Izdelava spletne strani 2017-06-16T19:26:35+00:00

Izdelava spletne strani

3. OPIS STORITVE
3.1. Podroben opis storitve
Podjetje se bo primarno ukvarjalo z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin, vključili pa bomo tudi optimizacijo spletnih strani in z grafičnim oblikovanjem. Vsako storitev in pakete si bomo podrobneje ogledali.
3.1.1. Izdelava spletnih strani in trgovin
Naša glavna storitev je izdelava spletnih strani in izdelava spletnih trgovin. V okviru te storitve smo se odločili, da bomo ponudili tri različne pakete, ki bodo v veliki večini primerov zadostovali potrebam strank. Seveda imajo stranke vselej možnost, da prejmejo unikatno ponudbo glede na njihove želje.
3.1.1.1. Paket začetnik
Paket začetnik je najcenejši paket izdelave spletnih strani – stane 199€ in vključuje izdelavo spletne strani na CMS platformi Weebly. Število podstrani ni omejeno, stranke prejmejo CMS urejevalnik vsebine kar pomeni, da po končanem delu stran urejajo lahko tudi sami. Prejmejo tudi 5 poštnih predalov.
Spletna stran je prilagodljiva za vse zaslone – tudi za mobilne telefone. Prejmejo tudi osnovni paket optimizacije spletne strani, povezave na družbena omrežja, bon za Google AdWords oglaševanje v vrednosti 60€ ter možnost, da gostujejo spletno stran preko našega podjetja. Cena je 7,99€ na mesec.
3.1.1.2. Paket podjetnik
Paket podjetnik je drugi paket, ki vključuje izdelavo spletnih strani in stane 399€. Prav tako prejmejo CMS urejevalnik vsebine, vendar je v tem primeru spletna stran narejena na platformi WordPress. Število podstrani ni omejeno, spletna stran je prilagodljiva na vseh zaslonih, tudi na mobilnih.
V paketu je vključen tudi osnovni paket optimizacije spletne strani, povezavo s socialnimi omrežji in 25 poštnih predalov.
Pri paketu podjetnik stranke dobijo tudi možnost interaktivnega »slideshowa«, možnost večjezičnosti v primeru, da si prevajalca priskrbijo sami, možnost bolj zahtevne optimizacije spletne strani ter možnost nadgradnje v spletno trgovino – paket trgovina.
Gostovanje spletne strani lahko kupijo preko našega podjetja in sicer je cena 3,99€ na mesec.
3.1.1.3. Paket trgovina
Paket trgovina je zadnji paket, ki vključuje izdelavo spletne trgovine ter stane 1250€. Stranke prejmejo CMS urejevalnik vsebine, spletna trgovina pa je narejena na platformi WordPress in WooCommerce.
Število izdelkov na spletni trgovini ni omejeno, stranke prejmejo unikaten dizajn, trgovina je prilagojena za vse zaslone, tudi za mobilne telefone. Stranke dobijo 25 poštnih predalov, dobijo tudi bolj zahteven paket optimizacije spletne trgovine.
Stranke čaka tudi bon za Google AdWords oglaševanje v vrednosti 60€, povezave na socialno družbena omrežja, interaktivni slideshow, možnost večjezičnosti in možnost najzahtevnejše optimizacije spletne trgovine po dogovoru.
Tudi pri paketu trgovina je možnost vseh doplačljivih razširitev. Spletno trgovino stranke lahko gostujejo tudi pri nas in sicer je cena 12,99€ na mesec.
3.1.2. Optimizacija spletnih strani
Moderna ter lepo oblikovana spletna stran oziroma spletna trgovina ne bo pomagala dvigniti spletne prodaje, če je nihče ne obišče.
Zato je naša druga storitev optimizacija spletnih strani. Optimizacija spletnih strani oziroma SEO (ang. search engine optimization) je storitev, kjer potrebujemo nekoliko več informacij o naših strankah.
Iz tega razloga za storitev SEO optimizacije spletnih strani ne ponujamo v naprej sestavljenih paketov. Namesto tega bo naša spletna stran imela posebno sekcijo za optimizacijo spletne strani, kjer bo poseben obrazec namenjen strankam, ki želijo naročiti našo storitev.
Cena in strategije optimizacije spletnih strani in trgovin se razlikujejo po težavnosti, saj so nekatere ključne besede precej težje dosegljive kot druge.
V obrazcu bomo potencialne stranke vprašali kako se njihove storitve razlikujejo od ostalih na slovenskem trgu, katere izdelke oziroma storitve prodajajo, kakšne izkušnje že imajo s spletnim marketingom, kako veliko mesečno investicijo si lahko privoščijo za omenjeno storitev ipd.
Optimizacija spletnih strani je mesečna investicija, za katero v večini primerov potrebujemo kar nekaj mesecev dela, saj je ta marketinška strategija bolj dolgoročna investicija.
3.1.3. Grafično oblikovanje
Grafično oblikovanje je bolj stranska dejavnost, saj v Sloveniji obstaja zelo veliko grafičnih oblikovalcev, ki že zelo dobro opravljajo svoje delo.
Svoje znanje optimizacije spletne strani smo že uporabili, da smo za ključno besedo »grafično oblikovanje« prišli na prvo stran v spletnem iskalniku Google. Zato ne bomo imeli veliko težav pri pridobivanju novih strank, res pa je, da to ni naš glavni cilj.
Grafično oblikovanje oziroma izdelava logotipa ter drugih grafičnih del je bolj stranska dejavnost, ki jo lahko uporabimo v sklopu izdelava spletnih strani in trgovin. Vsaka stranka namreč potrebuje logotip, zato v okviru izdelave strani uporabimo tudi to storitev.
3.2. Inovativne lastnosti izdelka
V našem podjetju imajo naše stranke veliko različnih možnosti glede na njihove potrebe. Kot smo že predhodno opisali, imajo poleg izdelave spletnih strani in trgovin tudi možnost spletnega marketinga, kjer smo specializirani v optimizaciji spletne strani za spletne iskalnike, še posebej za daleč najbolj uporabljen spletni iskalnik – Google.
Kar nekaj podjetij sicer nudi storitve SEO optimizacije, vendar mi že imamo kredibilnost, saj smo na prvi strani za večino ključnih besed naših storitev. Zato se takoj odcepimo od večine konkurence, ki niti svoje spletne strani ne more uvrstiti na prvo stran Googla, zato jim stranke načeloma ne zaupajo z investicijo v njihove storitve.
3.3. V čem se naše storitve razlikuje od storitev konkurenčnih podjetij
Naše storitve so bistveno bolj fleksibilne, saj se lahko vsakemu projektu bolje posvetimo ter mu ponudimo točno to, kar stranka želi. Ponujamo celovite rešitve na področju spletnega marketinga in spletnih strani, za katere že imamo kredibilnost, ki jo večina podjetij nima, kljub temu da so nekateri na trgu že tudi desetletje!
Svojo kredibilnost bomo uporabili, za večjo prodajo naših storitev, ki seveda delujejo, saj že imamo dokaze, ki jih lahko predstavimo potencialnim strankam.
3.4. Posebnost, edinstvenost izdelka
Naši izdelki so edinstveni, ker se vselej izobražujemo na področju naših storitev, da izdelamo najmodernejše spletne strani na trgu.
Ker promoviramo tako izdelavo kot tudi optimizacijo spletnih strani in smo strokovnjaki na obeh področjih, so naši končni izdelki temu primerni. Primer tega so tako imenovane AMP strani (ang. Accelerated Mobile Pages).
Medtem ko redko kdo v Sloveniji ve, kaj AMP strani sploh so, mi že uporabljamo AMP strani, ki pripomorejo tako k funkcionalnosti spletne strani in trgovine kot tudi povečajo število obiskovalcev in prodaje na naših straneh.
Tako združimo znanje izdelave in optimizacije spletnih strani in trgovin, da se združi funkcionalnost in marketing, kar pa zaenkrat naša konkurenca ne zna.
3.5. Kako bo izdelek zadovoljil potrebe kupcev
Izdelek bo zadovoljil potrebe kupcev, ker reši vse njihove spletne težave. Grafično oblikovanje namreč poskrbi za vse animacije, logotipe in ostale promocijske materiale, ki jih podjetja nato lahko uporabijo po svojih potrebah, spletna stran ali trgovina poskrbi za dober prvi vtis in avtomacijo, ki podjetju prihrani veliko časa, saj ljudem spletna stran odgovori na vsa vprašanja, trgovina pa prodaja izdelke vse dni v tednu, medtem ko marketinška strategija – SEO optimizacija spletnih strani poskrbi za veliko obiskovalcev na dnevni ravni, obiskovalci pa se spreobrnejo v nove stranke in promet.
Dobra prodajna strategija je seveda tudi dejstvo, da ljudje prav vsak dan iščejo storitve in izdelke, ki jih določeno podjetje prodaja. Če torej podjetja ni na prvi strani Googla, potem te potencialne nove stranke dobijo konkurenčna podjetja, kar pa seveda naše potencialne stranke zelo nerade slišijo.

Do YOU Know How You Got Here?

Learn how to create websites like this, rank them on the 1st page of Google, and earn money online!
SUBMIT