AVTONET

051299186

 • Imate rabljena vozila, ki bi jih radi prodali?
 • Imate dovolj kupcev vozil, ki se ne držijo dogovora?
 • Vam nihče od vaših potencialnih kupcev ne more plačati V CELOTI z gotovino?
 • Imate dovolj kupcev, ki zapravljajo vaš čas in vam ponujajo 50% vrednosti vašega vozila?
 • Želite, da bi celoten postopek prodaje vašega avtomobila potekal hitro in gladko?
 • Se ne želite ukvarjati z neresnimi kupci in odgovarjati ljudem, ki se le delno zanimajo za vozilo ali pa nimajo denarja za TAKOJŠNI gotovinski odkup?
 • Želite kupce, ki razumejo, da kupujejo RABLJEN avtomobil in od katerih NE BOSTE prejemali povratnih klicev, če bi se vozilo slučajno pokvarilo nekaj dni po vaši prodaji?

POTEM SMO MI PRAVI NASLOV!

 • Odkup vozila je 100% gotovinski
 • Možne menjave
 • Celoten postopek traja okoli 30 minut
 • Od nas nikoli ne boste prejeli povratnega klica (če bi se vozilo, ki ste nam ga prodali slučajno pokvarilo)
 • Za vaše rabljeno vozilo boste takoj po klicu prejeli ponudbo

Avto hišo vprašajte, za koliko odkupijo vaš avtomobil, ne da bi kupili njihov novi avtomobil oziroma “STARO ZA NOVO”, kjer bodo pri prodaji novega avtomobila zaslužili ogromno vsoto denarja. Ob nakupu novega avtomobila vam seveda lahko ponudijo “dobro” odkupno ceno za vaše staro vozilo (četudi vam ponudijo 500€ več od tržne cene za odkup vašega starega vozila bodo pri prodaji novega vozila zaslužili več kot 2000€).


Table of Contents

  Avto net

  Avtonet je “AutoDealer.”

  Gasilska cesta 2

  Šenčur 4208

  Slovenija – SI

  Povprečna ocena: 4.9

  11 oddanih glasov

  Odprti vse dni v tednu 24 ur na dan!

  Telefonska številka: 0038651299186

  Naša cena je od 200€ – 500€.

  Ob svetovni premieri na avtomobilskem salonu v Parizu (Mondial del’Automobile, od 29. septembra do 14. oktobra 2012) bo Oplov novi modni mali avtomobil odkril številne enkratne lastnosti, s katerimi je urbana mobilnost preprostejša. Obiskovalci Oplovega razstavnega prostora bodo namreč poleg ostalih izvirnih rešitev spoznali tudi njegov popolnoma integriran nosilec koles FlexFix. Nosilec je na voljo za doplačilo preko avtonet.

  Avtonet Nemčija

  Ta domiselna rešitev ostaja ekskluzivno Oplova in zagotavlja lastnikom avtonet, da se popolnoma vključijo v sodobno urbano mobilnost, za volanom avtomobila ali na kolesu. Prava rešitev so avtonet rabljena vozila vseh vrst. Nosilec koles FlexFix zmore lastnikom ADAMA uspešno pomagati pri preseganju stresnosti gneče mestnega življenja.

  Avto.net

  Nosilec namreč omogoča povsem spontano uporabo kolesa, glede na trenutne želje in ob upoštevanju vremena, razmer v prometu in okolja. Nosilec Opel ADAMA s ključavnico je mogoče obremeniti s 30 kg, kar omogoča tudi prevoz e-koles. Poseben adapter omogoča namestitev dodatnega kolesa, oziroma dodatno obremenitev 20 kg. Z njim postane FlexFix prilagodljiva rešitev za dva. Odkup vozil z gotovino na avtonet.

  Odkup rabljenih vozil možen tudi na Zlatem polju. Zahvaljujoč nizki nakladalni višini je mogoče kolo preprosto vpeti na trden in do uporabnika prijazen nosilec na vzdolžnih nosilcih na zadnjem delu vozila. Varno vpetje kolesa pred vožnjo je tako ergonomično in prijazno do hrbta, povsem drugačno od strešnih nosilcev koles, pri katerih je potrebno kolesa dvigniti na streho nad glavo.

  Avtonet traktor

  Tudi ko je na njemu kolo, oziroma dve kolesi, je možen odklon nosilca, tako da se vrata prtljažnika ADAMA odprejo brez težav in je omogočen preprost dostop v prtljažnik. Oplov nosilec koles FlexFix je že na voljo pri številnih Oplovih avtomobilih. Ob tem Opel ostaja edini izdelovalec avtomobilov, ki ima v ponudbi ta popolnoma integrirani sistem na avtonet.

   

  Posebno različico Forda Mustanga obdajajo širši blatniki in unikaten pokrov motorja. Vozilo krasi enako modro-bela barvna kombinacija kot pred petdesetimi leti. V8 motor s pomočjo kompresorja razvije 625 kW in se na cesto prenašajo preko 345 mm širokih pnevmatik. Ideja za avtomobil je nastala že v glavi preminulega Shelbyja, to pa je uresničilo podjetje Ford motor company v sodelovanju s Shelby American.

  Avtonet zadnjih 100

  Zunanjost so obogatili z novimi žarometi in linijami aktualne serije 1. V notranjosti se avto net X1 pohvali z novo upravljalno konzolo, ki je dodelana s kvalitetnejšimi materiali in preglednejšo razporeditvijo stikal.

  Avtonet rabljeni avtomobili Jaguar so prav tako dokaj prestižna znamka. Imajo zelo eleganten izgled, zato se rabljena vozila Jaguar dobro prodajajo. Odkup rabljenih vozil Jaguar možen v okolici Bašlja.

  Avto.net zadnjih 100

  Odslej bo program ECO PRO vključen v serijsko opremo, premierno v tem segmentu pa bo mogoče proti doplačilu dobiti 8-stopenjski avtomatski menjalnik. Najvarčnejša različica X1 sDrive 2.0d, s tehnologijo EfficientDynamics, bo na 100 kilometrov porabila 4,5 litra goriva in v ozračje spustila 119g CO2 na prevožen kilometeravtonet.

  Avtonet Italija

  Motorno paleto bo sestavljalo osem agregatov, od tega trije bencinski in pet dizelskih, z razponom od 85 kW do 180 kW. Novost v ponudbi je štirivaljni dizelski agregat z oznako BMW X1 xDrive25d, ki bo s pomočjo BMW Twin Power tehnologije razvil moč 160 kW. Odkup rabljenih vozil oziroma rabljena vozila znamke BMW xDrive avtonet.

  avto net rabljena vozila

  Na nemški spletni trgovini so ponudili cabrio varianto novega Volkswagen Beetla. Avtomobilček v merilu 1/43 se je pojavil na internetni strani Schuco Modell. Novi model v merilu 1:1 bo predstavljen na letošnjem avtomobilskem salonu v Las Vegasu.

  Avtonet Moto

  Vozilo nakazuje oblikovalski jezik prihodnjih modelov  DS, ki naj bi zajemali limuzino segmenta C, mestne terence in predstavnika segmenta D. Izhajajoč iz modelov DS3, DS4 in DS5 koncept predstavlja sveži videz linije DS, ki je še bolj prestižen. Kombikupe dolg 4,9 metra, nudi prostora za potnike, saj mu medosje meri kar 3 metre. Za prestiž skrbijo tudi usnjeni sedeži, panoramska streha in armaturna plošča z najsodobnejšo tehnologijo. Zunanjo dinamiko zaokrožujejo 21-palična platišča in prelivajoči odtenki barve, glede na svetlobo.

  RABLJENI AVTOMOBILI JEEP NA AVTO.NET

  Rabljeni avtomobili znamke Jeep so malce manj znani, vendar veljajo za zelo kakovostna rabljena vozila še posebej na spletni strani Avto.net.

  Za pogon skrbita 51-kilovatni elektromotor ob zadnji osi in 165-kilovatni 1,6-litrski bencinski THP, ki žene prednji kolesi. Doseg električnega motorja z enim polnjenjem je 50 kilometrov. Kombinacija obeh skrbi za skupno moč 216 kW, kar mu omogoča, da do 100km/h pospeši v 5,4 sekunde, končna hitrost pa znaša 244 kilometrov na uro.

  Avtonet de

  Zadek krasita sredinska izpušna cev in odbijač z difuzorjem, celoto pa dopolnjujejo še 19-avpalčna aluminijasta platišča. Notranjost je zasnovana s športnim pridihom. Odkup rabljenih vozil je možen tudi v Kamniku in Mengšu ali preko spletne strani avtonet.

  Tako ima Cupra športne sedeže, trikraki volanski obroč in aluminijasta pedala. Poganja jo je že znani 1,4-litrski turbobencinski motor s 132 kW, povezan s sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom.

  Odkup vozil je možen v Komendi, Mengšu in pa Kamniku preko avtonet! Gre za osvežitve žarometov, maske in odbijačev, nova pa je tudi paleta aluminijastih platišč avtonet.

  Potniški prostor ima nove materiale in nov volanski obroč. Motorna paleta šteje nova motorja: bencinski 3.0 TFSI je zamenjal dosedanji 3,2 – litrski FSI, v ponudbo dizelskih agregatov pa naj bi po napovedih prišel 3 – litrski dizelski z dvema turbopolnilnikoma, 227 kW. Seveda pa je naša najbolj popularna storitev prav odkup vozil na avto net.

  Avtonet Zadnjih 100 Oglasov

  Bistvo avtomobila je pod dolgim motornim pokrovom. Novi,  8,4-litrski V10 je skromnih 13 kilogramov lažji kot v starem Viperju. Največja moč je izboljšana na 465 kW, navor pa znaša 813 Nm. Prav podatek o navoru trenutno Viperjev motor postavlja na prvo mesto med atmosferskimi motorji. Struktura avtomobila je za polovico trdnejša kot prej. Večinoma je narejena iz ogljikovih vlaken in tehta 30 odstotkov manj kot v predhodniku.

  SRT Viper je obdržal značilno obliko z dolgim motornim pokrovom in kratkim zadnjim previsom. Zanimivi detajli so, denimo, zunanje stranske izpušne cevi in prednji žarometi v obliki kačjih oči. S pomočjo Ferrarija in Maserattija jim je uspelo dvigniti raven oblike in kakovosti v kabini. Na voljo bosta dve različici SRT Viperja , osnovna in športnejša GTS.  Ponovno pa bomo lahko Viper v dirkaški različici spremljali v ameriški seriji Le Mans.

  AVTONET - rabljeni avtomobili

  Avtonet gume

  K9 je prva Kiina limuzina s pogonom na zadnji kolesi. Vozilo poudarja najboljše, kar Kia trenutno premore na področju dizajna, voznih lastnosti in tehnologije. Z dolžino 5.090 mm, širino 1.900 mm in višino 1.490 mm K9 nedvomno kaže svoj mogočen značaj združen s klasičnimi potezami limuzine. V notranjosti se z najvišjim paketom opreme dobi 12,3-palčni LCD merilnik, zaslon v vetrobranskem steklu, dva 9,2-palčna zaslona namenjena zadaj sedečim ter 17-kanalni Lexicon zvočni sistem s kar 17 zvočniki, ki so primerni za naš avtonet ter odkup rabljenih vozil.

  Avto. net

  Audi spada med nekoliko višji cenovni razred vozil, saj so njihovi modeli nekoliko kvalitetnejši, hitrejši in elegantnejši. Naš odkup vozil se ukvarja tudi z Audijevemi rabljenimi avtomobili avto,net.

  K9 poganjata bosta zenkrat poganjala dva bencinska šestvaljnika 3,8-litrski z močjo 181 kW in 3,8-litrski šestvaljnik z neposrednim vbrizgom goriva z 209 kW. Za prenos moči bo skrbel novi 8-stopenjski samodejni menjalnik s tehnologijo shift-by-wire.

  Avto net rabljeni avtomobili

  Poleg ojačane karoserije, narejene iz 74,3 odstotkov tršega jekla, se K9 lahko pohvali tudi z elektronsko nastavljivim zračnim vzmetenjem s petimi vodili spredaj in zadaj, kar tej limuzini omogoča vrhunske vozne lastnosti. Štirje načini vožnje (Eco, Normal, Sport in Snow) vozniku nudijo želeni način nastavitve vzmetenja, upravljanja, izrabe motorja in prestavljanja v različnih voznih pogojih. Rabljeni avtomobili se potem izvozijo v ostale države.

  Avtonet traktorji

  Aktivna varnostna oprema bo med drugim lahko ponujala povsem prilagodljive LED žaromete, sistem za opozarjanje ob zapuščanju voznega pasa, radarsko voden sistem za zaznavanje mrtvega kota in sistem za boljši pregled okoli vozila, ki se ponaša s kar štirimi kamerami, ki se jih proda v okviru naše storitve – odkup vozil Lesce.

  AVTOHIŠA IN AVTONET AVTOCENTER KRANJ

  Nudimo gotovinski odkup rabljenih vozil v Kranju in okolici – možne so menjave.

  Vozilo je od predhodnika daljše za 97 mm, prav tako je podaljšana medosna razdalja za 50 mm. Prtljažnik se lahko iz osnovnih 495 litrov prostornine, s pomočjo zlaganja zadnje klopi v razmerju 40:20:40, poveča na 1500 litrov.

  Avtonet Srbija

  3 Touring bo na voljo z enim bencinskim in dvema dizelskima motorjema, vse pa bo možno dobiti v kombinaciji z osemstopenjskim samodejnim menjalnikom. Novost v ponudbi je šestvaljni dizelski motor z oznako 330d, ki proizvede 190 kW in 560 Nm navora.

  Prihod na tržišče je predviden v mesecu septembru.

  Odkup rabljenih vozil Ljubljana

  Ljubljana je glavno mesto Slovenije, hkrati pa tudi največje mesto, zato je naš odkup rabljenih vozil aktiven tudi v Ljubljani. V Ljubljani je najbolj obiskana spletna stran avtonet.

  Vodilni ponudnik tehnologije in storitev je svojo prodajo vključno z notranjimi dobavami povečal za 21 odstotkov, na 191 milijonov evrov. Prodaja na slovenskem trgu se je povečala za skoraj 6 odstotkov na 51 milijonov evrov, ob tem so se naložbe zvišale za 38 odstotkov na 11 milijonov evrov.

  Avtonet Slovenija

  Družba Bosch trenutno v Sloveniji zaposluje več kot 900 sodelavcev– skoraj 100 več kot prejšnje leto. Na tiskovni konferenci v Ljubljani je Javier Gonzales Pareja, generalni direktor podjetja Bosch za regijo Adria, dejal: »Povpraševanje po vrhunski tehnologiji se povečuje, ta trend pa nam omogoča, da še okrepimo naš položaj na trgu.« To velja tudi za naš odkup vozil.

  Rabljena vozila – Inovacije in nova tehnologija za električna orodja

  Poslovno področje Električnih orodij je nadaljevalo s predstavljanjem inovativnih izdelkov in tehnologij. Kot v preteklem letu je bilo tudi letos na slovenskem trgu predstavljenih več kot 100 novih izdelkov. Pomembna novost je električni motor, ki se uporablja v novi generaciji brezžičnih orodij. Daljša življenjska doba izdelkov in podaljšano trajanje baterije sta dve glavni značilnosti nove ponudbe električnih orodij avtonet.

  Rabljeni avtomobili – Potek poslovanja skupine Bosch Group v letih 2011/12

  Rabljeni avtomobili oziroma na splošno rabljena vozila izgubijo veliko svoje vrednosti že v prvih nekaj letih. Če želite pošteno gotovinsko izplačilo, potem pokličite naš odkup rabljenih vozil in se pozanimajte o aktualni vrednosti vašega avtomobila. Pokličite naš odkup vozil in si oglejte vsa rabljena vozila. Uporabite spletno stran avto.net.

  V obračunskem letu 2011 je družba Bosch beležila višjo rast od pričakovane, kljub oslabljenemu globalnemu gospodarstvu. Njena prodaja je zrasla za 9,0 odstotkov na 51,5 milijard evrov. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 2,6 milijarde evrov. Družba je okrepila tržni položaj vseh treh poslovnih sektorjev. Kot rezultat dobrega poslovnega razvoja se je v začetku leta 2011 povečalo tudi število vseh zaposlenih za avtonet, in sicer za 19.000 na 302.500.

  RABLJENI AVTOMOBILI ROVER & SAAB

  V letu 2012 je pričakovana rast svetovne prodaje vodilnega ponudnika poslov in storitev med 3 in 5 odstotki. Naložbe bodo ostale na visoki ravni, saj bodo investicijski izdatki ponovno presegli 3 milijarde evrov. »V letu 2012 pričakujemo izdatke v višini 4,6 milijarde evrov za raziskave in razvoj, kar je 400 milijonov evrov več kot leta 2011,« je napovedal dr. Volkmar Denner, član upravnega odbora družbe Bosch za raziskave in razvoj, ki bo 1. 7. 2012 na tiskovni konferenci skupine Bosch Group nasledil Franza Fehrenbacha na položaju izvršnega direktorja skupine Bosch Group in avtonet.

  odkup rabljenih vozil Dacia

  Dacia Dokker je manjši, krajši enoprostorec z možnostjo potniške izvedbe s petimi sedeži ali tovorne, z zaprtim zadnjim delom. Slednji model z imenom Dokker Van bo podjetnikom ponujal 3.000 litrov velik tovorni prostor. Vozilo bo serijsko opremljeno z drsnimi vrati na desni strani. Proti doplačilo pa jih bo možno naročiti še za levo stran. Vozilo bodo poganjali znani Renaultovi bencinski in dizelski agregati, saj bo Dokker temeljil na osnovi Renault Kangooja. Dacia Dokker bo predstavljen v Casablanci v Maroku, kjer ga bodo, tako kot Lodgya, tudi izdelovali. Odkup rabljenih vozil sprejme tudi znamko Dacia in Ford, tako da vam svetujemo, da se v tem primeru čimprej posvetujete z našimi avtonet strokovnjaki.

  Odkup vozil Mercedes-Benz avtonet

  Odkup rabljenih vozil Mercedes-Benz je možen tudi v Novem Mestu, kjer so rabljeni avtomobili tudi pogosto prodani na dražbah. Rabljena vozila so prodana tudi avtohišam ter avtocentrom ali menjana “staro za novo”. Odkup vozil je vsekakor boljša opcija, saj so naše cene enostavno boljše.

  Bogato opremljenemu Korandu so ceno znižali za kar 5.990 EUR. V kombinaciji z 2-litrskim turbodizlom, štirikolesnim pogonom in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom je tako na voljo z vključenim prihrankom že od 20.000 EUR, za enako opremsko različico s samodejnim menjalnikom pa bo treba odšteti 22.800 EUR.

  Avtonet si

  V osnovnem paketu opreme bo za varnost skrbelo 6 varnostih zračnih blazin, sistem ESP z vsemi podprogrami in otroška varnostna ISOFIX sidrišča. Bogata osnova vsebuje tudi samodejno klimatsko napravo, električni pomik stekel, potovalni računalnik, tempomat, ogrevana prednja sedeža, zunanji videz pa je izboljšan s 17-palčnimi platišči iz lahke litine.

  Ponudba velja za omejeno količino vozil avtonet, ki so na zalogi. Rabljeni avtomobili pa se nahajajo v naši aktualni ponudbi.

  Mazdin kompaktni crossover CX-5, ki je svojo prodajno pot v Evropi začel meseca februarja, je na testih Euro NCAP dobil najvišje ocene v vseh štirih varnostnih kategorijah.

  Odkup rabljenih vozil Celje na avto.net

  Prejete ocene za zaščito potnikov, zaščito otrok in uporabo varnostnih sistemov (94%, 87% in 86%) so precej višje od vrednosti (80%, 75% in 60%) potrebnih za osvojitev vseh petih zvezdic na testu. Skupna ocena je sestavljena iz točk, pridobljenih v seriji trkov, ki obsegajo frontalni nalet s 64 km/h, bočni trk vozila v vozilo s hitrostjo 50 km/h, trk v drog s hitrostjo 29 km/hin trk s pešcem pri hitrosti 40 km/h. Test obsega med drugim tudi ovrednotenje sistema za nadzor stabilnosti vozila ESC (pri Mazdi sistem DSC) za rabljena vozila in odkup vozil.

  odkup rabljenih vozil Mazda avto net

  CX-5 je prvi Mazdin model, ki temelji na uporabi tehnoloških rešitev SKYACTIV-Body. Z željo po idealni zasnovi avtomobilske karoserije so se Mazdini inženirji vrnili k risalnim deskam ter ponovno preučili temeljne značilnosti same strukture, materialov in proizvodnih metod. Delež jekla visoke trdnosti jim so povečali na 61 odstotkov celotne karoserije. Tako so na primer prečni nosilci pod sprednjim in zadnjim odbijačem v celoti iz jekla natezne trdnosti 1800 MPa, najmočnejšega jekla, kar jih je bilo kdajkoli uporabljeno za avtomobilske karoserije avtonet.

  Oplov nosilec avtonet je shranjen v zadnjem odbijaču, tako da je vedno v vozilu. Če ni v uporabi, je popolnoma neopazno shranjen v odbijaču. V primeru, da je vozilo polno naloženo, je mogoče nosilec FlexFix nagniti, kar omogoča doseganje prtljažnika.

  RABLJENI AVTOMOBILI AUDI avto net

  Rabljeni avtomobili ter rabljena vozila Audi so zelo znana in popularna v Sloveniji.

  Ob prihodu na avtonet bo Mokka ponudila dodatno razsežnost uporabnosti z nosilcem FlexFix s seznama opreme za doplačilo. Na izhodiščno izvedbo sistema FlexFix je mogoče vpeti eno kolo. V primerjavi s prvo generacijo nosilca, ga je mogoče obremeniti z 10 kg več, skupaj 30 kg. Za sistem FlexFix druge generacije je na voljo poseben adapter za vpetje dodatnih dveh koles. Tako je nanj mogoče vpeti tri kolesa, s skupno maso 60 kg. Izhodiščna cena nosilca FlexFix znaša 590 evrov (cena v Nemčiji). Za adapter je potrebno odšteti dodatnih 191 evrov preko avto.net.

  ODKUP VOZIL na avto,net v Poljanski dolini

  Poljanska ter Selška dolina, Gorenja vas in Škofja Loka so tudi kraji, kjer nudimo odkup rabljenih vozil. Rabljeni avtomobili se tudi tam dobro prodajajo in odkupujejo avtonet.

  MINI je oboževalce iz skoraj 50 držav pozdravil z edinstveno kombinacijo glasbe v živo in avtomobilske akcije na dirkališču Circuit Paul Ricard. Nekoč gostitelj dirk Grand Prix formule ena se je izkazal za idealno prizorišče dirke za MINI Trophy in MINI Rushour, zbrane množice pa so lahko uživale tudi v koncertih vrhunskih glasbenih umetnikov v živo in v vrsti zabavnih športnih dejavnosti.

  Navdušencem motošporta in ljubiteljem oblikovanja so se na največjem srečanju skupnosti MINI pridružili tudi navdušeni ljubitelji mednarodne glasbene scene. V petek je rokovska legenda Iggy Pop s svojo skupino Iggy and the Stooges poskrbel za divje ritme, nato pa je house DJ Martin Solveig ponesel množico v plesno ekstazo s svojim nalezljivim klubskim repertoarjem. Temu je v soboto sledil nastop punk-pop dua The Ting Tings, nominiranega za glasbeno nagrado grammy. Senzacionalni komadi skupine Gossip pa so nas spomnili, zakaj je bila ženska modna ikona Beth Ditto proglašena za “najbolj kul žensko na planetu”. Letos so v Le Castelletu ponovno postavili nov rekord, s katerim so presegli tistega iz prejšnjega leta, ko so se številni navdušenci iz vsega sveta udeležili prejšnjega dogodka MINI United v Silverstonu, Veliki Britaniji (25.000 udeleženih). V treh dneh je dirkališče Circuit Paul Ricard zavzelo 30.000 oboževalcev.

  ODKUP VOZIL CERKLJE AVTO NET

  Cerklje na Gorenjskem je občina v kateri smo tudi znani po naši storitvi rabljena vozila. Odkup vozil v Cerkljah vam je vselej priporočen. Obiščite avtonet!

  Po štirih generacijah se zgodba o uspehu tega modela nadaljuje. Vse pomembne lastnosti, ki so pomagale utrjevati pot do popularnosti, so prenesene na zadnjo različico, vključno s prostornim potniškim prostorom, prilagodljivo notranjostjo ter udobjem in varnostjo za vse potnike. V svojem 28 let trajajočem obdobju na trgu je Renault Espace pridobil veliko zvestih privržencev, to pa dokazuje tudi celotna dosedanja prodaja, ki presega 1,2 milijona enot. Novi Espace se ponaša z novo družinsko oblikovno identiteto, ki daje enoprostorcu še bolj dinamično držo. Tako kot pri ostalih novih modelih te znamke je logotip večji in postavljen v bolj pokončen in v oči padajoč položaj na široki črni sprednji maski. Dodatne informacije bodo objavljene v začetku julija na spletni strani avtonet.

  e-NV200 bo Nissanovo drugo popolnoma električno vozilo. Model bo razvit iz obstoječega, večkrat nagrajenega NV200, ki ga že izdelujejo v tovarni in bo posebej inovativno razširil Nissanovo globalno ponudbo lahkih gospodarskih vozil ter izpostavil dolgoročno zavezanost mobilnosti z ničelno stopnjo izpustov. Za izdelavo novega modela bo Nissan v Španiji vložil 100 milijonov evrov, s čemer bo ustvaril približno 700 novih delovnih mest v lastni tovarni in pri lokalnih dobaviteljih. e-NV200 bo za prodajo po celem svetu nastajal izključno v Barceloni – avtonet.

  Odkup rabljenih vozil Maribor avto net

  Model 301 združuje najnovejše stilske zapovedi blagovne znamke, ki se izražajo preko karakterne oblike in sodobnega videza. Z dolžino 4,44 metra in medosno razdaljo 2,65 metra, pa na zadnjih sedežih ponuja veliko prostora. 301 je precej bolj prostoren kot njegovi tekmeci. Vanj lahko naložimo kar 506 litrov prtljage. Izboljšana je tudi opremljenost vozila, saj bo poleg elektronske klimatske naprave, možno izbrati še avtoradio MP3 z Bluetooth povezavo za prostoročno telefoniranje in USB priključkom, daljinsko odpiranje vrat prtljažnega prostora, parkirne senzorje. Za varnost skrbijo sistemi kot so ESP, ABS, štiri varnostne blazine, pomoč pri zaviranju v sili, otroška ISOFIX sidrišča. Poganja ga najnovejša generacija bencinskih in dizelskih motorjev z močjo v razponu od 52 do 85 kW v kombinaciji z ročnim, robotiziranim ročnim ali samodejnim menjalnikom. Rabljeni avtomobili znamke BMW v spletni trgovini še ceneje.

  Novi peugeot 301, ki ga proizvajajo v tovarni mesta Vigo v Španiji, bo premierno na svetu predstavljen na dnevih za novinarje v okviru svetovnega avtomobilskega salona v Parizu. Njegova prodaja bo stekla s 1. novembrom 2012 najprej v Turčiji, kmalu zatem pa še v številnih drugih državah: srednja in vzhodna Evropa, Rusija, Ukrajina, Grčija, Maroko, Alžirija, Tunizija, Bližnji vzhod, zalivske in afriške države ter nekatere države Latinske Amerike. Odkup rabljenih vozil Peugeot se ukvarja tudi z odkupom in prodajo avtomobilov, ki se jih potem izvaža v ostale države. Rabljeni avtomobili tudi v ostalih državah Evropske Unije. Preberite več o spletni strani  avtonet.

  Najopaznejši element novega BMW serije 7 so novi LED žarometi z značilnimi BMW korona obroči. Spremenjene BMW ledvičke z devetimi letvicami –namesto predhodnih 12 – in predelan sprednji odbijač razlikujejo novi model od predhodnika. Tudi smerniki, vgrajeni v spodnji del zunanjih ogledal, predstavljajo enega izmed novih opaznih elementov zunanjosti. Zadek pa krasi tanka kromirana letev, ki povezuje dve vitki luči na zadnjemu odbijaču. Rabljeni avtomobili so zanimivi predvsem za odkup rabljenih vozil, saj tako lahko v naslednjih 24-ih urah prodate tudi svoje vozilo – avtonet.

  Rabljeni avtomobili Kranj

  Voznik in sovoznik se lahko sprostita v novo oblikovanih usnjenih sedežih, ki nudijo optimalno bočno podporo in udobje na dolgih vožnjah avtonet. Paket zabavnih vsebin za zadnje sedeže iz dodatne opreme z novim 9,2-palčnim ploskim zaslonom zagotavlja sproščujoče razvedrilo na dolgih potovanjih. Novi sistem prostorskega zvoka Bang & Olufsen s 1.200 W moči, pa ponuja čisto kakovost zvoka. Novi BMW serije 7 prihaja na ceste leta 2012 opremljen z novimi motorji. Pogon se pri vseh različicah prenaša preko  8-stopenjskega avtomatskega menjalnika. Ob najznačilnejšem BMW 760i z 12-valjno pogonsko enoto in osnovnem motorju v BMW 730i (ni na voljo na vseh trgih) lahko stranke izbirajo med novim šestvaljnim vrstnim motorjem, ki poganja BMW 740i in predelanim bencinskim motorjem V8 v BMW 750i. Šestvaljna dizelska motorja v BMW 730d in BMW 740d ponujata povečano moč ob manjši porabi goriva. Svoj prvenec pa bo doživel novi BMW 750d xDrive. Pod pokrovom motorja se nahaja novi šestvaljni dizelski motor s tehnologijo TwinPower Turbo, ki razvije 280 kW. Ponudbo zaokroža druga generacija BMW ActiveHybrid 7 z novim šestvaljnim vrstnim motorjem in bistveno zmanjšanimi vrednostmi emisij. Rabljeni avtomobili in rabljena vozila z nizkimi CO2 izpuhi in avtonet garancijo.

  odkup rabljenih vozil Mitsubishi avtonet

  »Zelo smo veseli, da imamo lahko Mitsubishi Electric Corporation za partnerja. Njihovo na svetu vodilno znanje ter izkušnje bodo ponesle infotainment sistem v naših vozilih na povsem nov nivo,« pravi Stefan Jacoby, predsednik in CEO Volvo Car Corporationa. Omembe vreden je tudi odkup rabljenih vozil znamke Volvo in sicer je možen odkup vozil po celotni Evropi z gotovino na licu mesta – avtonet.

  Mitsubishi Electric Corporation bo dobavljal centralni modul in bo glavni dobavitelj za infotainmentsistem. Gre za pomemben korak Volva pri razvoju svetovno vodečih funkcij povezljivosti v avtomobilu – avtonet.

  Odkup rabljenih vozil avto.net Murska Sobota

  Odkup rabljenih vozil je možen tudi na območju Murske Sobote – seveda je možno le po predhodnjem dogovoru.

  Vsa intuitivna tehnologija, ki je na voljo voznikom je vključena v Volvovo novo blagovno znamko Sensus. Sensus je vmesnik, ki spodbuja instinktivno komunikacijo z avtomobilom s povezavo v voznikov digitalni svet – in centralni Infotainment model je glavna komponenta v tej interaktivnosti. Naslednji izziv Volva je polnjenje infotainment sistema z inteligentno vsebino, ki ponuja lastniku vozila enostaven, intuitiven dostop do podpore, informacij in zabave. Rabljeni avtomobili z ugodnim financiranjem že pri nas na portalu avtonet.

  odkup rabljenih vozil Opel

  Preko CAN-busa se pretakajo signali s številnih delov avtomobila. Sedaj pa Opel omogoča avtomobilskim navdušencem, da s pomočjo OPC PowerApp sprejemajo izbrane podatke, povezane z zmogljivostmi avtomobila. To entuziastom, ki stavijo na najnovejše tehnologije, odpira vrata v povsem novi svet. Ob tem se zabava za uporabnike OPC PowerApp ne zaključi, ko preneha delovati motor njihovega avtomobila. Ne le, da jim je omogočen dostop do 60 različnih podatkov, med katere sodi vrednost tlaka stisnjenega zraka, ki izstopa iz turbinskega polnilnika, položaj dušilne lopute, vrednosti prečnih pospeškov, trenutne vrednosti navora, ki se v realnem času zapisujejo na iPhoneu, marveč lahko te podatke shranijo in jih kasneje primerjajo s prijatelji.

  Odkup vozil BMW na avto net

  BMW slovi po svoji kvaliteti, udobni vožnji in prestižnemu dizajnu. Odkup vozil znamke BMW je zelo zaželjen – če imate v lasti BMW vozilo, ki bi ga radi prodali, nas nedvomno pokličite in prejeli boste gotovinsko ponudbo.

  Sistem beleženja časov prevoženih krogov na dirkališču, delujoč v povezavi s sistemom GPS, še posebej privlači dirkaške navdušence. Na primer tiste, ki se podajo na legendarno progo Nürburgring in želijo analizirati svojo vožnjo ter tako izboljšati dosežene čase na Nordschleife. Omogočena jim je namreč tudi analiza točk zaviranja, hitrosti na določenih odsekih in celo vrednosti sil G v določenih zavojih. Vse probleme z avtomobili reši naš odkup rabljenih vozil, ki se že desetletje ukvarja z omenjeno dejavnostjo preko spletne strani avtonet.

  S ciljem zagotavljanja čim večje funkcionalnosti OPC PowerApp je na voljo tudi posebna črna škatla, oziroma nadzorni modul pametnega telefona, ki ga je mogoče posebej naročiti in namestiti za notranjo pregrado. Napravo je mogoče namestiti že v tovarni, ali naknadno v Oplovi servisni delavnici. Modul je neposredno povezan s CAN-busom vozila in oddaja izbrane podatke s frekvenco 30 Hertzov neposredno iPhoneu. Na voljo je tudi poseben nosilec iPhonea FlexDock, ki zagotavlja preprostejši dostop in pregledovanje PowerApp podatkov. V tem primeru, ob sočasnem beleženju podatkov, deluje telefon tudi kot dodatni zaslon za izpisovanje izbranih podatkov o delovanju avtomobila – avtonet.

  ODKUP RABLJENIH VOZIL PREDDVOR avtonet

  Preddvorska občina skupaj z vasmi kot so Breg ob Kokri, Hotemaže, Hrib in Olševek so znane po naši storitvi odkup vozil. Rabljena vozila in rabljeni avtomobili se nahajajo tudi v teh krajih. Preberite več o avtonet – u.

  Uporabnik lahko ob logu OPC izbere sedem različnih načinov izpisa, v različnih barvah. Od prikaza analognih merilnikov, do merilnika G sile, digitalnega indikatorja nad, oziroma podkrmarjenja ter raznih grafov in razpredelnic. OPC PowerApp bo mogoče uporabljati na iPhone (od tretje generacije dalje), iPad 2 in iPod Touch, od začetka leta 2013 pa bo na voljo tudi verzija za android. Možna je tudi razna menjava elektronskih naprav za avtomobile in sicer to možnost vselej zagotavlja prodaja in odkup rabljenih vozil po Sloveniji na spletni strani avtonet.

  Kmetijski oglasnik avtonet

  911 Club Coupe temelji na novi kupejevski različici 911 Carrera S. Inženirji so 3,8-litrskem agregatu povečali moč na 269 kW. Vozilo je opremljeno z Sport Design Package, ki je sestavljen iz sprednjega odbijača z značilnim sprednji spojler in zadnji spojler imenovanim “duck tail”, po slivensko račji rep. Club Coupe se lahko pohvali tudi s PASM – aktivnim športnim vzmetenjem, ki je znižano za 20 mm. Vozilo je obarvano v “Brewster Green” barvno, ki je na seznamu individualnih barv. V notranjosti pa bodo razvajali ekskluzivni materiali. Porsche 911 Club Coupe bo izdelan v seriji trinajstih modelov. Več informacij na avtonet.

  ODKUP VOZIL ŠENČUR avtonet

  Odkup vozil izvajamo tudi v Šenčurski občini in vsej njeni okolici – Visoko, Srednja Vas, Luže, Čirče, Prebačovo, Voklo in Voglje. Rabljeni avtomobili avtonet z možnostjo menjave že na zalogi. Kaj je avtonet? Avto.net je spletna stran, kjer lahko oddate oglas, da prodajate svoje vozilo.

  Od četrtka zvečer do sobote popoldan se v Kvarnerju in njegovem zaledju odvija letošnji tretji rally za Evropsko prvenstvo, ki šteje tudi za prvenstvo CEZ in obe hrvaški prvenstvi ( mednarodno in nacionalno prvenstvo v rallyu). Preberite si še več preko strani avtonet.

  Avto,net

  Na rallyu sodeljujeta dve slovenski posadki, ki nastopata prvič letos v uradni konurenci. Rok Turk in Enej Ložnar Kranjc z Peugeotom 207 S2000 evolucije 2012 na Rally Croatia začenjata svoj letošnji program nastopanja na Evropskem prvenstvu v rallyu, logaška posadka Rajko Žakelj – Blaž Selan z Mitsubishijem Evo 9 pa svoj letošnji debi v mednarodnem hrvaškem prvenstvu v rallyu in CEZ tekmovanju v rallyu preko spletne strani avtonet.

  Avto .net

  Včeraj, dne 27.5.2012, je v Gorjanskem potekala tradicionalna prireditev Avto net Fešta Alfa Romeo, na kateri se že 7 let srečujejo ljubitelji te znamke in je ena največjih tovrstnih prireditev v Evropi. Sestavni del prireditve je razstava starodobnikov, ter turistična vožnja z vozili Alfa Romeo po Krasu avtonet.

  NEMŠKI AVTONET

  Letošnja prireditev je bila prav posebna, saj so se lotili postavljanja rekorda v najdaljši karavani vozil Alfa Romeo, s katerimi so

  se želeli vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov. Rekord, ki so se ga lotili v Gorjanskem, je 312 vozil Alfa Romeo in je bil postavljen februarja 2010 v mestecu Epsom v Veliki Britaniji avtonet.

  ODKUP VOZIL NA AVTONET

  ODKUP RABLJENIH VOZIL – naša storitev je gotovinski ODKUP VOZIL – vključuje vsa rabljena vozila, predvsem pa Rabljeni Avtomobili.

  V oktobru v ponudbo prihaja vstopni model BMW X3. Z oznako BMW X3 sDrive18d bo to prvi model X3 gnan samo na zadnji kolesi. Novega X3 bo poganjal dvolitrski štirivaljni turbo dizelski motor. Motor bo imel 105 kW in 360 Nm navora. V povprečju naj bi vozilo porabilo dobrih 5 litrov goriva na 100 prevoženih kilometrov in v zrak izpustilo 135 gramov CO2. X3 bo serijsko opremljen s šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Na voljo bo tudi osemstopenjski samodejni menjalnik.

  Odkup vozil – avtonet

  Avtonet je ena najbolj popularnih slovenskih spletnih strani. Trije novi modeli (novi Cee’d, hibridna limuzina Optima in prenovljeni veliki športni terenec Sorento) so prejeli certifikate ISO 14040 za življenjski cikel izdelka (Life Cycle Assessment – LCA). Poleg tega je tako prva kot tudi druga (pravkar predstavljena) generacija Cee’da prejela certifikat ISO 14062 za okolju prijazno oblikovanje (Design for Environment – DfE). Gre za dve najpomembnejši okoljski priznanji, ki ju podeljuje TÜV Nord. LCA pregled preizkuša vpliv tako vozila kot tudi celotnega proizvodnega procesa na okolje skozi celotno življenjsko obdobje vozila, in upošteva vse dejavnike kot so izbira materialov, izpusti in recikliranje. DfE pregled preizkuša celoten dizajn izdelka z merjenjem različnih okolju prijaznih dejavnikov kot so zmanjšanje teže, uporaba recikliranih materialov in varčna poraba. Že od zgodnje faze razvoja izdelka se Kia poslužuje okolju prijaznih postopkov s ciljem pustiti karseda najmanjši vpliv na okolje. Kiin novi proces razvoja izdelka vključuje pet spodaj navedenih glavnih korakov, ki zajemajo razvoj, proizvodnjo, popravilo in razgradnjo vseh vozil Kia na avto net:
  – Preverjanja stanja okolju prijaznih postopkov skozi celotno življenjsko obdobje vozila
  – Izkoriščanje 3D risanja za preverjanje možnosti recikliranja
  – Razčlenitev izdelka v razvojnem procesu za preverjanje možnosti recikliranja
  – Uporaba okolju prijaznih materialov avtonet
  – Racionalizacija proizvodnih procesov z izboljšanimi materiali in  poenostavljanjem oblikovanja delov.

  odkup vozil preko avto.net

  Rabljena vozila znamke Kia so na voljo pri storitvi odkup rabljenih vozil. Kia je leta 2008 prvič prejela TÜV Nord certifikat za prvo generacijo Cee’da, letos pa se je število njenih modelov, ki so prejeli to prestižno priznanje, že povzpelo na deset. Nemški TÜV Nord je mednarodno združenje za pregled in podeljevanje certifikatov, ki zaposluje več kot 70.000 inženirjev iz približno 70 držav, ki bedijo nad tem procesom na vseh industrijskih področjih. Na tej točki lahko omenimo tudi odkup rabljenih vozil znamke Kia na avtonet.

  Odkup karamboliranih vozil avto,net

  Nagradni natečaj Automotive Brand Contest, ki je edini tovrstni nevtralni mednarodni natečaj, obstaja že od leta 1953 in ga prireja German Design Council. Vsakoletno ocenjuje dosežke na področju avtomobilskega oblikovanja in si je skozi leta pridobil status ene najpomembnejših referenc na tem področju. Nagrada Automotive Brand Contest, ki jo podeljujejo v enajstih kategorijah, predstavlja pomembno priznanje, ki dokazuje kakovost in inovativnost Mazdinega oblikovanja ter njegov vpliv na renome in prihodnosti znamke, še posebej, ker nagrada za področje konceptnih vozil velja za najbolj prestižno med vsemi enajstimi kategorijami. Štirivratni kupe predstavlja oblikovno osnovo nove generacije Mazde6, ki bo konec avgusta premierno na ogled na salonu v ruski prestolnici. Ob oblikovnem Mazda Takeri predstavlja tudi tehnično osnovo Mazde6, saj temelji na tehnoloških rešitvah SKYACTIV in je hkrati kot prvi Mazdin model opremljena s sistemom regeneracije energije pri zaviranju i-ELOOP, ki bo prav tako na voljo v novi Mazdi6.

  AVTONET – Odkup poškodovanih vozil

  Po besedah tiskovnega predstavnika Mercedesa, Maybacha ni več. Zadnje vozilo je bilo izdelano v mesecu juniju, nekaj primerkov pa imajo še na zalogi. Novembra lani je šef Mercedesa Dieter Zetsche naznanil, da zamenjave za modela 57 in 62 ne bo, saj si Mercedes prizadeva zmanjšati svoje izgube. Nastalo praznino v modelni paleti bo zapolnil  Mercedes S Pullman. Za zaključno prireditev olimpijskih iger London 2012 je Rolls Royce prekinil svojo stoletno tradicijo. Seveda pa je naš odkup rabljenih vozil primeren za vse znamke. Namesto klasične dvojne črke R so za emblem uporabili napis London 2012. Motiv »Spirit of Ecstasy« so dodali še v obliki gravure na sredini plakete vendar namesto kril nad kipcem vihra britanska zastava – avtonet.

  Avto net odkup vozil Ljubljana

  Rabljeni avtomobili znamk Rolls Royce in Ferrari tudi v Ljubljani. Tri rabljena vozila Rolls Royce Phantom Series II Drophead Coupe so med zaključno prireditvijo olimpijskih iger London 2012 z motom »Simfonija britanske glasbe« (A Symphony of British Music) pripeljala pevce Jessie J, Taia Cruza in Tinie Tempah – ogled je možen na avto.net!

  Sredino volana pri vseh treh Dropheadih krasita tradicionalni lovorov venec in olimpijska bakla kot tudi napis London 2012, ki se ponovi še na omenjenem emblemu na vrhu hladilnika spredaj, v središču litih platišč ter na plaketah na pragovih vrat in nad stranskimi utripalkami. Središča platišč obkroža napis z olimpijskim motom »Hitreje, višje, močneje« (Citus, Altius, Fortius). Rabljena vozila Mazda za vsak žep v Gorenjski vasi. V Goodwoodu so izdelali vsega tri rabljena vozila, kar jih postavlja med najbolj redke zbiralske primerke vozil te znamke. Na slovesnosti je pred okoli 500 gosti spregovoril predsednik in CEO podjetja Mazda Motor Corporation Takaši Jamanuči in v svojem govoru poudaril pomembnost nove mazde6 ter razvoja nove generacije vozil za prihodnost podjetja. Prvi avtomobil, ki je zapustil tekoče trakove fleksibilno avtomatizirane tovarne Hofu, je model, namenjen evropskemu tržišču in opremljen s pogonskim agregatom SKYACTIV-G 2,0. Pričetek proizvodnje nove Mazde6 sovpada z desetletnico modela s tem imenom, ki je ob prihodu na trg leta 2002 kot prvi poosebljal vse lastnosti Mazdine Zoom-Zoom filozofije in 30-letnico tovarne, v kateri bo nastajala tudi nova Mazda6 – avtonet.

  Odkup vozil Maribor na avto netu

  Odkup vozil je možen z gotovino. Nova Mazda6 združuje tehnološke rešitve SKYACTIV, obliko, ki jo je navdahnil oblikovni jezik “KODO – duša gibanja” ter edinstven Mazdin sistem za regeneracijo energije pri zaviranju i-ELOOP. Razvoj omenjenega sistema dokazuje sposobnost Mazdinih inženirjev in razvijalcev, z naprednim sistemom pa bo ob atraktivni obliki in vrhunskem pogonskem sklopu Mazda6 še bolj priljubljena med kupci po vsem svetu. Odkup rabljenih vozil Mazda 6 v Medvodah in na avtonet.

  Odkup starih vozil avto. net

  Predstavnik zaposlenih v tovarni Hofu 2, Masacugu Odži, je ob tem poudaril pomembnost izkušenj na področju kakovosti izdelave, ki so jih v tridesetih letih v tovarni pridobili s proizvodnjo devetih milijonov vozil. Nova Mazda6, ki uteleša Mazdino filozofijo veselja do vožnje in varnost, udobje ter prijaznost do okolja, bo na japonskem in nekaterih evropskih tržiščih na voljo konec letošnjega leta. Svetovno premiero bo Mazda6 doživela konec avgusta letos na salonu v Moskvi. Chevroletovo novo malo športno-terensko vozilo z dolžino 4.248 mm, širino 1.776 mm in medosno razdaljo 2.555 mm se lahko pohvali s poudarjenimi linijami karoserije, ki izražajo živahnost in okretnost. Z značilnim zlatim logotipom, ki zgornji in spodnji del maske hladilnika deli na dva dela, je takoj prepoznaven kot član Chevroletove družine. Rabljene avtomobile odkupuje naš odkup rabljenih vozil po vsej Sloveniji na avto net!

  Prodaja rabljenih vozil na spletnem portalu avto.net

  Trije varčni motorji in aktiven sistem pogona na vsa štiri kolesa na avtonet.

  Prodaja rabljenih vozil in odkup vozil v Postojni in Krasu. Ponudba motorjev vključuje 1,4-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom, 1,6-litrski bencinski motor in 1,7-litrski dizelski motor s turbopolnilnikom. 1,4-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom, na katerega je nameščen šeststopenjski ročni menjalnik, razvije moč 103 kW in navor 200 Nm. Pogon na vsa štiri kolesa je na voljo za različici z 1,4-litrskim bencinskim motorjem s turbopolnilnikom in 1,7-litrskim dizelskim motorjem. 1,7-litrski dizelski motor razvije moč 96 kW in maksimalni navor 300 Nm. Vsi pogonski sklopi z ročnim menjalnikom so opremljeni s funkcijo Start/Stop. Tako 1,7-litrski dizelski kot tudi 1,4-litrski* bencinski motor s turbopolnilnikom bosta na voljo tudi s šeststopenjskim samodejnim menjalnikom. Obiščite naš odkup vozil oziroma odkup rabljenih vozil – avto net.

  Odkup vozil v okvari na avtonet

  V traxu je več kot dovolj prostorov za shranjevanje predmetov. Poleg 358-litrskega prtljažnika so v njem različni predali na sredinski konzoli in ob strani ter predal pod sedežem. Tudi pod dnom prtljažnika je dodaten prostor za shranjevanje. Poleg sedežev, ki se delijo v razmerju 60:40, je mogoče popolnoma zložiti tudi sovoznikov sedež, kar nudi še dodatne možnosti prilagajanja. Sedeže je mogoče razporediti v osem različnih postavitev. Višji nivoji opreme vključujejo standardno nameščen sistem Chevrolet MyLink, ki lahko vsebine iz pametnega telefona prikazuje na 7-palčnem barvnem zaslon na dotik visoke ločljivosti.

  Odkup vozil na avtonet zadnjih 100

  Brezhibna varnost na avtonet

  Odkup rabljenih vozil v Celju ter v Čatežu. Učinkovito varovanje v primeru prometne nesreče zagotavlja vrsta standardno nameščenih pasivnih in aktivnih varnostih sistemov. Trax bo opremljen s šestimi zračnimi blazinami, elektronskim nadzorom stabilnosti (ESP), ki vključuje pomoč pri speljevanju na strmini (HSA), nadzorom zdrsavanja pogonskih koles (TC) in s sistemom za preprečevanje blokiranja koles (ABS) s funkcijo elektronske razporeditve zavornih sil. Pri vozilih nivoja opreme LT bosta standardno nameščena tudi sistem nadzora stabilnosti prikolice (TSA) in sistem nadzora pri spuščanju po strmini (DCS) – avto net.

  Odkup vozil avtonet forum

  Opel je prvič ponudil visoko zmogljivo podvozje SuperSport v avtomobilu srednjega razreda s prednjim pogonom. Različici Insignie z bencinskim in dizelskim motorjem, s prednjim pogonom sta tako sedaj deležni paketa podvozja z obesami HiPerStruts (High Performance Struts), zavorami Brembo in nastavitvami OPC (Opel Performance Center). Tovrstna izvedba podvozja je bila doslej na voljo le pri športni Insignii OPC in vse ostalih Insigniah s pogonom na vsa kolesa, opremljenimi s sistemom zagotavljanja izjemne stabilnosti, elektronsko nadzorovano zaporo diferenciala (e-LSD), za pravšnjo razporeditev navora. Več o tem si lahko pogledate na avtonet odkup vozil.

  Komisijska prodaja avtonet

  Sedaj pa si je mogoče izvedbo podvozja omisliti tudi s prednjim pogonom z dizelskim motorjem 2.0 CDTI 118 kW in dvolitrskim bencinskim motorjem s turbinskim polnilnikom največje moči 162 kW. Skupaj s prilagodljivim sistemom blaženja FlexRide, s tremi stopnjami delovanja, ki jih je mogoče preprosto izbrati s stikalom (Standard, Tour in Sport), s katerim je usklajeno delovanje servo ojačevalnika volana in odzivnost motorja, je potrebno za podvozje izvedbe SuperSport odšteti 2.950 evrov (priporočena maloprodajna cena). Odkup rabljenih vozil v Nemčiji in na Švedskem. Zanimiv vir informacij je avtonet.

  Odkup vozil Ljubljana avto net

  Kia je na letošnjem tekmovanju Automotive Brand Contest 2012 prejela kar 3 oblikovalske nagrade, kar je le še povečalo bero tega avtomobilskega velikana odkar je na čelu njihovega oblikovalskega oddelka priznani Nemec Peter Schreyer.

  Odkup vozil vseh znamk – avto net

  Rabljeni avtomobili so pri nas zelo cenjeni in dobro plačani! – vselej bolje kot na avtonet!

  Novi Kia cee’d je zmagal v kategoriji zunanjosti, doživel pa je še posebno omembo za izjemne inovacije na področju oblikovanja notranjosti. Poleg tega je strokovna žirija razglasila Kia GT za najbolje oblikovan koncept. Športni kupe s pogonom na zadnji kolesni par je sicer svojo premiero doživel lanskega septembra na salonu v Frankfurtu – avto net.

  Automotive Brand Contest, ki je zaživel leta 2011, je postal mednarodno priznano tekmovanje odprtega tipa namenjeno vsem podjetjem v avtomobilski industriji ter njihovim partnerjem s področja oblikovanja in komunikacije znamke. Skupno je 16 kategorij, ki pokrivajo oblikovanje vozil, delov in dodatkov, tehnologije in ostalo. Slavnostna podelitev priznanj zmagovalcem bo 27. septembra 2012 na pariškem avtomobilskem salonu, ko bo 1. novinarski dan in  t.i. dizajnerska noč.

  Kia Motors je na lanskoletnem tekmovanju Automotive Brand Contest prejela več nagrad – “najboljši od najboljših” (Best of the Best) v kategoriji oblikovanja znamke, medtem ko so modeli Sportage, Rio in Optima zmagali v kategoriji zunanjosti avto net!

  Ford uporablja dovršeno tehnologijo kamer za skeniranje in digitalizacijo dejanskih proizvodnih obratov, s pomočjo katere ustvari ultra-realistična 3D virtualna proizvodna okolja. Vodilno vlogo pri razvoju virtualnih tovarniških okolij ima Fordov obrat v španski Valencii, ki omogoča tudi oddaljeno ocenjevanje na različnih koncih sveta. Odkup rabljenih vozil Opel, Ford in BMW v Kranju.

  Odkup avtomobilov avtonet

  Posebni projektorji in polarizacijska stekla za zaznavanje gibanja pomagajo ustvariti interaktivne scenarije s 3D-virtualno resničnostjo proizvodnje. Znotraj teh okolij poteka simulacija potrebnih ukrepov dejanskih operaterjev linije za sestavljanje, ki Fordovim strokovnjakom za ergonomijo pomaga odpraviti naporne drže in optimizirati posamezne vidike postopka sestavljanja. Fordovi strokovnjaki za ergonomijo v Kölnu uporabljajo računalniške simulacije za temeljito preiskavo postopka vgradnje celo najmanjših sestavnih delov in analizo, ali bi s spremembami lahko dosegli, da bi bilo opravilo za operaterja linije še bolj preprosto. Specializirani smo za odkup rabljenih vozil avtonet.

  Navidezni uslužbenec “Jack” lahko simulira dejanja tako moških kot ženskih zaposlenih ob liniji za sestavljanje. To omogoča preverjanje in ocenjevanje izjemnih podrobnosti postopkov, vse do okretnosti operaterjevih prstov v omejenem prostoru. “Jackova” napredna programska opremaocenjuje, kakšnim zahtevam so izpostavljeni dejanski operaterji, in že v fazi simulacije razkrije 80 odstotkov ergonomskih problemov pri postopku sestavljanja. Ford povečuje tudi uporabo vozil s tehnologijo “obogatene resničnosti”. Te 3D-simulacije vozil s kombiniranjem inženirskih podatkov in skeniranih slik fizičnih prototipov omogočajo učinkovito ovrednotenje integracije sestavnih delov – avto net.

  ODKUP RABLJENIH VOZIL VSEH ZNAMK V ŠPANIJI IN ITALIJI.

  Z računalniškimi simulacijami Ford izvaja popolne “virtualne proizvodne dogodke” za programe novih vozil. Pred simulacijo celotnega postopka sestavljanja od začetka do konca strokovnjaki zberejo digitalne inženirske podatke za vsak sestavni del in jih naložijo v virtualno proizvodno okolje.

  Avto prodaja avtonet

  Avto prodaja in odkup vozil nudimo po celi Evropi z gotovinskim odkupom na avto net!

  Vse te dejavnosti lahko zmanjšajo potrebo po ustvarjanju fizičnih prototipov vozil ali orodij za ovrednotenje. Tako na primer interaktivna 3D-okolja notranjosti Fordovih razvojnih modelov vozil v Fordovem oddelku s samodejnim virtualnim okoljem CAVE (Cave Automatic Virtual Environment ) v Kölnu omogočajo ovrednotenje različnih vidikov, vključno s preglednostjo, dosegljivostjo elementov, ergonomijo in prostornostjo pred izdelavo fizičnega prototipa – odkup rabljenih vozil.

  Fiat Punto 1.3 Multijet spremlja odbojkarski par Vodeb – Fabjan na poteh na turnirje po Evropi. Odbojkarici na mivki, izkušeni tekmovalki, dvakratni državni prvakinji in članici slovenske reprezentance v odbojki na mivki bosta v teh dneh odpotovali na ekshibicijski turnir v nemški Rottenburg, kamor ju je povabil organizator.

  Avto net prodaja in gotovinski odkup vozil

  Andrejo Vodeb in Simono Fabjan bo na poti tudi tokrat spremljal beli Fiat Punto, ki ga odlikuje zanesljivi in varčni motor 1.3 Multijet 16v z 62 kW, sistem Start&Stop™ pa še dodatno pripomore k nižji porabi in emisijam. Avtomobil ima tudi bogato serijsko opremo, med katero je tudi ESP z ASR, MSR, Hill Holder-jem in HBA, samodejna dvopodročna klimatska naprava, tempomat Cruise Control, zadnja tipala za parkiranje, zatemnjena zadnja stranska in zadnje steklo, lita platišča R16, info-telematski sistem – avto net.

  Blue&Me™ z AUX vhodom.

  »Navdušeni sva nad prostornostjo tega avtomobila in njegovim varčnim, a zmogljivim motorjem. Za volanom se počutiva odlično, s pomočjo sistema Blue&Me™ pa lahko tudi med vožnjo varno telefonirava,« sta povedali Andreja in Simona.

  Ponudbo Astre je obogatila nova dizelska različica s štirivaljnim motorjem 2.0 BiTurbo CDTI, ki z največjo močjo 143 kW in največjim navorom 400 Nm postavlja nova merila zmogljivosti. Na voljo je v treh karoserijskih izvedbah, kot petvratna kombilimuzina, kupe GTC in karavan Sports Tourer. Nobena druga znamka v kompaktnem segmentu ne ponuja tako številne izbire zmogljivih dizelskih možnosti. Vas zanima še več? Obiščite avtonet in pridobite več info.

  ODKUP VOZIL OPEL Avto net

  Možen je odkup rabljenih vozil znamke Opel, še posebej Opel Astra na avto net!

  Petvratna Astra BiTurbo CDTI doseže največjo hitrost 226 km/h, s čemer je najhitrejša dizelska Astra doslej (Sports Tourer 222 km/h, GTC 223 km/h). Ob tem, da zagotavlja velike zmogljivosti in veliko voznih užitkov, je motor BiTurbo sočasno tudi izjemno učinkovit. S pomočjo tehnologije za zmanjšanje porabe goriva Start/Stop, ta je serijska za vse Astre BiTurbo, porabi GTC le 4,9 l goriva na 100 km (Sports Tourer in petvratna Astra 5,1 l/100 km).Skladno z majhno porabo goriva je omejen tudi izpust. Ta znaša za GTC 129 g CO2/km (134 g/km kombilimuzina in karavan).

  Avtonet je največji spletni portal, kjer ljudje oddajo oglase za svoja rabljena vozila. To pa ni edina možnost prodaje, saj imamo za vas na voljo odkup rabljenih vozil na področju celotne Slovenije. Tekoče pospeševanje brez turbo luknje avto net.

  Odvisno od obremenitve delujeta različno velika turbinska polnilnika Astrinega BiTurbo dizelskega štirivaljnika ločeno ali sočasno. Manjši turbinski polnilnik posebej hitro pospeši pri majhnih vrtljajih motorja. To pomeni, da je odzivnost na premikanje stopalke plina neposredna, brez tako imenovane turbo luknje. Od 1250 vrtljajev na minuto dalje je voznik deležen že 320 Nm navora, to je 80 odstotkov največje vrednosti 400 Nm, ki jo doseže motor med 1750 in 2500 vrtljajev na minuto. Odkup vozil na Hrvaškem in Srbiji.

  Nove visokozmogljive dizelske Astre bo mogoče naročiti že v kratkem, v prodajne salone pa bodo prišle pred koncem leta.

  Partnerstvo bo trajalo do konca sezone 2015/2016 angleške nogometne lige Barclays Premier League in evropskih tekmovanj ter vključuje opaznost avtomobilske znamke na stadionu Anfield, ki je domače igrišče nogometnega kluba Liverpool, uredniške priložnosti v objavah kluba, digitalnih objavah ter spletnih straneh oboževalcev in nastope igralcev za poslovne priložnosti – avto net.

  Rabljena vozila Selške doline na avtonet

  V Selški dolini so rabljena vozila, zato je naša dejavnost odkup vozil in odkup rabljenih vozil.

  Chris Perry, podpredsednik globalnega trženja družbe Chevrolet, je povedal: »Navijači nogometnega kluba Liverpool FC iz celega sveta so znani po svoji neizmerni ljubezni do tega kluba. Naše razmerje s klubom Liverpool FC seže prek tradicionalnih meja sponzorstva, gre pa za to, da se približamo navijačem. Naš poglavitni cilj je navijače obdržati v središču igre.«

  Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije sklenil sponzorsko pogodbo za nordijski del, ki vključuje moško in žensko reprezentanco v skokih in nordijski kombinaciji. Rabljeni avtomobili v avtohišah so zelo dragi, medtem ko je naš odkup rabljenih vozil bolj cenovno dostopen.

  Odkup vozil Domžale avtonet

  Rabljena vozila iz Domžal so na voljo po znižani ceni.

  »Kjer je volja, je tudi pot. Vrhunski športniki to dobro vedo. Kljub nezavidljivim tržnim razmeram je Summit motors Ljubljana s Smučarsko zvezo Slovenije podpisal sponzorsko pogodbo. S-max, Galaxy in Transit so modeli, ki najbolje zadovoljijo potrebe najboljših v nodrijskih disciplinah v Sloveniji. Z udobnimi, prostornimi, varnimi in zanesljivimi modeli iz naše palete bodo poti na treninge in tekme prava sprostitev za naše šampione,« je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana in dodal: »S sponzorstvom se poklanjamo njihovim preteklim dosežkom in delu v prepričanju, da bo vrhunska mobilnost dobra popotnica tudi za bodoče uspehe.«

  »Za tekmovalce, tekmovalke in trenerje nordijske reprezentance, ki skozi vse leto prevozijo vso Evropo, so varna in udobna rabljena vozila eden izmed pogojev za vrhunske športne uspehe. Izjemno smo veseli, da se nam je kljub težkim tržnim razmeram v našo sponzorsko družino pridružila tako velika blagovna znamka, kot je Summit motors Ljubljana z vozili Ford. Prepričana sem, da bodo tako naši športniki na poti še bolj varni na tekmovališču pa še bolj uspešni,« je po predaji dejala direktorica SZS ga. Barbara Kürner Čad – avto net.

  Odkup vozil Metlika avtonet

  Rabljena vozila iz Metlike z možnostjo gotovinskega odkupa avtomobilov.

  Na letošnjem sejmu Automechanika, ki se bo od 11. do 16. septembra odvijal v Frankfurtu, BMW Group v središče pozornosti postavlja vprašanje trajnostnega razvoja. Oddelek podjetja Bau- und Einrichtungsberatung bo stojnico BMW uporabil za predstavitev potencialov in prednosti trajnostnega pristopa znotraj organizacije trgovcev z vozili BMW. Poleg tega bodo strokovnjaki BMW obiskovalcem približali najnovejše trende in razvojne dosežke pri delavniški opremi – s poudarkom na uravnoteženju in montaži pnevmatik ter sistemih za osne meritve za odkup rabljenih vozil preko avto net!

  BMW Group se letos predstavlja z dvema dvonadstropnima stojnicama s površino 438 kvadratnih metrov (v hali 9.0 na lokaciji C42). Poudarka sta na dveh spektakularnih vozilih: novem BMW 335i z ultra dinamičnim paketom M Sport, ki straži dvorišče na eni strani, in BMW M3 DTM, ki vzbuja pozornost na drugi strani stojnice. Rabljena vozila so zato tako dobra rešitev.

  Rabljena vozila Črnomelj

  V Črnomlju boste našli rabljena vozila vseh znamk in modelov.

  Modela, predstavljena na pariškem avto-salonu, imata za razliko od dvokolesno gnanih modelov 911 carrera, širša zadnja koloteka za 22 milimetrov, zadnje luči pa povezuje na novo oblikovan rdeči svetlobni pas. Odkup rabljenih vozil Porsche v Nemčiji in Luksemburgu. Absolutno so rabljena vozila izvrstna.

  Moč bo carrera 4 dobil iz 3,4-litrskega bokser-motorja z 257 kW, 4 S pa iz večjega 3,8-litrskega bokser-motorja, ki proizvede 294 kW,kar je dovolj, da avtomobil pospeši od 0 do 100 km/h v 4,1 sekunde (4,3 sekunde kabriolet). Seveda pa so rabljena vozila čudovita.

  Zaenkrat so znane samo cene za Nemčijo in sicer bo 911 carrera 4 coupé na voljo za 97.557 evrov, 911 carrera 4 cabrio pa za 110.290 evrov. Malo globlje bo treba pogledati v žep za model 911 carrera 4 S, ki bo stal 112.313 evrov, kabriolet pa 125.046 evrov – na avto net.

  Povpraševanje po novem Cee’du Sportswagon bo po Kiinih pričakovanjih povečalo proizvodnjo v tovarni na skupno 285.000 vozil v letošnjem letu. Prejšnja generacija Cee’da SW je predstavljala več kot petino celotne proizvodnje. V Žilini so v prvih sedmih mesecih letošnjega leta proizvedli 167.000 vozil in 266.000 motorjev, kar je 11% oz. 52% več kot v enakem obdobju lani – to se preko avtonet portala zelo dobro pozna.

  Rabljena vozila Jezersko Avtonet

  Na Jezerskem so rabljena vozila zelo dobro ohranjena, zato se nakup izplača.

  Tako kot 5-vratni brat se tudi karavanski Cee’d postavlja s posrečeno kombinacijo sodobno oblikovane zunanjosti, visokokavostnih materialov v notranjosti in vrhunsko uglajenostjo dveh bencinskih in dveh dizelskih motorjev. Sportswagon med drugim ponuja impresivno praktičnost ter veliko prtljažnega prostora, saj je za prtljago na voljo 528 litrov oz. kar 1642 litrov s podrtimi zadnjimi sedeži, ki so še posebej mamljivi za odkup rabljenih vozil.

  Kiina žilinska tovarna se med drugim pripravlja tudi na začetek trivratne različice pro_cee’d, katere proizvodnje je predvidena v začetku 2013.

  Bentley je opremil svoja modela z novim osemstopenjskim avtomatskim menjalnikom, ki so ga nedavno predstavili v modelu GT Speed. Odkup rabljenih vozil prodaja tudi rabljena vozila znamke Porsche.

  Novi menjalnik bo pri modelu W12-GT zmanjšal pospešek od 0 do 100 km/h za  0,1 sek na 4,3 sek, modelu Continental GTC pa za 0,3 sek na 4,4 sek. Menjalnik bo prav tako izboljšal porabo goriva in izpuste ogljikovega dioksida.

  Mazda je prenehala izdelovati velikega terenca CX-7. Razlog za to so nizke prodajne številke modela ter lansiranje modela CX-5. Slednji zaradi dobrega dizajna in tehnologije SKYAcitve pridobiva nove kupce kot za stavo in CX-7 v modelni paleti ni več potreben.  Za zahteve na trgih v ZDA in Rusiji pa ostaja v proizvodnji še model CX-9. Naš odkup vozil je primeren tudi za Mazdina rabljena vozila.

  Rabljena vozila Afrika avtonet

  Avte tudi izvažamo v Afriko in sicer gre za rabljena vozila.

  »Naša široka podatkovna baza nesreč kaže, da je tveganje poškodb v naših zadnjih modelih znižano do 50 % od leta 2000. Delamo pa tudi na novih tehnologijah, ki bodo ta delež še dodatno znižale,« pravi Thomas Broberg, višji varnostni svetovalec pri Volvu.

  Volvov pristop avtomobilske varnosti temelji na informacijah iz vsakodnevnega resničnega prometa; vključno z ugotovitvami Volvove ekipe za raziskovanje nesreč, ki deluje že več kot 40 let na avto net!

  »Holistični pristop in vsakodnevne resnične prometne situacije so vedno začetna točka za naše delo. Naša ogromna baza podatkov z informacijami iz prometnih nesreč nam pomaga, da se osredotočimo na področja, kjer nove tehnologije ustvarjajo najboljše rezultate v resničnem prometu,« doda Thomas Broberg. Prav tako so rabljena vozila najboljša možna rešitev. Ste že obiskali avtonet?

  Odkup vozil BMW avto net

  Odkup vozil znamke BMW po celi Sloveniji in tudi širše!

  Samodejno zaviranje zmanjšuje število nesreč

  V zadnjem času je bila mnogokrat poudarjena učinkovitost Volvovega pristopa. Podobna študija švedskega zavarovalniškega podjetja Volvia kaže, da so rabljena vozila Volvo, ki so opremljena s samodejnim zaviranjem, vključena v 22 % manj naletih v zadek vozila kot rabljena vozila brez samodejnega zaviranja.

  Odkup vozil Volkswagen avto.net

  V Sloveniji so zelo popularna rabljena vozila znamke Volkswagen, zato odkup vozil odkupi veliko število rabljenih avtomobilov Volkswagen.

  Nekaj izjemnih rezultatov

  Uspešnost Volvovega holističnega pristopa pri varnosti je bila potrjena s številnimi neodvisnimi testiranji.  Z zadnjem poročilu IIHS-a (Institute for Highway Safety) je volvo S60 prejel najvišjo oceno v novem testu čelnega trčenja pri 64 km/h. Lansko leto je kar 5 Volvo modelov, C30, S60, S80, XC60 in XC90, prejelo od IIHS-a nagrado Top Safety Pick za rabljena vozila avtonet!

  Povsem nov volvo V40 je odličen primer Volvove sposobnosti, da znanje iz vsakodnevnega prometa pretvori v izjemno tehnologijo.Ponaša se s tehnologijo Zaznavanja pešcev s samodejnim zaviranjem, kot tudi z izboljšano City Safety, ki sedaj deluje do hitrosti 50 km/h. Med novimi tehnologijami so na svetu prva zračna blazina za pešce, sistem za pomoč pri ohranjanju smeri vožnje, aktivne dolge luči in na zadku radarski sistem Cross Traffic Alert.

  AVTONET – RABLJENI AVTOMOBILI HUMMER

  Rabljeni avtomobili avtomobilske znamke Hummer so zelo velika rabljena vozila, torej niso ravno za vse! Kupci so v večini primerov dokaj specifični.

  »Tveganje, da bi bili z Volvo vozilom vpleteni v nesrečo ali poškodovani, se vztrajno znižuje. Nadaljujemo z našo vizijo varnosti, da nihče ne bo usodno ali hudo poškodovan v novih Volvo vozilih do leta 2020,« zaključi Thomas Broberg za rabljena vozila.

  Škoda Rapid bo poleg modelskih serij Fabia in Octavia tretji Škodin model, ki ga bodo izdelovali v Mladi Boleslav. Škoda v svoji matični tovarni za potrebe proizvodnje Rapida in prihajajoče nove Octavie trenutno posodablja in nadgrajuje glavne dele proizvodnje. Tako se bodo v prihodnje kapacitete proizvodne linije I v Mladi Boleslav postopoma večale z 800 na 1.200 vozil na dan.

  Avto net – Odkup vozil Ford

  Tudi rabljeni avtomobili Ford in avtonet so zelo popularni na področju Slovenije. Odkup vozil znamke Ford je zelo pogost, tudi mi jih odkupujemo.

  Zaradi bližajoče se uvedbe nove Octavie bo Škoda v Mladi Boleslav tudi v prihajajočih mesecih nadaljevala z gradbenimi deli in večanjem logističnih kapacitet. V prvi polovici leta 2012 je znamka Škoda za potrebe svetovnega trga proizvedla okoli 530.000 vozil.

  Oktobra 2012 bo Škoda Rapid postopoma začel vstopati na evropske trge. V letu 2013 bo sledila izvedba, ki bo namenjena posebej kitajskemu trgu in jo bodo tam tudi proizvajali. Poleg tega je za začetek leta 2014 v Volkswagnovi tovarni Kaluga načrtovana proizvodnja Rapida za ruski trg. Češki proizvajalec z Rapidom namerava prepričati predvsem družine, ki si želijo prostorno in cenovno dostopno prvo vozilo s preverjeno Škodino kakovostjo za rabljena vozila.

  Skupaj z Oplovimi tovarnami v Kaiserslauternu (Nemčija) in Zaragozi (Španija) je Rüsselsheimska tovarna del največjega omrežja strešnih sončnih elektrarn na stari celini s skupno kapaciteto 19,1 milijona kilovat ur elektrike pridobljene iz sončne energije na leto. Količina električne energije bi lahko pokrila letne potrebe po električni energiji 5800 družinskih hiš. Primerno je tudi za odkup vozil, in sicer kot rabljeni avtomobili avtonet oziroma rabljena vozila.

  Avto net – Odkup vozil Renault

  Renault Twingo, Clio in drugi avto net modeli so za odkup vozil zelo iskani. So nižjega cenovnega razreda, zato so dostopni veliki števili slovencev.

  Kot del pobude za pridobivanje električne energije iz obnovljivih virov sta Opel in družba Wattner AG iz Kölna v vlogi vlagatelja razširila obstoječi strešni sončni elektrarni v Rüsselsheimu in ju povezali z javnim omrežjem. Kapaciteta sočnih panelov na strehi zgradbe K40 znaša 1,4 MWp. Tudi na strehah zgradb M55 in K65 so bili nameščeni dodatni solarni moduli z zmogljivostjo 2,2 MWp in 3,1 MWp. Z novo razvojno stopnjo je strešna sončna elektrarna v Rüsselsheimu dosegla načrtovano skupno zmogljivost 8,15 MWp. Ob tem na strehi zgradbe K170 deluje od leta 2010 dalje sončna elektrarna z zmogljivostjo 1,45 MWp.

  Paneli solarne elektrarne v Rüsselsheimu pokrivajo površino 225.000 kvadratnih metrov, kar je površina 32 nogometnih igrišč. Z njimi bo tovarna pridobila približno 7,3 milijona kilovat ur (kWh) elektrike iz sončne energije. To omogoča zmanjšanje izpusta CO2 za približno 3150 ton na leto. Elektrika pridobljena iz sončne energije se prenaša neposredno v omrežje in je uporabljena za izdelavo avtomobilov. Neizrabljena električna energija se vrne v javno omrežje, ki ga upravlja energetska občinska družba Mainza – “rabljena vozila”.

  odkup vozil vseh modelov na avto net

  Z 19,1 milijona kilovat ur električne energije pridobljene iz sončne energije na letni ravni v Evropi se zmanjša izpust CO2 za približno 8200 ton. Ob tem Opel načrtuje postavitev tovrstnih sončnih elektrarn tudi na strehah drugih tovarn avto.net v Evropi.

  Fiat 500 Turbo, ki ga bodo izdelovali v Mehiki, temelji na modelu 500 Abarth. 1.4-litrski turbobencinski agregat razvije moč 99 kW. Ameriški Fiat 500 bo dobil napram evropskemu spremenjen dizajn, večji rezervoar za gorivo ter novo zadnjo premo. 500 Turbo bo bogatejši še za zvočni sistem Beats by Dr.Dre – avtonet rabljena vozila.

  Več kot 200.000 bralcev revije Auto Bild iz petnajstih evropskih držav je glasovalo o všečnosti oblikovanja evropskih avtomobilov v več kategorijah. S prepričljivih 17,8 odstotka glasov je zmaga v kategoriji SUV-jev in avtomobilov s pogonom na vsa štiri kolesa suvereno pripadla Mazdi CX-5, za njo pa sta se uvrstila Audi A6 Allroad z 10,8 odstotka in Audi Q3 z 9,9 odstotka glasov. Na prvo mesto so Mazdo CX-5 postavili na Češkem, v Turčiji, Gruziji in Španiji, nemški bralci revije Auto Bild so ji namenili tretje mesto za Mercedes-Benzom ML in Audijem A6 Allroad. Mazda je z modelom Mazda3 pred tremi leti že osvojila prvo mesto v kategoriji Small and Compact Car (meostni in kompaktni avtomobili). Odkup rabljenih vozil je možen po celotni Sloveniji. Izberite tudi vi rabljena vozila preko portala avtonet.

  Odkup rabljenih vozil avtonet

  David Zega, predsednik društva Kraški Gadje: »Danes se je na naše povabilo odzvalo rekordno število ljubiteljev znamke iz Slovenije, Italije, Avstrije, Švice, Hrvaške, Srbije in Francije. Rad bi se zahvalil vsem sodelavcem in vsem Gorjancem, ki so zadnja dva meseca dihali za to prireditev.Prireditev namreč organiziramo volontersko. Brez podpore lokalne skupnosti prireditve te razsežnosti ne bi bilo mogoče pripraviti in izpeljati. Zahvalil bi se tudi vsem udeležencem, lastnikom vozil Alfa Romeo, ki so danes pokazali veliko mero strpnosti in skupno željo po osvojitvi tega rekorda. Resnično vesel sem, da nam je uspelo.«

  Odkup rabljenih vozil Maribor avto net

  Odkup rabljenih vozil Maribor je popularna lokacija! Dokumenti, podatki, posnetki, notarski zapisi bodo sedaj poslani v London, za končno potrditev in vpis v Guinnessovo knjigo rekordov na avtonet!

  Karavana vozil je iz Gorjanskega krenila proti Opatjem selu, kjer so udeležence karavane pozdravili Kraški muzikantje ter Kraški konjeniki, del programa pa je bil tudi blagoslov vozil. Zelo zanimiv del prireditve je bila razstava starodobnikov, saj so bili med njimi tudi zelo redki in dragoceni primerki.

  Na prestižni ulični dirki v Monaku je ugnal Nemca Nica Rosberga z Mercedesom, tretji je bil prvi Ferrarijev dirkač Španec Fernando Alonso. Svetovni prvak Nemec Sebastian Vettel z Red Bullom je končal na četrtem mestu. V skupnem seštevku SP je vodstvo zdaj prevzel Alonso s 76 točkami, na drugem mestu sta skupaj oba Red Bullova dirkača s po 73 točkami. Sezona se bo nadaljevala v Kanadi 10. junija.

  Odkup rabljenih vozil cena na avto.net

  Ponudbo 1,2-, 1,4- in 1,6-litrskih bencinskih motorjev je dopolnila še 1,3-litrska turbodizelska enota s funkcijo zagona in zaustavitve (Start&Stop). Vsi tri različice 1,3-litrskega turbodizelskega motorja izpolnjujejo merila Euro5 glede izpustov. Različica Eco s 95 KM oddaja 95 g emisij CO2 na kilometer, različica s 75 KM pa 97 g emisij CO2/km. Različica Eco s 95 KM pri kombinirani vožnji porabi samo 3,6 litra/100 km, medtem ko različici s 75 KM in 95 KM porabita 3,7 oz 4,1 litra na 100 km. Štirivratni Aveo sedan dizel je tako kombilimuzina z najučinkovitejšo porabo goriva v Evropi.

  Odkup rabljenih vozil Ljubljana avto net

  Odkup vozil znamke Citroen je na voljo vse dni v tednu

  Vse tri različice dosežejo svojo največjo moč pri 4000 vrt./min. Največji navor različice s 75 KM in različice Eco 1,3-litrskega turbodizelskega motorja znaša 190 NM, standardna različica s 95 KM pa doseže 210 NM pri 1750 vrt./min. Obe različici Avea s 95 KM sta opremljeni s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in dosežeta največjo hitrost 174 km/h. Različica Eco od 0 do 100 km/h pospeši v 11,7 sekunde. Novi Aveo je z 1,3-litrskim turbodizelskim motorjem na voljo že od 11.640 €. Navedena cena je za 5-vratni model z 75 KM in paketom opreme LS, ki med drugim vključuje: ABS, elektronski nadzor stabilnosti (ESP), sistem za pomoč pri speljevanju navkreber (HSA), 6 zračnih blazin, klimatsko napravo, CD MP3 radio, tehnologijo za zagon in zaustavitev (Start&Stop sistem), tempomat, daljinsko centralno zaklepanje, električni pomik stekel, po višini in globini nastavljiv volan, halogenski žarometi s funkcijo »Pokaži mi pot« in še mnogo več.

  Odkup rabljenih vozil za gotovino Avto.net

  Novi EcoBoost s turbinskim polnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem odlikuje velika moč, saj je zmogljiv kot običajni 1,6-litrski motor, čeprav porabi manj goriva in odda manj izpustov CO2. 1,0-litrski EcoBoost tehta samo 97 kilogramov in bi ga lahko položili na papri formata A4. Poleg Focusa bo ta motor v drugi polovici leta na voljo tudi v Fordovih modelih B-Max in C-MAX.

  Odkup rabljenih vozil avtonet v Mariboru

  Tudi odkup vozil v Kočevju in na Krškem je možno po dogovoru. Kupcem sta na voljo dve različici agregata. Focus, ki ga poganja motors s 74 kW, porabi 4,8 l goriva na 100 km ob izpustih CO2 109 g/km, različica z 92 kW pa porabi 5,0 l goriva na 100 km ob izpustih CO2 114 g/km.

  Vstopni model, Focus Ambiente z 1,0 EcoBoost 74 kW v kombinaciji s 5-stopenjskim menjalnikom, je na voljo že za 13.739 €. Focus Trend z 92 kW v kombinaciji s 6-stopenjskim menjalnikom pa za 14.550 €.

  Odkup rabljenih vozil Murska Sobota – avtonet

  Zastopnik planira do konca leta prodati 140 Focusov 1,0 EcoBoost avtonet!

  Kar 25 % prometnih smrtnih žrtev na Kitajskem je pešcev. V Evropi je odstotek malo nižji, 14 %, v Ameriki pa 12 %. Mnogo višje številke so za ranjene pešce. Najhujše poškodbe glave pri trčenju pešca z vozilom pa nastanejo z udarcem na pokrov motorja, spodnji del vetrobranskega stekla in A-stebra. Glede na vsa izhodišča je Volvo razvil tehnologijo zračne blazine za pešce, ki je bila premierno prikazana svetu na modelu V40, letos v Ženevi, kjer je odkup vozil zelo popularen.

  Odkup rabljenih vozil Gorenjska in avto,net

  „Ponosni smo, da lahko nudimo vozilo z zračno blazino za pešce. Namen blazine je, da pomaga varovati pešce v primerih, ko gre za trčenja s pokrovom motorja, v področju okoli vetrobranskega steka in A-stebra, kjer je največja nevarnost za hude poškodbe,“ pravi Thomas Broberg, višji tehnični svetovalec pri Volvu.

  Sedem vgrajenih senzorjev v sprednjem delu vozila pošilja signale v kontrolno enoto. Ko pride vozilo v kontakt z objektov se signali spremenijo. V tem trenutku kontrolna enota oceni signale in če zazna človeško nogo aktivira zračno blazino.

  Odkup vozil Murska Sobota

  Murska Sobota je odlična lokacija za prodajo in odkup rabljenih vozil, zato tudi tam redno izvajamo to dejavnost.

  Dvignjen pokrov motorja za 10 cm pri nakupu za odkup vozil Slovenije preko info@zum.si.

  Tečaji pokrova motorja so opremljeni s pirotehničnimi mehanizmi, ki v primeru aktiviranja sistema osvobodijo zadnji del pokrova motorja. Istočasno je aktivirana tudi zračna blazina, ki je napolnjena s plinom. Med napihovanjem se pokrov motorja dvigne za 10 centimetrov. Razmik med pokrovom in trdimi komponentami v delu motorja ustvari prostor za deformiranje pokrova motorja, s čimer se ustvari učinek amortiziranja, ko pešec trči z vozilom.

  Odkup rabljenih vozil forum avtonet

  Zračna blazina ima 2 funkciji. Prva je ta, da dvigne pokrov motorja in ustvari razmik, druga pa je ta, da ublaži udarce okoli trdih delov vetrobranskega stekla,“ razloži Thomas Broberg. V napihnjenem položaju pokriva zračna blazina celoten predel vetrobranskega stekla okoli vdolbine za brisalce, približno 1/3 vetrobranskega stekla in spodnji del A-stebra. Celotno zaporedje, od aktivacije pa do popolnega napihnjena, traja le nekaj stotink sekunde.

  ODKUP RABLJENIH VOZIL POMURJE

  Odkup vozil v Pomurju možen tudi ob Nedeljah!

  Test z lutkami

  Sistem je aktiven med hitrostjo od 20 do 50 km/h. 75% vseh nesreč s pešci se zgodi do hitrosti 40 km/h. Sama zračna blazina je sestavljena iz vreče in generatorja plina. Med aktivacijo je vreča napolnjena s plinom v nekaj stotinkah sekunde. Pred dvema letoma je Volvo predstavil sistem Zaznavanja peščev s samodejnim zaviranjem. Sistem se lahko izogne trčenjem s pešci do hitrosti 35 km/h, če se voznik ne odzove pravočasno. Pri višjih hitrostih je namen sistema zmanjšanje hitrosti vozila, kolikor je mogoče pred samim trčenjem.” Ja, tudi v Pomurju je možen odkup rabljenih vozil!”

  Vozilo je izdelano na osnovi modela 458 Italia, ki so mu dodali oblikovalske poteze legendarnega modela 512 BB. Erick ima v svoji garaži kar tri primerke modela 512 BB, zato je oblikovalski studio Centro Stile Maranello v sodelovanju s Pinifarino, kitaristu izpolnil dolgoletno željo. Tako je, prav tako je odkup rabljenih vozil na voljo vsem v Mariboru in Novi Gorici.

  RABLJENI AVTOMOBILI NISSAN NA AVTONET

  Rabljeni avtomobili Nissan se prodajajo v veliko avtohišah po Sloveniji. Ugodna Nissan rabljena vozila na zalogi avtonet!

  SP12 EC poganja 4,5-litrski V8 agregat z močjo 420 kW, ki doseže hitrost 100 km/h v 3,4 sekunde.

  V teh strogih razmerah je peugeot 208 postal prvo vozilo svojega tržnega razreda, ki mu je uspelo osvojiti pet zvezdic oziroma najvišjo možno oceno. Peugeot 208 zagotavlja varnost čisto vsem svojim potnikom, saj je od osnovne izvedenke dalje (Access) serijsko opremljen z vrhunskimi varnostnimi sistemi: ABS, ESP, šest varnostnih blazin, Isofix pritrdišča na zadnjih sedežih, tempomat in omejevalnik hitrosti vozila, kontrolna lučka nepripetih varnostnih pasov na prednjih sedežih, varnostni volanski drog, aktivni naslon za nogo.

  odkup rabljenih vozil avto net Volvo

  Odkup rabljenih vozil lahko nudi tudi proces uvažanja in izvažanja vozil.

  K zaščiti potnikov prispeva tudi zgradba vozila: blažilni nosilec iz aluminija, jeklo z visoko in zelo visoko mejo elastičnosti. Rezultat na testnih trčenjih EuroNCAP najbolje dokazuje stopnjo aktivne in pasivne varnosti peugeota 208.

  Vsi rabljeni avtomobili Smart ter MINI (avtonet)

  Rabljeni avtomobili MINI & Smart v Sloveniji.

  Poleg tega pa prenovljena arhitekturna zgradba voznikovega mesta, ki je razporejeno okoli zelo pomembnih sestavnih delov s področja varnosti, omogoča enostavnejšo vožnjo. Instrumentna plošča v višini oči, ki pomembne informacije približa voznikovemu vidnemu polju, med vožnjo občutno skrajša čas za odčitavanje podatkov. V kombinaciji s prihrankom na teži pa volan manjšega premera zagotavlja večjo okretnost in vozniku omogoča precizno vodenje smeri vožnje. Odkup vozil je povsem mogoč z možnostjo menjave in z gotovinskim izplačilom.

  Rabljeni avtomobili Pontiac

  Rabljena vozila Pontiac z možnostjo menjave.

  Škoda tako prvič vstopa v najmanjši avtomobilski razred. V enem letu naj bi Slovenci pokupili dvesto teh malčkov. Že samo prednaročil je oddanih 80. Prihaja tako v tri- kot pet- vratni različici, z enolitrskim bencinskim trivaljnim motorjem in dvema različnima močema (44 ali 55 kW).

  ODKUP VOZIL ŠKODA in AVTO NET

  Cena osnovnega avtomobila je ugodnih 7.777 evrov, tudi z najboljšim paketom opreme, razen s samodejnim (robotiziranim) menjalnikom, pa ne bo presegla 10.000 evrov. V posebni ponudbi »all inclusive« je avtomobil lahko vaš že za 150 evrov mesečno, brez pologa, v ponudbo pa je všteto tako kasko kot obvezno zavarovanje, vsi redni servisi, komplet zimskih gum in petletno jamstvo. Ostane le še gorivo in vinjeta, če ga želite uporabljati na avtocesti. Več v junijski številki Avto Foto Market.

  Med redkimi klasiki je največ zanimanja za avtomobil ustanovitelja Microsofta, Billa Gatesa. Gre za Porscheja 911 Turbo letnik 1979. Vozilo ima novo turkizno modro barvo, 3,3-litrski agregat pa je bil deležen manjše predelave. Vrednost Gatesovega Porscheja se ocenjuje od 36.000 do 50.000 evrov.

  Rabljeni avtomobili Subaru in Suzuki

  Rabljena vozila & rabljeni avtomobili Suzuki ter Subaru na naši spletni strani!

  Peugeot je trištevilčno poimenovanje svojih modelov z ničlo na sredini uvedel leta 1929 skupaj z avtomobilom 201. Ničla “0” je simbol genetskega zapisa, prva številka označuje tržni razred, končna številka pa napoveduje nove izzive in nove ambicije.

  Zaradi bolj široke pokritost mednarodnih trgov je bilo treba pričeti s trženjem modelov za osvojitev novih trgov iz ključnih tržnih razredov visoko številčne proizvodnje. Omenjeni modeli se bodo pridružili obstoječemu Peugeotovemu izboru vozil in prejeli nove nazive s končno enico “1”. Cenovno dostopni in razkošni modeli za osvojitev novih trgov, ki so zasnovani posebej za zadostitev novih pričakovanj kupcev, bodo dopolnili našo ponudbo modelov z osmico “8”.

  ODKUP RABLJENIH VOZIL LENDAVA

  Odkup vozil v Lendavi in Murski Soboti je prav tako več kot mogoč – vsako vozilo bo dobilo gotovinsko ponudbo izplačila. Rabljeni avtomobili na zalogi! Imena modelov s končno enico “1” bodo sestavljena na povsem enak način kot imena modelov s končno osmico “8”. Poimenovani bodo s tremi ali štirimi številkami, odvisno od zasnove vozila:

  – prva številka predstavlja tržni razred vozila,

  – enojna ali dvojna ničla na sredini označuje Peugeotovo identiteto,

  – na zadnjem mestu bo številka “1” ali “8”.

  Modeli z enico “1” avtonet!

  Po zgledu avtomobila 201*, ki so ga v njegovem času proglasili za vzdržljivega in varčnega, bo enica “1” označevala cenovno dostopne in razkošne modele blagovne znamke, namenjene kupcem, ki iščejo vozilo za priročno, večnamensko in racionalno rabo. Ti novi modeli bodo dopolnili naš izbor osmic “8”.

  Modeli z osmico “8” vključujejo tudi odkup rabljenih vozil v Ljubljani. Poglejte si odkup vozil še danes na avtonet!

  Avtonet – Rabljena vozila Lesce

  Rabljeni avtomobili ter odkup vozil je možen tudi na Bledu in v Lescah – pokličite nas na našo telefonsko številko še danes in si skrajšajte čas prodajanja avtomobila na avtonet.

  Vsi modeli, ki so že poimenovani s številko “8”, kot na primer 308 ali 3008, bodo dosedanje ime ohranili tudi po oblikovni prenovi, modeli “generacije 7” pa bodo po oblikovni prenovi preimenovani v avtonet v Preddvoru.

  Večina ljudi že v otroštvu posluša opozorila, da ne smejo loputati z vrati. Očitno so inženirji pri razvoju povsem novega Forda Transita Custom ta napotek preslišali. Fordova ekipa je vrata novega dostavnika zaloputnila več kot 550.000-krat, da bi se tako prepričali, ali je pripravljen na dolgoletno vsakdanje služenje najzahtevnejšim uporabnikom. Pri Fordu so sprednja vrata Transita Custom zaloputnili 250.000-krat, drsna bočna vrata 150.000-krat in zadnja vrata prostora za tovor prav tako 150.000-krat, vozilo pa je bilo v preizkusnem prostoru, kjer je temperatura nihala med -40 °C in soparnimi 82 °C pri 85-odstotni vlagi. Vse lahko preverite pri naši dejavnosti – “odkup vozil”.

  Odkup vozil avtonet Goričko

  Vse od Goričkega v Piran sega naš odkup vozil. Specializirani smo na področju “rabljeni avtomobili”, vendar odkupujemo vsa rabljena vozila avtonet!

  Novi Transit Custom je povsem na novo zasnovano in izdelano enotonsko Fordovo gospodarsko vozilo. V Evropi in na drugih trgih bo naprodaj v drugi polovici leta, premierno pa je bil predstavljen na salonu gospodarskih vozil v Birminghamu v Angliji.Preizkus s 550.000 loputanji vrat je le eden v paleti neizprosnih testnih postopkov, s katerimi je Ford zagotovil, da bo povsem novi model ohranil sloves legendarnega Transita glede vrhunske zanesljivosti. 250.000 loputanj s sprednjimi vrati ustreza 84.000 loputanjem enakovrednega preizkusa osebnega vozila. Odkup vozil je zato zelo enostaven. To odraža večjo frekvenco uporabe vrat in večjo robatost pri uporabi, ki jo morajo prenesti gospodarska in rabljena vozila. Ford je zabeležil in analiziral dejanska loputanja, da bi lahko s preizkusno opremo ponovil vsakdanje ravnanje uporabnikov. Med opazovanimi in zabeleženimi dejavniki so bili med drugim hitrost in sila, s katero so uporabniki zapirali vrata tako pri običajnem in silovitejšem loputanju. Naprava je pri preizkusu delovala z največjo hitrostjo, s katero vrata zapira 90 odstotkov uporabnikov.

  Preizkušanje je potekalo s posebno avtomatizirano napravo v Avtonet razvojnem centru v Merkenichu v Nemčiji. Inženirji so nadzirali natančnost in redno preverjali, ali so se na vratih pokazali znaki poškodb ali slabšega delovanja zaradi obrabe. “Če so naši novi Transiti preživeli tole, so pripravljeni na vse,” je povedal Gale. Novega Transita Custom bodo v drugi polovici leta začeli izdelovati v Fordovem obratu Kocaeli v Turčiji.

  Rabljeni avtomobili Tesla na avto.net

  Električni rabljeni avtomobili Tesla že na voljo preko spleta!

  Šele po debelih tridesetih letih je tukaj tretja generacija. Diamanti so večni, so trdili v nekem drugem filmu! Predstavnik Fiata v Sloveniji pa trdi, da sta večni le dve stvari. Ena je menda angleška kraljica… Druga pa Fiat Panda! Rabljeni avtomobili znamke Fiat pa odkupimo mi – odkup vozila je le en klic stran.

  Nova Panda, ki jo v Sloveniji iz prodajnih salonov lahko odpeljete od prvega junija naprej je oblikovana v slogu okroglo-oglato! Povzeli so oblikovalske prijeme predhodnic, jih združili s sodobnostjo in dobili novo petvratno Pando. Lahko je štiri- ali pet-sedežna, lahko je bencinsko ali dizelsko gnana ali celo na plin (UNP).

  ODKUP VOZIL HONDA AVTO NET

  Hondin odkup vozil v Italiji, Španiji in na Portugalskem. Rabljeni avtomobili Avtonet so vam na voljo tudi pri vas.

  Ima lahko tri različne stopnje opreme (Pop, Easy, Lounge). V prvem primeru brez klimatske naprave, a vedno s serijskim ESP. Motorji so bencinski, klasični 1,2-litrski štirivaljni (51 kW/69 KM) in dva sodobna 0,9-litrska dvovaljnika – za začetek turbinski TwinAir (62 kW/85 KM) ter kasneje še najnovejši atmosferski TwinAir (48 kW/65 KM). Odkup vozil je ključnega pomena. Dizelsko strujo zastopa 1,3-litrski Multijet (55 kW/ 75 KM). V prodaji (in proizvodnji) ostaja tudi še nekaj različic prejšnje Pande, zato bo letos naprodaj 100 novih in še 200 starih. Štirikolesno gnana različica novinke prihaja jeseni.

  Cena najcenejšega (bencinskega) modela je 9.490 evrov (1,2 8v), dizelskega 12,690, na plin pa 11.090. Osnovni TwinAir stane 11.890, najdražji pa je dizel (13.190).

  Odkup rabljenih vozil Bled avto, net

  Dirkaška serija DTM je trenutno najkvalitetnejše mednarodno tekmovanje s turnimi avtomobili. Posebno je zanimiva letošnjo sezono zaradi spremenjenega tehničnega pravilnika in posledično na novo konstruiranih dirkalnikov ter povratka BMW-ja v serijo po 20 letih odsotnosti. Rabljeni avtomobili na Bledu so vsepovsod!

  Serija, za razliko od ostalih vrhunskih avtomobilističnih serij, slovi po svoji odprtosti do publike. Vsakdo si lahko ogleda dirkalnike od blizu v pit boksih, vsak dirkač bo z veseljem dal avtogram, se slikal ali spregovoril par besed s posameznim obiskovalcem dirke, če ta to želi. Več informacij o seriji si lahko ogledate na spletnem naslovu serije: http://www.dtm.com/

  Pestra je tudi ponudba spremljevalnih dirk, ki tvorijo dirkaški vikend. V Avstriji boste lahko videli poleg serije DTM še dirke nemškega Porsche Carrera pokala, Volkswagen Scirocco R pokala, dirke formule 3 evropske serije, dirke Renault Clio pokala in dirke KTM X-BOW pokala.

  Dirkališče Red bull ring ( Zeltweg ) leži v zahodnem delu dežele Avstrijska Štajerska in je iz Slovenije najbližja pot do njega čez nekdanje koroške mejne prehode.

  Dirkališče Portimao, zgrajeno pred štirimi leti, je zaradi svoje zemljepisne lege, reliefa in oblike proge ekstremno. Gotovinski odkup vozil od lastnika. Od voznika zahteva izjemno natančnost vodenja vozila in dobro kodicijsko pripravljenost, od vozil pa sposobnosti ekstremne moči, pospeševanja, lege in zaviranja. Skratka dirkališče zahteva združevanje nezdružljivega. Zaradi vseh naštetih dejstev so dirke na dirkališču Portimao izredno zanimive za spremljanje.

  avto.net rabljena vozila

  AVTONET – Odkup rabljenih vozil Škofja Loka

  Posebno poglevje v tem prvenstvu so vozniki, ki imajo, vsaj tisti, ki tvorijo širši vrh vozniške lestvice, vsi po vrsti 20 ali več let dirkaških izkušenj v raznih svetovnih avtomobilskih serijah. Vendar na tekmovalni stezi ne popuščajo, ravno nasprotno, največ dvo in mnogo bojev je ravno med temi izkušenimi vozniki in posledično tudi zvite pločevine in poškodovane mehanike tekmovalnih vozil.

  Med proizvajalci tekmovalnih vozil prevladuje Chevrolet, Seat in BMW se med seboj borita za prevlado med privatnimi vozniki, Ford ( ki je letos vstopil v prvenstvo z modelom Focus S2000) se še ukvarja s »porodnimi težavami«, Lada pa nastopa le na izbranih dirkah ( ta vikend bo prisotna). Še več podrobnosti si lahko ogledate na spletni strani serije: http://www.fiawtcc.com/

  Vse dirke serije Avtonet si lahko v živo ogledate na športnem TV kanalu Eurosport, ki je tudi uradni promotor serije odkup rabljenih vozil.

  RABLJENI AVTOMOBILI MITSUBISHI

  Pri Chevroletu je v interesu znamko približati navijačem in ljubiteljem nogometa širom sveta. 659 milijonov oboževalcev, enega izmed največjih angleških nogometnih klubov Manchester United, pa je dovolj zgovorna številka, da so se vodilni pri Chevroletu odločili za sodelovanje z Manchester Unitedom. Novico o partnerstvu so sporočili na slovesnosti v šanghajskem muzeju znanosti in tehnologije, kjer so nastopili predstavniki družbe Chevrolet, kluba Manchester United in drugi posebni gostje.

  Toyota in Subaru bosta v prihodnjih dneh sprejela odločitev o tem, ali naj kabrio različico bratskih športnih bolidov, gnanih na zadnji kolesni par, pošljejo v proizvodnjo.

  Inženir Tetsuya Tada, vodja projekta GT 86, je potrdil, da je kabriolet tehnično izvedljiv. Zaradi dobre zasnove bi vozilo potrebovalo malenkostne ojačive šasije, ki bi ohranile dinamiko vozila. Zanimanje, zlasti v Kaliforniji, narašča, zato je proizvodnja kabrioleta skoraj neizogibna. V prodaji bi lahko bil že leta 2014 – takrat smo tudi začeli z odkupom vozil.

  ODKUP VOZIL PEUGEOT

  Veliko ljudi kupi rabljena vozila znamke Peugeot. Tudi ti so cenovno dostopni, francoskega porekla in dokaj kvalitetne izdelave.

  Ob tej priložnosti je v Evropi in na Kitajskem pričel s trženjem novih omejenih serij Roland-Garros. V letošnjem letu Peugeotova flota šteje dvesto vozil. Poleg tega pa so letos v floti prvič prisotna vozila 208 in rabljena vozila s pogonskim sklopom HYbrid4 oziroma s prvo popolno hibridno tehnologijo z dizelskim motorjem na svetu.

  Med glavne dejavnike spadajo nižja cena, predvsem oprema, in večja ter tudi boljša ponudba, zato vse več kupcev posega po tujih oglaševalcih. Naši trgovci ponujajo vozila od leasing hiš, med katerimi prednjačijo podjetja s čim več možnostmi financiranja.

  Toda preden se usedete v svojega novega jeklenega konjička, mora slovenski uvoznik-trgovec, pri katerem boste avtomobil kupili, sam opraviti z vso birokracijo.

  Nakup v Italiji poteka z licitiranjem na dražbah po sistemu, kdor da več, dobi! Po opravljeni bančni transakciji sledi prevzem, ki vključuje:

  • račun na avtonet,
  • italijansko prometno dovoljenje in
  • odjavo iz italijanskega prometa.

  V Slovenijo se lahko vozilo prepelje izključno s tovornjakom, saj v Italiji začasnih tablic ne poznajo!

  Šele s pripadajočimi dokumenti gre vozilo lahko v prodajo in trgovec mora začeti uradne postopke za pridobitev vseh potrebnih dokumentov za registracijo vozila v Sloveniji na avtonet!

  Davek na motorna vozila pobira Davčna uprava RS, davek pa obračuna glede na davčno osnovo, ki je de facto vrednost avtomobila. Na spletni strani DURS so pojasnila in tudi odgovori na vprašanja posameznikov, pojasnjuje Boštjan Petaver iz Združenja davčnih svetovalcev Slovenije: ”Gre za varovalko: saj dokler ta davek ni plačan, se  vozila ne da registrirati.

  Davek na motorna vozila obračunajo na Davčni upravi, okoljsko dajatev

  pa na Carinski upravi. Upravi CURS in DURS sta v isti stavbi. (Foto: N-tv)

  Davčna stopnja se giblje od enega odstotka za vozila z vrednostjo, manjšo od dobrih 4000 evrov, pa vse do 13 odstotkov za vozila, katerih vrednost presega 25.000 evrov. Možnost goljufije seveda obstaja, davku se želi marsikdo izogniti, pravi Boštjan Petaver, ki slikovito opiše možnost goljufije: ”Če jaz napišem, da uvozim leto dni starega mercedesa, gre pa za zares dober model, dober razred in napišem, da je vrednost tisoč evrov, mi tega ne bo noben verjel.”

  Naslednja postaja je Carinska uprava, ki pobere simbolično okoljsko dajatev zaradi onesnaževanje okolja. Osnova za dajatev je masa vozila, pravi vodja sektorja za trošarine pri Carinski upravi RS, Miran Kvenderc: ”Za ilustracijo naj povem, da je dajatev relativno nizka, kar pomeni, da je za vozilo, ki tehta okoli tisoč kilogramov, ima dajatev 6,23 evra.”

  Za identifikacijo vozila in izdelavo njegove homologacije je treba k vlogi priložiti naslednje dokumente:

  – izvirnik ali overjeno kopijo veljavnega registracijskega dokumenta oziroma prometnega dovoljenja ter

  – potrdilo o plačilu davka na motorna vozila.

  Če je za vozilo na razpolago potrdilo o skladnosti (COC), se k vlogi priloži tudi kopija tega potrdila.

  Vse to so pogoji, s katerimi je avtomobil lahko pripravljen na prodajo.

  Postopek nakupa je pri vsakem človeku drugačen. Izhodišča so seveda oglasniki, revije in spletne strani, ki  za slovenske pogoje, ponujajo kar precejšnjo izbiro. Zaradi velikega števila goljufij, ki so se z rabljenimi avtomobili dogajale v preteklosti, je treba preveriti več stvari. Vozilo se po besedah dvačnega svetovalca Boštjana Petaverja lahko preveri na spletni strani www.ajpes.si/rzpp/.

  Na oddelku za premoženjsko kriminaliteto Generalne policijske uprave pravijo, da je ”treba biti pozoren predvsem na dokumente in sam postopek. Italijanski dokumenti se lahko preverijo na spletni strani italijanske policije, bližnjice so pa tudi na naših spletnih straneh,” pravi Dejan Garbajs, vodja oddelka.

  Vsekakor je nujno preveriti vzdrževanje vozila, in sicer v servisni knjižici, ki mora biti potrjena. Poleg tehničnega stanja je smotrno preveriti še identifikacijsko številko vozila, ki je na identifikacijski tablici in je vtisnjena na karoseriji.

  Identifikacijska številka vozila se največkrat nahaja na karoseriji, pod motornim pokrovom ali na avtonet.

  Kot smo že prej poudarili, nizka cena ne sme biti edini kriterij pri izbiri avtomobila. Večji ko je trgovec, večjo zalogo ima, kar pomeni, da ponuja tudi več poprodajnih storitev, kot sta pregled vozila in garancija: ”Pri nas nudimo preverjena vozila z garancijo. Vsaki stranki damo možnost, da se pred plačilom vozila dogovori s svojim serviserjem za pregled. Po nakupu pa pri vsakemu vozilu ponujamo garancijo.”

  Tisti trgovci, ki ponujajo različne možnosti plačila, ponujajo več in so v resnici boljši, saj poleg gotovine ponujajo tudi možnost nakupa na leasing ali kredit. Ko opravimo še zadnje formalnosti, kot so registracija, zavarovanje in prijava vozila, se lahko končno usedemo v svoj novi avtomobil, za katerega smo plačali bolj ekonomično ceno kot bi jo za novega. Prav tako privarčujemo pri vzdrževanju, saj je vzdrževanje rabljenega vozila cenejše kot vzdrževanje novega.

  To dokazujejo tudi trgovci, ki se s ponudbo rabljenih, vendar pa kakovostnih avtomobilov, vztrajno širijo. Od same količine in izbire vozil pa vse do ugodnih financiranj, ki v sedanjem času kupcu vendarle največ pomenijo.

  RABLJENA VOZILA AVTO NET

  Kupci, ki želijo, da bi bil njihova štirivratna Astra še posebej atraktivna lahko sežejo po platiščih različnih oblik in velikosti, vse tja do 19 palcev.

  Rabljena vozila Avto Net Renault

  Oplovi marketinški strokovnjaki novemu štirivratnemu modelu velik prodajni potencial, kot elegantni in dostopni alternativi štirivratnim limuzinam višjih razredov. Ob tem je povpraševanje po kompaktnih limuzinah še posebej veliko v rastočih trgih Vzhodne in osrednje Evrope, še posebej v Rusiji in Turčiji.

  Najlepše darilo je društvo, organizator rallya, AMTK Velenje prejelo s strani voznikov, ki se jih je, kljub na najbolj rožnatim časom, za tekmovanje prijavilo 69, od tega 23 iz tujine.

  Avto net rabljena vozila

  Rally bo potekal na, ljubiteljem, že znanih trasah hitrostnih preizkušenj v soboto popoldan in v nedeljo dopoldan in sodi z 90 kilometrihitrostnih preizkušenj med krajše, tako imenovane sprint rallye. Posebna atrakcija za gledalce boi sobotna večerna krožna hitrostna preizkušnja ob Velenskem jezeru, ki bo tudi zaključila prvi tekmovalni dan na avtonet.

  ODKUP VOZIL Ljubljana – avtonet zadnjih 100

  Rabljeni avtomobili v Mengšu po ugodni ceni brez pologa.

  Z rallyem Velenje se zaključuje tudi prva polovica slovenskega državnega prvenstva in pokalnih tekmovanj, ki so razpisani za letošnjo sezono. V generalni razvrstitvi si je posadka Humar – Rus s Škodo Fabio S2000 uspela na prvih dveh rallyih privoziti solidno rezultatsko prednost pred konkurenti, v vseh ostalih divizijah in pokalih pa je boj za skupno zmago v prvenstvu še popolnoma odprt. Odkup rabljenih vozil Škoda Fabia in Octavia je možen na telefonski številki in preko elektronske pošte ali preko avtonet sporočila.

  autodelta rabljena vozila

  Ker je rally šport, ki se odvija na prostem, Rally Velenje pa slovi po muhastih vremenskih pogojih, vsem gledalcem in obiskovalcem rallya svetujemo, da spremljajo vremensko dogajanje na spletni strani ARSO – več informacij na avtonet.

  Rabljena vozila Maribor – avtonet zadnjih 100

  Peugeot 508 RXH se od običajnega SW razlikuje po sprednji maski, LED dnevnih lučeh, aluminijastimi ščitniki pod motorjem in zadnjim delom, s plastiko razširjenimi blatniki in pragovi in kromiranimi okrasnimi letvami. Vozilo je za 50 mm bolj oddaljeno od tal in posledično za toliko višje.

  RABLJENI AVTOMOBILI Avto.net

  Japonski rabljeni avtomobili Toyota v Sloveniji zdaj še ceneje! Toyotina rabljena vozila lahko najdete v večini avto centrov na slovenskem.

  V notranjosti se sprememba opazi po samodejnem (robotiziranem) menjalniku  in gumu za izbiro voznih programov. Pogonski sklop je seveda enak kot v 3008 HYbrid4. Prednji kolesi poganja torej dvolitrski dizelski motor (120 kW), zadnji kolesni par pa elektromotor (27 kW). S štirimi različnimi programi (auto, sport, ZEV, 4 WD) izbiramo med različnimi načini delovanja motorjev in pogona, od vožnje samo ne elektriko, do stalnega štirikolesnega pogona na avtonet.

  Rabljena vozila Ford

  RXH s svojim konceptom cilja tudi na kupce, ki jim je sodobna tehnika izziv, spogleduje pa se tudi že s »premium« razredom.  Avtomobil je naprodaj z dokaj bogatim osnovnim paketom opreme za 43.000 evrov, nekaj pa je je še na spisku opcijske opreme za rabljena vozila avtonet!

  Avtonet Center Dolinšek - Prodaja in odkup rabljenih vozil

  Autocommerce rabljena vozila na avtonet

  Škoda Superb Combi Outdoor je novi član koncerna Volkswagen, ki se, podobno kot Passat Alltrack, Audi A4 Allroad in drugi, ponaša s plastično zaščitno obrobo karoserije, višjo oddaljenostjo od tal ter večjimi platišči. Pri Superbu Outdoor so spremembe opazne še na sprednjem odbijaču s spremenjeno režo za dovod zraka in meglenkami na voljo preko spletne strani avto net.

  odkup rabljenih vozil GT avto.net

  Vozilo je na voljo s celotno paleto motorjev, izjema je le dizelski motor Greenline. Naročiti ga je možno s sprednjim ali štirikolesnim pogonom.

  Mišičasti športnik s paketom GT dobi zatemnjena tako sprednja kot zadnja svetila, rdeče obarvane zavorne čeljusti ter aluminijasta platišča v mat črni barvi. V notranjosti so nameščeni novi sedeži v kombinaciji usnja ter alkantare, rdeči varnosti pasovi in oznaka GT – avtonet.

  AMGju je uspelo povečati moč, sredinsko nameščenemu 6,3-litrskemu V8 motorju, na 435 kW. SLS AMG GT tako za pospešek do 100 km/h potrebuje 3,7 sekunde. Izboljšan je tudi sedemstopenjski Speedshift DTC menjalnik, ki omogoča hitrejše prestavljanje. Inženirji so na novo zasnovali podvozje AMG RIDE CONTROL Performance, ki nudi več možnih nastavitev podvozja.

  AVTONET – Porsche rabljena vozila

  Prodaja SLS-a AMG GT steče v jeseni.

  Vozilo temelji na osnovi modela Revolution z 2,0-litrskim bencinskim motorjem, ki proizvede 118 kW moči. Serijsko roadster vsebuje športno vzmetenje Bilsten, šeststopenjski ročni menjalnik, ksenon žaromete, avtomatsko klimatsko napravo, tempomat in sistem ozvočenja Bose.

  AVTO NET – Rabljena vozila Murska Sobota

  Senshu doda grafitna platišča premera 17 palcev, črni zadnji difuzor, športni izpušni cevi in ​​atraktivne dirkalne nalepke. V notranjosti sta ogrevana Recaro sedeža, aluminijasti dodatki na armaturi, pedalih in vratih pa poskrbijo za športen pridih. Mazda ponuja kot dodatno možnost Eibach kit, ki zniža vozilo za 30 mm na avtonet!

  AVTONET ODKUP VOZIL KOMENDA

  Na avto net najdete tudi: model Senshu je na voljo v briljantno črni, metalic beli in tornado rdeči barvi.

  V kategoriji “Najboljši Plug-In-hibridni avtomobil, konceptna vozila”  je za najboljšega bil izbran Volkswagen Cross Coupe, študija, ki predstavlja kombinacijo ekonomičnega TDI-Plug-In hibridnega pogona s privlačnim dizajnom na avtonet.

  Cross Coupe s Plug-In-hibridno tehnologijo je koncept, ki združuje ekonomičnost in dinamiko vožnje. Športni terenec se lahko pohvali s porabo vsega 1,8 litra na 100 prevoženih  kilometrov, kljub temu, da je skupna moč dizelskega in dveh elektro motorjev 225 kW. Štirisedežni SUV tako v zrak izpusti 46 g/CO2 na prevožen kilometer in doseže najvišjo hitrost 220 km/h na avtonet.

  Nagrada za Volkswagen Cross Coupe Plug-In je bila dodeljena Thomasu Lieberu, voditelju sektorja za razvoj električnega pogona u Volkswagnu.

  Druga generacija Oplovega šeststopenjskega samodejnega menjalnika bo na voljo poleti 2012, za avtomobile novega modelskega leta. Ob večji učinkovitosti sodijo med poglavitne izboljšave krajši časi prestavljanja ter zmanjšanje hrupa in tresljajev. Z zmanjšanjem pretvornika navora se je zmanjšala tudi inercija. Učinkovitost je izboljšana z optimizacijo zobniških prenosov, vključno s tornimi ploščami, ležaji in tesnilnimi obroči. Trdota blažilnem vzmeti je skoraj za polovico manjša, s čemer je odločno povečano dušenje vibracij. Po novem vključujejo prestave neposredno nadzorovani linearni elektromagneti. So lažji in omogočajo hitrejše prestavljanje. Tako je odzivnost za 60 odstotkov boljša, saj je potrebno za vključitev prestave le 100 milisekund. Ob tem je čas celotnega postopka prestavljanja zmanjšan za 40 odstotkov na avtonet.

  Avto net Slak rabljena vozila

  Vozilo z imenom Akvella naj bi v osnovi stalo manj kot 10.000 EUR. Serijsko bo opremljeno z ABS sistemom, dvema zračnima blazinama in klimatsko napravo. O pogonskem agregatu še ni podatkov, ampak glede na ceno lahko sklepamo, da bo imel majhno prostornino in prav tako moč.

  Ali bo TagAZ svoj proizvod poslal na evropsko tržišče še zaenkrat ni znano, če bo, bodo rabljeni avtomobili prav tako kupljeni preko avtonet!

  Rabljena vozila Citroen preko avtonet

  Britanski dirkač v McLarnu je dobil troboj s Fernandom Alonsom in Sebastianom Vettlom, ki pa sta v zadnjih desetih krogih povsem popustila in celo ostala brez stopničk. Drugo mesto je zasedel Francoz Romain Grosjean (Lotus), tretje pa Mehičan Sergio Perez (Sauber). Hamilton je dosegel 18. zmago v karieri in prvo v sezoni 2012. Že imate oglas na avtonet-u?

  ODKUP VOZIL KAMNIK – AVTONET PRODAJA AVTOMOBILOV

  V nekaj letih bomo po naših cestah vozili hibridni različici Toyote IQ in Aygo. Poganjal ju bo hibridni pogonski sklop, ki bo temeljil na dvovaljnem bencinskem agregatu. Naučite se več na avtonet spletni strani.

  Koncept, mestnega super malčka s hibridnim pogonom, je bil predstavljen letos v Ženevi s študijo FT-BH. Serijska proizvodnja hibrignih modelov IQ in Aygo pa naj bi stekla še pred letom 2020.

  V Južni Koreji so ujeli prenovljenega Sorenta. Svetovno premiero bo vozilo doživelo na avtomobilskem salonu v Parizu. Rabljeni avtomobili so vam na voljo tudi v Kamniku, kjer je prodaja avtomobilov.

  Opazimo lahko, da se je preobrazba najbolj dotaknila sprednjega dela, ki vsebuje poteze novih družinskih modelov. Linije vozila bodo elegantnejše, zadek pa bo tudi deležen manjše prenove. V notranjosti gre pričakovati izboljšano kvaliteto materialov ter bogatejše in boljše stopnje opremljenosti. Spremenjena bo tudi motorna paleta. Meddrugim v ponudbo prihaja novi 2.0-litrski štirivaljni turbobencinski agregat, ki ga razvijajo za model Hyundai Santa Fe in avtonet.

  Porsche Maribor rabljena vozila avtonet

  Od začetka marca je bilo mogoče najeti Opel Ampero, električni avtomobil s sistemom podaljšanega dosega, v Amsterdamu, od zdaj dalje pa jo je mogoče najeti tudi v Frankfurtu (Nemčija) in v Bruslju (Belgija). S ciljem podpore novi ponudbi in promociji električne mobilnosti načrtujeta Opel in Europcar v Nemčiji skupno oglaševalsko kampanjo in sicer z oglaševanjem na letališčih, preko spleta in socialnih omrežij ter prodajno podporo v vseh poslovalnicah Europcara.

  avtonet odpad

  To sodelovanje se bo lahko v letu 2012 razširilo tudi na ostala mesta in države v Evropi.

  Independent Collectors GmbH, Hatje Cantz in BMW bodo 12. junija 2012, ob priložnosti letošnjega dogodka Art Basel, največjega sejema moderne in sodobne umetnosti na svetu, s ponosom predstavili prvi globalni priročnik zasebnih in javno dostopnih zbirk sodobne umetnosti: BMW Art Guide by Independent Collectors avtonet!

  Odkup vozil avtonet Velenje

  Kot prva tovrstna izdaja, ponuja priročnik mednarodni pregled 173 javno dostopnih zasebnih zbirk sodobne umetnosti. Kratki portreti kolekcij, ki so opremljeni z barvnimi ilustracijami, popeljejo bralca v več kot 30 držav, skozi področja in soseske, ki so večkrat onkraj utrtih pešpoti. BMW Art Guide by Independent Collectors je prva skupna izdaja podjetja BMW AG in organizacije Independent Collectors GmbH. Njuno partnerstvo se je začelo leta 2009. Enako kot ostali skupni projekti, služi tudi ta priročnik skupnemu cilju: narediti zasebno sodobno umetnost dostopno javnosti (avtonet).

  RABLJENI AVTOMOBILI FERRARI avtonet

  Ferrari izdeluje športne avtomobile visokega cenovnega razreda, vendar kljub temu odkupujemo rabljena vozila Ferrari in avtonet.

  Med objavljenimi zbirkami so Sammlung Boros (Nemčija), Fundación Chirivella Soriano (Španija), Devi Art Foundation (Indija), Essl Museum (Avstrija), Fondation Francès (Francija), Sammlung Goetz (Nemčija), Collezione Gori (Italija), The Hess Art Collection (Argentina, Južna Afrika, ZDA), Instituto Inhotim (Brazilija), Sammlung Majerus (Luksemburg), MALBA—Fundación Costantini (Argentina), The Margulies Collection at the Warehouse (ZDA), Museum of Old and New Art (Avstralija), Rennie Collection (Kanada), Fondazione Sandretto Re Rebaudengo (Italija), Sammlung Schroth (Nemčija), Vanhaerents Art Collection (Belgija), Zabludowicz Collection (Finska, Velika Britanija, ZDA) in številne druge – avtonet.

  Toyota rabljena vozila – avtonet

  Subarujeva cestna in rally ikona bo, po neuradnih informacijah, namesto klasičnega turbo polnilnika dobila, okolju prijaznejšega, električnega.

  Inženirji Fuji Heavy so se pred kratkim lotili izdelave patenta, ki bo mnogo bolj učinkovit kot obstoječi. Razlika med polnilnikoma je v tem, da pri klasičnem za pogon rotorja skrbijo izpušni plini, pri električnem pa bi za pogon služila toplotna energija. Poleg tega je, vsaj v teoriji, električni turbo polnilnik bolj učinkovit, prav tako pa se z njim odpravi potreba po hlajenju stisnjenega  zraka – intercoolerju in dodatnih ceveh. Efekt »turbo luknje« je s to tehnologijo praktično odpravljen na avtonet.

  Odkup vozil Portorož – avtonet

  Smart Fortwo Electric Drive je na voljo v različici kupe ali kabriolet. Električni motor proizvede 55 kW moči. Najvišja hitrost tako znaša 125 km/h, z mesta pa do 60 km/h pospeši v 4,8 sekunde. Močna 17,6 kWh litijeva ionska baterija omogoča vožnjo z enkratnim polnjenjem do 145 km.

  Prodajna akcija »Sale & Care« ponuja Nemcem možnost nakupa vozila, financiranje ali leasing najem ter posebej najem baterij z mesečnim plačevanjem. V Nemčiji je prav tako mogoč nakup, financiranje ali leasing najem vozila skupaj z baterijami avtonet!

  Obe karoserijski različici Smart Fortwo Electric Drive staneta v Nemčiji 22.000 evrov, k čemur je treba prišteti še mesečni najem baterij v znesku 65 evrov. Polna cena vozila, skupaj z baterijami, znaša 26.770 evrov. Prvi primerki bodo iz tovarne zapeljali konec poletja in vstopili na avtonet.

  V okviru Svetovne zdravstvene organizacije je v Lyonu potekalo srečanje Internacionalne agencije za raziskave raka (IARC).  Včeraj, 12.6.2012, so bili glavna tema izpušni plini dizelskih agregatov. Slednji so po raziskavah bili premeščeni iz skupine »mogočih rakotvornih dejavnikov« v »rakotvorne«.

  RABLJENI AVTOMOBILI DODGE – avtonet

  Dodge je ameriško podjetje, ki izdeluje masivne ameriške avtomobile – rabljeni avtomobili Dodge so super!

  Zaključki srečanja IARC so, da izpušni plini dizelskih agregatov povzročajo rak pljuč. Sklenili so, da si bodo prizadevali za zmanjševanje uporabe dizelskih agregatov oz. jih nadomestili z alternativnimi pogoni v vseh vrstah prometa: cestni, železniški, pomorski. Še vedno pa bencin oz. rabljena vozila z bencinskim motorjem ostajajo v skupini za mogoče dejavnike tveganja za rakom ter avtonet.

  Avto Celje rabljena vozila

  Potem, ko je v slovenskem finalu, ki je 11. maja potekal v Revozu v Novem mestu, Osnovni šoli Mirana Jarca pripadla zmaga na državni ravni, se je projektna skupina odlično odrezala tudi na razglasitvi zmagovalcev mednarodnega natečaja Varnost in mobilnost za vse v Parizu.

  Ljubljanski osnovnošolci Lana Martić, Gaj Debevc, Linda Hodnik, Anže Ivanc, Leo Erce, Emma Kolbl-Bauer in Lidija Jamnik z mentorico Marto Hvalec so s svojim natančno izdelanim projektom spremembe dvosmerne ulice pred šolo v enosmerno, s čimer se bo izboljšala prometna varnost pred šolo, manj pa bo tudi onesnaževanja, prepričali tudi strokovno komisijo na mednarodnem srečanju Varnost in mobilnost za vse v Parizu. V okviru projekta so učenci naredili akcijski načrt, šteli promet, naredili anketo med stanovalci ulice, se pogovorili s policisti Policijske postaje Bežigrad ter poslali vlogo na Mestno občino Ljubljana, ki se je na pobudo hitro odzvala in projekt tudi odobrila na avtonet.

  Odkup rabljenih vozil in rabljeni avtomobili

  Zaključnega srečanja natečaja Varnost in mobilnost za vse, ki ga Renault organizira že 11 let zapored, v Sloveniji pa smo se mu letos po nekaj letih premora na pobudo Revoza ponovno priključili, so se v Parizu udeležili predstavniki 12 držav, in sicer
  9 držav v kategoriji do 11 let (Avstrija, Bolgarija, Estonija, Francija, Švica, Poljska, Portugalska, Slovenija in Turčija) ter 3 držav v kategoriji do 15 let (Indija, Hrvaška in Maroko). Slovenski predstavniki so osvojili zmago v najmnožičnejši kategoriji – do 11
  let, in to pred sotekmovalci iz Poljske in Estonije. Oglejte si naš odkup rabljenih vozil na avtonet.

  Odkup vozil Izola – avtonet

  Zmagovalni pokal so slovenski osnovnošolci dvignili visoko v zrak že prvi dan srečanja, ki je bil namenjen predstavitvi projektov v muzeju Cité des sciences, sledila pa sta dva dneva nepozabne zabave v Disneylandu ter kratek ogled Pariza s postankom pod Eiffelovim stolpom.

  Civic s 4-vrati v dolžino meri 4,54 metra in ima zelo elegantne linije z inovativnimi oblikovalnimi rešitvami, ki poleg imenitnega videza  prispevajo tudi k boljšim aerodinamičnim lastnostim in izkoristku goriva. Z limuzinskim zadkom je Civic pridobil 30 dodatnih litrov prostornine prtljažnika. Tako je zdaj v vozilo možno natovoriti 440 litrov z avtonet.

  Rabljeni avtomobili Daewoo – avto net.

  Rabljeni avtomobili Daewoo so nizkega cenovnega razreda, zato je možen tudi masovni odkup večih Daewoo vozil na avtonet.

  V notranjosti so izboljšali ergonomijo in uporabnost. Vse različice so opremljene z ekopomočnikom ECON s katerim vozilo deluje v bolj ekonomičnem pogonskem režimu z boljšim izkoristkom goriva.

  Limuzina je na voljo z 1,8-litrskim motorjem i-VTEC z močjo 104 kW, ki se ga lahko kombinira s petstopenjskim samodejnim ali šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Na voljo sta dve stopnji opreme. Osnovna ES vključuje 16-palčna platišča, i-MID, samodejno klimatsko napravo, ogrevana sprednja sedeža. Bogatejša ES dodaja žaromete HID s samodejno nivojsko nastavitvijo, zadnje parkirne senzorje, vzvratno parkirno kamero, tempomat z omejevalnikom hitrosti.

  Osnovna izvedenka limuzine z opremo LS in ročnim menjalnikom stane najmanj 18.490 evrov preko avtonet.

  V okviru odprtja prvega BMW i Store na prestižni ulici Park Lane v Londonu, bo BMW Group predstavil BMW i3 Concept z novim konceptom barve notranjosti in materialov. Na osnovi originalnega koncepta vozila, ki je bil javnosti premierno predstavljen na lanskoletnem Mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu, je BMW i3 Concept sedaj še bolj pod vplivom “prihodnjega premium” pristopa, medtem ko v središče pozornosti postavlja vprašanje trajnostnega razvoja avtonet.

  RABLJENA VOZILA DACIA – avto.net

  Rabljeni avtomobili Dacia so dokaj pogosti, zato odkupujemo tudi rabljena vozila znamke Dacia in avtonet.

  V BMW i Store salonu svojo premiero najavlja tudi novo električno kolo BMW i Pedelec (Pedal Electric Cycle) Concept – po meri izdelan dodatek za BMW i3 Concept. As v rokavu kompaktnega kolesa? Kot bi trenil se lahko praktično zloži v prtljažnik BMW i3 Concept, kjer je dovolj prostora za prevoz dveh koles.

  BMW Group je v Londonu prvič razkril svoj obširen paket 360° ELECTRIC. Ta široka ponudba izdelkov in storitev zagotavlja izredno zanesljivo, udobno in fleksibilno obliko doživljanja prednosti električne mobilnosti za vsak dan.

  Odkup vozil Velenje – avtonet

  Odkup rabljenih vozil v Velenju in na Krškem je možen vse dni v tednu.

  Novi prodajni kanali BMW i nudijo uporabniku prijazno in k stranki usmerjeno dostopno točko do ponudbe izdelkov in storitev te podznamke. Zato ta demonstrira zavedanje do vedno večjih pričakovanj strank, ko gre za vprašanje fleksibilnosti znotraj procesa nakupovanja rabljenih vozil na avtonet.

  Britanska blagovna znamka prvorazrednih avtomobilov MINI bo olimpijce in paraolimpijce pozdravila na spektakularen način z novo izvedbo izjemne študije majhnega avtomobila, ki se je prvič predstavil na Ženevskem avto salonu 2011. Nova oblika MINI Rocketman Concept združuje inovativne ideje za mobilnost v velikih mestih s klasičnimi, prepoznavnimi britanskimi oblikovnimi elementi notranjosti in zunanjosti. Ta izjemen avtomobil bo na ogled v BMW Group Pavilion, v bližini olimpijske in paraolimpijske vasi in bo predstavljal blagovno znamko za časa trajanja olimpijskih iger.

  RABLJENI AVTOMOBILI CHRYSTLER AVTONET

  Rabljena vozila Chrystler so za izbran okus – poiščite jih še danes!

  Novi MINI Rocketman Concept poudarja svojo britansko dediščino z barvnimi shemami zunanjosti in notranjosti, obenem pa jo subtilno izkazuje tudi z uporabo izjemnih visokokakovostnih materialov in stilnih podrobnosti. Barve britanske zastave prihajajo v ospredje tako na zunanjosti kot v notranjosti avtomobila, ko rdeči in beli poudarki spremljajo prevladujočo temno modro. Nekovinska izvedba karoserije je prežeta z izpostavljenimi karbonskimi komponentami na sprednjem delu in okoli vrat. 18-palčna lahka aluminijasta platišča pa imajo belo polirane predele s kovinsko rdečim poudarkom na avtonet.

  Najopaznejši element armaturne plošče je površina kokpita, ki je obrobljena z rdečo letvijo in ponuja izjemen 3D učinek. Njena reliefna struktura z uporabo umetniško izpopolnjenih črk upodablja imena vseh mest gostiteljev poletnih olimpijskih iger moderne
  dobe s posebnim poudarkom na London. Predal za shranjevanje na sredinski konzoli med voznikom in sovoznikom simbolizira košarkarsko igrišče z miniaturnimi igralci. Osrednji okras v novem konceptnem avtomobilu pa prihaja v obliki rakete v britanskih barvah. Druga notranja elementa sta nahrbtnik, ki je pritrjen za sovoznikov sedež in uporablja enak impregniran material kot sedežne blazine, ter tridimenzionalen motiv kokpita.

  Nova izvedba MINI Rocketman Concept izrisuje nedvoumno britansko in nesporno MINI podobo. Oblikovana, da to poletje v Londonu pozdravi športnike »največjega športnega dogodka na svetu«, nova izvedba konceptnega avtomobila poudarja osrednjo vlogo, ki jo odigra tipična umerjenost MINI pri vseh novih produktnih idejah blagovne znamke.

  RABLJENI AVTOMOBILI CHEVROLET AVTO NET

  Predstavljamo vam tudi rabljena vozila Chevrolet. Za več informacij nas pokličite.

  Ekipa bugattijevih inženirjev je bila, z modelom Veyron Super Sport, opažena v mestecu Nürburg. Uradno najhitrejši avtomobil na svetu, bo 20 kilometrov dolgo progo Nürburgring Nordschleife, skušal odpeljati kar se da hitro in tako postaviti nov rekord.

  Revolucionarna električna avtomobila Opel Ampera in Chevrolet Volt sta od predstavnikov avtomobilskih medijev prejela še eno izjemno pomembno priznanje. Njun podaljševalnik dosega, 1.4-litrski motor, je namreč zmagal v izboru posebne kategorije najboljšega zelenega motorja »International Engine of the Year Award«, v ostrem boju s 45 »zelenimi« konkurenti. Ampera in Volt sta prva električna avtomobila na trgu, ki lahko vozita kamorkoli kadarkoli. Prav tako se je prvič v 14 letih podeljevanja nagrade zgodilo, da je zmaga v pripadla motorju sistema podaljšanega dosega. Priznanje so podelili na slovesnosti v nemškem Stuttgartu in avtonet.

  Odkup vozil Koper – avtonet

  V dvanajstih različnih kategorijah odličnosti in zasnove motorjev je nazive za najboljše podeljevalo 76 vodilnih avtomobilskih novinarjev iz 35 držav. Strinjali so se, da je bil letošnji izbor eden izmed najtežjih do sedaj, saj so presojali kar 39 povsem novih motorjev, ki so sodelovali v tekmovanju.

  Če smo bili na vstrajnostnih dirkah v zadnjem desetletju priča prodoru na vrh vozil u motorji na dizelsko glorivo, je od letošnjega leta naprej s strani Fia-e zapovedana nova moda; hibridni pogon.

  Glavna pretendenta za zmago v generalni razvrstitvi sta Audi in Toyota, ki je z zamenjala Peugeot v letošnji sezoni ( glavnina moštva in sponzorjev je ostala istih, zamenjala se je značka na vozilu in del vozniške ekipe ) Njun favoriziran status so potrdile tudi kvalifikacije ki so se končale s prevlado vozil teh dveh blagovnih znamk. Razred LMP2 ( privatni konstruktorji) je s svojimi agergati skoraj do popolnosti monopoliziral Nissan. V obeh razredih GT ( profijev in amaterjev) pa se je na letošnji dirki zgodil pravi pogrom med nastopajočimi blagovnimi znamkami vozil. Razred GT, ki je v cestnem dirkanju najhitreje rastoče tekmovanje v svetu, je letos praktično z izjemo tradicionalnih blagovnih znamk, letošnjo dirko popolnoma zignoriral.

  Letošnjo 24 urno vstrajnostno dirko v Le Mansu se bo dalo spremljati preko kanalov športne televizije Eurosport, ki je tudi medijski pokrovitelj prireditve.

  Kranjska družba Goodyear Dunlop Sava Tires je na tiskovni konferenci predstavila svoje uspehe, ki jih je dosegla v letu 2011. Število prodanih gum na lokalnih trgih (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Makedonija, Albanija in Kosovo) je povečala za 4 odstotke, čiste prihodke od prodaje pa za 19 odstotkov. V razvoj svoje proizvodnje in izdelkov je vložila več kot 10 milijonov evrov. Mercedes-Benz je popularna znamka pri naši storitvi avtonet – odkup vozil avtonet.

  RABLJENI AVTOMOBIILI BENTLEY avto net

  Rabljena vozila Bentley so vam na voljo v naši aktualni ponudbi.

  V letošnjem letu se Goodyear Dunlop Sava Tires še posebej osredotoča na novo evropsko zakonodajo o označevanju gum, ki bo vstopila v veljavo 1. novembra 2012. Označevanje gum bo namreč novost, ki so jo sprejele članice Evropske unije. Od 1. novembra dalje bodo vse potniške, tovorne in poltovorne gume, izdelane po 1. juliju 2012 in prodane znotraj Evropske unije, opremljene s standardno oznako. Podobno kot jo za stopnjo učinkovitosti že ima na primer bela tehnika. Ta bo potrošnike seznanjala s tremi ključnimi lastnostmi gum, ki vplivajo na njene zmogljivosti: z izkoristkom goriva, oprijemom na mokri podlagi in zunanjim kotalnim hrupom. Odkup rabljenih vozil je primeren za vse ljudi, ki se želijo “znebiti” ali pa menjati rabljena vozila na avtonet.

  Pet mesecev pred uvedbo nove EU zakonodaje o označevanju pnevmatik je Goodyear Dunlop Tires Europe že predstavil prvi konceptni gumi za osebna ter rabljena vozila, ki po novem sistemu označevanja dosegata najvišji oceni AA, tako za izkoristek goriva kot za oprijem (zaviranje) na mokri podlagi – Goodyear EfficientGrip AA in Dunlop Sport BluResponse AA. Da si obe novi konceptni gumi zaslužita razred »A« je že potrdil TÜV SÜD Automotive, eden vodilnih evropskih inštitutov za testiranje in certifikacijo na področju avtomobilizma v Evropi. Kljub temu dejstvu strokovnjaki enega največjih proizvajalcev gum poudarjajo, da najvišja ocena AA ni vedno najboljša rešitev. Prizadevanja so namreč usmerjena v izdelavo uravnoteženih gum na več kot samo teh treh področjih. Še posebej te oznake povedo (pre)malo o lastnostih zimskih gum! Zato gume razreda AA še ne bodo naprodaj, so le dokaz, da so jih sposobni narediti.

  več