoče se uvedbe nove Octavie bo Škoda v Mladi Boleslav tudi v prihajajočih mesecih nadaljevala z gradbenimi deli in večanjem logističnih kapacitet. V prvi polovici leta 2012 je znamka Škoda za potrebe svetovnega trga proizvedla okoli 530.000 vozil.

Oktobra 2012 bo Škoda Rapid postopoma začel vstopati na evropske trge. V letu 2013 bo sledila izvedba, ki bo namenjena posebej kitajskemu trgu in jo bodo tam tudi proizvajali. Poleg tega je za začetek leta 2014 v Volkswagnovi tovarni Kaluga načrtovana proizvodnja Rapida za ruski trg. Češki proizvajalec z Rapidom namerava prepričati predvsem družine, ki si želijo prostorno in cenovno dostopno prvo vozilo s preverjeno Škodino kakovostjo za rabljena vozila.

Skupaj z Oplovimi tovarnami v Kaiserslauternu (Nemčija) in Zaragozi (Španija) je Rüsselsheimska tovarna del največjega omrežja strešnih sončnih elektrarn na stari celini s skupno kapaciteto 19,1 milijona kilovat ur elektrike pridobljene iz sončne energije na leto. Količina električne energije bi lahko pokrila letne potrebe po električni energiji 5800 družinskih hiš. Primerno je tudi za odkup vozil, in sicer kot rabljeni avtomobili oziroma rabljena vozila.

Odkup vozil Renault

Renault Twingo, Clio in drugi modeli so za odkup vozil zelo iskani. So nižjega cenovnega razreda, zato so dostopni veliki števili slovencev.

Kot del pobude za pridobivanje električne energije iz obnovljivih virov sta Opel in družba Wattner AG iz Kölna v vlogi vlagatelja razširila obstoječi strešni sončni elektrarni v Rüsselsheimu in ju povezali z javnim omrežjem. Kapaciteta sočnih panelov na strehi zgradbe K40 znaša 1,4 MWp. Tudi na strehah zgradb M55 in K65 so bili nameščeni dodatni solarni moduli z zmogljivostjo 2,2 MWp in 3,1 MWp. Z novo razvojno stopnjo je strešna sončna elektrarna v Rüsselsheimu dosegla načrtovano skupno zmogljivost 8,15 MWp. Ob tem na strehi zgradbe K170 deluje od leta 2010 dalje sončna elektrarna z zmogljivostjo 1,45 MWp.

Paneli solarne elektrarne v Rüsselsheimu pokrivajo površino 225.000 kvadratnih metrov, kar je površina 32 nogometnih igrišč. Z njimi bo tovarna pridobila približno 7,3 milijona kilovat ur (kWh) elektrike iz sončne energije. To omogoča zmanjšanje izpusta CO2 za približno 3150 ton na leto. Elektrika pridobljena iz sončne energije se prenaša neposredno v omrežje in je uporabljena za izdelavo avtomobilov. Neizrabljena električna energija se vrne v javno omrežje, ki ga upravlja energetska občinska družba Mainza – “rabljena vozila”.

odkup rabljenih vozil vseh modelov

Z 19,1 milijona kilovat ur električne energije pridobljene iz sončne energije na letni ravni v Evropi se zmanjša izpust CO2 za približno 8200 ton. Ob tem Opel načrtuje postavitev tovrstnih sončnih elektrarn tudi na strehah drugih tovarn v Evropi.

Fiat 500 Turbo, ki ga bodo izdelovali v Mehiki, temelji na modelu 500 Abarth. 1.4-litrski turbobencinski agregat razvije moč 99 kW. Ameriški Fiat 500 bo dobil napram evropskemu spremenjen dizajn, večji rezervoar za gorivo ter novo zadnjo premo. 500 Turbo bo bogatejši še za zvočni sistem Beats by Dr.Dre – rabljena vozila.

Več kot 200.000 bralcev revije Auto Bild iz petnajstih evropskih držav je glasovalo o všečnosti oblikovanja evropskih avtomobilov v več kategorijah. S prepričljivih 17,8 odstotka glasov je zmaga v kategoriji SUV-jev in avtomobilov s pogonom na vsa štiri kolesa suvereno pripadla Mazdi CX-5, za njo pa sta se uvrstila Audi A6 Allroad z 10,8 odstotka in Audi Q3 z 9,9 odstotka glasov. Na prvo mesto so Mazdo CX-5 postavili na Češkem, v Turčiji, Gruziji in Španiji, nemški bralci revije Auto Bild so ji namenili tretje mesto za Mercedes-Benzom ML in Audijem A6 Allroad. Mazda je z modelom Mazda3 pred tremi leti že osvojila prvo mesto v kategoriji Small and Compact Car (meostni in kompaktni avtomobili). Odkup rabljenih vozil je možen po celotni Sloveniji. Izberite tudi vi rabljena vozila! Read more about Tai Lopez scam, thermometers, and Tai Lopez net worth.

več
By | 2017-06-24T12:03:55+00:00 26. 4. 2017|avto|Comments Off on ODKUP VOZIL

About the Author:

Google SEO (search engine optimization), website design, graphic design, media exposure, trainer of NLP.

Do YOU Know How You Got Here?

Learn how to create websites like this, rank them on the 1st page of Google, and earn money online!
SUBMIT