Avtonet 2017-12-28T14:02:19+00:00

Avtonet

Pokličite: 051299186 ali obiščite avtonet

 • Imate rabljena vozila, ki bi jih radi prodali?
 • Imate dovolj kupcev vozil, ki se ne držijo dogovora?
 • Vam nihče od vaših potencialnih kupcev ne more plačati V CELOTI z gotovino?
 • Imate dovolj kupcev, ki zapravljajo vaš čas in vam ponujajo 50% vrednosti vašega vozila?
 • Želite, da bi celoten postopek prodaje vašega avtomobila potekal hitro in gladko?
 • Se ne želite ukvarjati z neresnimi kupci in odgovarjati ljudem, ki se le delno zanimajo za vozilo ali pa nimajo denarja za TAKOJŠNI gotovinski odkup?
 • Želite kupce, ki razumejo, da kupujejo RABLJEN avtomobil in od katerih NE BOSTE prejemali povratnih klicev, če bi se vozilo slučajno pokvarilo nekaj dni po vaši prodaji?

POTEM SMO MI PRAVI NASLOV!

 • Odkup vozila je 100% gotovinski
 • Možne menjave
 • Celoten postopek traja okoli 30 minut
 • Od nas nikoli ne boste prejeli povratnega klica (če bi se vozilo, ki ste nam ga prodali slučajno pokvarilo)
 • Za vaše rabljeno vozilo boste takoj po klicu prejeli ponudbo

Avto hišo vprašajte, za koliko odkupijo vaš avtomobil, ne da bi kupili njihov novi avtomobil oziroma “STARO ZA NOVO”, kjer bodo pri prodaji novega avtomobila zaslužili ogromno vsoto denarja. Ob nakupu novega avtomobila vam seveda lahko ponudijo “dobro” odkupno ceno za vaše staro vozilo (četudi vam ponudijo 500€ več od tržne cene za odkup vašega starega vozila bodo pri prodaji novega vozila zaslužili več kot 2000€).

Ostale novice:

Avto net

Avtonet je “AutoDealer.”

Gasilska cesta 2

Šenčur 4208

Slovenija – SI

Povprečna ocena: 4.9

11 oddanih glasov

Odprti vse dni v tednu 24 ur na dan!

Telefonska številka: 0038651299186

Naša cena je od 200€ – 500€.

Ob svetovni premieri na avtomobilskem salonu v Parizu bo Oplov novi modni mali avtomobil odkril številne enkratne lastnosti, s katerimi je urbana mobilnost preprostejša. Obiskovalci Oplovega razstavnega prostora bodo namreč poleg ostalih izvirnih rešitev spoznali tudi njegov popolnoma integriran nosilec koles FlexFix. Nosilec je na voljo za doplačilo preko avtonet.

Avtonet zadnjih sto

Ta domiselna rešitev ostaja ekskluzivno Oplova in zagotavlja lastnikom avtonet, da se popolnoma vključijo v sodobno urbano mobilnost, za volanom avtomobila ali na kolesu. Prava rešitev so avtonet rabljena vozila vseh vrst. Nosilec koles FlexFix zmore lastnikom ADAMA uspešno pomagati pri preseganju stresnosti gneče mestnega življenja.

Avto.net

Nosilec namreč omogoča povsem spontano uporabo kolesa, glede na trenutne želje in ob upoštevanju vremena, razmer v prometu in okolja. Nosilec Opel ADAMA s ključavnico je mogoče obremeniti s 30 kg, kar omogoča tudi prevoz e-koles. Poseben adapter omogoča namestitev dodatnega kolesa, oziroma dodatno obremenitev 20 kg. Z njim postane FlexFix prilagodljiva rešitev za dva. Odkup vozil z gotovino na avtonet.

Odkup rabljenih vozil možen tudi na Zlatem polju. Zahvaljujoč nizki nakladalni višini je mogoče kolo preprosto vpeti na trden in do uporabnika prijazen nosilec na vzdolžnih nosilcih na zadnjem delu vozila. Varno vpetje kolesa pred vožnjo je tako ergonomično in prijazno do hrbta, povsem drugačno od strešnih nosilcev koles, pri katerih je potrebno kolesa dvigniti na streho nad glavo.

Avtonet traktor

Tudi ko je na njemu kolo, oziroma dve kolesi, je možen odklon nosilca, tako da se vrata prtljažnika ADAMA odprejo brez težav in je omogočen preprost dostop v prtljažnik. Oplov nosilec koles FlexFix je že na voljo pri številnih Oplovih avtomobilih. Ob tem Opel ostaja edini izdelovalec avtomobilov, ki ima v ponudbi ta popolnoma integrirani sistem na avtonet. Posebno različico Forda Mustanga obdajajo širši blatniki in unikaten pokrov motorja. Vozilo krasi enako modro-bela barvna kombinacija kot pred petdesetimi leti. V8 motor s pomočjo kompresorja razvije 625 kW in se na cesto prenašajo preko 345 mm širokih pnevmatik. Ideja za avtomobil je nastala že v glavi preminulega Shelbyja, to pa je uresničilo podjetje Ford motor company v sodelovanju s Shelby American.

Avto net zadnjih 100

Zunanjost so obogatili z novimi žarometi in linijami aktualne serije 1. V notranjosti se avto net X1 pohvali z novo upravljalno konzolo, ki je dodelana s kvalitetnejšimi materiali in preglednejšo razporeditvijo stikal. Avtonet rabljeni avtomobili Jaguar so prav tako dokaj prestižna znamka. Imajo zelo eleganten izgled, zato se rabljena vozila Jaguar dobro prodajajo. Odkup rabljenih vozil Jaguar možen v okolici Bašlja.

Avto.net zadnjih sto

Odslej bo program ECO PRO vključen v serijsko opremo, premierno v tem segmentu pa bo mogoče proti doplačilu dobiti 8-stopenjski avtomatski menjalnik. Najvarčnejša različica X1 sDrive 2.0d, s tehnologijo EfficientDynamics, bo na 100 kilometrov porabila 4,5 litra goriva in v ozračje spustila 119g CO2 na prevožen kilometer avtonet.

Avtonet Italija


Motorno paleto bo sestavljalo osem agregatov, od tega trije bencinski in pet dizelskih, z razponom od 85 kW do 180 kW. Novost v ponudbi je štirivaljni dizelski agregat z oznako BMW X1 xDrive25d, ki bo s pomočjo BMW Twin Power tehnologije razvil moč 160 kW. Odkup rabljenih vozil oziroma rabljena vozila znamke BMW xDrive avtonet.

avto net rabljena vozila

Na nemški spletni trgovini so ponudili kabriolet varianto novega Volkswagen Beetla. Avtomobilček v merilu 1/43 se je pojavil na internetni strani Schuco Model. Novi model v merilu 1:1 bo predstavljen na letošnjem avtomobilskem salonu v Las Vegasu.

Avtonet prodaja in odkup vozil Dolinšek

Avtonet de

Zadek krasita sredinska izpušna cev in odbijač z difuzijam, celoto pa dopolnjujejo še 19-avpalčna aluminijasta platišča. Notranjost je zasnovana s športnim pridihom. Odkup rabljenih vozil je možen tudi v Kamniku in Mengšu ali preko spletne strani avtonet. Tako ima Cupra športne sedeže, štirikraki volanski obroč in aluminijasta pedala. Poganja jo je že znani 1,4-litrski turbo bencinski motor s 132 kW, povezan s sedem stopenjskim samodejnim menjalnikom. Odkup vozil je možen v Komendi, Mengšu in pa Kamniku preko avtonet! Gre za osvežitve žarometov, maske in odbijačev, nova pa je tudi paleta aluminijastih platišč avtonet. Potniški prostor ima nove materiale in nov volanski obroč. Motorna paleta šteje nova motorja: bencinski 3.0 TFSI je zamenjal dosedanji 3,2 – litrski FSI, v ponudbo dizelskih agregatov pa naj bi po napovedih prišel 3 – litrski dizelski z dvema turbo polnilnikoma, 227 kW. Seveda pa je naša najbolj popularna storitev prav odkup vozil na avto net.

Avtonet Zadnjih 100 Oglasov

Bistvo avtomobila je pod dolgim motornim pokrovom. Novi,  8,4-litrski V10 je skromnih 13 kilogramov lažji kot v starem Viperju. Največja moč je izboljšana na 465 kW, navor pa znaša 813 NM. Prav podatek o navoru trenutno Viperjev motor postavlja na prvo mesto med atmosferskimi motorji. Struktura avtomobila je za polovico trdnejša kot prej. Večinoma je narejena iz ogljikovih vlaken in tehta 30 odstotkov manj kot v predhodniku.

SRT Viper je obdržal značilno obliko z dolgim motornim pokrovom in kratkim zadnjim previsom. Zanimivi detajli so, denimo, zunanje stranske izpušne cevi in prednji žarometi v obliki kačjih oči. S pomočjo Ferrarija in Maserattija jim je uspelo dvigniti raven oblike in kakovosti v kabini. Na voljo bosta dve različici SRT Viperja , osnovna in športnejša GTS.  Ponovno pa bomo lahko Viper v dirkaški različici spremljali v ameriški seriji Le Mans.

Avto net gume

K9 je prva Kia limuzina s pogonom na zadnji kolesi. Vozilo poudarja najboljše, kar Kia trenutno premore na področju dizajna, voznih lastnosti in tehnologije. Z dolžino 5.090 mm, širino 1.900 mm in višino 1.490 mm K9 nedvomno kaže svoj mogočen značaj združen s klasičnimi potezami limuzine. V notranjosti se z najvišjim paketom opreme dobi 12,3-palčni LCD merilnik, zaslon v vetrobranskem steklu, dva 9,2-palčna zaslona namenjena zadaj sedečim ter 17-kanalni Lexicon zvočni sistem s kar 17 zvočniki, ki so primerni za naš avtonet ter odkup rabljenih vozil.

Avto. net

Audi spada med nekoliko višji cenovni razred vozil, saj so njihovi modeli nekoliko kvalitetnejši, hitrejši in elegantnejši. Naš odkup vozil se ukvarja tudi z Audijevimi rabljenimi avtomobili avto,net. K9 poganjata bosta zaenkrat poganjala dva bencinska šestvaljnika 3,8-litrski z močjo 181 kW in 3,8-litrski šestvaljnik z neposrednim vbrizgom goriva z 209 kW. Za prenos moči bo skrbel novi 8-stopenjski samodejni menjalnik s tehnologijo shift-by-wire, ki ga ima prodajalec vozil BMW.

Avto net rabljeni avtomobili

Poleg ojačane karoserije, narejene iz 74,3 odstotkov tršega jekla, se K9 lahko pohvali tudi z elektronsko nastavljivim zračnim vzmetenjem s petimi vodili spredaj in zadaj, kar tej limuzini omogoča vrhunske vozne lastnosti. Štirje načini vožnje (Eco, Normal, Šport in Show) vozniku nudijo želeni način nastavitve vzmetenja, upravljanja, izrabe motorja in prestavljanja v različnih voznih pogojih. Rabljeni avtomobili se potem izvozijo v ostale države.