AVTONET GOTOVINSKI ODKUP VOZIL, MOŽNE MENJAVE

051299186

As Seen On CBS News Fox NBC and ABC

Odkup rabljenih vozilOdkup vozilRabljena vozilarabljeni avtomobili

Table of Contents

AVTONET

Ob svetovni premieri na avtomobilskem salonu v Parizu (Mondial del’Automobile, od 29. septembra do 14. oktobra 2012) bo Oplov novi modni mali avtomobil odkril številne enkratne lastnosti, s katerimi je urbana mobilnost preprostejša. Obiskovalci Oplovega razstavnega prostora bodo namreč poleg ostalih izvirnih rešitev spoznali tudi njegov popolnoma integriran nosilec koles FlexFix. Nosilec je na voljo za doplačilo preko avtonet.

Avtonet Nemčija

Ta domiselna rešitev ostaja ekskluzivno Oplova in zagotavlja lastnikom avtonet, da se popolnoma vključijo v sodobno urbano mobilnost, za volanom avtomobila ali na kolesu. Prava rešitev so rabljena vozila vseh vrst. Nosilec koles FlexFix zmore lastnikom ADAMA uspešno pomagati pri preseganju stresnosti gneče mestnega življenja.

Avto.net

Nosilec namreč omogoča povsem spontano uporabo kolesa, glede na trenutne želje in ob upoštevanju vremena, razmer v prometu in okolja. Nosilec Opel ADAMA s ključavnico je mogoče obremeniti s 30 kg, kar omogoča tudi prevoz e-koles. Poseben adapter omogoča namestitev dodatnega kolesa, oziroma dodatno obremenitev 20 kg. Z njim postane FlexFix prilagodljiva rešitev za dva. Odkup vozil z gotovino ZUM.

Avto net

Odkup rabljenih vozil možen tudi na Zlatem polju. Zahvaljujoč nizki nakladalni višini je mogoče kolo preprosto vpeti na trden in do uporabnika prijazen nosilec na vzdolžnih nosilcih na zadnjem delu vozila. Varno vpetje kolesa pred vožnjo je tako ergonomično in prijazno do hrbta, povsem drugačno od strešnih nosilcev koles, pri katerih je potrebno kolesa dvigniti na streho, nad glavo.

Avtonet traktor

Tudi ko je na njemu kolo, oziroma dve kolesi, je možen odklon nosilca, tako da se vrata prtljažnika ADAMA odprejo brez težav in je omogočen preprost dostop v prtljažnik. Oplov nosilec koles FlexFix je že na voljo pri številnih Oplovih avtomobilih. Ob tem Opel ostaja edini izdelovalec avtomobilov, ki ima v ponudbi ta popolnoma integrirani sistem.

odkup rabljenih vozil Jaguar

Posebno različico Forda Mustanga obdajajo širši blatniki in unikaten pokrov motorja. Vozilo krasi enako modro-bela barvna kombinacija kot pred petdesetimi leti. V8 motor s pomočjo kompresorja razvije 625 kW in se na cesto prenašajo preko 345 mm širokih pnevmatik. Ideja za avtomobil je nastala že v glavi preminulega Shelbyja, to pa je uresničilo podjetje Ford motor company v sodelovanju s Shelby American.

Avtonet zadnjih 100

Zunanjost so obogatili z novimi žarometi in linijami aktualne serije 1. V notranjosti se X1 pohvali z novo upravljalno konzolo, ki je dodelana s kvalitetnejšimi materiali in preglednejšo razporeditvijo stikal.

RABLJENI AVTOMOBILI JAGUAR

Avtonet rabljeni avtomobili Jaguar so prav tako dokaj prestižna znamka. Imajo zelo eleganten izgled, zato se rabljena vozila Jaguar dobro prodajajo. Odkup rabljenih vozil Jaguar možen v okolici Bašlja.

Avto.net zadnjih 100

Odslej bo program ECO PRO vključen v serijsko opremo, premierno v tem segmentu pa bo mogoče proti doplačilu dobiti 8-stopenjski avtomatski menjalnik. Najvarčnejša različica X1 sDrive 2.0d, s tehnologijo EfficientDynamics, bo na 100 kilometrov porabila 4,5 litra goriva in v ozračje spustila 119g CO2 na prevožen kilometeravtonet.

Avtonet Italija

Motorno paleto bo sestavljalo osem agregatov, od tega trije bencinski in pet dizelskih, z razponom od 85 kW do 180 kW. Novost v ponudbi je štirivaljni dizelski agregat z oznako BMW X1 xDrive25d, ki bo s pomočjo BMW Twin Power tehnologije razvil moč 160 kW. Odkup rabljenih vozil oziroma rabljena vozila znamke BMW xDrive avtonet.

avtonet rabljena vozila

Na nemški spletni trgovini so ponudili cabrio varianto novega Volkswagen Beetla. Avtomobilček v merilu 1/43 se je pojavil na internetni strani Schuco Modell.

Novi model v merilu 1:1 bo predstavljen na letošnjem avtomobilskem salonu v Las Vegasu.

Avtonet Moto

Vozilo nakazuje oblikovalski jezik prihodnjih modelov  DS, ki naj bi zajemali limuzino segmenta C, mestne terence in predstavnika segmenta D. Izhajajoč iz modelov DS3, DS4 in DS5 koncept predstavlja sveži videz linije DS, ki je še bolj prestižen. Kombikupe dolg 4,9 metra, nudi prostora za potnike, saj mu medosje meri kar 3 metre. Za prestiž skrbijo tudi usnjeni sedeži, panoramska streha in armaturna plošča z najsodobnejšo tehnologijo. Zunanjo dinamiko zaokrožujejo 21-palična platišča in prelivajoči odtenki barve, glede na svetlobo.

RABLJENI AVTOMOBILI JEEP NA AVTONET

Rabljeni avtomobili znamke Jeep so malce manj znani, vendar veljajo za zelo kakovostna rabljena vozila še posebej na spletni strani Avto.net.

Za pogon skrbita 51-kilovatni elektromotor ob zadnji osi in 165-kilovatni 1,6-litrski bencinski THP, ki žene prednji kolesi. Doseg električnega motorja z enim polnjenjem je 50 kilometrov. Kombinacija obeh skrbi za skupno moč 216 kW, kar mu omogoča, da do 100km/h pospeši v 5,4 sekunde, končna hitrost pa znaša 244 kilometrov na uro.

Avtonet de

Zadek krasita sredinska izpušna cev in odbijač z difuzorjem, celoto pa dopolnjujejo še 19-avpalčna aluminijasta platišča. Notranjost je zasnovana s športnim pridihom. Odkup rabljenih vozil je možen tudi v Kamniku in Mengšu

Tako ima Cupra športne sedeže, trikraki volanski obroč in aluminijasta pedala. Poganja jo je že znani 1,4-litrski turbobencinski motor s 132 kW, povezan s sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom.

ODKUP RABLJENIH VOZIL KAMNIK IN MENGEŠ

Odkup vozil je možen v Komendi, Mengšu in pa Kamniku preko avtonet! Gre za osvežitve žarometov, maske in odbijačev, nova pa je tudi paleta aluminijastih platišč.

Potniški prostor ima nove materiale in nov volanski obroč. Motorna paleta šteje nova motorja: bencinski 3.0 TFSI je zamenjal dosedanji 3,2 – litrski FSI, v ponudbo dizelskih agregatov pa naj bi po napovedih prišel 3 – litrski dizelski z dvema turbopolnilnikoma, 227 kW. Seveda pa je naša najbolj popularna storitev prav odkup vozil na avtonet.

Avtonet Zadnjih 100 Oglasov

Bistvo avtomobila je pod dolgim motornim pokrovom. Novi,  8,4-litrski V10 je skromnih 13 kilogramov lažji kot v starem Viperju. Največja moč je izboljšana na 465 kW, navor pa znaša 813 Nm. Prav podatek o navoru trenutno Viperjev motor postavlja na prvo mesto med atmosferskimi motorji. Struktura avtomobila je za polovico trdnejša kot prej. Večinoma je narejena iz ogljikovih vlaken in tehta 30 odstotkov manj kot v predhodniku.

Rabljeni avtomobili – odkup rabljenih vozil Ljubljana

SRT Viper je obdržal značilno obliko z dolgim motornim pokrovom in kratkim zadnjim previsom. Zanimivi detajli so, denimo, zunanje stranske izpušne cevi in prednji žarometi v obliki kačjih oči. S pomočjo Ferrarija in Maserattija jim je uspelo dvigniti raven oblike in kakovosti v kabini. Na voljo bosta dve različici SRT Viperja , osnovna in športnejša GTS.  Ponovno pa bomo lahko Viper v dirkaški različici spremljali v ameriški seriji Le Mans.

Avtonet gume

K9 je prva Kiina limuzina s pogonom na zadnji kolesi. Vozilo poudarja najboljše, kar Kia trenutno premore na področju dizajna, voznih lastnosti in tehnologije. Z dolžino 5.090 mm, širino 1.900 mm in višino 1.490 mm K9 nedvomno kaže svoj mogočen značaj združen s klasičnimi potezami limuzine. V notranjosti se z najvišjim paketom opreme dobi 12,3-palčni LCD merilnik, zaslon v vetrobranskem steklu, dva 9,2-palčna zaslona namenjena zadaj sedečim ter 17-kanalni Lexicon zvočni sistem s kar 17 zvočniki, ki so primerni za naš odkup rabljenih vozil.

Avto. net

Audi spada med nekoliko višji cenovni razred vozil, saj so njihovi modeli nekoliko kvalitetnejši, hitrejši in elegantnejši. Naš odkup vozil se ukvarja tudi z Audijevemi rabljenimi avtomobili.

K9 poganjata bosta zenkrat poganjala dva bencinska šestvaljnika 3,8-litrski z močjo 181 kW in 3,8-litrski šestvaljnik z neposrednim vbrizgom goriva z 209 kW. Za prenos moči bo skrbel novi 8-stopenjski samodejni menjalnik s tehnologijo shift-by-wire.

Avto net rabljeni avtomobili

Poleg ojačane karoserije, narejene iz 74,3 odstotkov tršega jekla, se K9 lahko pohvali tudi z elektronsko nastavljivim zračnim vzmetenjem s petimi vodili spredaj in zadaj, kar tej limuzini omogoča vrhunske vozne lastnosti. Štirje načini vožnje (Eco, Normal, Sport in Snow) vozniku nudijo želeni način nastavitve vzmetenja, upravljanja, izrabe motorja in prestavljanja v različnih voznih pogojih. Rabljeni avtomobili se potem izvozijo v ostale države.

Avtonet traktorji

Aktivna varnostna oprema bo med drugim lahko ponujala povsem prilagodljive LED žaromete, sistem za opozarjanje ob zapuščanju voznega pasa, radarsko voden sistem za zaznavanje mrtvega kota in sistem za boljši pregled okoli vozila, ki se ponaša s kar štirimi kamerami, ki se jih proda v okviru naše storitve – odkup vozil Lesce.

AVTOHIŠA IN AVTONET AVTOCENTER KRANJ

Nudimo gotovinski odkup rabljenih vozil v Kranju in okolici – možne so menjave.

Vozilo je od predhodnika daljše za 97 mm, prav tako je podaljšana medosna razdalja za 50 mm. Prtljažnik se lahko iz osnovnih 495 litrov prostornine, s pomočjo zlaganja zadnje klopi v razmerju 40:20:40, poveča na 1500 litrov.

Avtonet Srbija

3 Touring bo na voljo z enim bencinskim in dvema dizelskima motorjema, vse pa bo možno dobiti v kombinaciji z osemstopenjskim samodejnim menjalnikom. Novost v ponudbi je šestvaljni dizelski motor z oznako 330d, ki proizvede 190 kW in 560 Nm navora.

Prihod na tržišče je predviden v mesecu septembru.

Odkup rabljenih vozil Ljubljana

Ljubljana je glavno mesto Slovenije, hkrati pa tudi največje mesto, zato je naš odkup rabljenih vozil aktiven tudi v Ljubljani. V Ljubljani je najbolj obiskana spletna stran avtonet.

Vodilni ponudnik tehnologije in storitev je svojo prodajo vključno z notranjimi dobavami povečal za 21 odstotkov, na 191 milijonov evrov. Prodaja na slovenskem trgu se je povečala za skoraj 6 odstotkov na 51 milijonov evrov, ob tem so se naložbe zvišale za 38 odstotkov na 11 milijonov evrov.

Avtonet Slovenija

Družba Bosch trenutno v Sloveniji zaposluje več kot 900 sodelavcev– skoraj 100 več kot prejšnje leto. Na tiskovni konferenci v Ljubljani je Javier Gonzales Pareja, generalni direktor podjetja Bosch za regijo Adria, dejal: »Povpraševanje po vrhunski tehnologiji se povečuje, ta trend pa nam omogoča, da še okrepimo naš položaj na trgu.« To velja tudi za naš odkup vozil.

Rabljena vozila – Inovacije in nova tehnologija za električna orodja

Poslovno področje Električnih orodij je nadaljevalo s predstavljanjem inovativnih izdelkov in tehnologij. Kot v preteklem letu je bilo tudi letos na slovenskem trgu predstavljenih več kot 100 novih izdelkov. Pomembna novost je električni motor, ki se uporablja v novi generaciji brezžičnih orodij. Daljša življenjska doba izdelkov in podaljšano trajanje baterije sta dve glavni značilnosti nove ponudbe električnih orodij.

Rabljeni avtomobili – Potek poslovanja skupine Bosch Group v letih 2011/12

Rabljeni avtomobili oziroma na splošno rabljena vozila izgubijo veliko svoje vrednosti že v prvih nekaj letih. Če želite pošteno gotovinsko izplačilo, potem pokličite naš odkup rabljenih vozil in se pozanimajte o aktualni vrednosti vašega avtomobila. Pokličite naš odkup vozil in si oglejte vsa rabljena vozila.

V obračunskem letu 2011 je družba Bosch beležila višjo rast od pričakovane, kljub oslabljenemu globalnemu gospodarstvu. Njena prodaja je zrasla za 9,0 odstotkov na 51,5 milijard evrov. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 2,6 milijarde evrov. Družba je okrepila tržni položaj vseh treh poslovnih sektorjev. Kot rezultat dobrega poslovnega razvoja se je v začetku leta 2011 povečalo tudi število vseh zaposlenih, in sicer za 19.000 na 302.500.

RABLJENI AVTOMOBILI ROVER & SAAB

V letu 2012 je pričakovana rast svetovne prodaje vodilnega ponudnika poslov in storitev med 3 in 5 odstotki. Naložbe bodo ostale na visoki ravni, saj bodo investicijski izdatki ponovno presegli 3 milijarde evrov. »V letu 2012 pričakujemo izdatke v višini 4,6 milijarde evrov za raziskave in razvoj, kar je 400 milijonov evrov več kot leta 2011,« je napovedal dr. Volkmar Denner, član upravnega odbora družbe Bosch za raziskave in razvoj, ki bo 1. 7. 2012 na tiskovni konferenci skupine Bosch Group nasledil Franza Fehrenbacha na položaju izvršnega direktorja skupine Bosch Group.

odkup rabljenih vozil Dacia

Dacia Dokker je manjši, krajši enoprostorec z možnostjo potniške izvedbe s petimi sedeži ali tovorne, z zaprtim zadnjim delom. Slednji model z imenom Dokker Van bo podjetnikom ponujal 3.000 litrov velik tovorni prostor. Vozilo bo serijsko opremljeno z drsnimi vrati na desni strani. Proti doplačilo pa jih bo možno naročiti še za levo stran. Vozilo bodo poganjali znani Renaultovi bencinski in dizelski agregati, saj bo Dokker temeljil na osnovi Renault Kangooja. Dacia Dokker bo predstavljen v Casablanci v Maroku, kjer ga bodo, tako kot Lodgya, tudi izdelovali. Odkup rabljenih vozil sprejme tudi znamko Dacia in Ford, tako da vam svetujemo, da se v tem primeru čimprej posvetujete z našimi strokovnjaki.

Odkup vozil Mercedes-Benz avtonet

Odkup rabljenih vozil Mercedes-Benz je možen tudi v Novem Mestu, kjer so rabljeni avtomobili tudi pogosto prodani na dražbah. Rabljena vozila so prodana tudi avtohišam ter avtocentrom ali menjana “staro za novo”. Odkup vozil je vsekakor boljša opcija, saj so naše cene enostavno boljše.

Bogato opremljenemu Korandu so ceno znižali za kar 5.990 EUR. V kombinaciji z 2-litrskim turbodizlom, štirikolesnim pogonom in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom je tako na voljo z vključenim prihrankom že od 20.000 EUR, za enako opremsko različico s samodejnim menjalnikom pa bo treba odšteti 22.800 EUR.

Avtonet si

V osnovnem paketu opreme bo za varnost skrbelo 6 varnostih zračnih blazin, sistem ESP z vsemi podprogrami in otroška varnostna ISOFIX sidrišča. Bogata osnova vsebuje tudi samodejno klimatsko napravo, električni pomik stekel, potovalni računalnik, tempomat, ogrevana prednja sedeža, zunanji videz pa je izboljšan s 17-palčnimi platišči iz lahke litine.

Ponudba velja za omejeno količino vozil, ki so na zalogi. Rabljeni avtomobili pa se nahajajo v naši aktualni ponudbi.

Mazdin kompaktni crossover CX-5, ki je svojo prodajno pot v Evropi začel meseca februarja, je na testih Euro NCAP dobil najvišje ocene v vseh štirih varnostnih kategorijah.

Odkup rabljenih vozil Celje

Prejete ocene za zaščito potnikov, zaščito otrok in uporabo varnostnih sistemov (94%, 87% in 86%) so precej višje od vrednosti (80%, 75% in 60%) potrebnih za osvojitev vseh petih zvezdic na testu. Skupna ocena je sestavljena iz točk, pridobljenih v seriji trkov, ki obsegajo frontalni nalet s 64 km/h, bočni trk vozila v vozilo s hitrostjo 50 km/h, trk v drog s hitrostjo 29 km/hin trk s pešcem pri hitrosti 40 km/h. Test obsega med drugim tudi ovrednotenje sistema za nadzor stabilnosti vozila ESC (pri Mazdi sistem DSC) za rabljena vozila in odkup vozil.

odkup rabljenih vozil Mazda avtonet

CX-5 je prvi Mazdin model, ki temelji na uporabi tehnoloških rešitev SKYACTIV-Body. Z željo po idealni zasnovi avtomobilske karoserije so se Mazdini inženirji vrnili k risalnim deskam ter ponovno preučili temeljne značilnosti same strukture, materialov in proizvodnih metod. Delež jekla visoke trdnosti jim so povečali na 61 odstotkov celotne karoserije. Tako so na primer prečni nosilci pod sprednjim in zadnjim odbijačem v celoti iz jekla natezne trdnosti 1800 MPa, najmočnejšega jekla, kar jih je bilo kdajkoli uporabljeno za avtomobilske karoserije.

Oplov nosilec FlexFix je shranjen v zadnjem odbijaču, tako da je vedno v vozilu. Če ni v uporabi, je popolnoma neopazno shranjen v odbijaču. V primeru, da je vozilo polno naloženo, je mogoče nosilec FlexFix nagniti, kar omogoča doseganje prtljažnika.

RABLJENI AVTOMOBILI AUDI avtonet

Rabljeni avtomobili ter rabljena vozila Audi so zelo znana in popularna v Sloveniji.

Ob prihodu na trg bo Mokka ponudila dodatno razsežnost uporabnosti z nosilcem FlexFix s seznama opreme za doplačilo. Na izhodiščno izvedbo sistema FlexFix je mogoče vpeti eno kolo. V primerjavi s prvo generacijo nosilca, ga je mogoče obremeniti z 10 kg več, skupaj 30 kg. Za sistem FlexFix druge generacije je na voljo poseben adapter za vpetje dodatnih dveh koles. Tako je nanj mogoče vpeti tri kolesa, s skupno maso 60 kg. Izhodiščna cena nosilca FlexFix znaša 590 evrov (cena v Nemčiji). Za adapter je potrebno odšteti dodatnih 191 evrov.

ODKUP VOZIL POLJANSKA IN SELŠKA DOLINA

Poljanska ter Selška dolina, Gorenja vas in Škofja Loka so tudi kraji, kjer nudimo odkup rabljenih vozil. Rabljeni avtomobili se tudi tam dobro prodajajo in odkupujejo avtonet.

MINI je oboževalce iz skoraj 50 držav pozdravil z edinstveno kombinacijo glasbe v živo in avtomobilske akcije na dirkališču Circuit Paul Ricard. Nekoč gostitelj dirk Grand Prix formule ena se je izkazal za idealno prizorišče dirke za MINI Trophy in MINI Rushour, zbrane množice pa so lahko uživale tudi v koncertih vrhunskih glasbenih umetnikov v živo in v vrsti zabavnih športnih dejavnosti.

Navdušencem motošporta in ljubiteljem oblikovanja so se na največjem srečanju skupnosti MINI pridružili tudi navdušeni ljubitelji mednarodne glasbene scene. V petek je rokovska legenda Iggy Pop s svojo skupino Iggy and the Stooges poskrbel za divje ritme, nato pa je house DJ Martin Solveig ponesel množico v plesno ekstazo s svojim nalezljivim klubskim repertoarjem. Temu je v soboto sledil nastop punk-pop dua The Ting Tings, nominiranega za glasbeno nagrado grammy. Senzacionalni komadi skupine Gossip pa so nas spomnili, zakaj je bila ženska modna ikona Beth Ditto proglašena za “najbolj kul žensko na planetu”. Letos so v Le Castelletu ponovno postavili nov rekord, s katerim so presegli tistega iz prejšnjega leta, ko so se številni navdušenci iz vsega sveta udeležili prejšnjega dogodka MINI United v Silverstonu, Veliki Britaniji (25.000 udeleženih). V treh dneh je dirkališče Circuit Paul Ricard zavzelo 30.000 oboževalcev.

ODKUP VOZIL CERKLJE avtonet

Cerklje na Gorenjskem je občina v kateri smo tudi znani po naši storitvi rabljena vozila. Odkup vozil v Cerkljah vam je vselej priporočen.

Po štirih generacijah se zgodba o uspehu tega modela nadaljuje. Vse pomembne lastnosti, ki so pomagale utrjevati pot do popularnosti, so prenesene na zadnjo različico, vključno s prostornim potniškim prostorom, prilagodljivo notranjostjo ter udobjem in varnostjo za vse potnike. V svojem 28 let trajajočem obdobju na trgu je Renault Espace pridobil veliko zvestih privržencev, to pa dokazuje tudi celotna dosedanja prodaja, ki presega 1,2 milijona enot. Novi Espace se ponaša z novo družinsko oblikovno identiteto, ki daje enoprostorcu še bolj dinamično držo. Tako kot pri ostalih novih modelih te znamke je logotip večji in postavljen v bolj pokončen in v oči padajoč položaj na široki črni sprednji maski. Dodatne informacije bodo objavljene v začetku julija.

e-NV200 bo Nissanovo drugo popolnoma električno vozilo. Model bo razvit iz obstoječega, večkrat nagrajenega NV200, ki ga že izdelujejo v tovarni in bo posebej inovativno razširil Nissanovo globalno ponudbo lahkih gospodarskih vozil ter izpostavil dolgoročno zavezanost mobilnosti z ničelno stopnjo izpustov. Za izdelavo novega modela bo Nissan v Španiji vložil 100 milijonov evrov, s čemer bo ustvaril približno 700 novih delovnih mest v lastni tovarni in pri lokalnih dobaviteljih. e-NV200 bo za prodajo po celem svetu nastajal izključno v Barceloni.

Odkup rabljenih vozil Maribor avtonet

Model 301 združuje najnovejše stilske zapovedi blagovne znamke, ki se izražajo preko karakterne oblike in sodobnega videza. Z dolžino 4,44 metra in medosno razdaljo 2,65 metra, pa na zadnjih sedežih ponuja veliko prostora. 301 je precej bolj prostoren kot njegovi tekmeci. Vanj lahko naložimo kar 506 litrov prtljage. Izboljšana je tudi opremljenost vozila, saj bo poleg elektronske klimatske naprave, možno izbrati še avtoradio MP3 z Bluetooth povezavo za prostoročno telefoniranje in USB priključkom, daljinsko odpiranje vrat prtljažnega prostora, parkirne senzorje. Za varnost skrbijo sistemi kot so ESP, ABS, štiri varnostne blazine, pomoč pri zaviranju v sili, otroška ISOFIX sidrišča. Poganja ga najnovejša generacija bencinskih in dizelskih motorjev z močjo v razponu od 52 do 85 kW v kombinaciji z ročnim, robotiziranim ročnim ali samodejnim menjalnikom. Rabljeni avtomobili znamke BMW v spletni trgovini še ceneje.

Novi peugeot 301, ki ga proizvajajo v tovarni mesta Vigo v Španiji, bo premierno na svetu predstavljen na dnevih za novinarje v okviru svetovnega avtomobilskega salona v Parizu. Njegova prodaja bo stekla s 1. novembrom 2012 najprej v Turčiji, kmalu zatem pa še v številnih drugih državah: srednja in vzhodna Evropa, Rusija, Ukrajina, Grčija, Maroko, Alžirija, Tunizija, Bližnji vzhod, zalivske in afriške države ter nekatere države Latinske Amerike. Odkup rabljenih vozil Peugeot se ukvarja tudi z odkupom in prodajo avtomobilov, ki se jih potem izvaža v ostale države. Rabljeni avtomobili tudi v ostalih državah Evropske Unije.

Najopaznejši element novega BMW serije 7 so novi LED žarometi z značilnimi BMW korona obroči. Spremenjene BMW ledvičke z devetimi letvicami –namesto predhodnih 12 – in predelan sprednji odbijač razlikujejo novi model od predhodnika. Tudi smerniki, vgrajeni v spodnji del zunanjih ogledal, predstavljajo enega izmed novih opaznih elementov zunanjosti. Zadek pa krasi tanka kromirana letev, ki povezuje dve vitki luči na zadnjemu odbijaču. Rabljeni avtomobili so zanimivi predvsem za odkup rabljenih vozil, saj tako lahko v naslednjih 24-ih urah prodate tudi svoje vozilo.

Rabljeni avtomobili Kranj

Voznik in sovoznik se lahko sprostita v novo oblikovanih usnjenih sedežih, ki nudijo optimalno bočno podporo in udobje na dolgih vožnjah avtonet. Paket zabavnih vsebin za zadnje sedeže iz dodatne opreme z novim 9,2-palčnim ploskim zaslonom zagotavlja sproščujoče razvedrilo na dolgih potovanjih. Novi sistem prostorskega zvoka Bang & Olufsen s 1.200 W moči, pa ponuja čisto kakovost zvoka. Novi BMW serije 7 prihaja na ceste leta 2012 opremljen z novimi motorji. Pogon se pri vseh različicah prenaša preko  8-stopenjskega avtomatskega menjalnika. Ob najznačilnejšem BMW 760i z 12-valjno pogonsko enoto in osnovnem motorju v BMW 730i (ni na voljo na vseh trgih) lahko stranke izbirajo med novim šestvaljnim vrstnim motorjem, ki poganja BMW 740i in predelanim bencinskim motorjem V8 v BMW 750i. Šestvaljna dizelska motorja v BMW 730d in BMW 740d ponujata povečano moč ob manjši porabi goriva. Svoj prvenec pa bo doživel novi BMW 750d xDrive. Pod pokrovom motorja se nahaja novi šestvaljni dizelski motor s tehnologijo TwinPower Turbo, ki razvije 280 kW. Ponudbo zaokroža druga generacija BMW ActiveHybrid 7 z novim šestvaljnim vrstnim motorjem in bistveno zmanjšanimi vrednostmi emisij. Rabljeni avtomobili in rabljena vozila z nizkimi CO2 izpuhi.

odkup rabljenih vozil Mitsubishi avtonet

»Zelo smo veseli, da imamo lahko Mitsubishi Electric Corporation za partnerja. Njihovo na svetu vodilno znanje ter izkušnje bodo ponesle infotainment sistem v naših vozilih na povsem nov nivo,« pravi Stefan Jacoby, predsednik in CEO Volvo Car Corporationa. Omembe vreden je tudi odkup rabljenih vozil znamke Volvo in sicer je možen odkup vozil po celotni Evropi z gotovino na licu mesta.

Mitsubishi Electric Corporation bo dobavljal centralni modul in bo glavni dobavitelj za infotainmentsistem. Gre za pomemben korak Volva pri razvoju svetovno vodečih funkcij povezljivosti v avtomobilu.

Odkup rabljenih vozil Murska Sobota

Odkup rabljenih vozil je možen tudi na območju Murske Sobote – seveda je možno le po predhodnjem dogovoru.

Vsa intuitivna tehnologija, ki je na voljo voznikom je vključena v Volvovo novo blagovno znamko Sensus. Sensus je vmesnik, ki spodbuja instinktivno komunikacijo z avtomobilom s povezavo v voznikov digitalni svet – in centralni Infotainment model je glavna komponenta v tej interaktivnosti. Naslednji izziv Volva je polnjenje infotainment sistema z inteligentno vsebino, ki ponuja lastniku vozila enostaven, intuitiven dostop do podpore, informacij in zabave. Rabljeni avtomobili z ugodnim financiranjem že pri nas na portalu avtonet.

odkup rabljenih vozil Opel

Preko CAN-busa se pretakajo signali s številnih delov avtomobila. Sedaj pa Opel omogoča avtomobilskim navdušencem, da s pomočjo OPC PowerApp sprejemajo izbrane podatke, povezane z zmogljivostmi avtomobila. To entuziastom, ki stavijo na najnovejše tehnologije, odpira vrata v povsem novi svet. Ob tem se zabava za uporabnike OPC PowerApp ne zaključi, ko preneha delovati motor njihovega avtomobila. Ne le, da jim je omogočen dostop do 60 različnih podatkov, med katere sodi vrednost tlaka stisnjenega zraka, ki izstopa iz turbinskega polnilnika, položaj dušilne lopute, vrednosti prečnih pospeškov, trenutne vrednosti navora, ki se v realnem času zapisujejo na iPhoneu, marveč lahko te podatke shranijo in jih kasneje primerjajo s prijatelji.

Odkup vozil BMW

BMW slovi po svoji kvaliteti, udobni vožnji in prestižnemu dizajnu. Odkup vozil znamke BMW je zelo zaželjen – če imate v lasti BMW vozilo, ki bi ga radi prodali, nas nedvomno pokličite in prejeli boste gotovinsko ponudbo.

Sistem beleženja časov prevoženih krogov na dirkališču, delujoč v povezavi s sistemom GPS, še posebej privlači dirkaške navdušence. Na primer tiste, ki se podajo na legendarno progo Nürburgring in želijo analizirati svojo vožnjo ter tako izboljšati dosežene čase na Nordschleife. Omogočena jim je namreč tudi analiza točk zaviranja, hitrosti na določenih odsekih in celo vrednosti sil G v določenih zavojih. Vse probleme z avtomobili reši naš odkup rabljenih vozil, ki se že desetletje ukvarja z omenjeno dejavnostjo preko spletne strani avtonet.

S ciljem zagotavljanja čim večje funkcionalnosti OPC PowerApp je na voljo tudi posebna črna škatla, oziroma nadzorni modul pametnega telefona, ki ga je mogoče posebej naročiti in namestiti za notranjo pregrado. Napravo je mogoče namestiti že v tovarni, ali naknadno v Oplovi servisni delavnici. Modul je neposredno povezan s CAN-busom vozila in oddaja izbrane podatke s frekvenco 30 Hertzov neposredno iPhoneu. Na voljo je tudi poseben nosilec iPhonea FlexDock, ki zagotavlja preprostejši dostop in pregledovanje PowerApp podatkov. V tem primeru, ob sočasnem beleženju podatkov, deluje telefon tudi kot dodatni zaslon za izpisovanje izbranih podatkov o delovanju avtomobila.

ODKUP RABLJENIH VOZIL PREDDVOR avtonet

Preddvorska občina skupaj z vasmi kot so Breg ob Kokri, Hotemaže, Hrib in Olševek so znane po naši storitvi odkup vozil. Rabljena vozila in rabljeni avtomobili se nahajajo tudi v teh krajih.

Uporabnik lahko ob logu OPC izbere sedem različnih načinov izpisa, v različnih barvah. Od prikaza analognih merilnikov, do merilnika G sile, digitalnega indikatorja nad, oziroma podkrmarjenja ter raznih grafov in razpredelnic. OPC PowerApp bo mogoče uporabljati na iPhone (od tretje generacije dalje), iPad 2 in iPod Touch, od začetka leta 2013 pa bo na voljo tudi verzija za android. Možna je tudi razna menjava elektronskih naprav za avtomobile in sicer to možnost vselej zagotavlja prodaja in odkup rabljenih vozil po Sloveniji na spletni strani avtonet.

Kmetijski oglasnik avtonet

911 Club Coupe temelji na novi kupejevski različici 911 Carrera S. Inženirji so 3,8-litrskem agregatu povečali moč na 269 kW. Vozilo je opremljeno z Sport Design Package, ki je sestavljen iz sprednjega odbijača z značilnim sprednji spojler in zadnji spojler imenovanim “duck tail”, po slivensko račji rep. Club Coupe se lahko pohvali tudi s PASM – aktivnim športnim vzmetenjem, ki je znižano za 20 mm. Vozilo je obarvano v “Brewster Green” barvno, ki je na seznamu individualnih barv. V notranjosti pa bodo razvajali ekskluzivni materiali. Porsche 911 Club Coupe bo izdelan v seriji trinajstih modelov.

ODKUP VOZIL ŠENČUR avtonet

Odkup vozil izvajamo tudi v Šenčurski občini in vsej njeni okolici – Visoko, Srednja Vas, Luže, Čirče, Prebačovo, Voklo in Voglje. Rabljeni avtomobili avtonet z možnostjo menjave že na zalogi.

Od četrtka zvečer do sobote popoldan se v Kvarnerju in njegovem zaledju odvija letošnji tretji rally za Evropsko prvenstvo, ki šteje tudi za prvenstvo CEZ in obe hrvaški prvenstvi ( mednarodno in nacionalno prvenstvo v rallyu).

Avto,net

Na rallyu sodeljujeta dve slovenski posadki, ki nastopata prvič letos v uradni konurenci. Rok Turk in Enej Ložnar Kranjc z Peugeotom 207 S2000 evolucije 2012 na Rally Croatia začenjata svoj letošnji program nastopanja na Evropskem prvenstvu v rallyu, logaška posadka Rajko Žakelj – Blaž Selan z Mitsubishijem Evo 9 pa svoj letošnji debi v mednarodnem hrvaškem prvenstvu v rallyu in CEZ tekmovanju v rallyu.

Avto .net

Včeraj, dne 27.5.2012, je v Gorjanskem potekala tradicionalna prireditev Avtonet Fešta Alfa Romeo, na kateri se že 7 let srečujejo ljubitelji te znamke in je ena največjih tovrstnih prireditev v Evropi. Sestavni del prireditve je razstava starodobnikov, ter turistična vožnja z vozili Alfa Romeo po Krasu avtonet.

NEMŠKI AVTONET

Letošnja prireditev je bila prav posebna, saj so se lotili postavljanja rekorda v najdaljši karavani vozil Alfa Romeo, s katerimi so

se želeli vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov. Rekord, ki so se ga lotili v Gorjanskem, je 312 vozil Alfa Romeo in je bil postavljen februarja 2010 v mestecu Epsom v Veliki Britaniji avtonet.

več
By | 2017-06-24T12:02:22+00:00 1. 6. 2017|avto|Comments Off on AVTONET

About the Author:

Google SEO (search engine optimization), website design, graphic design, media exposure, trainer of NLP.

Do YOU Know How You Got Here?

Learn how to create websites like this, rank them on the 1st page of Google, and earn money online!
SUBMIT