Avto oglasi 2017-12-28T14:02:35+00:00

Avto oglasi traktorji

Aktivna varnostna oprema bo med drugim lahko ponujala povsem prilagodljive LED žaromete, sistem za opozarjanje ob zapuščanju voznega pasa, radarsko voden sistem za zaznavanje mrtvega kota in sistem za boljši pregled okoli vozila, ki se ponaša s kar štirimi kamerami, ki se jih proda v okviru naše storitve – odkup vozil Lesce. Vozilo je od predhodnika daljše za 97 mm, prav tako je podaljšana medosna razdalja za 50 mm. Prtljažnik se lahko iz osnovnih 495 litrov prostornine, s pomočjo zlaganja zadnje klopi v razmerju 40:20:40, poveča na 1500 litrov za avto oglase.

Avto oglasi Srbija

3 Turing bo na voljo z enim bencinskim in dvema dizelskima motorjema, vse pa bo možno dobiti v kombinaciji z osem stopenjskim samodejnim menjalnikom. Novost v ponudbi je šestvaljni dizelski motor z oznako 330d, ki proizvede 190 kW in 560 NM navora. Prihod na tržišče je predviden v mesecu septembru. Ljubljana je glavno mesto Slovenije, hkrati pa tudi največje mesto, zato je naš odkup rabljenih vozil aktiven tudi v Ljubljani. V Ljubljani je najbolj obiskana spletna stran avto oglasi.

Vodilni ponudnik tehnologije in storitev je svojo prodajo vključno z notranjimi dobavami povečal za 21 odstotkov, na 191 milijonov evrov. Prodaja na slovenskem trgu se je povečala za skoraj 6 odstotkov na 51 milijonov evrov, ob tem so se naložbe zvišale za 38 odstotkov na 11 milijonov evrov.

Avtomobilski oglasi

Vozilo nakazuje oblikovalski jezik prihodnjih modelov  DS, ki naj bi zajemali limuzino segmenta C, mestna terenska vozila in predstavnika segmenta D. Izhajajoč iz modelov DS3, DS4 in DS5 koncept predstavlja sveži videz linije DS, ki je še bolj prestižen. Kombi kupe dolg 4,9 metra, nudi prostora za potnike, saj mu medosje meri kar 3 metre. Za prestiž skrbijo tudi usnjeni sedeži, panoramska streha in armaturna plošča z najsodobnejšo tehnologijo. Zunanjo dinamiko zaokrožujejo 21-palična platišča in prelivajoči odtenki barve, glede na svetlobo. Rabljeni avtomobili znamke Jeep so malce manj znani, vendar veljajo za zelo kakovostna rabljena vozila še posebej na spletni strani Avto.net. Za pogon skrbita 51-kilovatni elektromotor ob zadnji osi in 165-kilovatni 1,6-litrski bencinski THP, ki žene prednji kolesi. Doseg električnega motorja z enim polnjenjem je 50 kilometrov. Kombinacija obeh skrbi za skupno moč 216 kW, kar mu omogoča, da do 100km/h pospeši v 5,4 sekunde, končna hitrost pa znaša 244 kilometrov na uro.

Več informacij na: www.mitjadolinsek.com/avtonet