GOTOVINSKI ODKUP RABLJENIH VOZIL PO SLOVENIJI

051299186

As Seen On CBS News Fox NBC and ABC

Odkup rabljenih vozilOdkup vozilRabljena vozilarabljeni avtomobili

Odkup rabljenih vozil

David Zega, predsednik društva Kraški Gadje: »Danes se je na naše povabilo odzvalo rekordno število ljubiteljev znamke iz Slovenije, Italije, Avstrije, Švice, Hrvaške, Srbije in Francije. Rad bi se zahvalil vsem sodelavcem in vsem Gorjancem, ki so zadnja dva meseca dihali za to prireditev.Prireditev namreč organiziramo volontersko. Brez podpore lokalne skupnosti prireditve te razsežnosti ne bi bilo mogoče pripraviti in izpeljati. Zahvalil bi se tudi vsem udeležencem, lastnikom vozil Alfa Romeo, ki so danes pokazali veliko mero strpnosti in skupno željo po osvojitvi tega rekorda. Resnično vesel sem, da nam je uspelo.«

Odkup rabljenih vozil Maribor

Odkup rabljenih vozil Maribor je popularna lokacija! Dokumenti, podatki, posnetki, notarski zapisi bodo sedaj poslani v London, za končno potrditev in vpis v Guinnessovo knjigo rekordov.

Karavana vozil je iz Gorjanskega krenila proti Opatjem selu, kjer so udeležence karavane pozdravili Kraški muzikantje ter Kraški konjeniki, del programa pa je bil tudi blagoslov vozil. Zelo zanimiv del prireditve je bila razstava starodobnikov, saj so bili med njimi tudi zelo redki in dragoceni primerki.

Na prestižni ulični dirki v Monaku je ugnal Nemca Nica Rosberga z Mercedesom, tretji je bil prvi Ferrarijev dirkač Španec Fernando Alonso. Svetovni prvak Nemec Sebastian Vettel z Red Bullom je končal na četrtem mestu. V skupnem seštevku SP je vodstvo zdaj prevzel Alonso s 76 točkami, na drugem mestu sta skupaj oba Red Bullova dirkača s po 73 točkami. Sezona se bo nadaljevala v Kanadi 10. junija.

Odkup rabljenih vozil cena

Ponudbo 1,2-, 1,4- in 1,6-litrskih bencinskih motorjev je dopolnila še 1,3-litrska turbodizelska enota s funkcijo zagona in zaustavitve (Start&Stop). Vsi tri različice 1,3-litrskega turbodizelskega motorja izpolnjujejo merila Euro5 glede izpustov. Različica Eco s 95 KM oddaja 95 g emisij CO2 na kilometer, različica s 75 KM pa 97 g emisij CO2/km. Različica Eco s 95 KM pri kombinirani vožnji porabi samo 3,6 litra/100 km, medtem ko različici s 75 KM in 95 KM porabita 3,7 oz 4,1 litra na 100 km. Štirivratni Aveo sedan dizel je tako kombilimuzina z najučinkovitejšo porabo goriva v Evropi.

Odkup rabljenih vozil Ljubljana

Odkup vozil znamke Citroen je na voljo vse dni v tednu

Vse tri različice dosežejo svojo največjo moč pri 4000 vrt./min. Največji navor različice s 75 KM in različice Eco 1,3-litrskega turbodizelskega motorja znaša 190 NM, standardna različica s 95 KM pa doseže 210 NM pri 1750 vrt./min. Obe različici Avea s 95 KM sta opremljeni s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in dosežeta največjo hitrost 174 km/h. Različica Eco od 0 do 100 km/h pospeši v 11,7 sekunde. Novi Aveo je z 1,3-litrskim turbodizelskim motorjem na voljo že od 11.640 €. Navedena cena je za 5-vratni model z 75 KM in paketom opreme LS, ki med drugim vključuje: ABS, elektronski nadzor stabilnosti (ESP), sistem za pomoč pri speljevanju navkreber (HSA), 6 zračnih blazin, klimatsko napravo, CD MP3 radio, tehnologijo za zagon in zaustavitev (Start&Stop sistem), tempomat, daljinsko centralno zaklepanje, električni pomik stekel, po višini in globini nastavljiv volan, halogenski žarometi s funkcijo »Pokaži mi pot« in še mnogo več.

Odkup rabljenih vozil za gotovino Avto.net

Novi EcoBoost s turbinskim polnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem odlikuje velika moč, saj je zmogljiv kot običajni 1,6-litrski motor, čeprav porabi manj goriva in odda manj izpustov CO2. 1,0-litrski EcoBoost tehta samo 97 kilogramov in bi ga lahko položili na papri formata A4. Poleg Focusa bo ta motor v drugi polovici leta na voljo tudi v Fordovih modelih B-Max in C-MAX.

Odkup rabljenih vozil v Mariboru

Tudi odkup vozil v Kočevju in na Krškem je možno po dogovoru. Kupcem sta na voljo dve različici agregata. Focus, ki ga poganja motors s 74 kW, porabi 4,8 l goriva na 100 km ob izpustih CO2 109 g/km, različica z 92 kW pa porabi 5,0 l goriva na 100 km ob izpustih CO2 114 g/km.

Vstopni model, Focus Ambiente z 1,0 EcoBoost 74 kW v kombinaciji s 5-stopenjskim menjalnikom, je na voljo že za 13.739 €. Focus Trend z 92 kW v kombinaciji s 6-stopenjskim menjalnikom pa za 14.550 €.

Odkup rabljenih vozil Murska Sobota

Zastopnik planira do konca leta prodati 140 Focusov 1,0 EcoBoost.

Kar 25 % prometnih smrtnih žrtev na Kitajskem je pešcev. V Evropi je odstotek malo nižji, 14 %, v Ameriki pa 12 %. Mnogo višje številke so za ranjene pešce. Najhujše poškodbe glave pri trčenju pešca z vozilom pa nastanejo z udarcem na pokrov motorja, spodnji del vetrobranskega stekla in A-stebra. Glede na vsa izhodišča je Volvo razvil tehnologijo zračne blazine za pešce, ki je bila premierno prikazana svetu na modelu V40, letos v Ženevi, kjer je odkup vozil zelo popularen.

Odkup rabljenih vozil Gorenjska

„Ponosni smo, da lahko nudimo vozilo z zračno blazino za pešce. Namen blazine je, da pomaga varovati pešce v primerih, ko gre za trčenja s pokrovom motorja, v področju okoli vetrobranskega steka in A-stebra, kjer je največja nevarnost za hude poškodbe,“ pravi Thomas Broberg, višji tehnični svetovalec pri Volvu.

Sedem vgrajenih senzorjev v sprednjem delu vozila pošilja signale v kontrolno enoto. Ko pride vozilo v kontakt z objektov se signali spremenijo. V tem trenutku kontrolna enota oceni signale in če zazna človeško nogo aktivira zračno blazino.

Odkup vozil Murska Sobota

Murska Sobota je odlična lokacija za prodajo in odkup rabljenih vozil, zato tudi tam redno izvajamo to dejavnost.

Dvignjen pokrov motorja za 10 cm pri nakupu za odkup vozil Slovenije preko info@zum.si.

Tečaji pokrova motorja so opremljeni s pirotehničnimi mehanizmi, ki v primeru aktiviranja sistema osvobodijo zadnji del pokrova motorja. Istočasno je aktivirana tudi zračna blazina, ki je napolnjena s plinom. Med napihovanjem se pokrov motorja dvigne za 10 centimetrov. Razmik med pokrovom in trdimi komponentami v delu motorja ustvari prostor za deformiranje pokrova motorja, s čimer se ustvari učinek amortiziranja, ko pešec trči z vozilom.

Odkup rabljenih vozil forum

Zračna blazina ima 2 funkciji. Prva je ta, da dvigne pokrov motorja in ustvari razmik, druga pa je ta, da ublaži udarce okoli trdih delov vetrobranskega stekla,“ razloži Thomas Broberg. V napihnjenem položaju pokriva zračna blazina celoten predel vetrobranskega stekla okoli vdolbine za brisalce, približno 1/3 vetrobranskega stekla in spodnji del A-stebra. Celotno zaporedje, od aktivacije pa do popolnega napihnjena, traja le nekaj stotink sekunde.

ODKUP RABLJENIH VOZIL POMURJE

Odkup vozil v Pomurju možen tudi ob Nedeljah!

Test z lutkami

Sistem je aktiven med hitrostjo od 20 do 50 km/h. 75% vseh nesreč s pešci se zgodi do hitrosti 40 km/h. Sama zračna blazina je sestavljena iz vreče in generatorja plina. Med aktivacijo je vreča napolnjena s plinom v nekaj stotinkah sekunde. Pred dvema letoma je Volvo predstavil sistem Zaznavanja peščev s samodejnim zaviranjem. Sistem se lahko izogne trčenjem s pešci do hitrosti 35 km/h, če se voznik ne odzove pravočasno. Pri višjih hitrostih je namen sistema zmanjšanje hitrosti vozila, kolikor je mogoče pred samim trčenjem.” Ja, tudi v Pomurju je možen odkup rabljenih vozil!”

Vozilo je izdelano na osnovi modela 458 Italia, ki so mu dodali oblikovalske poteze legendarnega modela 512 BB. Erick ima v svoji garaži kar tri primerke modela 512 BB, zato je oblikovalski studio Centro Stile Maranello v sodelovanju s Pinifarino, kitaristu izpolnil dolgoletno željo. Tako je, prav tako je odkup rabljenih vozil na voljo vsem v Mariboru in Novi Gorici.

RABLJENI AVTOMOBILI NISSAN

Rabljeni avtomobili Nissan se prodajajo v veliko avtohišah po Sloveniji. Ugodna Nissan rabljena vozila na zalogi.

SP12 EC poganja 4,5-litrski V8 agregat z močjo 420 kW, ki doseže hitrost 100 km/h v 3,4 sekunde.

V teh strogih razmerah je peugeot 208 postal prvo vozilo svojega tržnega razreda, ki mu je uspelo osvojiti pet zvezdic oziroma najvišjo možno oceno. Peugeot 208 zagotavlja varnost čisto vsem svojim potnikom, saj je od osnovne izvedenke dalje (Access) serijsko opremljen z vrhunskimi varnostnimi sistemi: ABS, ESP, šest varnostnih blazin, Isofix pritrdišča na zadnjih sedežih, tempomat in omejevalnik hitrosti vozila, kontrolna lučka nepripetih varnostnih pasov na prednjih sedežih, varnostni volanski drog, aktivni naslon za nogo.

odkup rabljenih vozil Volvo

Odkup rabljenih vozil lahko nudi tudi proces uvažanja in izvažanja vozil.

K zaščiti potnikov prispeva tudi zgradba vozila: blažilni nosilec iz aluminija, jeklo z visoko in zelo visoko mejo elastičnosti. Rezultat na testnih trčenjih EuroNCAP najbolje dokazuje stopnjo aktivne in pasivne varnosti peugeota 208.

Avto net rabljeni avtomobili Smart ter MINI

Rabljeni avtomobili MINI & Smart v Sloveniji.

Poleg tega pa prenovljena arhitekturna zgradba voznikovega mesta, ki je razporejeno okoli zelo pomembnih sestavnih delov s področja varnosti, omogoča enostavnejšo vožnjo. Instrumentna plošča v višini oči, ki pomembne informacije približa voznikovemu vidnemu polju, med vožnjo občutno skrajša čas za odčitavanje podatkov. V kombinaciji s prihrankom na teži pa volan manjšega premera zagotavlja večjo okretnost in vozniku omogoča precizno vodenje smeri vožnje. Odkup vozil je povsem mogoč z možnostjo menjave in z gotovinskim izplačilom.

Rabljeni avtomobili Pontiac

Rabljena vozila Pontiac z možnostjo menjave.

Škoda tako prvič vstopa v najmanjši avtomobilski razred. V enem letu naj bi Slovenci pokupili dvesto teh malčkov. Že samo prednaročil je oddanih 80. Prihaja tako v tri- kot pet- vratni različici, z enolitrskim bencinskim trivaljnim motorjem in dvema različnima močema (44 ali 55 kW).

ODKUP VOZIL ŠKODA

Cena osnovnega avtomobila je ugodnih 7.777 evrov, tudi z najboljšim paketom opreme, razen s samodejnim (robotiziranim) menjalnikom, pa ne bo presegla 10.000 evrov. V posebni ponudbi »all inclusive« je avtomobil lahko vaš že za 150 evrov mesečno, brez pologa, v ponudbo pa je všteto tako kasko kot obvezno zavarovanje, vsi redni servisi, komplet zimskih gum in petletno jamstvo. Ostane le še gorivo in vinjeta, če ga želite uporabljati na avtocesti. Več v junijski številki Avto Foto Market.

Med redkimi klasiki je največ zanimanja za avtomobil ustanovitelja Microsofta, Billa Gatesa. Gre za Porscheja 911 Turbo letnik 1979. Vozilo ima novo turkizno modro barvo, 3,3-litrski agregat pa je bil deležen manjše predelave. Vrednost Gatesovega Porscheja se ocenjuje od 36.000 do 50.000 evrov.

Rabljeni avtomobili Subaru in Suzuki

Rabljena vozila & rabljeni avtomobili Suzuki ter Subaru na naši spletni strani!

Peugeot je trištevilčno poimenovanje svojih modelov z ničlo na sredini uvedel leta 1929 skupaj z avtomobilom 201. Ničla “0” je simbol genetskega zapisa, prva številka označuje tržni razred, končna številka pa napoveduje nove izzive in nove ambicije.

Zaradi bolj široke pokritost mednarodnih trgov je bilo treba pričeti s trženjem modelov za osvojitev novih trgov iz ključnih tržnih razredov visoko številčne proizvodnje. Omenjeni modeli se bodo pridružili obstoječemu Peugeotovemu izboru vozil in prejeli nove nazive s končno enico “1”. Cenovno dostopni in razkošni modeli za osvojitev novih trgov, ki so zasnovani posebej za zadostitev novih pričakovanj kupcev, bodo dopolnili našo ponudbo modelov z osmico “8”.

ODKUP RABLJENIH VOZIL LENDAVA

Odkup vozil v Lendavi in Murski Soboti je prav tako več kot mogoč – vsako vozilo bo dobilo gotovinsko ponudbo izplačila. Rabljeni avtomobili na zalogi! Imena modelov s končno enico “1” bodo sestavljena na povsem enak način kot imena modelov s končno osmico “8”. Poimenovani bodo s tremi ali štirimi številkami, odvisno od zasnove vozila:

– prva številka predstavlja tržni razred vozila,

– enojna ali dvojna ničla na sredini označuje Peugeotovo identiteto,

– na zadnjem mestu bo številka “1” ali “8”.

Modeli z enico “1”

Po zgledu avtomobila 201*, ki so ga v njegovem času proglasili za vzdržljivega in varčnega, bo enica “1” označevala cenovno dostopne in razkošne modele blagovne znamke, namenjene kupcem, ki iščejo vozilo za priročno, večnamensko in racionalno rabo. Ti novi modeli bodo dopolnili naš izbor osmic “8”.

Modeli z osmico “8” vključujejo tudi odkup rabljenih vozil v Ljubljani. Poglejte si odkup vozil.

Rabljena vozila Lesce

Rabljeni avtomobili ter odkup vozil je možen tudi na Bledu in v Lescah – pokličite nas na našo telefonsko številko še danes!

Vsi modeli, ki so že poimenovani s številko “8”, kot na primer 308 ali 3008, bodo dosedanje ime ohranili tudi po oblikovni prenovi, modeli “generacije 7” pa bodo po oblikovni prenovi preimenovani v osmico “8”.

Večina ljudi že v otroštvu posluša opozorila, da ne smejo loputati z vrati. Očitno so inženirji pri razvoju povsem novega Forda Transita Custom ta napotek preslišali. Fordova ekipa je vrata novega dostavnika zaloputnila več kot 550.000-krat, da bi se tako prepričali, ali je pripravljen na dolgoletno vsakdanje služenje najzahtevnejšim uporabnikom. Pri Fordu so sprednja vrata Transita Custom zaloputnili 250.000-krat, drsna bočna vrata 150.000-krat in zadnja vrata prostora za tovor prav tako 150.000-krat, vozilo pa je bilo v preizkusnem prostoru, kjer je temperatura nihala med -40 °C in soparnimi 82 °C pri 85-odstotni vlagi. Vse lahko preverite pri naši dejavnosti – “odkup vozil”.

Odkup vozil Goričko

Vse od Goričkega v Piran sega naš odkup vozil. Specializirani smo na področju “rabljeni avtomobili”, vendar odkupujemo vsa rabljena vozila.

Novi Transit Custom je povsem na novo zasnovano in izdelano enotonsko Fordovo gospodarsko vozilo. V Evropi in na drugih trgih bo naprodaj v drugi polovici leta, premierno pa je bil predstavljen na salonu gospodarskih vozil v Birminghamu v Angliji.Preizkus s 550.000 loputanji vrat je le eden v paleti neizprosnih testnih postopkov, s katerimi je Ford zagotovil, da bo povsem novi model ohranil sloves legendarnega Transita glede vrhunske zanesljivosti. 250.000 loputanj s sprednjimi vrati ustreza 84.000 loputanjem enakovrednega preizkusa osebnega vozila. Odkup vozil je zato zelo enostaven. To odraža večjo frekvenco uporabe vrat in večjo robatost pri uporabi, ki jo morajo prenesti gospodarska in rabljena vozila. Ford je zabeležil in analiziral dejanska loputanja, da bi lahko s preizkusno opremo ponovil vsakdanje ravnanje uporabnikov. Med opazovanimi in zabeleženimi dejavniki so bili med drugim hitrost in sila, s katero so uporabniki zapirali vrata tako pri običajnem in silovitejšem loputanju. Naprava je pri preizkusu delovala z največjo hitrostjo, s katero vrata zapira 90 odstotkov uporabnikov.

Preizkušanje je potekalo s posebno avtomatizirano napravo v Fordovem razvojnem centru v Merkenichu v Nemčiji. Inženirji so nadzirali natančnost in redno preverjali, ali so se na vratih pokazali znaki poškodb ali slabšega delovanja zaradi obrabe. “Če so naši novi Transiti preživeli tole, so pripravljeni na vse,” je povedal Gale. Novega Transita Custom bodo v drugi polovici leta začeli izdelovati v Fordovem obratu Kocaeli v Turčiji.

Rabljeni avtomobili Tesla

Električni rabljeni avtomobili Tesla že na voljo preko spleta!

Šele po debelih tridesetih letih je tukaj tretja generacija. Diamanti so večni, so trdili v nekem drugem filmu! Predstavnik Fiata v Sloveniji pa trdi, da sta večni le dve stvari. Ena je menda angleška kraljica… Druga pa Fiat Panda! Rabljeni avtomobili znamke Fiat pa odkupimo mi – odkup vozila je le en klic stran.

Nova Panda, ki jo v Sloveniji iz prodajnih salonov lahko odpeljete od prvega junija naprej je oblikovana v slogu okroglo-oglato! Povzeli so oblikovalske prijeme predhodnic, jih združili s sodobnostjo in dobili novo petvratno Pando. Lahko je štiri- ali pet-sedežna, lahko je bencinsko ali dizelsko gnana ali celo na plin (UNP).

ODKUP VOZIL HONDA

Hondin odkup vozil v Italiji, Španiji in na Portugalskem. Rabljeni avtomobili Honda so vam na voljo tudi pri vas.

Ima lahko tri različne stopnje opreme (Pop, Easy, Lounge). V prvem primeru brez klimatske naprave, a vedno s serijskim ESP. Motorji so bencinski, klasični 1,2-litrski štirivaljni (51 kW/69 KM) in dva sodobna 0,9-litrska dvovaljnika – za začetek turbinski TwinAir (62 kW/85 KM) ter kasneje še najnovejši atmosferski TwinAir (48 kW/65 KM). Odkup vozil je ključnega pomena. Dizelsko strujo zastopa 1,3-litrski Multijet (55 kW/ 75 KM). V prodaji (in proizvodnji) ostaja tudi še nekaj različic prejšnje Pande, zato bo letos naprodaj 100 novih in še 200 starih. Štirikolesno gnana različica novinke prihaja jeseni.

Cena najcenejšega (bencinskega) modela je 9.490 evrov (1,2 8v), dizelskega 12,690, na plin pa 11.090. Osnovni TwinAir stane 11.890, najdražji pa je dizel (13.190).

Odkup rabljenih vozil Bled

Dirkaška serija DTM je trenutno najkvalitetnejše mednarodno tekmovanje s turnimi avtomobili. Posebno je zanimiva letošnjo sezono zaradi spremenjenega tehničnega pravilnika in posledično na novo konstruiranih dirkalnikov ter povratka BMW-ja v serijo po 20 letih odsotnosti. Rabljeni avtomobili na Bledu so vsepovsod!

Serija, za razliko od ostalih vrhunskih avtomobilističnih serij, slovi po svoji odprtosti do publike. Vsakdo si lahko ogleda dirkalnike od blizu v pit boksih, vsak dirkač bo z veseljem dal avtogram, se slikal ali spregovoril par besed s posameznim obiskovalcem dirke, če ta to želi. Več informacij o seriji si lahko ogledate na spletnem naslovu serije: http://www.dtm.com/

Pestra je tudi ponudba spremljevalnih dirk, ki tvorijo dirkaški vikend. V Avstriji boste lahko videli poleg serije DTM še dirke nemškega Porsche Carrera pokala, Volkswagen Scirocco R pokala, dirke formule 3 evropske serije, dirke Renault Clio pokala in dirke KTM X-BOW pokala.

Dirkališče Red bull ring ( Zeltweg ) leži v zahodnem delu dežele Avstrijska Štajerska in je iz Slovenije najbližja pot do njega čez nekdanje koroške mejne prehode.

Dirkališče Portimao, zgrajeno pred štirimi leti, je zaradi svoje zemljepisne lege, reliefa in oblike proge ekstremno. Gotovinski odkup vozil od lastnika. Od voznika zahteva izjemno natančnost vodenja vozila in dobro kodicijsko pripravljenost, od vozil pa sposobnosti ekstremne moči, pospeševanja, lege in zaviranja. Skratka dirkališče zahteva združevanje nezdružljivega. Zaradi vseh naštetih dejstev so dirke na dirkališču Portimao izredno zanimive za spremljanje.

Odkup rabljenih vozil Škofja Loka

Posebno poglevje v tem prvenstvu so vozniki, ki imajo, vsaj tisti, ki tvorijo širši vrh vozniške lestvice, vsi po vrsti 20 ali več let dirkaških izkušenj v raznih svetovnih avtomobilskih serijah. Vendar na tekmovalni stezi ne popuščajo, ravno nasprotno, največ dvo in mnogo bojev je ravno med temi izkušenimi vozniki in posledično tudi zvite pločevine in poškodovane mehanike tekmovalnih vozil.

Med proizvajalci tekmovalnih vozil prevladuje Chevrolet, Seat in BMW se med seboj borita za prevlado med privatnimi vozniki, Ford ( ki je letos vstopil v prvenstvo z modelom Focus S2000) se še ukvarja s »porodnimi težavami«, Lada pa nastopa le na izbranih dirkah ( ta vikend bo prisotna). Še več podrobnosti si lahko ogledate na spletni strani serije: http://www.fiawtcc.com/

Vse dirke serije WTCC si lahko v živo ogledate na športnem TV kanalu Eurosport, ki je tudi uradni promotor serije odkup rabljenih vozil.

RABLJENI AVTOMOBILI MITSUBISHI

Pri Chevroletu je v interesu znamko približati navijačem in ljubiteljem nogometa širom sveta. 659 milijonov oboževalcev, enega izmed največjih angleških nogometnih klubov Manchester United, pa je dovolj zgovorna številka, da so se vodilni pri Chevroletu odločili za sodelovanje z Manchester Unitedom. Novico o partnerstvu so sporočili na slovesnosti v šanghajskem muzeju znanosti in tehnologije, kjer so nastopili predstavniki družbe Chevrolet, kluba Manchester United in drugi posebni gostje.

Toyota in Subaru bosta v prihodnjih dneh sprejela odločitev o tem, ali naj kabrio različico bratskih športnih bolidov, gnanih na zadnji kolesni par, pošljejo v proizvodnjo.

Inženir Tetsuya Tada, vodja projekta GT 86, je potrdil, da je kabriolet tehnično izvedljiv. Zaradi dobre zasnove bi vozilo potrebovalo malenkostne ojačive šasije, ki bi ohranile dinamiko vozila. Zanimanje, zlasti v Kaliforniji, narašča, zato je proizvodnja kabrioleta skoraj neizogibna. V prodaji bi lahko bil že leta 2014 – takrat smo tudi začeli z odkupom vozil.

ODKUP VOZIL PEUGEOT

Veliko ljudi kupi rabljena vozila znamke Peugeot. Tudi ti so cenovno dostopni, francoskega porekla in dokaj kvalitetne izdelave.

Ob tej priložnosti je v Evropi in na Kitajskem pričel s trženjem novih omejenih serij Roland-Garros. V letošnjem letu Peugeotova flota šteje dvesto vozil. Poleg tega pa so letos v floti prvič prisotna vozila 208 in rabljena vozila s pogonskim sklopom HYbrid4 oziroma s prvo popolno hibridno tehnologijo z dizelskim motorjem na svetu.

Medno – Odkup Rabljenih Vozil

V Mednem blizu Ljubljane imamo prav tako gotovinski odkup vozil z možnostjo menjave.

Turnir za Grand Slam svetovnega ugleda Roland-Garros, eden od štirih teniških turnirjev za Grand Slam, letos odpira svoja vrata za javnost med 22. majem in 10. junijem. Pariški turnir, ki ga prenašajo v več kot sto državah po vseh petih kontinentih, je za Peugeot izvrstna priložnost za oglaševanje na mednarodni ravni. Ob tej priložnosti se blagovna znamka loti intenzivnega oglaševanja preko najrazličnejših medijev. Že četrto leto zapored bo Peugeot v okviru oddaje “Road to Roland-Garros” prepeljal igralce in igralke turnirja v peugeotu 3008 Roland-Garros od njihovega hotela do stadiona v četrti Porte d’Auteuil. Med tem bodo z njimi opravili zelo zabaven in izviren intervju. Odkup rabljenih vozil Peugeot je možen po celi Sloveniji.

Omejene serije visokega razreda

V Evropi Peugeot trži več omejenih serij vozil Roland-Garros. Tako bodo za 207CC, 308CC in 3008 na voljo specialne barve in posebna oprema, kot na primer oblazinjenje v perforiranem usnju Guérande “Croix de Saint André”. Letos bo 3008 prvič na voljo v posebni končni obdelavi Roland-Garros.

Rabljeni avtomobili znamke Ferrari, Porsche in BMW spadajo pod lukszuzna rabljena vozila.

Okoljsko naravnana flota s prihodom tehnologije HYbrid4

Odkup vozil Visoko

V času celotnega turnirja bodo za prevoz igralcev, VIP oseb, novinarjev in druge javnosti do igrišč slavnega stadiona v četrti Porte d’Auteuil poskrbela rabljena vozila na hibridni, električni ali mikro hibridni e-HDi pogon ter šest skuterjev Citystar. Omeniti je treba tudi sodelovanje med fundacijo PSA in skupino GRUAU, v okviru katerega bosta na voljo dve predelani vozili Expert Tepee za prevoz invalidnih oseb.

Od leta 2008 dalje so vsi vozniki naše flote usposobljeni za eko vožnjo, ki omogoča bolj varno in varčno vožnjo ter ima manjši vpliv na okolje. Letos pa bodo vozniki skupaj s svojimi potniki prvič spoznali še tehnologijo HYbrid4, ki je na voljo za 508 RXH in 3008 HYbrid4, prva popolna hibrida z dizelskim motorjem na svetu, katerih izpusti CO2 znašajo komaj 107 g/km.

RABLJENI AVTOMOBILI MASERATI

V raziskavi zadovoljstva kupcev, ki jo je izvedel JD Power and Associates 2012 v Nemčiji, je bil Ford Ka na lestvici zadovoljstva ocenjen z 78,9 odstotka ali 789 indeksa Voss v smislu kakovosti, zanesljivosti, privlačnosti, storitev in stroškov lastništva. V prestižno raziskavo zadovoljstva strank je bilo vključenih več kot 14.000 voznikov v Nemčiji, ki so registrirali svoje avtomobile v obdobju od januarja 2009 do decembra 2010. V raziskavi je skupno tako sodelovalo 25 avtomobilskih proizvajalcev z 89 modeli vozil. Odkup vozil v Nemčiji je prav tako možen, saj obvladamo proces import – export.

Initiale Paris je Renaultov odgovor na Citroenovo linijo DS. S tem bo nova znamka postala zanimiva tudi za azijska tržišča. Avtomobili te znamke bi lahko bili izdelani v sodelovanju Renaulta in Mercedes-Benza. Pri Renaultu so namreč že napovedali, da bo njihov premium avtomobil nastal na osnovi Mercedes-Benza  E. Sodelovanje med znamkama že poteka. Aktualna Mercedesa razreda A in B vozita s pomočjo francoskih 1,5-litrskih agregatov V prihodnje pa bosta znamki na enaki platformi izdelovali modela Twingo in Smart v novomeškem Revozu.

Odkup rabljenih vozil Pohorje

Pod imenom AstaZero bo podjetje ASTA postavilo testni objekt, ki bo lociran znotraj Volvovega testnega poligona, v Hälleredu na Švedskem. Volvo Car Corporation bo eden izmed uporabnikov tega izjemnega, edinstvenega testnega okolja. »Z novim objektom bomo imeli dostop do izjemnega orodja za razvoj inteligentnih varnostnih in podpornih sistemov prihodnosti,« pravi Peter Mertens, podpredsednik raziskav in razvoja pri Volvo Car Corporation. Nadaljuje: »Volvo Car Corporation je v avtomobilski industriji vodilni pri varnosti in naši strokovnjaki že razvijajo tehnologijo naslednje generacije, ki bo predstavljala korak bližje k naši viziji, da nihče ne bo utrpel težjih ali smrtnih poškodb v vozilih Volvo do leta 2020.«

odkup rabljenih vozil Renault

Pri aktivni varnosti gre predvsem za tehnične rešitve, ki pomagajo vozniku, da se izogne nesreči ali da se znatno zmanjšajo posledice trčenja. V novem testnem objektu AstaZero bosta tako voznik in vozilo postavljena na test v različnih prometnih situacijah – polne mestne ceste, avtoceste, avtoceste z več voznimi pasovi in križišča. Eden izmed pomembnih parametrov je interakcija z ostalimi vozili, pešci, kolesi, mopedi, motorji, tovornjaki in avtobusi.

Različne prometne situacije, ki bodo del testiranja, vključujejo tudi monotono vožnjo na avtocesti z nenadno oviro, promet v mestu, ki vključuje lutke oseb in vozil ter vožnja na avtocesti z več voznimi pasovi z gostim prometom. Testirati bo mogoče tudi zahtevnejše manevre, vse z namenom boljšega razvoja efektivnejših varnostnih sistemov. ASTA je v lasti SP-ja (švedskega tehničnega raziskovalnega inštituta) in Chalmers tehnične univerze iz Gotherborga. Objekt bo pričel z delovanjem v letu 2014, kjer bo možen tudi odkup vozil Hyundai ter Audi.

Lucas Podolski je v okviru kampanije “Team Hyundai” dobil športnega terenca, Hyundai ix35 z 2.0-litrskim dizelskim agregatom in štirikolesnim pogonom, v uporabo do konca leta.

RABLJENI AVTOMOBILI LAND ROVER

»Projekt One World Futbol uteleša eno najpomembnejših Chevroletovih prepričanj – da nogomet lahko izboljša življenje in spodbudi spremembe na bolje po vsem svetu,« je povedal Joel Ewanick, izvršni direktor globalnega trženja družbe General Motors. »Veseli nas, da lahko podpiramo poslanstvo projekta One World Futbol«, ki bo več milijonov ljudi po vsem svetu združil v svetovno gibanje, ki bo delovalo v dobro nogometa in njegovih ljubiteljev.« Rabljeni avtomobili Hyundai že za 500€!

Rabljena vozila Renault in Lexus

Rabljeni avtomobili Lexus že na voljo preko spletne trgovine.

Ustanovitelj projekta One World Futbol, glasbenik Tim Jahnigen, je navdih za njegovo ustanovitev našel v posnetkih televizijske mreže CNN, ki so prikazovali otroke v Darfurju, ki so igrali nogomet s smetmi, ki so jih z vrvjo zvezali v žogo. Takrat se je odločil, da bo izdelal žogo, s katero bo nogomet mogoče igrati kot s pravo nogometno žogo, vendar bo odporna na težke razmere, v katerih živijo mladi nogometaši v nekaterih delih sveta. Žoga One World Futbol omogoča igranje nogometa v kakršnem koli okolju, saj je izjemno vzdržljiva in odlično ohranja tehnične lastnosti. Ne potrebuje polnjenja in se nikoli ne izprazni, tudi če je prebodena na več mestih. Žoga One World Futbol prenese več let igranja v kakršnem koli vremenu in na kakršnem koli terenu, od betona in asfalta pa do zemlje, peska in trave, ne da bi se izpraznila.

Odkup karamboliranih vozil Kranjska Gora

Odkup rabljenih vozil je možen tudi na lokaciji Kranjska Gora in Jesenice. Seveda boste dobili ponudbo za vsa rabljena vozila. Rabljeni avtomobili vas že čakajo!

Twinga RS Red Bull Racing ponuja športno vožnjo in atraktiven videz. Red Bull paket vozilu doda ukrivljen zračni deflektor pod odbijačem, ohišja vzvratnih ogledal in difuzor v “Sirius” rumeni barvi, kockasto poslikavo na strehi vozila in atraktivna 17-palčna platišča.

Za pogon skrbi 1,6-litrski bencinski motor z 98 kW moči in 160 Nm navora. Podvozje je stržano in znižano za 4 mm.

So vam všeč rabljeni avtomobili?

Želite imeti rabljena vozila?

V potniški kabini se nadaljuje rumeno-črna kombinacija. Športni sedeži so obdelani z rumenimi šivi. Serijska oprema vključuje avtomatsko klimatsko napravo, tempomat z omejevalnikom hitrosti, CD radio z MP3 predvajalnikom, Plug & Music za zunanje audio vire in sistem Bluetooth za prostoročno telefoniranje. Vse skupaj je torej primerno za odkup rabljenih vozil. Za športne navdušence so v vozilo dodali R.S. zaslon, ki prikazuje telemetrične podatke prodaje avtomobila.

Za omejeno serijo vozil bo v Nemčiji potrebno odšteti najmanj 17.490 evrov. Rabljeni avtomobili pa so seveda precej cenejši – svojega lahko dobite preko “odkup rabljenih vozil“.

Po informacijah, ki so jih uspeli zbrati novinarski kolegi iz Nemčije, se Hyundaj aktivno pripravlja za vstop v svetovno rally prvenstvo ( WRC) naslednje leto. Osnova za izdelavo dirkalnika je model i20, projekt se pa izvaja v podjetju Hyundai motor Europe gmbh v Offenbachu v Nemčiji.

Ob začetku prodaje Astre limuzine, od julija dalje, bodo kupci lahko izbirali med sedmimi motorji. Od štirih bencinskih motorjev (od 74 kW do 132 kW) bodo trije na voljo tudi s šeststopenjskim samodejnim menjalnikom. Ponudbo dizlov sestavljajo trije motorji z največjimi močmi od 70 kW do 96 kW. Rabljeni avtomobili so na voljo za odkup vozil. Nova Astra limuzina ima 2.685 mm dolgo medosno razdaljo in nudi razkošno notranjo prostornost. V njenem, od ostale notranjosti ločenem prtljažniku, je na voljo 460 litrov prostora, torej 90 litrov več kot pri petvratni različici. S podiranjem, v razmerju 60:40 deljivega naslonjala zadnjih sedežev, je prostornino prtljažnika mogoče povečati do 1010 litrov. Opel Astra je zelo popularen rabljeni avtomobil, ki ga lahko kupite preko odkupa vozil preko nas.

Oblikovalska ekipa Opla je limuzini Astre dala elegantno in tekočo silhueto. Zadnji del označujejo odločno nagnjeno zadnje steklo, integrirani spojler in zajeten, izklesan odbijač. Oblika zadnjih luči povzema obliko luči drugih Aster in subtilna guba na njih razblini morebitni občutek zajetnosti. Notranjost luči združuje krilo, prepoznavno oblikovno oznako znamke Opel.Kupci, ki želijo, da bi bil njihova štirivratna Astra še posebej atraktivna lahko sežejo po platiščih različnih oblik in velikosti, vse tja do 19 palcev.

več
By | 2017-06-24T12:04:31+00:00 1. 6. 2017|avto|Comments Off on ODKUP RABLJENIH VOZIL

About the Author:

Google SEO (search engine optimization), website design, graphic design, media exposure, trainer of NLP.

Do YOU Know How You Got Here?

Learn how to create websites like this, rank them on the 1st page of Google, and earn money online!
SUBMIT